Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Irenaz Resort Hotel Apartamentos

Paseo de Oriamendi, 94, 20009 San Sebastian, Spanje

#40 van de 303 vakantiewoningen in San Sebastian

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 762 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2018

    7,5
    Mooie locatie maar wel iets te duur
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig bestek ect. niet berekend op 3 personen waar voor gereserveerd was. Slecht kwaliteit van het extra bed. Prijs kwaliteit verhouding was niet oke.

    Mooi uitzicht, schone kamers, vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    8,3
    Mooi appartement op 7 min rijden van het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs van ontbijt was heel hoog.

    Luxe appartement. Van 2 kamers. Bank te gebruiken als bed voor 2 pers. Goede badkamer en balkon met prachtig uitzicht

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    8,3
    De locatie en t appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    in t appartement lagen kleine monstertjes zoals Nespresso cups,honingbolletjes,zakje chips kleine dingetjes die in rekening worden gebracht als je het gebruikt precies de aantal dagen dat je er logeerde lijkt me vriendelijker om ze gratis aan te bieden en als je nieuwe wilt hebben die dan pas in rekening te brengen als je 4 sterren wilt lijkt me dat wel een must daarom voor mij 3,5 ster en als je vroeg wilt uitchecken je niet eerder dan 8.30u kan ontbijten jammer vooral als je verder moet rijden met een paar honderd km voor de boeg

    De locatie en t appartement

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,5
    3 dagen in San Sebastian
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio:
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ver verwijderd van het oude centrum, 3 km. Er was gerookt in het appartement en we hadden gevraagd voor rookvrije kamer. In de badkamer hing een rare lucht.

    Ruim/modern appartement met alle voorzieningen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    8,8
    Vakantie SS
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets! Alles verliep zeer goed, heb zelfs 3 dagen verlengt..

    Uitzicht op de bergen is ongelofelijk. Grote ramen waardoor je een prachtig uitzicht hebt vanuit je bed. Mooi om zo wakker te worden. Rustig gelegen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    8,8
    Prima appartement. Netjes, schoon, ruim en een eigen terrras
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten

    ik dacht dat het een appartement met een eigen (kleine) keuken was. Dat leek wel op de foto's zo. Dat is echter niet zo. Er is een algemene keuken waar je alles van mag gebruiken. Ook prima geregeld trouwens.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    8,3
    Uitzicht, mooi appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig(buren), best prijzig, hondje 1 kg voor 11 euro per dag?

    Uitzicht, mooi appartement

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    9,6
    Zeer aangenaam verblijf in San Sebastian
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spaanse buren babbelen graag en veel en tot in late uurtjes

    Locatie en appartement zelf

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    7,5
    Rustig en relaxt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Begin toen we er kwamen, lagen er wel een aantal haren op de grond. Parkeerplek genoeg, alleen wel een Beetje krap.

    Uitzicht

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    9,6
    locatie / ligging tov het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten

    zou mooi zijn als er een zwembad zou zo zijn

    locatie / ligging tov het centrum

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    7,1
    Uitzicht vanuit terras van studio
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht

    Prijsverschil voor extra nacht € 30

    Uitzicht vanuit terras van studio

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,9
    Mooi en goed verzorgd appartement met prachtig uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio:
    • Verbleef 4 nachten

    Mooi en goed verzorgd appartement met prachtig uitzicht. Gelegen in soort campus achtige omgeving. Geen winkels of restaurants op loopafstand

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    10
    Luxe met uitzicht op de bergen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk oord met geweldig uitzicht!

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 mei 2015

    9,2
    Appartment was beautiful, very clean and spacious.
    • Vakantiereis
    • Stel

    A kettle would be nice. Nothing else we could think of to be changed.

    Appartment was beautiful, very clean and spacious. Also terrace in front of appartment was very comfortable. Location great, bus just outside with direct connection to city centre. Staff very helpful and friendly.

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    8,3
    zeer ruime studio, moderne inrichting, rustig gelegen en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    een kleine kitchenette zou het comfortabeler maken, was niet zo gemakkelijk om een restaurantje te vinden in de buurt dat open was ...

    zeer ruime studio, moderne inrichting, rustig gelegen en toch dichtbij San Sebastian, onze hond was er welkom

  • Beoordeeld op: 3 januari 2015

    8,8
    Ruime, fijne studio.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verwarming badkamer niet goed: vloertegels zo heet dat voetzolen verbranden ( studio 2)

    Ruime, fijne studio. Mooi uitzicht, rustige lokatie met parkeergelegenheid. Fijn ontbijt, goed terras. Bus regelmatig naar centrum, vertrekt voor de deur. Taxi 10 euro

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    9,6
    de ruimte in het appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel

    de ruimte in het appartement. De behulpzaamheid aan de receptie. De bus naar het centrum stopt voor de deur.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    9,2
    Heel rustig en kalm, geen nacht lawaai.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Heel rustig en kalm, geen nacht lawaai. Uitstekende wifi.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: