Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over H·TOP Olympic 3-sterren

Benavente s/n, 08370 Calella, Spanje

#47 van de 53 hotels in Calella

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1937 beoordelingen over dit hotel

6,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6

  • Comfort

    5,3

  • Locatie

    6,9

  • Faciliteiten

    5,6

  • Personeel

    6,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 41

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    4,2
    Slecht hotel, kamer was te klein voor 4.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht hotel, kamer was te klein voor 4. Het was een 2 persoonskamer waar 4 bedden in stonden waardoor er geen plaats meer was om rond te lopen. Teveel lawaai op de gang en andere kamers tot 2 uur in de nacht. Hier kom ik nooit meer terug!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    5,4
    leuke dagen in Calella
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers zijn echt oubollig en basic, de muren zijn precies van karton, je hoort alles van je buren, TV, slaande deuren, douche, toilet, ..... De kamers zijn aan een grondige renovatie toe.

    er is elke dag voldoende buffetkeuze en het eten is ok, bij late aankomst wordt er nog gezorgd dat je iets te eten krijgt ( als je tenminste VP geboekt hebt), bij vroeg vertrek kan je een pic-nic krijgen, je kan blijkbaar ook VP met drank boeken en dat hadden wij niet, dus wij kregen elke keer te horen dat we onze drank dan wel moesten betalen, dat was voor ons ok

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    6,7
    De locatie is super! Maar je moet wel rekening houden met de prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt. Het was een chaos aan mensen. Het voelde alsof je in een kippenhok zat. Ook s nachts is er veel lawaai. Je kan niet in een stuk door slapen.

    De locatie was super.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    5,8
    Niet tevereden in het algemeen, prijs kwaliteit staat zeer zeker niet in verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 11 nachten

    Het Hotel is in zeer slechte staat van onderhoud, met name de liften !, het is gewoon angstig om daar in te stappen. ik zou iedereen aan raden om met de trap te gaan, dat hebben wij gedaan vanaf de 7e verdieping en dat is geen pretje ! Plus het Diner wat al eerder is vermeld, zeer slecht.

    Het ontbijt was goed maar het Diner was koud en slecht, graag zou ik hiervoor een compensatie tegemoet zien, ik heb hierover diverse keren melding gemaakt. Ik hoop dat u mij op korte termijn informeert over de gang van zaken. Tel: 0031-653 169 157 Hr en Mw Zweers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    5,0
    mooie omgeving.maar hotel trekt echt op niks
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Traag personeel die niets begrijpen.hele kleine kamer voor familiekamer te hebben geboekt. Het eten was echt niet te vreten.nooit meer dit hotel.zelfs geen 3 sterren waardig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    2,9
    Echt compleet ondermaats
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht

    Alles!!!! Gewoon ondermaats!! Wij hebben foto's genomen van alles en verwachten hier echt wel een tegemoetkoming, want dit kan echt niet.

    Wij hebben geboekt via booking.com. Een zogezegde familiekamer. Dat was het totaal niet. Er waren 4 kleine bedden in 1 kamper gepropt. We moesten op het bed gaan zitten zodat een ander gezinslid kon passeren! Je kon niet in de kasten, want de bedden stonden ervoor! De badkamer lag nog vol haren. De kamer trok helemaal niet op de foto van de booking.com site. Er was geen parking een uur in de omtrek van het hotel. Er was heel veel lawaai in de gang en door de muren heen. Je hoorde alles wat de buren zegden in de badkamer. De beddelakens waren toegenaaid met bloemmetjesmotieven om de gaten weg te steken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    4,6
    De kamer was klein voor 4 personen , de badkamer was ook...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was klein voor 4 personen , de badkamer was ook zeer klein , maar vooral oud en niet echt proper . Het restaurant was zeer zeer onhygiënisch ! En vuil !

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,9
    Aanrader buiten het toeristisch seizoen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaaierige Engelsen die overduidelijk kwamen om zichzelf elke avond lazarus te drinken.

    Het hotel was fenomenaal voor de prijs die we betaalden (minder dan 15 euro per persoon, per nacht) en het ontbijt was uitgebreid.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    2,9
    Het zicht vanuit de kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bad was vuil. Er zat een zwarte rand op de bodem. De geur in de kamer was niet te harde. Het ontbijt was uitgebreid maar slecht.

    Het zicht vanuit de kamer

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2016

    5,0
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel niet behulpzaam en niet zo vrolijk en vriendelijk. Kamer ontzettend klein, weinig bewegingsruimte en gehorige kamerz. Zwembad was verscrikkelijk koud. Na 10 min wil je er al weer uit.

    Standaard ontbijt maar wel vers.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    2,5
    Vies Goor Smerig Stinkt Mega Slecht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 4 nachten

    Ik ben echt geen zeur maar dit is het aller slechtste Hotel waar ik ooit verbleven ben. Kamers zijn zeer vies. Prijs was 717e voor 4 nachten wij zijn na de eerste nacht gegaan. Ze wilden ook niets voor ons betekenen. Ben echt wel wat gewend maar dit Hotel moet gewoon plat. Oud, gehorig, stinkt en zeer vies. Veel te druk. All inclusive waar je moet bijbetalen hahaha echt te gek hier. Ga hier niet naar toe met je gezin.

    Ons beviel hier helemaal niets.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    6,3
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen zijn echt aan vervanging toe. Badkamer ruikt vaak naar riool. ( Ben al 6 x geweest in 1 jaar.)

    De locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    2,5
    Vies en stonk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zijn na een half uur weer vertrokken omdat het stonk, vies en oud/versleten was

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    5,0
    Hier gaan we nooit meer naar toe
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles , kamers waren vies . Matrassen erg oud . Heel veel lawaai in het hotel . Kamers waren klein.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    5,4
    Vreselijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vreselijk veel lawaai s’avonds en s’nachts op de gangen, schreeuwende mensen die met deuren smeten en elke dag keiharde muziek opzetten.

    Het uitzicht

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    6,7
    Prima hotel voor deze prijs
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco word pas in het hoogseizoen gebruikt dit was wel minpuntje op de warme kamer.

    Fijne zwembaden prima eten voor ieder wat wils.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    5,4
    voor een doorreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was oubollig, dringend aan vervanging toe

    Het ontbijt was zeer goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    3,8
    zie boven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel eten, kamer oud en vies oncomfortabel vervallen. Niet toegankelijk persobeel.

    Locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    5,0
    Animatie voor de kinderen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel jongeren, luidruchtig, super gehorig

    Animatie voor de kinderen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    6,3
    Bedden aan vervanging toe
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De veren in de bedden

    De ligging

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    5,8
    Veel herrie en veel tokkies. Voor
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Prijs

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    5,0
    Niets
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Niets

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    6,7
    Koste weinig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd

    Koste weinig. Verouderd hotel maar voor dat geld. ..was gewoon schoon.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    4,2
    Matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service

    Gehorig

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    2,9
    Op uw websit zag alles er tip top uit over dit hotel maar was totaal anders wat wij hadden verwacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 16 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als moet wel veranderd ik zou geen 3* geven maar toch 1*.

    Was de ontbijt alke dag het zelfde en ook een slecht kwaliteit.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    8,8
    toffe verblijf, mijn kinderen hebben genoten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 10 nachten

    het hotel zelf ,zwembad,

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    7,5
    Het was te druk maar wel gezelig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was te druk maar wel gezelig

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    7,1
    Een lekker zwembad en leuke animatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het eten is erg basic, niet veel keus, maar goed te doen. Het bed ligt vrij hard, je voelt de veren en het kraakt. Vrij lawaaierig, maar niet heel erg storend.

    Een lekker zwembad en leuke animatie. Elke avond wat te doen. De ligging is perfect en prijs kwaliteit verhouding is goed.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    6,3
    Restaurant was echt goed ook het animatieteam dik voldoende.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het mannelijk barpersoneel ,behalve de manager, was erg klantonvriendelijkheid ik ben zelfs uitgescholden voor gek omdat ik drie drankjes tegelijk kwam halen voor onze slechtziende dochter en ons. Ze hebben een belachelijk pasjessysteem voor all inclusive.De badmeester vind glazen van Spanjaarden wel goed maar van toeristen pikt hij niets.

    Restaurant was echt goed ook het animatieteam dik voldoende.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    7,9
    heel lekker en zeer uitgebreide keuze, dit hadden we nog...
    • Stel

    kamers zijn oud en zeer erg gehorig, je hoorde de buren gewoon praten

    heel lekker en zeer uitgebreide keuze, dit hadden we nog nooit gehad

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,9
    Prima prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Prima prijs/kwaliteit

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    5,4
    Oude vieze kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Oude vieze kamers

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    3,3
    Buiten dat het gedateerd is is het hotel niet schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Buiten dat het gedateerd is is het hotel niet schoon

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    7,5
    Lekker druk en verschillende mensen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Lang wachten op de lift

    Lekker druk en verschillende mensen

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2015

    10
    PRIJS KWALITEIT EEN UITMUNTENDE KEUS MET EEN ZEER GOEDE...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    PRIJS KWALITEIT EEN UITMUNTENDE KEUS MET EEN ZEER GOEDE KEUKEN ZOALS VROEGER H TOP ROYAL STAR

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2015

    5,6
    Heel veel tokkies!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kabaal enz enz

    Heel veel tokkies! Veel drank roken voor de ingang

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    5,0
    Het eten was goed.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er was veel lawaai tot 2u 's nachts. De muren tussen de kamers zijn zeer dun je hoort alles.

    Het eten was goed. Het personeel behulpzaam

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    5,4
    eten, personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    ontzettend massaal, vieze slaapkamer, alles te oudbollig. vreselijk gehorig.

    eten, personeel

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    3,3
    Het is een herrie hotel, te veel mensen en lange rijen voor...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het is een herrie hotel, te veel mensen en lange rijen voor de maaltijden, personeel maakt veel herrie tijdens het opruimen van de maaltijden.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    6,7
    prijs - kwaliteit is ideaal voor jongere met een klein bugget
    • Groep

    eentonig buffet

    prijs - kwaliteit is ideaal voor jongere met een klein bugget

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    4,6
    Restaurant
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Rolstoelonvriendelijk hotel Receptie heel onvriendelijk personeel en zeker niet behulpzaam

    Restaurant

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 41

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: