Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aparthotel Los Girasoles 4-sterren

Avenida César Augusto, 27, 50004 Zaragoza, Spanje

#16 van de 51 hotels in Zaragoza

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1031 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 39

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    8,3
    Centraal gelegen hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    Het zwembad was voor ons omwille van de kinderen een belangrijke reden om voor dit hotel te kiezen. Dit zwembad is echter heel klein en koud! Door de omliggende hoge bebouwing komt er nooit een straaltje zon tot bij het zwembad.

    Centraal gelegen hotel. Wij hadden een appartement kamer, dit was voldoende ruim voor een gezin van vier.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    8,3
    Heerlijk verblijf in een ruim, fijn appartement!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten

    We hebben een heerlijk verblijf gehad één van de ruime, moderne, schone appartementen. De locatie is op loopafstand van vele bezienswaardigheden en restaurantjes. Aan de overkant van de straat een bakker. Het zwembad was klein maar groot genoeg om even af te koelen. Wanneer we weer naar Zaragoza gaan, gaan we zeker weten weer hier overnachten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    8,8
    Mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie was super! Je loopt zo de stad in. Heel fijn dat er een zwembad is waar je nadat je door de stad hebt gelopen verkoeling kan zoeken. Mooi uitzicht vanaf het dakterras.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,1
    Ruim en schoon appartement midden in het centrum. Goed, groot bed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Donker apartement. Wel heel koel maar feeling met ‘buiten’ was er totaal niet. Niet van belang maar woonkamer en keuken waren voor ons totaal overbodig. Koelkast wel een pluspunt.

    Ligging van het apart-hotel. En de beschikbaarheid parking (betalend) midden in het centrum.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    9,6
    Voor herhaling vatbaar, zowel de stad als het appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets; klachten van andere boekers over straatgeluiden vanwege een bar vallen mee als ramen gesloten blijven. Kan indien gebruik gemaakt wordt van airco. Andere optie; naar die bar gaan😁

    We hebbeen gekozen voor Los Girasoles vanwege de locatie alsmede het gemak van een appartement t.o.v. verblijf in een hotel. Goed ingericht en ruim van opzet.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    10
    De ruimte van het appartement, alles kraaknet, goede wi-fi...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    We dachten dat we geluk hadden omdat de slaapkamer aan een smal straatje lag in plaats van aan de kant van de drukke boulevard, helaas was er in dat straatje een rock-bar met een terras en dus geluidshinder tot 's morgenvroeg

    De ruimte van het appartement, alles kraaknet, goede wi-fi verbinding

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    10
    Zie boven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets.

    De dames van de receptie waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Het was een prachtig apartementos, zeer schoon en werd in de drie dagen dat wij er waren zelfs nog schoongemaakt. De ligging was ideaal. Voor die prijs kan je in Nederland nog geen behoorlijke kamer krijgen. Het ontbijt was op de achtste verdieping met een prachtig over de stad.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,1
    Prima lokatie - goede prijs/kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    Beetje verouderd meubilair, oud wooncomplex, zwembad en gym stelt niks voor. Kamers aan de wegkant wat last van straatlawaai (maar wel te doen).

    ruim appartement, goede eigen parkeergarage, centraal gelegen. Bedden goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    8,8
    Goed gelegen hotel, een aanrader. Maar vraag om een kamer niet gelegen aan de straatkant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ons appartement was heel gerieflijk en mooi, maar was aan de straatkant gelegen. Zeer slecht geslapen door het straatlawaai. Toen we dit meedeelde aan het onthaal heeft de heer José Carlos ons onmiddellijk voorgesteld om te verhuizen naar een ander geluidsarm appartement. Voor zijn bereidwilligheid willen hem danken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    9,6
    Prachtige, stijlvolle appartementen die zeer centraal gelegen zijn. Ideaal voor een langer verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - We reserveerden bij aankomst ontbijt voor de volgende ochtend. Bij reservatie aan de hotelbalie betaal je slechts €8 per persoon ipv €9,90. De volgende ochtend wist men in het restaurant van niets en wou men ons de duurdere prijs aanrekenen. Omdat we globaal tevreden waren boekten we terug ontbijt aan de balie voor ochtend twee en drie en meldden we het probleem van slechte communicatie. Maar ook nu hadden we elke ochtend hetzelfde probleem. Dit is echt niet leuk als klant. De medewerkers van het restaurant verstaan ook alleen maar Spaans. Dat werd dus telkens een over en weer gebel met de balie waar ze wel meertalig zijn. Bij het afrekenen vermelden we dit minpunt en kregen we gemeende excuses van de baliemedewerkers. Zij zaten duidelijk echt verveeld met dit voorval. Volgens hen is het een probleem in het computerprogramma.

    - We kwamen hier twee jaar geleden ook al en waren toen ook zeer tevreden, daarom boekten we dit terug. - Zeer centraal gelegen, met een bushalte voor de deur. Ook ideaal voor een langer verblijf want je voelt je er echt thuis. - We kregen ipv het geboekte appartement met 1 slaapkamer een ruim appartement met 2 slaapkamers (handig om je koffers op bed te leggen zodat je niet alles moet uitpakken) en ook een extra toilet met lavabo, en een balkon. - Zeer mooi uitgerust appartement met een koelkast en diepvriezer, vaatwasser en wasmachine en droogrek. Op vraag kan je zelfs een strijkplank en strijkijzer krijgen. Handig om tussendoor al een was te doen. - Er is een klein, rustig zwembad met enkele ligbedden (deze zouden wel eens mogen vernieuwd worden), mooie fitnessruimte, zonnenbank en sauna. Deze laatste twee zijn wel tegen een kleine betaling te gebruiken. In de kleedkamers liggen handdoeken om gratis te gebruiken en is er mogelijkheid om te douchen. - Zeer gevarieerd ontbijtbuffet voor slechts €8 per persoon bij reservatie vooraf of booking aan de hotelbalie. Spijtig dat de verschillende soorten vlees, kaas en gesneden fruit niet voldoende gekoeld waren. Misschien omdat we nogal laat gingen ontbijten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,9
    prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Gebruik van het restaurant bleek alleen mogelijk na reservering een dag vooraf, ook indien er al wel een hotelkamer is gereserveerd. Dat werd niet gecomuniceerd vantevoren aan de hotelgasten dus een hele onplezierige verrassing . Hadden we graag vantevoren geweten, dan hadden we gereserveerd. We konden nu dus geen gebruik maken van restaurant want waren te laat met reserveren, deze informatie hoort in de informatiebrochure op de hotelkamer, of moet even gemeld worden aan de hotelgast bij inchecken.

    accomodatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    9,6
    Riant appartement in hartje centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Diep nadenkend was de hoeveelheid keukenspullen misschien wat aan de krappe kant, maar dat zou zeuren zijn; verder niets dan goeds!

    Meestal moet je bij appartementjes een exacte tijd afspreken voor de overdracht van de sleutel, maar dit is een appartementshotel dat een permanent bezette receptie heeft (erg makkelijk dus) en het beslaat een hele flat met wel 40 of meer appartementen. De flat van ons was zeer ruim, met zelfs twee badkamers, en voor een prijs die nog onder het gemiddelde van een hotelkamer zat (en ook nog met hotelservice, zo kwamen ze elke morgen zuigen en het bed opmaken). Van de andere gebruikers hoorden we totaal niets, geen overlast dus. Al met al een erg luxe verblijf.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,1
    Mooie locatie nabij/in centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs voor parkeren ( veel ) te hoog. Ontbijt viel tegen.

    Mooie locatie nabij/in centrum.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    10
    Gewoon goed!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine parkeerplaatsen in de garage en vrij duur.

    Gewoon goed! Op een prima locatie.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,1
    Schoon en ruim appartement in het centrum, wel wat verbeterpunten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doorgezakt bed, slechte douchekop, ontbijt

    Groot en schoon appartement, klein maar fijn zwembad.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    9,2
    Groot
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer slechte geluidsisolatie

    Groot Goed uitgerust

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    6,7
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten

    De badkamer was slecht schoongemaakt en onderhouden.

    De faciliteiten en ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    6,3
    Veel geluidshinder van andere gasten en ook van het verkeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel geluidshinder van andere gasten en ook van het verkeer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    9,6
    Mooie plek in mooie stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vindbaarheid

    De heerlijke comfortabele kamer en rust midden in het centrum van Zaragoza

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    9,2
    Locatie en accomodatie zijn prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familieappartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren moet flink voor betaald worden.

    Locatie en accomodatie zijn prima.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    7,9
    Goede locatie , prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    Misschien een beetje gedateerd maar wel netjes

    Goede locatie in een verrassend leuke stad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    10
    Goed hotel op een super locatie om de stad Zaragoza te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was super, vriendelijk personeel, locatie top !

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    10
    Goed verblijf midden in de stad Zaragoza
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Weinig keukenvoorzieningen Wel vrij donkere woonkamer

    Comfortabele kamers

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    10
    De kamers waren perfect in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was in orde maar tè duur.

    De kamers waren perfect in orde. Het uitzicht vanop het terras op 8ste verdieping was geweldig. Ligging was top.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    6,3
    Het hotel is goed gelegen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De appartementen zijn gedateerd ; het meubilair is verouderd en het rook niet fris. Het complex straalt geen sfeer uit.

    Het hotel is goed gelegen. Het zwembad is een meerwaarde.

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    7,9
    Fijn, ruim appartement en super centraal gelegen om de mooie...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Fijn, ruim appartement en super centraal gelegen om de mooie stad te bezoeken. Binnen was het rustig en had je geen last van de drukte van de stad. Het zwembadje was klein maar voldeed prima om 's middags even af te koelen.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    10
    De ligging, de ruimte, het comfort.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De fitnesstoestellen moeten nagekeken worden. Zwembadwater was erg koud en d'r zou een oplossing moeten gevonden worden om de dorstige duiven weg te houden.

    De ligging, de ruimte, het comfort. Ontbijt met uitzicht op el Pilar. Rechtstreeks van parking naar kamer.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    7,9
    Ruim appartement in het hartje van de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De hoeveelheid keukengerei is beperkt. Geen uitzicht vanuit appartement.

    Ruim appartement in het hartje van de stad. Goed engels sprekend en behulpzaam personeel. Prive parkeergarage in een volgeparkeerde stad.

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    10
    De ligging en parkeerplaats.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen directe aanpassing voor een rolstoel.Toch krgen we voor dezelfde prijs een extra slaapkamer, zodat we beschikten over 2 badkamers. Toch meegenomen.

    De ligging en parkeerplaats. Ook de toffe moderne inrichting.Een echte aanrader

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    8,3
    Veel ruimte in het appartement, heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De inrichting van het appartement doet een beetje ouderwets aan, bij elkaar geraapt keukentje, maar verder prima!

    Veel ruimte in het appartement, heerlijk! En een toplokatie, vlakbij het oude centrum van de stad! Ontbijt op het dakterras, prachtig uitzicht op de kathedraal!

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2015

    10
    Grootte appartement, properheid, centrale ligging in de stad...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets

    Grootte appartement, properheid, centrale ligging in de stad, comfort, ondergrondse parking ...

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    7,5
    Hygiene, locatie, parkeergelegenheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Eigenlijk niets

    Hygiene, locatie, parkeergelegenheid

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    10
    De ligging en eigen parking
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    De ligging en eigen parking

  • Beoordeeld op: 24 juli 2015

    8,3
    Erg ruim appartement op een geweldige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was nogal gammel en het zwembad bleek erg klein

    Erg ruim appartement op een geweldige locatie

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    8,8
    Heel goede faciliteiten voor een klein prijsje.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het personeel was niet erg vriendelijk, op een enkeling na.

    Heel goede faciliteiten voor een klein prijsje.

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    10
    Erg comfortabel appartement op gunstige en prettige locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Erg comfortabel appartement op gunstige en prettige locatie

  • Beoordeeld op: 26 juni 2015

    9,6
    Ruime kamers en ontbijt boven op het dakterras.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ruime kamers en ontbijt boven op het dakterras.

  • Beoordeeld op: 4 mei 2015

    10
    Comfort van de accomodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijtservice. Buffet onvoldoende aangevuld. Ongeïnteresseerd personeel.

    Comfort van de accomodatie. Vriendelijk personeel onthaalbalie.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    10
    De prima ontvangst en de dienstbaarheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prima ontvangst en de dienstbaarheid van het personeel

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 39

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: