Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Jardins del Segrià

Cami De Cunillás N 82, 25196 Lleida, Spanje

#6 van de 30 hotels in Lleida

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 663 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    8,8
    Als je van rust en groen houdt, ben je hier aan het goede adres!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel ligt iets buiten de stad in een rustige omgeving. Prachtige grote tuin eromheen. Inrichting eenvoudig en gedateerd, maar verder niks mis mee. Je kunt er 's avonds een prima keuzemenu eten voor een zeer schappelijke prijs.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    10
    Prima overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten was eenvoudig en in orde, maar het zou voor het oog iets aantrekkelijker kunnen zijn gemaakt.

    Vlak bij de reisroute. Vriendelijke en flexibele bediening. Schoon en voorzieningen prima in orde.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    10
    Zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In feite niks.

    Zeer vriendelijke ontvangst. Kamer was groot en zeer proper,ook de badkamer. Je kon er op de grond eten. Ontbijt was ruim voldoende. Zeer goede prijs.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    8,3
    lekker avond eten voldoende en ontbijt zeker voldoende, min...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    aan deze prijs kan je moeilijk iets tegen zeggen, we komen reeds voor de 3 de x als het kan betere matras!

    lekker avond eten voldoende en ontbijt zeker voldoende, min koffie is niet zo lekker.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    8,3
    E
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets!

    Hotel was perfect, mooie omgeving met een prachtige tuin jammer dat het zo hard regende !! Fijn onbijt met alles erop en eraan geweldig!! prima kamer en goede bedden. Personeel erg behulpzaam. Dus een fijn verblijf al was het maar voor een nacht. Je moet wel de coördinaten op je navigatie gebruiken anders moeilijk te vinden!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    8,3
    erg schoon en een uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    wat gehorig

    hele schone kamer en badkamer, uitgebreid ontbijtbuffet, prachtige tuin en omdat we op doorreis waren was de ligging vlakbij de snelweg een pluspunt

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,9
    grote kamers met alles erop en eraan .
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    was een deel van een vakantiepark dus nogal veel herrie van spelende kinderen

    grote kamers met alles erop en eraan . parkeren voor de deur.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    6,3
    De tuin
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers erg verouderd

    De tuin

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,9
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Aardig personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    9,2
    Prima prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets buiten Lleida maar met de auto ben je redelijk snel in het prachtige centrum.

    Prima prijs kwaliteit verhouding. Een aanrader.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    9,2
    Leuk hotel met aardi personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets. Een zwembad had fijn geweest. Het was erg warm

    Mooie tuinen lekkere hapjes en prima ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,9
    Super locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen zwembad

    Super ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 januari 2017

    10
    Geweldige vriendelijke mensen die er niets aan gelegen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Werkelijk niets.

    Geweldige vriendelijke mensen die er niets aan gelegen lieten om het ons naar de zin te maken. Heel mooie tuin.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    10
    Wij mochten zelfs onze e-bikes op de kamer zetten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hebben ieder najaar overnachtingen maar deze was toppie

    Wij mochten zelfs onze e-bikes op de kamer zetten.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    9,2
    Rustig en goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    8,8
    heel goed is reeds de 2de x dat we hier komen en we komen terug zeker prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    uitgebreid ontbijt teveel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2016

    7,9
    Prima hotel om te overnachten op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niet te vroeg aankomen, want vanaf 18.00 uur kun je pas iets drinken. Vanaf 20.00 uur kun je pas iets eten.

    Mooie tuin.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    8,3
    Fijne overnachtingsmogelijkheid!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeker voor de kwaliteit prijs verhouding, niets op aan te merken

    Goed bereikbaar vanaf de snelweg! Fijn ontbijt veel keuze en alles vers!

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 april 2016

    9,2
    ontzettend vriendelijk personeel, ondanks taalbarrière...
    • Vakantiereis
    • Groep

    gehorige kamers.

    ontzettend vriendelijk personeel, ondanks taalbarrière (sommigen spraken alleen Spaans en wij niet). Zeer betaalbare menukaart en goed verzorgd ontbijt voor weinig.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    9,2
    Supervriendelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bedden waren erg hard en lawaaierig met omdraaien omdat het hoofd einde los stond...maar het uitzicht op de tuin was heel mooi!

    Supervriendelijke ontvangst. Een heerlijk diner met vriendelijke ober, ook het ontbijt was erg goed, ook daar werden we heel vriendelijk geholpen. Ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om Lleida een bezoek te brengen, de moeite waard!

  • Beoordeeld op: 3 februari 2016

    5,4
    de ligging , veilig voor de wagen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt héél zielig , brood nog diepgevroren, geen vers fruitsap , fruit lag rot op de fruitschaal , boter lag gesmolten hoelang ??? zondagavond restaurant gesloten

    de ligging , veilig voor de wagen. Kamers waren proper ,en lekker warm

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    7,1
    Eigenaars/personeel erg aardig en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We hebben een boxspring matras gekregen en die kraakte van alle kanten, erg slecht geslapen. Verder is het erg gehorig, we hadden de pech dat er een feestje was de dag dat we aankwamen en een dag later was er een mevrouw met hoge hakken boven onze kamer, dat geklik was goed te horen.

    Eigenaars/personeel erg aardig en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    10
    In de schitterende tuin savonds eten en smorgens ontbijten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er waren feesten aan de gang , beetje weinig rekening houdend met de hotel gastenin de tuinen

    In de schitterende tuin savonds eten en smorgens ontbijten. Zeer goed hotel met zeer behulpzaam personeel, goed ontbijt, en zeer gunstige prijs.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    10
    Ontbijt: heel goed!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kunnen niks negatiefs vinden.

    Ontbijt: heel goed! Diner: heerlijke keuze gerechten. Personeel erg behulpzaam en vriendelijk. Supermooie locatie.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    8,3
    Het hotel was gemiddeld maar de prachtige tuin was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kwaliteit van de bedden

    Het hotel was gemiddeld maar de prachtige tuin was geweldig.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    8,3
    heel veel keuze vleeswaren verschillende soorten brood.
    • Vakantiereis
    • Stel

    heel veel keuze vleeswaren verschillende soorten brood.kamer zeker in orde/ goed avondmaal

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    6,3
    De ligging was prima, mooie tuin en redelijke kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was zo gehorig dat we niet meer terugkomen

    De ligging was prima, mooie tuin en redelijke kamer

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    8,8
    tuin
    • Vakantiereis
    • Groep

    snackbar en ijstent waren door de week gesloten. Restaurant was door de week slechts af en toe open en bovendien erg duur.

    tuin

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    7,1
    Mooie tuin
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt, oud brood en koude koffie

    Mooie tuin

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Jardins del Segrià

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: