Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Felix 1-sterren

Avenida Fuerzas Armadas, 14, 30800 Lorca, Spanje

#4 van de 5 hotels in Lorca

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 440 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Prima kamers met vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht

    Wij kwamen wat later aan en het hotel had geen parkeermogelijkheden meer. We moesten de auto op straat kwijt. Het was erg druk en vol overal en hadden moeite met het vinden van een plek.

    Super vriendelijk ontvangen en zeer behulpzaam personeel. Dit was voor ons 1 overnachting, een tussenstop. De volgende ochtend beetje getresst en snel weg. Personeel bleef super vriendelijk. Wij konden niet blijven voor ontbijt maar kregen voor een heel klein bedrag meerdere broodjes mee. Top!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    7,1
    Prima hotel in prachtig Lorca
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks dat er in de kamers niet gerookt mag worden,stond er een slecht schoongemaakte asbak op onze kamer In de gangen rook het ook naar rook Gehorig op straat ' s nachts

    Parkeerplek tegen betaling naast het hotel Buurt met veel leuke café's en restaurantjes Makkelijk te vinden Schone kamer met ruime badkamer en goede douche Lorca is een prachtig stadje met een leuk oud centrum : het is 15 minuten lopen hier naartoe Volgens mij zijn er geen betaalbare hotels met een meer centrale ligging

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,9
    wij zouden het zo weer boeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kleine kamer

    vriendelijke ontvangst bij de receptie Eenvoudig maar goed restaurant. Vriendelijke bediening en laag geprijsd. schone kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    7,1
    Het eten viel erg tegen voor Nederlandse maatstaven.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het eten viel erg tegen voor Nederlandse maatstaven. Niet lekker gegeten !!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2016

    8,3
    Comfortabel hotel niet ver van het centrum. Parkeren geen probleem.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel Kamers aan de kleine kant maar functioneel. Prima badkamer met heerlijke douche. Alles heel schoon.

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 maart 2016

    7,9
    De badkamer was klein maar toch hygiënisch in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hadden een tweepersoonsbed gevraagd en er werden 2 aparte bedden aangeboden. We hebben de receptie hiervoor aangesproken en het was geen probleem om te wisselen. Dit puntje kan hier ook als positief ervaren worden. Het ontbijt is normaal tot 11 u maar dikwijls was er om 10u 30 niet alles meer voorhanden. Het fruitsap kregen we 2 dagen wel en 2 dagen niet. De theetassen waren klein. Als je er van uitgaat dat wij 's morgens 2 grote mokken drinken zou een kannetje water interessanter zijn.

    De badkamer was klein maar toch hygiënisch in orde. Voor ons was de ligging buiten het centrum goed omwille van de verplichte verplaatsing te voet!

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    8,3
    Prima schone kamer, pas gerenoveerd.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    In lorca is er moeilijk een goede eetgelegenheid te vinden

    Prima schone kamer, pas gerenoveerd. Leuk en vriendelijk personeel. Op 10, 15min loopafstand van het centrum

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    4,6
    Niet veel
    • Gezin met jonge kinderen

    Het feit dat ze totaaaaal geen Engels spreken. Ik had hotel Inc ontbijt geboekt en het was onbeperkt eten. Hadden met z'n allen uiteindelijk een dubbele koffie op en een boterham extra. Naar ons weten was dit dus inbegrepen. Bij uitchecken moesten we €20 extra betalen. Ik probeerde met hem te communiceren dat wij inc ontbijt hadden geboekt. Maar meneer begreep geen Engels. Dan sta je daar! Super vervelend en irritant en uiteindelijk toch betaald want kwamen er toch niet uit. Vind dit echt een kwalijke zaak. Veel mensen zouden precies t zelfde doen om er maar vanaf te zijn.

    Niet veel

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    8,3
    zeer goed zacht bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was basic maar de prijs ook : 4 euro p.p !!!

    zeer goed zacht bed

  • Beoordeeld op: 5 maart 2015

    6,7
    ligging Lorca was geen gezellige stad voor ons druk en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    ligging Lorca was geen gezellige stad voor ons druk en lawaaierig ontbijt genomen 8u30 buffet was bijna leeg en werd niet aangevuld

  • Beoordeeld op: 26 februari 2015

    7,5
    Het ontbijt was redelijk gevarieerd.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine kamer met een klein raam.

    Het ontbijt was redelijk gevarieerd. De verwarming in de kamers en de gangen was aangenaam. Goed onderhouden hotel.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: