Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Cosmo Apartments Sants

Passeig Sant Antoni, 30, Sants-Montjuïc, 08014 Barcelona, Spanje

#252 van de 1.300 vakantiewoningen in Barcelona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1694 beoordelingen over dit appartement

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 45

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    10
    Top appart met top view en top CREW🙌🏻🙏🏻🤩, rustige buurt heel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Krappe ondergrondse parking , maar voor wie de afmetingen van zijn wagen kent...No problem🤪😉

    Top appart met top view en top CREW🙌🏻🙏🏻🤩, rustige buurt heel dicht bik Arena💕❤️👍🏻

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    7,1
    Kamers en bedden goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Loft Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is inbegrepen maar verwacht er niet veel van. Wel prettig dat het op aangegeven tijd op je kamer wordt bezorgd.

    Kamers en bedden goed. Keurige ruime badkamer. Het is wel gehorig. Je hoort naast gelegen appartement. Geen last van drukke straat. Ligt naast treinstation en vlakbij metro. Parkeren is ok. Garage moeilijk te vinden(receptonist is moeten meerijden) en kost 22 euro per nacht. Personeel reageerde direct op vraag voor meer toiletbenodigdheden. Gratis koffie bij aankomst. Ter plaatse hoefden we alleen nog toeristenbelasting te betalen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    7,1
    Nette en ruime kamers, in een rustige omgeving. Bruisende centrum is heel goed bereikbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Loft Suite
    • Verbleef 5 nachten

    parking is te smal qua doorgang voor monovolume; en steil. Moest zowel bij binnenrijden als uitrijden eventjes terugkeren.(korte draai) De handdoeken werden niet ververst hoewel op grond gelegd. Pas na vraag bij balie. Ontbijt wordt gebracht aan kamer, en is beperkt. Moet op voorhand via checklijst aangeduid worden. Voor dit type hotel had ik meer verwacht (kwantiteit en kwaliteit)

    Kamer voldoende ruim, badkamer proper en bood alles (zeep, handdoeken haardroger,strijkijzer). Keukentje was volledig hoewel zelf niet gebruikt. 2 metrohaltes dichtbij, zelf een treinstation en bushaltes. Vanuit dit hotel is Barcelona heel goed bereikbaar. Airco werkt goed (na toelichting door balie)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    7,1
    De kamer was netjes
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Loft Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Opeens moesten ze voor meerdere dingen onze creditcard hebben en wilden ze deze ook kopieren, terwijl er al via booking.com betaalt was. Ze hadden ook kaartjes voor het aquarium zeiden ze. Echter, bestelden ze die gewoon online. Dat hadden we zelf ook kunnen doen. Ook toen werd weer geprobeerd om onze creditcard te gebruiken, we hebben geweigerd.

    De kamer was netjes

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    5,4
    Voldeed voor 2 dagen maar niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Loft Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi op 6de verdiep was niet voldoende (te traag of geen). Ontbijt was inbegrepen (hadden we zo geboekt) maar ter plaatse bleek dat er voor de meest relevante zaken zoals hesp/salami/kaas/vers fruitsap liefst 3€ per keuze en per persoon moest bijbetaald worden! Nog nooit meegemaakt. Enkel de basis zoals koffie/thee/melk/yoghurt/cereals/toast(maar 3 sneetjes pp)/choco-confituur/gekookt ei bleek inbegrepen.(meeste zaken voorverpakt dus niet vers). Heel jammer dit pas ter plaatse te moeten vernemen. Ook geen voldoende isolatie, als er iemand anders op de gang loopt of praat hoor je dat heel goed.

    Ligging aan het station is perfect als uitvalbasis. Accommodatie op zich was OK. Alles voldeed. Brachten ontbijt op de kamer. (dus wel geen ontbijtbuffet dan...). Vriendelijke mensen en behulpzaam.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    6,7
    Prima apartement voor kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Loft Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor 4 personen is het efg krap. . Voor een paar dagen stad te doen. Ontbijt is beperkt en ook qua uren 8.30-10.30 u. We gingen de laatste dag vroeg weg - geen mogelijkheden.

    Locatie in de stad en naar luchthaven. Bed prima. Badkamer prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    6,3
    Domper op de feestvreugde
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement Maisonnette/Duplex 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We sliepen precies op straat het was alsof de vespas en auto's door je bed rijden dus geen geluidsisolatie. Er zijn geen gordijnen enkel zonnewering aan de binnenkant dus s avonds en s nachts kamer verlicht met straat verlichting, geeft met kinderen en ook voor jezelf problemen. Ontbijt= op het appartement aan de deur gebracht met voorverpakte croissants, niets vers behalve de toast

    Netjes proper en vriendelijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    5,4
    Verblijf was redelijk in het algemeen ..
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is heel arm aan kwaliteit en hoeveelheden. Te gestreste medewerkster. Het is te veel werk voor een medewerkster. Slecht organisatie.

    Het lokatie.. design van de apprtemeten.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    8,3
    Perfect!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Loft Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Standaard informatie over de omgeving of verder kant-en-klare info over Barcelona. Deze had men niet standaard voorhanden.(tip)

    Ontbijt was eenvoudig. De dame was erg behulpzaam, en ondanks dat het beperkt was vulde ze alles tijdig aan en konden we koffie en toast krijgen zoveel we wilden. Locatie is perfect bij Sants treinstation, 200 meter lopen vanuit de uitgang. Wij moesten een dag laten naar de luchthaven en ook hier heeft men ons een goed advies gegeven en konden we eenvoudig met d trein reizen. Vanaf Sants kun je ook eenvoudig de metro pakken en Barcelona ontdekken. Ook hier was niets te veel en printten ze alles wat we nodig hadden.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    9,2
    Geweldig! Zou zo weer gaan (als het niet zo duur zou zijn), maar wel echt de moeite waard!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Appartement met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    Had wel iets van aanbod willen hebben als het gaat om ontbijt

    Zwembad van het penthouse is echt geweldig in combinatie met het dakterras en het uitzicht uiteraard!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    8,8
    Modern, fris appartement in leuke wijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Loft Suite
    • Verbleef 3 nachten

    De airco konden we niet goed regelen, daarom was het erg warm in de kamer.

    Het appartement is nog heel nieuw en fris. Leuk modern ingericht. Zalige grote handdoeken in de badkamer. De locatie in de wijk Sants is verrassend leuk. Als je voor de deur met trap naar beneden gaat, kom je in wijk met leuke bars, restaurantjes etc. En nog niet zo heel toeristisch.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    6,7
    Voor dat geld misten de puntjes op de i
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement Maisonnette/Duplex 2 Slaapkamers
    • Verbleef 5 nachten

    Het gehele plaatje miste de puntjes op de i.. Bij aankomst wilden wij graag douchen na de lange reis. Er was geen warm water, de boiler moest eerst nog ingeschakeld worden en vervolgens duurde het 2 uur voordat er warm water was. De keuken loopt vol met mieren. Handdoeken worden niet dagelijks verschoond, ook niet om de dag, je moet er expliciet om vragen en zelfs dan wordt er moeilijk gedaan. Daarnaast geven de fel groene en oranje handdoeken enorm af, na het douchen zit je volledig onder de pluisjes, hetzelfde geldt voor je kledig als een handdoek eenmaal je kleding heeft geraakt. Schoonmaken gebeurt niet dagelijks en het vuilnis moet je zelf buiten zetten wat buiten het gebouw zit aan de overkant van de straat. Ondanks dat er wordt geclaimd dat de kamers niet gehorig zijn konden wij wel degelijk meegenieten van de gesprekken, het plezier en de ruzies van onze buren. Al met al een geslaagde vakantie, je moet er zelf het beste van maken maar het zijn de kleine puntjes die voor mij moeten kloppen om een vakantie geweldig te maken en je moet je niet irriteren aan mieren in je keuken terwijl je 2 uur staat te wachten op warm water om vervolgens eruit te zien als een teletubbie door de pluisjes van de handdoeken.

    Ondanks dat de ruimtes niet zo groot zijn als de foto's doen lijken had het appartement vooralsnog genoeg ruimte, het was ruim ingericht, de slaapkamer was groot, de woonkamer en keuken hadden ook genoeg ruimte. Als de airco eenmaal werkte dan deed ie het ook goed. Het bad was lekker. Parkeren was veilig voor mijn gevoel in de ondergrondse garage.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    7,9
    Vriendelijk en behulpzaam baliepersoneel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten

    Veel lawaai buiten. Met open raam slapen is geen optie

    Vriendelijk en behulpzaam baliepersoneel. Dicht bij openbaar vervoer (station sans). Veel winkeltjes in de buurt.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    9,2
    Lekker om in een schoon en ruim appartement te zitten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Loft Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Bij de receptie is geen wc. Beetje onhandig als je te vroeg bent om in te checken of je koffers op een later moment ophaalt.

    Lekker om in een schoon en ruim appartement te zitten.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    5,4
    Ondermaats
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Loft Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden, ontbijt, terras, uitklapbank, grootte van de kamer, vriendelijkheid van de hosts, geen kuisploeg -> zelf opkuisen na verblijf

    /

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    10
    De locatie, de bedden, het appartement zelf, personeel was...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen wasmachine, dat was jammer.

    De locatie, de bedden, het appartement zelf, personeel was super!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    7,5
    Het ontbijt was zeer basic, geen vers brood en dat hebben we...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was zeer basic, geen vers brood en dat hebben we echt wel gemist.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    10
    Parkeergarage van het hotel zeer moeilijk te vinden
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergarage van het hotel zeer moeilijk te vinden

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    9,2
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie Schoon Vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    10
    Het appartement is super!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Loft Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement is super! Hele fijne bedden en het ontbijt was prima... had iets uitgebreider gemogen..

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    10
    Heerlijk appartement om Barcelona te ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was te kort

    Ruim appartement, lekker de kamer ontbijten..

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    9,6
    super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten

    Prima ontbijt op de kamer en de vriendelijke mensen die je graag willen helpen

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,9
    Een heel aangenaam verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het onbijt is een beetje sober.

    Super ligging en ruim proper appartement.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    10
    Uitstekend voor mensen die meerdere dagen willen verblijven.. EN 200 METER VAN STATION SANTS
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Suite
    • Verbleef 1 nacht

    TIONB SANTS.

    De ruimte en de kitchenatte

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    9,2
    goed hotel, net gerenoveerd. Leuke moderne inrichting. Het appartement was zonder meer geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Suite
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt zonder meer uitstellen

    Het ontbijt met uitgesteld van 8.30 naar 10 uur. Het was inclusief maar erg karig

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    7,9
    superfijne plek voor stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Suite
    • Verbleef 3 nachten

    punten op de i in technisch onderhoud appartement (afzuigkap, doucheslang)

    locatie, privacy

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    9,2
    Kamer, ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Loft Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer, ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    7,5
    Dat ik zelf moest poetsen wilde ik dat er geen 50 euro...
    • Stel
    • Loft Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ik zelf moest poetsen wilde ik dat er geen 50 euro schoonmaakkosten in rekening werden gebracht.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2016

    8,8
    Familie bezoek en vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De plek was perfect, taxi,metro en station in de buurt

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    9,2
    Groot appartement, uitermate stil, geen lawaai van straat,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets! Bij voorkeur te nemen indien je Barcelona verkent met de fiets (aan te raden trouwens)

    Groot appartement, uitermate stil, geen lawaai van straat, vlakbij trein- en metrostation Sants, voldoende mogelijkheden om te ontbijten in nabijgelegen koffiebars.

  • Beoordeeld op: 27 april 2016

    9,6
    Heerlijk ruim, modern, fris en verzorgd appartement,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heerlijk ruim, modern, fris en verzorgd appartement, dichtbij station Barcelona Sants gelegen, wat voor ons ideaal was aangezien wij Barcelona met Girona hebben gecombineerd.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    9,6
    Prima appartement voor 7 personen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wc kan niet op slot. In de keuken was er een plek dat niet schoon was. Matrassen zijn hard. Ramen kunnen een sop beurt gebruiken. Maar deze negatieve puntjes wegen niet op tegen de vele positieve punten.

    Prima appartement voor 7 personen. Goede ligging tov metro en centrum. Aanrader! Vooral personeel is zeer vriendelijk

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    7,9
    mooi ruim loft
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed was te kort Hygiene kon beter.

    mooi ruim loft Vlakbij openbaar vervoer Leuk horecaplein in de buurt. Eten bij Teta de Monya. Balkon met uitzich op Montejuc.

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    7,9
    Ideale ligging openbaar vervoer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bij aankomst was er wat onduidelijkheid over de betaling via booking.com, echter alles was achteraf wel kloppend.

    Ideale ligging openbaar vervoer. Rondom is er 's avonds ook voldoende gelegenheid om in de buurt te eten. Mooi apoartement.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    9,2
    Zeer goede locatie waardoor de echte trekpleisters snel met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen vaathanddoek aanwezig wel een afwasmachine .

    Zeer goede locatie waardoor de echte trekpleisters snel met de metro ( 2 lijnen) bereikbaar waren. De mooie , moderne en functionele inrichting van het appartement was OK

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    10
    Heerlijk luxe en ruim appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Heerlijk luxe en ruim appartement. Erg rustig en direct bij station waarna je met metro in 10 minuten bij de bezienswaardigheden bent. In- en uitrijden parkeergarage vraagt met een grotere auto wat stuurmanskunst, maar plekken zijn ruim.

  • Beoordeeld op: 22 februari 2016

    10
    De kamers waren uitstekend en de ligging eveneens.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kamers waren uitstekend en de ligging eveneens. Goed bed, interessant uitzicht, prettige badkamer. Beter kon ik mij niet wensen

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    9,6
    Topappartement
    • Vakantiereis
    • Stel

    Topappartement

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2015

    7,9
    Ideale ligging, vriendelijk personeel, schoon appartement
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ideale ligging, vriendelijk personeel, schoon appartement

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    9,6
    zeer proper en stil appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    zeer proper en stil appartement. Goede ligging.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    7,5
    Netje en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geen

    Netje en vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,9
    Heel net personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Garage

    Heel net personeel. Garage is drama rest prima aanrader

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    10
    Strak schoon en mooi gelegen , makkelijk parkeren , weinig...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Strak schoon en mooi gelegen , makkelijk parkeren , weinig last van lawaai

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    8,3
    locatie prima, schoon netjes appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    locatie prima, schoon netjes appartement

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    7,9
    Modern en schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slechte koekenpannen , koffie apparaat met dure cups

    Modern en schoon

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 45

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: