Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Ivory Playa Sports & Spa 3-sterren

Carretera Port d'Alcúdia - Artà, 113, 07408 Port d'Alcudia, Spanje

#4 van de 49 hotels in Port d'Alcudia

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 792 beoordelingen over dit appartement

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    9,2
    geweldig alleen wel oordopjes meenemen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Straat
    • Verbleef 7 nachten

    muren zijn best wel dun in het hotel (best gehorig)

    diverse faciliteiten gym, sauna hamman diverse zwembaden welness dagelijks verschillende avondbuffetten

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    7,5
    Hotelkamer was redelijk gedateerd, maar de badkamer maakte dat weer goed!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden vroegtijdig gevraagd om een kamer op de bovenste verdieping, maar kregen een kamer op de begane grond.

    De badkamer was vernieuwd en voorzien van een heerlijke douche! Dichtbij het strand, super mooi uitzicht. 's Avonds lekker uit eten en shoppen in Port 'd Alcudia

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Appartement met 1 slaapkamer en zeezicht
    • Verbleef 6 nachten

    Ligging aan een hele drukke weg dus appartementen aan die zijde niet aan te raden.

    Prima locatie, vlak bij het strand. Zeer vriendelijk en servicegericht personeel Alles super schoon !!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    9,6
    Fijn appartmentencomplex
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Straat
    • Verbleef 7 nachten

    wat lawaai van verkeer als je aan straatzijde slaapt en raam open wilt s'nachts (daarentegen heb je aan deze zijde wel namiddag zon op balkon)

    Goede bedden, schoon appartement (iedere dag schoonmaak), fietsverhuur aan de overzijde van de straat, gratis prints voor vliegtuig check-in, mooi groot zwembad en wellness, goede prijs-kwaliteit verhouding

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    8,3
    Comfortabele kamer met vriendelijk en behulpzaam personeel gelegen aan een drukke doorgaande weg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    airco maakte enorm veel herrie en kon slecht gereguleerd worden. Aan een drukke doorgaande weg gelegen kamer waardoor slapen met een open deur niet mogelijk was.

    zeer schone en comfortabele kamer. Vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    9,2
    top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Straat
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets, alles was prima

    Wi-Fi, kamer was ruim, eten was lekker, spa was heerlijk. top verblijf gehad

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    10
    Uitstekend, gastvrij en heerlijk ontspannend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Straat
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles, schoon, comfortabel, klantvriendelijk, verzorgd

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Straat
    • Verbleef 21 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    8,8
    ruim appartement, mooie zwembaden, sauna
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten

    sokken en condoom in waterkoker!

    ruim appartement, mooie zwembaden, sauna

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    9,0
    Kamer perfect, vriendelijk engels sprekend personeel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 1 slaapkamer en zeezicht
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Kamer perfect, vriendelijk engels sprekend personeel!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    9,2
    Erg goede prijs/kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Mooie locatie, goed zwembad en op 2 minuten lopen van het strand. Vriendelijk personeel en bovenal overal erg schoon!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 maart 2017

    8,8
    Na verblijf in een rustige omgeving ook wel eens leuk om...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Na verblijf in een rustige omgeving ook wel eens leuk om meer drukte om je heen te hebben. In de buurt mooie wandeling te maken. Uitgestrekt strand

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    7,9
    De kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 1 slaapkamer en zeezicht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt het was echt niet lekker!

    De kamer

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    10
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Straat
    • Verbleef 14 nachten

    Alles was weer geweldig, we komen niet voor niets ieder jaar terug.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 april 2016

    7,5
    Vriendelijk personeel, prima bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer met zeezicht op bovenste etage is wat duurder, maar aan de rechterkant van het gebouw is de zon omstreeks 15.00 uur van het balkon verdwenen en is het uitzicht erg beperkt door hoge bomen. Aan de linkerkant van het gebouw is er langer zon op het balkon en is het uitzicht zeker de moeite waard. Pannen waren niet vlak aan de onderkant en pasten ook niet samen op de kookplaat.

    Vriendelijk personeel, prima bed. 2x flatscreen met veel Duitse, maar geen NL zenders.Voldoende bestek, glaswerk, kopjes etc.

  • Beoordeeld op: 18 april 2016

    10
    We hadden een fijne ruime kamer met nette meubels en een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden een meer-zicht kamer en enigszins verwacht dat we wat dichter bij het meer zouden zitten. Zicht op het meer is aan de straat zijde, maar dan de hogere etages. Geen last van het verkeer gehad.

    We hadden een fijne ruime kamer met nette meubels en een goed bed. Ook de badkamer was goed doordacht en comfortabel.

  • Beoordeeld op: 14 april 2016

    9,2
    Prima hotel met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding in...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Prima hotel met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding in het laagseizoen. Mooi en gezellig zwembad met bar en fijne ligbedden. Savonds langs het strand naar de stad is goed te doen.

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    9,6
    Goed verzorgd, ruim appartement;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Om toch maar iets te vermelden: het uitzicht vanop ons terras op de drukke Carretera d'Artá (maar dat wisten we eigenlijk al vooraf; kamers met uitzicht op zee zijn wat duurder)

    Goed verzorgd, ruim appartement; vriendelijk en behulpzaam personeel (spreken ook Engels/Duits...). Uitstekende ligging aan de voet van 't gebergte en alle uithoeken van het eiland bereikbaar in minder dan 'n uur. Ook veel bezienswaardigheden vlakbij: Het strand op 100m, het authentieke & gezellige centrum van Alcudia, Cap Formentor, het natuurreservaat s'Albufera, etc. kortom: heerlijk!

  • Beoordeeld op: 23 maart 2016

    8,8
    Goede douche.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Isolatie: je hoort alles en iedereen (rondlopen , tv,...). De vaste inrichting zoals het keukentje, de binnendeuren zijn eerder ouderwets. Wellness is echter gelimiteerd : je krijgt een ticket voor gratis toegang . Je moet verplicht een badmuts hebben, terwijl je eigenlijk niet kan zwemmen. Het zwembad is klein. Maar prijs /kwaliteit wanneer je 252€ betaalt voor 6nachten dan heb je hier toch waar voor je geld. Als je afgelegen wilt logeren, middenin de rust en ongestoord kan je best elders op het eiland gaan dan alcudia.

    Goede douche. Goed bed. Ruim appartementje als je met twee bent. Idem terras ruimte. Schoonmaak vh appartement is zeer ok. Je bent direct aan het strand. De algemene ruimtes , toiletten zijn enorm proper onderhouden.

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    8,3
    Goede prijs, gratis upgrade naar pool-side, goede hygiene,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks viel tegen :)

    Goede prijs, gratis upgrade naar pool-side, goede hygiene, zeer mooi strand op 50m lopen, goede uitvalslocatie voor activiteiten in de bergen, goede wifi, goed parkeren

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    10
    De spa was inbegrepen in de prijs en het personeel is zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De spa was inbegrepen in de prijs en het personeel is zeer hulpvol.

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2015

    8,8
    Sfeer prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verkeersbeleid, we houden van rustige kamer nl. Maar... We zouden er niet voor wegblijven en volgende keer ? Gewoon weer hier boeken

    Sfeer prima

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    10
    De kamer was prima .
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was prima .Het personeel zeer vriendelijk. De schoonmaak uitstekend. De animatie was prima. Kort gezegd alles was fantastisch.

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    10
    Alles
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Alles

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    9,6
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden schoven uit elkaar

    Locatie Luxe Goedkoop Prijs kwaliteit verhouding Parkeergelegenheid Supermarkt

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: