Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Jaime I 3-sterren

Logroño, 16-20, 43840 Salou, Spanje

#36 van de 45 hotels in Salou

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2820 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    6,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    2,9
    Would not recommend this hotel, ever.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles! Het hotel is een ongeorganiseerde bende. Slecht parkeren, het eten is verschrikkelijk en in het zwembad drijven sigarettenpeuken. Bij de doorgelegen bedjes ook allemaal sigarettenpeuken. Hotel is oud en is zeker geen 3 sterren waard. Personeel weet niet de juiste informatie en hotel is niet schoon.

    Niets

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    8,8
    Prima
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 volwassenen + 2 kinderen) met uitzicht op het zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had gebeld of er een rolstoel was rn dat was niet zo maar toen we aankwamen bleek ee een gehuurd te kunnen worden maar dat wist de eerdere persoon niet. Het duurde erg lang voor het hek openging. Namen de telefoon niet op. Toen gevraagd en toen nog 15 min wachteb in de brandende zon. En nog een keer naar binnen en in de rij wachten om te vragen gek open te doen. Maar wel vriendelijk dat we bureaustoel mochten lenen ipv rolstoek maar in geval van brand onduidelijk hoe we konden vluchten want lift te klein voor rolstoel en mag dan ook niet gebruikt worden., We hadden in verband daarmee wen kamer gereserveerd op de bg maar bij aankomst bleek die niet te bestaan!

    Dinerbuffer was goede prijs kwaliteitsverhouding

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    7,5
    Lekker bijkomen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn vrij gehorig. Oordoppen in en je hebt nergens last van.

    Ondanks de drukte altijd plek bij het zwembad (zonder handdoekje leggen), verschillende restaurants waar je kan eten en anders genoeg restaurantjes in de omgeving.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    6,3
    Matig, maar het weer maakte veel goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wc werkte niet goed, maar werd hersteld. Het restaurant is één grote warboel met soms muffe gerechten. Het fruit is derderangs met veel halfrotte exemplaren tussen óf hard en onrijp. Aan hygiene laat t hier ook te wensen over en de tafels zijn soms ronduit smerig! Jammer, want dat haalt de score naar beneden.

    De kamers zijn ruim en Ok, een goed bed met jammer genoeg geen stopcontact ernaast, maar wel netjes en clean.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    7,1
    Prima prijs/kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In tegenstelling tot het ontbijt was het avondeten niet goed. Koud wat warm moest zijn en warm wat koud moest zijn. Wel voldoende keuze. Wij hebben hierdoor ook maar een avond hier gegeten en de rest buiten de deur.

    Locatie van het hotel, en de kamers waren simpel maar schoon. Dagelijks handdoekwissel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    7,1
    Leuk maar het eten dat wij kregen kon veel beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is alle dagen hetzelfde, alsook moet je betalen voor water bij het avondeten nochtans hadden wij een halfpension. Het buffet 's avonds kon ook beter. Veelal eten van " tweede" keuze....

    De kamer was altijd mooi gepoetst, vriendelijke garcons. De ligging is super, dicht bij de zee en centrum.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    10
    Heel prettig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs van de drankjes.

    Ondanks de negatieve referenties, Vond ik het een prima resort. Hard werkend personeel, goed en gevarierend eten, schone kamers voor een juiste prijs.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    6,3
    Goed genoeg voor 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel, de gehorigheid en de drukte.

    Het eten was prima. Lekker en warm.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,5
    Er was niemand die nederlands verstaat .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Er was niemand die nederlands verstaat .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,1
    geen luxe hotel maar wel goed prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind) met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buffet uitgebreider Minibar op de kamer

    De ligging : dicht bij de boulevard en het strand

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    6,3
    Goed,ontspannen verlof
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind) met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spijtig dat de bar niet meer open is in het zwembad Nachtlawaai in de gangen van het hotel Overvol zwembad

    Goed eten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    5,8
    Geen koelkast aanwezig heel jammerrrr je kunt niks koel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afspraken ivm parkeren.heb het aangegeven gereserveerd maar helaas niks

    Geen koelkast aanwezig heel jammerrrr je kunt niks koel houden

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,5
    De grote van het hotel en het zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 volwassenen + 2 kinderen) met uitzicht op het zwembad
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedcomfort

    De grote van het hotel en het zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    6,7
    Buiten bij zwemmer missen parasol/ paraplus
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parasol.. had de ze niet ..te veel te warme om de zon te zitten.

    Wij vindt het goed...hotel is een familie hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    7,9
    Ingesteld op massa toerisme. Grappig om mee te maken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Checkout tijd

    Het bed en het waarnemen van hoe massatoerisme in zijn werk gaat op een toch wel aardige manier!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,9
    Goed te doen voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen parkeer plaats. En het is er erg gehorig

    Prima ontbijt en met het buffet was ook niets mis mee.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    5,8
    de ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden zonder Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    alles is oud

    de ligging

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2016

    9,2
    Prijs kwaliteit.
    • Zakenreis
    • Stel

    niets

    Prijs kwaliteit. In tegenstelling tot negatieve beoordelingen ,vonden wij de maaltijden netjes smakelijk en voor ieder wat wils. Check inn en out snel, vriendelijk en professioneel. Ondanks het massale toch persoonlijke aandacht. Schone ruime kamer. Iedere dag schone handdoeken en netjes gepoetst.

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    4,6
    Niets!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    1 grote fiasco!!! Hotel is dringend aan renovatie toe. Avondeten is zwak. 7 maand op voorhand geboekt en 1 week voor afreis mail gekregen dat ze ons weg willen wegens overboeking van luidruchtige jongeren. Doch we stonden op onze strepen! Helaas die luidruchtige jongeren waren varkens die alle hotelregels aan hun laars lappen (bvb samentroepen op de gang gedurende de ganse nacht) Men liet gewoon alles toe om alles als het ware af te breken

    Niets! Slechtste hotelervaring ooit

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    6,7
    Prima als je met kinderen gaat, anders NIET gaan, het is net...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Prima als je met kinderen gaat, anders NIET gaan, het is net een kermis daar.

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    3,8
    Geen parkeermogelijkheden, geen WiFi, eten was niet lekker,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen parkeermogelijkheden, geen WiFi, eten was niet lekker, geen douch artikelen, airco werkte niet goed

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    8,8
    Ligging en netheid in hotel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Veel lawaai in eetzaal maar kan niet anders dat is geen groot probleem

    Ligging en netheid in hotel

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    5,4
    Eten was de slechtste dat hebben wij ooit gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Eten was de slechtste dat hebben wij ooit gehad.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    7,9
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets

    Zwembad

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: