Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Iberostar Costa del Sol 4-sterren

Urbanización Costalita, s/n. Puente de Cancelada, 29680 Estepona, Spanje

#11 van de 25 hotels in Estepona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 592 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    8,3
    Goed hotel in een slechte week!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechts 1 restaurant open. Meeste gasten hebben all-inclusive, dus alleen maar buffetten met veel van hetzelfde. Als BB gasten waren we daar ook op aangewezen, daar in de nabije omgeving bijna niets open was van restaurants. Bovendien was het erg slecht weer en hetzwembad was ijskoud.

    De kamers zijn prima, het ontbijt ook!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    7,5
    redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    In de week dat wij er verbleven, was het hotel in het weekend vol. Met luidruchtige mensen je moest wachten bij het restaurant tot er tafeltjes vrij kwamen om te ontbijten, tijdens het ontbijt kon je elkaar nauwelijks verstaan.

    Heerlijk ontbijt Vriendelijk personeel Schoon en een heerlijk Spa

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    8,8
    Prima hotel met veel facaliteiten en prima eten in buffet vorm.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Het restaurant waar iedereen gaat eten is bij een grote hoeveelheid mensen erg luidruchtig.

    Mooie kamer, perfecte bedden. Groot hotel met veel faciliteiten en toch rustig op de kamer. Het eten in de ochtend en avond was perfect.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    6,7
    Redelijk tot goed hotel met verbetermogelijkheden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Chaotische eetzaal met veel lawaai, extra betalen voor kluisje, spa en bedjes op strand, terras buiten zeer ongezellig en strandrestaurant gesloten vanwege low season (hoezo, hotel zat helemaal vol) en private party 😕

    Locatie aan strand, grote en schone kamers met goede douche en bad

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    9,6
    Het was subliem!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    Het binnenzwembad was afgesloten.Reden en duur???

    Het bad in de badkamer,de verscheidenheid in de verschillende buffetten. Zeer mooie ruime slaapkamer.Heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,9
    Een uitstekend verblijf in een beter gedeelte van Costa del Sol
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Ik heb en had weinig te klagen.

    Het ontbijt was riant in variëteit en dat gold ook het voor het enige malen benutten van het diner (rijk verzorgde buffetten) Ik ben helemaal geen liefhebber van een "all inclusive" formule (heb ik ook niet geboekt) maar dat was naar mijn waarneming in dat hotel prima voor elkaar.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    4,6
    Teleurstelling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst de enorm kleine receptieruimte. Het zwembad zo vol vooral met alleen ligstoelen waar al vroeg handdoekje leggen populair was. Geen enkele sfeer. Strandstoelen waarvoor betaald moet worden. Worden overigens niet schoongemaakt of netjes neergezet. Lege bierflesje blijven staan. Komt iemand langs van hotel om geld te innen 1x per dag. Zagen mensen, die niet in het hotel zaten, de hele middag gezeten niets betaald. Totaal geen systeem. Manager is aardig en staat open voor kritiek maar dit hotel is erg gericht op Spaanse toerist en is het slechtse hotel van Iberostar dat we gehad hebben.Lijkt totaal niet op het mooie plaatje. Eetzaal na 21.00 uur heel vol en rumoerig . Geluk dat we buiten konden zitten. Naar je kamer op de begane grond dwars door terrasgangers heen. We zijn afgegaan op het hoge cijfer van Zoover maar begrijpen niet hoe ze hier aan komen. Een duur hotel via Booking. Com geboekt het geld niet waard!

    De ruime kamer en badkamer en de keus van het buffet is gewoon zoals je mag verwachten van een Iberostar. Fijn dat er een omkleedkamer beschikbaar wordt gesteld voor vertrek.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    6,7
    Top personeel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad is een grote tegenvaller (1,35cm diep). Te klein en ondiep om fatsoenlijke te zwemmen. Strandbedjes zijn tegen betaling voor klanten van het hotel. €12 m-€15 per dag. Verder niet te beleven. Wifi is slecht qua bereik en snelheid. Ook bepert tot 3 devices...

    Heerlijk ontbijt en diner mogelijkheden. Wordt heel veel aandacht en variatie geboden. Spontaan en leuk animatieteam. Verzorgen veel voor jong en oud. Personeel is voorbeeldig! Redelijk goed te parkeren in de omgeving.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    6,7
    Hotel aan het strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst hadden we een kamer geboekt met zij zeezicht. We kregen een kamer aan de zijkant maar uitzicht op de vuilbakken en stort. We hebben gereclameerd maar kregen direct een andere kamer aan de andere vleugel. Betalen van strandzetels aan zee 12 voor 2 pers per dag . Das wel veel hé. Staat in minibar inbegrepen . Maar die was leeg. We kregen enkel 1e dag fles water daarna niks meer !! Drank bij avondeten moesten we betalen ook al hadden we halfpension. 5€ per persoon tijdens de avondmaal . Wisten we ook niet.

    Ontbijt was super . Eten was echt in orde veel variatie. Heel vriendelijk personeel in het restaurant. Heerlijk eten geserveerd.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    8,8
    prima hotel met erg vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten

    In de periode van 1 tot 10 april verbleven wij in het hotel. In die periode waren er erg veel kleine kinderen die in de ontbijtzaal een dominante rol speelden. Ik weet niet of dat in andere perioden ook het geval is, maar indien dit zo is is het voor potentiële boekers wel belangrijk te weten.

    Ruime kamer en badkamer met prima king size bedden

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2018

    7,1
    Geen goede bestemming voor echtpaar zonder kinderen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Veel te massaal, vooral merkbaar bij het ontbijt en rond het zwembad.

    Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    9,6
    Super hotel en geweldige ervaring
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, vele hapjes tussendoor en alles bij elkaar

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    7,1
    mooie en ruime kamers en schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    het restaurant gedeelte en ongezellige bar

    mooie en ruime kamers en schoon

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    6,3
    Geen binnenzwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen binnenzwembad...

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,9
    Goed verblijf prijs kwaliteit goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel spreekt bijzonder slecht talen.

    Ontbijt perfect ook het diner was erg goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    9,6
    alles mensen service locatie alles was pico bello
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    niks viel me tegen

    alles mensen service locatie alles was pico bello

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    5,4
    Familiehotel met heel veel faciliteiten voor kinderen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Massagedoe

    Locatie aan het wtrand6

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    7,9
    Ruime en verzorgde kamers;
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    Restaurant kwam eerder over als een refter. Heel veel lawaai.

    Ruime en verzorgde kamers;

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    8,3
    We hebben genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid in eet ruimte

    Kamers en de ligging

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    9,2
    Zeer goede vakantie, no-nonsense gezellige sfeer, kindvriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Teveel mensen / teveel lawaai in restaurant. Gelukkig was er alternatief om buiten of half-buiten rustiger te zitten.

    Vriendelijkheid personeel

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    8,8
    De kamer was ruim, bedden van 1.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Regelmatig gaan wij naar een Iberostar hotel ook vanwege het eten. Helaas is dit qua lunch en diner de minste van de Iberostar hotels waar wij gezeten hebben. Het warme eten was eerder lauw dan heet, en de variatie viel wat tegen. De smaak was goed.

    De kamer was ruim, bedden van 1.35 mtr breed, voor 1 persoon ruim, (maar voor zn tween eigenlijk te krap).

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    10
    Heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel! Gewoon top!

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    5,0
    De kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    De fitness, het binnenzwembad, het eten

    De kamers

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    7,5
    ontbijt zeer compleet en prima!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beetje 'rommelig druk' rond het zwembad

    ontbijt zeer compleet en prima!

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    8,3
    personeel was zeer attent
    • Vakantiereis
    • Stel

    personeel was zeer attent

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    8,3
    Ruime kamers, vriendelijke service
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eetzaal had slechte accoustiek, zeer druk.

    Ruime kamers, vriendelijke service

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26