Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over L’Hermitage Hotel & Spa 4-sterren

Carretera de Alaró a Bunyola, Km 8, 07349 Orient, Spanje

#2 van de 3 hotels in Orient

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 344 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    5,8
    Heel rustig en formeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers (donker en modern) waren in nieuw bijgebouw ; alles op 1 rij zodat je op het terras geen privacy had. Buitenzwembad ijskoud. Overal cameras ; ook in de spa. Beetje big brother gevoel.

    Rustige locatie. Mooi hoofdgebouw/finca. Leuk indoor zwembad met spa. Welkomsgeschenk in de kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,5
    Redelijk, maar het geld niet waard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, geen verse jus. Afwerking kamer was een drama met scheuren en een badkamerdeur die niet dicht kon. Na het douchen was de kamer niet koud te krijgen. Geen privacy op je terras. Avondeten gemiddeld. Verder kregen we niet de geboekte kamer op de eerste dag, dit werd de volgende dag opgelost door aardige manager Juan. Personeel leek vermoeid, wel correcte service maar geen ziel in het hotel.

    Uitzicht, aardige manager. Kamer was ruim met een goed bed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    10
    Absolute aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen noemenswaardige minpunten.

    De locatie is uniek en een oase van rust. Het uitermate vriendelijke personeel doet alles wat in hun mogelijkheden ligt om de gasten een comfortabel verblijf te verzorgen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    9,6
    fantastisch gelegen ontspannen verblijf met eel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten s' avonds: te zwaar voor een 3gangenmenu en misschien niet verfijnd genoeg. Misschien het water van de piscine toch iets warmer.

    Het zicht vanuit de kamer, de rust, de vriendelijkheid, zeer lekker ontbijt,de rustige sfeer, geen massa toerisme,het buiten eten was ook romantisch

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    10
    - ontbijt was super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    het eten is nogal eentonig, met veel saus, wat we de dag van vandaag niet zoveel meer eten, niet licht en verfrissend

    - ontbijt was super - iedereen vriendelijk en behulpzaam - netjes, rustig en mooi gelegen - zou er onmiddellijk terug komen

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    9,6
    Rustgevende en luxe omgeving!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Let op: je hebt een auto nodig. Het is 10 minuutjes rijden naar Alaro (waar je overigens ook een supermarkt hebt en fijne restaurantjes voor de afwisseling).

    Geweldige plek om tot rust te komen; wakker worden met uitzicht op bergen en het geluid van geitjes; ruime kamers, balzaal van badkamer (kamer 16), zeer schoon en van alle gemakken voorzien; zeer uitgebreid ontbijt, ook lunch en diner meer dan in orde; zwembad prettig en groot genoeg. Grote aanrader!!!!!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    10
    charme, mooi rustig stil gezellig toch familiaal qua...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    charme, mooi rustig stil gezellig toch familiaal qua sympathieke aanpak hotel Je kijkt op het gebergte vanuit de slaapkamer en priveterras.Mooi verzorgde tafels ,lekker eten onder mooie stijlvolle overkapping.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    7,5
    Rust!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ietwat gehorig (kamers) en het diner is vrij stijfjes.

    Rustige locatie, prachtig gebouw, tuin en heerlijk zwembad. Vriendelijk personeel en mooie kamers.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    9,6
    Rustig gelegen, zeer vriendelijke mensen en lekker eten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden wat doorgelegen

    Rustig gelegen, zeer vriendelijke mensen en lekker eten

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    8,8
    Fantastische locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastische locatie. Zeer attent en professioneel personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    9,2
    Fijn hotel op mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Terras
    • Verbleef 2 nachten

    slechte of niet werkende wifi in suite

    prachtige locatie, mooie suite, goed restaurant

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    10
    heerlijk genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    dat we maar 1 nacht hadden geboekt…eigen schuld!

    zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    9,2
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer vriendelijk onthaal, welkomstfruitmand op de kamer. Prachtige accomodatie, zeer verzorgd ontbijt. Mooie en rustige omgeving.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    10
    Magnifiek!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Locatie. Historisch sfeervol gebouw. Gastvrij. Zwembad. Spa. Alles

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2015

    9,6
    Zeer grote cleane en moderne kamer met groot privaat terras...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer grote cleane en moderne kamer met groot privaat terras met grandioos zicht op de serra de tramuntana. Een bijou gelegen vlak bij één v.d. mooiste dorpjes van Mallorca: Oriënt.

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    9,6
    Als je jezelf en je partner wilt verwennen dan moet je dit...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Als je jezelf en je partner wilt verwennen dan moet je dit hotel gaan bekijken. Een oud klooster is verbouwd tot een luxe sfeervol hotel met een authentieke sfeer. Van alle gemakken voorzien. Zeer ruime kamer, prachtig ruim sanitair. Grote heerlijke bedden. Ramen kunnen open (voorseizoen) of airco in de zomer. Binnen en buiten zwembad, sauna, tennisbanen. Voortreffelijk restaurant. Zowel ontbijt als diner uitstekend. Goede wijnkaart. Hier kom je voor je rust. Vanuit het hotel loop je in ca 3 uur tijd naar het kasteel van Alaro en terug (500 meter klimmen). Het hotel is gelegen in het mooie rustige dal van Orient. Zonder auto kom je hier niet en je moet het hotel als uitvalsbasis gebruiken om dagtochten te ondernemen of hier echt komen om te relaxen. Verder is er niets in de buurt, het ligt midden in de natuur en de rust en de ruimte is meteen ook het grootste pluspunt, maar voor sommigen misschien ook het grootste minpunt van dit hotel. Omdat het centraal op het eiland ligt kan je alles op een dag tocht met de auto bereiken. OOk palma is maar een uurtje rijden. En dan bij thuiskomst zwemmen, sauna, een biertje op het terras en heerlijk stijlvol dineren. Hier wil je zeker terugkomen

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    8,3
    Ontbijt, ligging, wifi
    • Vakantiereis
    • Stel

    Donkere kamer,

    Ontbijt, ligging, wifi

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    10
    Top locatie als je van de rust houdt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    niets

    Top locatie als je van de rust houdt. Auto wel vereist. Zéér vriendelijk personeel. Goede uitvalbasis voor wandelingen.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    9,6
    Prachtige tuin en natuurrijke omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ze verstonden niet goed Engels, maar dit was zeker geen grote tegenvaller ;-)

    Prachtige tuin en natuurrijke omgeving. Hele mooie wandelingen te doen

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    9,6
    Rust, heerlijk ontbijt, kamers met terras, zeer vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Terrasjes beetje dicht bij elkaar

    Rust, heerlijk ontbijt, kamers met terras, zeer vriendelijk personeel

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: