Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Ibaiondo 3-sterren

Carretera de Irún, Km. 11, 31799 Olave, Spanje

#1 van de 2 hotels in Olave

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 164 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    9,6
    gezellig en sfeervol
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen opmerkingen

    gemakkelijk bereikbaar, goede parkeer mogelijkheid , vriendelijk onthaal, personeel vriendelijk en goeie servies, ontbijt was heerlijk , kamers waren ruim en netjes alles was voorzien, het ontbijt was heerlijk, wij hebben s'avond geeten in het hotel prijs kwaliteit ok

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    9,2
    De bereidheid van José en Monier om het ons naar de zin te...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De bereidheid van José en Monier om het ons naar de zin te maken. Wij mochten omdat we 4 nachten bleven slapen een keuze maken uit de mooiste kamers!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    9,6
    Prima overnachting!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas we aan een drukke weg, maar alles dubbel glas.

    Uitermate vriendelijke ontvangst, heel schoon, kregen prachtige grote kamer. Etennwas goed en vers. Ontbijt prima. Vlakbij Pamplona

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    4,6
    Niet echt aan te raden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs kwaliteit niet positief; rioollucht in badkamer; deuren klemden of konden niet sluiten

    Verbleven in november 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    9,2
    José, de eigenaar, loopt het vuur uit de sloffen om je de...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De locatie heeft inderdaad een nadeel: aan een drukke weg waardoor zowel in eetzaal als in tuin verkeerslawaai te horen is. In de kamers aan de achterkant (junior suites) hoor je echter niks. En de locatie is ideaal voor het verkennen van gans Navarro, inclusief Pamplona.

    José, de eigenaar, loopt het vuur uit de sloffen om je de best mogelijke service te bieden. Munir (de hulp) doet niet veel onder. Grote ruime moderne junior suites, met alle ruimte en comfort (mini jacuzzi in je bad). Goed ontbijt en avondeten (geen gastronomie maar goede dagelijkse keuken) met een paar positieve uitschieters ("piment verts" en varkenswangetjes sterk aanbevolen).Goede keuze uit lekkere lokale wijnen. Spuitwater, dessert, koffie en de occasionele aguardente inbegrepen in menu. Perfecte ligging voor het verkennen van gans Navarro, inclusief Pamplona. Buiten verkeerslawaai zijn er in mijn ogen geen minpunten. Zowel installatie als eten onovertroffen verhouding prijs-kwaliteit

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    8,8
    De eigenaar doet al het mogelijke om het naar je zin te maken
    • Vakantiereis
    • Groep

    een minpuntje is de ligging. Het ligt een 10-tal km buiten Pamplona. Als pelgrim is dit wat ver. Als je eigen vervoer hebt, vormt dit zeker een uitstekend alternatief voor de duurdere hotels in Pamplona

    De eigenaar doet al het mogelijke om het naar je zin te maken

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: