Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Labranda Isla Bonita 4-sterren

Avenida Bruselas, 8, 38670 Adeje, Spanje

#36 van de 37 hotels in Adeje

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 368 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    5,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    6,7
    Nette kamers, goede hygiëne.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior 2p.kamer (2 volw.)
    • Verbleef 4 nachten

    De ruimte om te eten.

    Nette kamers, goede hygiëne. Maar wel een er groot hotel, met een erg groot restaurant in de kelder, waardoor het niet echt gezellig eten was. Eten was wel ruim voldoende en gevarieerd. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    6,3
    Spijtig dat we een verouderde kamer kregen voor de prijs die we ervoor betaald hebben.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - kamer (535) was zeer verouderd, zeker in vergelijking met andere kamers die allemaal vernieuwd leken (slaapbank was gewoon houten plank, geen tafeltje met stoelen in woonruimte...) - hoge prijs voor de kamer die we kregen

    - lekker buffet met uitgebreide keuze - locatie - leuk zwembad

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,5
    Ver blijf wat goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De activiteiten worden buiten gedaan s,avonds maar dat vond ik te koud aperitief buiten drinken als het koud is niet leuk de bar binnen pas open om 20 uur is te laat

    Het ontbijt was dik in orde

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    6,3
    Oke, alles was aanwezig maar niet bijzonder.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Zwembad (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het avondeten

    Het ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    6,7
    oude hotel maar proper en eten is goed , voor de prijs is goed genoeg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (3 volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten

    de locatie voor de show

    eten en locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    6,5
    verouderde accomodatie, wel goed eten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Accommodatie verouderd, niet sfeervol ingericht, is geen 4 sterren hotel meer

    Zeer goed eten voor een all-in formule

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    7,5
    Verzorging en personeel waren goed. Hotel is nogal verouderd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten

    Zeer slechte wifi

    Eten en drinken

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    7,5
    - Een zeer ruime kamer met groot terras.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    - De all-in dranken vielen erg tegen. Ik heb zowat alles geprobeerd wat ik krijgen kon, maar eigenlijk beviel me niets. Er zijn nochtans genoeg erg goedkope merken die me best wel smaken (vb.soberano), maar ik heb de indruk dat ze hier echt wel alleen het goedkoopste van het goedkoopste willen serveren. Echt niet lekker... - Een ander vreselijk storend iets was het volume van de avondanimatie. Dit stond zo vreselijk hard dat het pijn deed aan de oren. Onaangenaam, maar vooral onverantwoord op een plaats met zoveel kinderen aanwezig zijn.

    - Een zeer ruime kamer met groot terras. Vooral de aparte slaapkamer is erg handig als je kinderen meeneemt. - Ook het eten vond ik prijs/kwaliteit best goed. - De grote binnenplaats waar iedereen 's avonds samen iets komt drinken vind ik persoonlijk ook erg gezellig. - Hulpvaardig personeel: ze hebben ons perfect bijgestaan toen we nood hadden aan medische bijstand.

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    7,5
    De ligging was zeer centraal, 5 minuten lopen naar het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het eten was slecht, dag en nacht 24/7 alleen maar bacon/varkensvlees gerechten. Wij hebben in 8 dagen alleen 2 keer kip gerechten gezien(en dit smaakte ook 3x niks). Volgende keer geen all-incl in Tenerife. En gewoon buiten eten is prima te doen en zeer goedkoop!! Wanneer je naar de keuken loopt, hangt er altijd een raar lucht. De airco in onze kamer(B522/Superior kamer) werkte niet, we kregen een mobiele airco waardoor de slang uit het raam moest hangen. Hierdoor kwamen alle soorten insecten de kamer binnen, kakkerlakken/hagedissen waardoor dit voor vele onrust zorgden. De bar sluit om 23:00, dit was zeer vroeg ten opzichte van andere all-incl. hotels deze waren meestal tot 02:00 open. En je krijgt huismerk alcoholische dranken geschonken, voor de bekende merken moet je betalen.

    De ligging was zeer centraal, 5 minuten lopen naar het strand met veel eetgelegenheden en winkels. De service + hygiëne was goed van dit hotel. Kamers werden elke dag schoongemaakt. Animatie elke avond met diverse shows was een uitstekende vermaak!

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    5,0
    mogelijkheid om ongegeneerd van een goedkoop verblijf te...
    • Vakantiereis
    • Stel

    -hier en daar wat norse personeelsleden -onverzorgde kleding van vele gasten bij het avondeten, geen rekening houdend met de voorschriften van het hotel - te veel 'geluid' in de avondanimatie

    mogelijkheid om ongegeneerd van een goedkoop verblijf te genieten

  • Beoordeeld op: 5 februari 2015

    7,9
    Het ontbijt - de afwisseling van eten- de all-in formule-...
    • Vakantiereis
    • Stel

    het bezet houden van de ligzetels aan het zwembad zonder dat er iemand in ligt (dat heb je in andere hotels ook-'s morgens liggen er al handdoeken in de zetels waar 's namiddags de zon komt)- ik erger mij vooral ook aan mensen die eten of drank nemen en het niet volledig consumeren (dat heeft natuurlijk niets met het hotel te maken) - er zou een systeem moeten bedacht worden om het gebruik van dranken in de all-in formule te beperken.

    Het ontbijt - de afwisseling van eten- de all-in formule- vriendelijk en hard werkend personeel - onze kamer- de ligging van het hotel.

  • Beoordeeld op: 10 januari 2016

    5,8
    Een te-basic en gedateerd hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Een te-basic en gedateerd hotel. Simpel eten en gewoon een blok beton met geen groen.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    9,2
    De centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De centrale ligging

  • Beoordeeld op: 13 april 2015

    7,5
    Slechte en trage verbinding wifi
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Slechte en trage verbinding wifi

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    6,7
    kamer m.
    • Vakantiereis
    • Stel

    verouderde accommodatie eten matig

    kamer m.u.bv. badkamer

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: