Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Roger de Flor Palace 4-sterren

Turó de l'Estelat, s/n, 17310 Lloret de Mar, Spanje

#36 van de 69 hotels in Lloret de Mar

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1232 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    8,8
    Nachtje bijgeboekt!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Deur naar balkon klemt...

    Geweldige lokatie. Rust. Mooi zwembad. Je kunt er echt in zwemmen! Met een prive trap naar de boulevard (wel een hele klim) en daardoor vlakbij het strand!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,9
    Week in drukke Lloret op een prima lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sanitair mag beter onderhouden worden. Deur van de douche lag nagenoeg eruit en waterafvoer wasbak liep niet good door. Een airconunit in de grote kamer is niet afdoende om het op temperatuur te houden.

    Lokatie van het hotel is uit de drukte van de strand promenade, maar dichtbij genoeg alle restaurants en winkels. Hotel beschikt over een zwembad met voldoende ruimte om de gasten te accomoderen. Familikamers zijn ruim bemeten en bieden genoeg plaats voor een gezin van vier.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    3,8
    Buiten terras was mooi en mooie uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was niet vriendelijk , kamer en badkamer niet schoon, restaurant niet schoon Het is geen 4 **** hotel

    Buiten terras was mooi en mooie uitzicht

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    9,2
    Prijs/kwaliteit misschien wel het beste waar ik ooit heb...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine onderhoudspuntjes blijven achterstallig, dit is echter geen probleem voor het verblijf.

    Prijs/kwaliteit misschien wel het beste waar ik ooit heb verbleven. Mooi uitzicht. Via een trap direct in het centrum (indien slecht ter been is dit misschien minder prettig) Ondanks de centrale ligging rustig op een heuvel. Zeer uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    7,9
    Goed prijs kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inderdaad wat gedateerd, maar heeft ook zijn charme. Veel trappen, dus je moet wel redelijk mobiel zijn Naar beneden is een ca. 60-70 meter overbruggen. Dat kan met de trap, 200 treden, maar dan ben je ook al op 50 meter van strand. Alternatief is omlopem, dat is te doen.

    Goed uitgebreid ontbijt. Veel keuze, kwaliteit ok. Prachtig uitzicht vanuit restaurant. Parkeren is makkelijk en je zit dicht bij zee en centrum. Bedden zijn goed, we hadden uitzicht op zee. Douche prima. Prima prijs/kwaliteitverhouding.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    5,8
    Goed voor een weekje, maar heel blij dat ik de 2e dag al een auto had gehuurd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Het interieur van het hotel is behoorlijk oubollig, vintage kan je wel zeggen, maar dan wel 2e hands vintage. Het personeel; zij doen gewoon hen werk. Vriendelijk/vrolijk en behulpzaam zijn zij zeker niet. Is het gebruik van een lift noodzakelijk? De lift zit in een uithoek van het hotel waar enkele op -en afstappen je in de weg zitten. Niet heel handig voor kinderwagens/minder validen... De eetzaal valt qua aankleding veruit het meest tegen. De eindtijd van het ontbijt wordt ook heel duidelijk aangegeven: licht uit, ofwel oprotten! Wel consequent, maar kom op... Een consumptie aan de bar van het hotel kan enkel contant worden betaalt of met de pin aan de receptie (anno2017?). Wegschrijven op de hotelkamer doen zij niet. Entertainment in het hotel hoef je niet op te rekenen. Op de site staat kindvriendelijk/hotel voor gezinnen is (kinderen tot 12), dit is het zeker niet! Al met al merk je aan alles dat het een oud hotel is dat en zij haar sterren 30 jaar geleden heeft verdiend.

    Het hotel heeft van buiten een authentiek Spaanse uitstraling, hier liegen de foto's zeker niet om. Parkeren (tegen een meerprijs) pal naast het hotel is ideaal (geen automatische slagboom, maar een ketting met slot > sleutel ophalen bij de receptie) . De hygiëne is zoals het hoort. Het ontbijt is prima. De kamer met uitzicht op zee is prachtig en het bed ligt prima. De "prive" looproute hotel naar de stad/restaurants/strand is op de heenweg super (trappenhuis circa.100mtr naar beneden, dus naar boven, en zeker wanneer je wat te dragen hebt, kan behoorlijk tegenvallen).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,9
    Het hotel heeft onze welverdiende vakantie compleet gemaakt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen airco in de kamer terwijl dit wel in de beschrijving vermeld stond.

    Het uitzicht was geweldig. Ook de klantvriendelijkheid van het personeel was top! Het ontbijt was ook uitstekend!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    4,6
    De buitenkant v.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    Het hotel was een teleurstelling, het is geen 4 sterren hotel. We waren afgegaan op de mooie plaatjes, maar in de gangen hing een onfrisse lucht. Het bed was hard, zoals verwacht, maar het hoofdkussen rook muf en oud. Ook is dit hotel af te raden, als je niet tussen busladingen oosteuropese schoolkinderen wilt verblijven. We malen er niet om als bijv. ergens de verf een beetje zou zijn afgebladderd, maar ook het terras was niet zo denderend, er waren aardig wat stoelen, waarop je niet goed kon zitten, omdat de ijzeren spijlen, pijn doen aan je rug. Ons advies; kijk ook naar de prijs, als iets te mooi is om waar te zijn, is dat vaak ook zo. Als je, net als wij, valt voor de mooie foto's, ga er dan een keer eten of op het terras zitten, maar zorg dat je in een ander hotel verblijft.

    De buitenkant v.h. hotel en de lobby zijn heel mooi en het is ook mooi gelegen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,5
    Goed ontbijt, gezellige ontbijtzaal met goed uitzicht.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Attentie en uitleg van de receptionist.

    Goed ontbijt, gezellige ontbijtzaal met goed uitzicht. Sfeer van een statig oud Spaans/klassiek hotel. Zwembad. Parkeergelegenheid.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    8,3
    Een super leuke lokatie met gratis parkeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel heel erg tegen. De keuze was heel beperkt. Iedere ochtend hetzelfde. Ik heb in minder luxe hotels in Spanje gelogeerd en ontbijten daar waren de hoogte punt.Tegen een betaling van 10€ kon je ook dineren lunchen. Heb ik niet gedaan omdat het ontbijt tegenviel.

    De uitzicht. En de ruimte. Voelde gewoon thuis

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    5,0
    niets
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Blijkbaar komen er veel russen slecht ontbijt , GEEN lift veel trappen , verouderd hotel, receptionist zegt geen 2 woorden,Harde matras;de foto van het mooie uitzicht is genomen vanuit de restaurant aan de venster,adres via gps niet juist.

    niets

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    7,9
    Het uitzicht, fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De trap naar het strand, vooral de terugweg is een behoorlijke klimaat

    Het uitzicht, fantastisch!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,9
    Fijne vakantie gehad maar hotel is te classic ..heeft een opknapbeurt nodig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten en oude sfeerloze ontbijtzaal

    Uitzicht van hotel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    9,6
    Prima hotel met een fenomenaal uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het fenomenale uitzicht en het zwembad met bar en heerlijk terras!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,1
    fijn verblijf, niks speciaals, voldoet aan de verwachting wat wij hier van hadden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Wifi werkt niet.

    mooi uitzicht, mooie locatie.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    8,8
    perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Geweldige locatie, parkeren bij het hotel, gratis, super ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    6,7
    Het eten was koud en het spek was uitgedroogt
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten was koud en het spek was uitgedroogt

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 november 2015

    7,9
    Behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Met koffers de trappen, 2 verdiepingen naar beneden slepen. Er zijn geen liften in het gebouw, verder nogal wat lawaai van jonge Engelse sporters

    Behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 27 juni 2015

    8,8
    Vanuit het hotel heb je prachtig uitzicht over de stad en de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Naar de stad zijn er 196 treden te overbruggen.Terug naar het hotel lopen heeft twee opties: de trap omhoog, of 500 meter omlopen, en ook een hellende weg. Als je beschikt over een auto is het geen probleem. Gratis parkeren naast het hotel

    Vanuit het hotel heb je prachtig uitzicht over de stad en de zee. Het ligt op een heuvel, midden in de stad. Hygiëne is in orde, en kamers in kasteelstijl, badkamer wel verouderd maar prima bedden. Overal gratis wifi (kamers, zwembad e.o.) Eten van goede kwaliteit, en prijzen zeer gunstig ten opzichte van alle andere bars en restaurants. Voor uitgaande jongeren is dit niet geschikt.

  • Beoordeeld op: 13 mei 2015

    5,0
    Geen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel is sterk verouderd en aan opknapbeurt toe. Het is zeker niet 4 sterren waardig. Lokatie is ook minder dan beschreven. 180 treden af voordat je bij de restaurants, barretjes en strand bent. Vervelend als je gehandicapt bent. Lloret en Costa Brava viel ook erg tegen. Wij hebben de hele kust afgereden. Niet veel aan. Geef mij maar Costa Blanca. Vele malen leuker !

    Geen.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    7,0
    de ligging van het hotel is rustig en het uitzicht vanuit...
    • Vakantiereis
    • Stel

    het interieur is erg verouderd, alles is wel aanwezig en het werkt, maar het is niet meer van deze tijd. Het geeft wel een sfeer van een oud paleis

    de ligging van het hotel is rustig en het uitzicht vanuit het restaurant is mooi

  • Beoordeeld op: 27 maart 2016

    7,5
    Prachtig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    100 schoolkinderen zaten er ook

    Prachtig hotel

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    6,7
    mooie kamer, prachtig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    (te ) harde bedden , is denk ik persoonlijke voorkeur

    mooie kamer, prachtig uitzicht

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    7,1
    Zijn rustige ligging met uitzicht over de zée.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen liften, dus sjouwen via trappen. Intérieur kamer is achterhaald. P

    Zijn rustige ligging met uitzicht over de zée.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: