Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartamentos La Casa del Pozo Santo 2-sterren

Lepanto, 9, Casco Antiguo, 41004 Sevilla, Spanje

#355 van de 1.091 vakantiewoningen in Sevilla

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 894 beoordelingen over dit appartement

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 61

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    10
    Sevilla is een woord PRACHTIG.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden 2 nachten wel wat overlast van de bovenburen.Schuivende stoelen op de tegelvloer en hard praten.Maar daar kunnen de eigenaars ook niets aan doen.Ligt er maar net aan wie er op dat moment logeert.

    Het appartement was van alle gemakken voorzien en lag heel centraal. Prima locatie.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    8,3
    Leuke buurt met veel restaurantjes
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    Appartement is niet erg makkelijk te bereiken per auto. Vanaf de parkeergarage is het nog best wel een stukje lopen (met je koffers) maar wel goede regeling met de parkeergarage.

    Ruim appartement met twee badkamers. Wij hadden het geluk om op de begane ruimte ons appartement te hebben met een kleine patio/binnenplaats. Dus toch een beetje buiten kunnen zitten ondanks erg ingeklemd.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    10
    Heerlijk verblijf gehad!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 9 nachten

    Het weer had beter kunnen zijn!

    Heerlijk appartementje dichtbij alle bezienswaardigheden in een rustige buurt. In het weekend kan het iets rumoeriger zijn. Ik was al vroeg in Sevilla. De host gebeld zodat ik mijn bagage kon neerzetten en daarna een tijd afgesproken om de sleutel op te halen. Op de afgesproken tijd was de host aanwezig. Mijn bagage was ook al naar het appartement gebracht.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    7,9
    Zeer goede, rustige ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Enkel een buitenraam in de slaapkamer. Schimmel op plafond in de badkamer.

    Zeer goede, rustige ligging. Vriendelijk en behulpzaam onthaal. Comfortabel bed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    8,5
    Net appartement voorzien van alle benodigde voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Minpuntje van ons appartement dat er weinig daglicht aanwezig was.

    Netjes appartement waarin alle faciliteiten voorhanden waren zoals een was- en afwasmachine.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    8,3
    Lekkerr even weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was wel erg gehorig. We hadden soms het idee dat onze buren bij ons in het appartement stonden.

    Een mooie locatie in het centrum op loopafsrand van de belangrijksre bezienswaardigheden. In een deel van de stad waar je het gevoel krijgt onderdeel uit te maken van hegt leven in Sevilla en dat niet vergeven is van toeristen. Prima appartement met dakterras. De mensen van de receptie waren erg behulpzaam. We zaten er vier dagen en na twee dagen werd het appartement schoongemaakt. De laatste dag konden we onze bagage stallen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    8,3
    prima appartement midden in de stad, zeer behulpzame receptie,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten

    ons appartement keek uit op een klein binnenplaatsje. Appartementen zijn gehorig.

    receptie is zeer behulpzaam. receptie is vanaf 15.00 uur aanwezig om te kunnen inchecken. Wij waren vroeg in Sevilla maar konden onze bagage direct achterlaten. Ook op de dag van vertrek, we vertrokken pas in de avond, konden we de bagage weer achterlaten. Ruim appartement ind e binnenstad.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    9,2
    fantastisch verblijf in een uitstekend hotel op een uitstekende locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer voor 2-4 Personen
    • Verbleef 3 nachten

    Muur in de badkamer begon een beetje af te bladderen maar gezien alle andere voorzieningen valt dit in het niet. Bed was niet heel lang ben zelf 2 meter dus was een beetje krap

    Grote kamer en van alle gemakken voorzien. In de keuken was alle apparatuur voorhanden tot een afwasmachine aan toe

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    7,5
    Een appartement wat voldoet aan wat je nodig had.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg donker in het appartement en het appartement wat we eerst hadden op de beganegrond bevond zich aan de straatkant waardoor je in de kijkert zat als je de gordijnen open had.

    Alles was aanwezig, wat je nodig had was er. Zelfs een wasmachine.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    10
    Super appartement op een super locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche werd na een tijdje lauw/koud.

    Mooi ingericht appartement op een super locatie! Daarbij ook nog eens erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij hebben erg genoten!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    10
    Ruime appartementen op centrale locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten

    De wifi was niet sterk, evenals de tv-kanalen. Ons appartement (D) lag aan de straatkant en in het weekend is het dan wel lawaaiig. Een tip voor de eigenaar van de appartementen: stop onder alle stoel- en tafelpoten vilt, dat scheelt al veel geluidsoverlast :-)

    Het appartement (D) is erg ruim en volledig ingericht. De bedden zijn erg goed. Badkamer en douche uitstekend. Ruime keuken met alles erop en eraan. De locatie ligt vlakbij het centrum. Als je het eenmaal weet te vinden, dan is dit een prima uitvalsbasis. Neem vanaf het vliegveld de bus (€ 4,-) naar het eindstation (Plaza des Armes) en loop (15-20 min.) naar je appartement. Je kan je ook laten ophalen, maar dat kost rond de 45,- euro.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    9,6
    Ideale (want koel en centraal gelegen) accomodaties voor Sevilla in de zomer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De receptie was niet bemenst bij aankomst, maar we werden hier over gebeld en een jongedame kwam heel snel ter plaatse.

    Prachtig ruim appartement, koel (zelfs zonder airco in te schakelen) in een mooi authentiek gebouw.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    9,2
    Heerlijk appartement met privé dakterras. Veel beter dan een hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Perfect appartement. Ruim met alles wat je nodig hebt. Prima airco in woon en slaapkamer. eigen dakterras met ligstoelen en zitje voor (eigen) ontbijt. Receptie is Engelstalig en zeer attent. Ook regelen ze tickets voor waar je ook maar heen wil. Ligging zeer centraal en toch rustig. Parkeren hebben wij gedaan bij de parkeergarage vlak bij het centraal station onder de Media Markt voor 6 euro per dag. Taxi tegenover de uitgang bij hotel Ayre. Perfect, geen geleur of gezoek. Sevilla is prachtig en we troffen het met de Corpus Christi processies, Gaan we zeker nog een x doen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    10
    Top appartement op een geweldige locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    nvt

    Geweldig appartement op prima locatie, midden in het oude centrum alles op loopafstand. Vriendelijke en hulpvaardige gastheer. Echt een aanrader voor een bezoek aan Sevilla.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    8,3
    ruim rustig gelegen appartement in Sevilla
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    internet was niet al te best. de receptie is beperkt bemand, als je iets buiten openingstijd wil (bv later arriveren dan 20.00u) zul je extra moeten betalen.

    ruim, schoon appartement in fijne buurt van Sevilla. gelegen in stil straatje, geen verkeer, lekker rustig. veel leuke café's in de buurt, bezienswaardigheden op loopafstand

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 februari 2017

    7,1
    Parkeren in de omgeving onmogelijk, parkeergarages moeilijk...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren in de omgeving onmogelijk, parkeergarages moeilijk te bereiken. Geen reactie op vragen vooraf over bereikbaarheid. Volgens accomodatiepersoneel niet doorgestuurd door Booking.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    9,2
    Gezellig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    Matras in sofabed (voor 5de persoon) zakte volledig door. Verluchting in badkamers.

    Geweldige ligging. Centraal en toch rustig. Mooie patio met omliggende (familie)kamers / appartementen (2 kamers, 2 badkamers, living en keuken).

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,9
    Parkeren in de omgeving erg ingewikkeld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren in de omgeving erg ingewikkeld.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    9,2
    Locatie, inrichting en comfort
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enigszins lastig bereikbaar met auto en bagage

    Locatie, inrichting en comfort

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    8,8
    De centrale lokatie, aparte slaapkamer dus zeer geschikt...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer voor 2-4 Personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel gehorig

    De centrale lokatie, aparte slaapkamer dus zeer geschikt voor een gezin.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    9,2
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen direct daglicht

    Ligging, direct in een gezellig centrum

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    9,2
    prima ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 slaapkamers (5-6 Personen)
    • Verbleef 4 nachten

    de ligging is super om de stad te verkennen, leuk appartement, netjes en voldoende groot voor 5 personen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,5
    Geweldige stad. Met de fiets is alles prima te doen! (Ook met kinderen van 10 jaar)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Berging voor fietsen, stonden nu in de hal/ingang.

    Dicht bij het centrum

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    9,2
    Goede prijs/kwaliteit, prima lokatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets meer aankleding in de woonkamer, bijv. schemerlamp

    Prima prijs kwaliteitverhouding

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    9,2
    top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten

    verwarming deze tijd van het jaar en een extra spiegel voor de dames

    serves ophalen en brengen van vliegveld nar app. en terug

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    9,6
    Faciliteiten en ligging.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moeilijk bereikbaar met de auto en parkeren ongeveer 20 euro per dag

    Faciliteiten en ligging. Alles op loopafstand.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    7,1
    Ruim appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is erg gehorig. Wifi werkt niet optimaal in het appartement.

    Ruim appartement

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    7,5
    weekend trip sevilla in onze najaars vakantie spanje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Verwachting conform doelstelling van dicht bij de metropool

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    10
    Mooi appartement dicht bij bezienswaardigheden op loopafstand afstand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keurig en netjes. Schoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    8,8
    Goede accomodatie voor een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Centraal gelegen. Veel bezienswaardigheden zijn op loopafstand.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,5
    Hele vriendelijke en behulpzame receptionist
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele vriendelijke en behulpzame receptionist Perfecte ligging. Aantal restaurants in de buurt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    8,3
    Heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten

    Geen opmerkingen

    De kamer was prima. de ligging ook

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    8,3
    Prima lokatie om de stad te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 slaapkamers (5-6 Personen)
    • Verbleef 4 nachten

    Prima lokatie om de stad te verkennen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    9,2
    Uitstekend appartement, prima plek, alles erop en eraan.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeergarage onbereikbaar wegens wegafzettingen in stratendoolhof.

    Uitstekend appartement, prima plek, alles erop en eraan.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    8,8
    Bijzonder goede locatie ,fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    de locatie en de ruimte

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    8,3
    Locatie is super!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De airco lekte water. Het is nogal donker in de kamers. Dit maakt opzich niet zoveel uit omdat je toch veel buiten bent.

    Locatie is super! Service ook super!

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    6,3
    Ruimte in totaal, 2 badkamers en 2 slaapkamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg weinig serviesgoed voor 4 volwassenen. Kussen erg zacht en te kort bed. Broodrooster was niet aanwezig, stond wel vermeld op site.

    Ruimte in totaal, 2 badkamers en 2 slaapkamers

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    9,2
    Lokatie, uitstraling/sfeer appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Internet op 2e verdieping werkte niet in ons appartement, maar wel in de binnenpatio met zitje direct voor de deur van ons appartement, dus uiteindelijk niet echt een probleem.

    Lokatie, uitstraling/sfeer appartement. Zeer goede ontvangst receptie, veel waardevolle tips voor goede restaurants ontvangen.

  • Beoordeeld op: 16 april 2016

    7,1
    Het inchecken!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was netjes, maar ik houd van iets meer luxe. We sliepen beneden aan de straatkant naast de voordeur waardoor het soms wat lawaaierig was! De straat was klein en niet druk bezocht hoor dus het was vooral van andere gasten!

    Het inchecken! Marina gaf goede tips en was erg enthousiast! Locatie in de stad is prima. Appartement is ruim! Erg leuk binnenplaatsje.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    9,6
    De ligging de 2 badkamers en de ontvangst door Marina
    • Vakantiereis
    • Groep

    De boiler met 4 en douchen lukte niet. Het appartement was koud en moeilijk warm te krijgen en het was gehorig

    De ligging de 2 badkamers en de ontvangst door Marina

  • Beoordeeld op: 25 januari 2016

    8,8
    Uitstekende voorzieningen in het appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat er bij aankomst vanwege ziekte hoorden we later, niemand aanwezig was op de receptie. We hadden gemaild dat we tussen 3 en 5 uur aan zouden komen. Nadat we gebeld hadden kwam er na 20 minuten iemand om ons in te schrijven. Advies: Altijd van te voren bellen!

    Uitstekende voorzieningen in het appartement. Fijn dat na 2 dagen de handdoeken verwisseld werden en het appartement werd schoongemaakt. Ook zo dicht bij Metropol Parasol en de overige bezienswaardigheden. Een toplocatie voor degenen die wat willlen zien!

  • Beoordeeld op: 26 december 2015

    7,5
    Locatie lag goed centraal, de straat uit en je liep al in...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het schoonmaken van het appartement en het wisselen van de handdoeken. We zijn daar zelf achterheen gegaan en kregen direct schone handdoeken van de dame achter de receptie. Helaas zat zij er van 3 uur s'middags tot 8 uur s'avonds, deze tijd waren wij meestal op pad. Een briefje neerleggen met vragen ging echter prima.

    Locatie lag goed centraal, de straat uit en je liep al in een winkelstraat en kon de parasol van Calatrava bewonderen. Lekkere tapas restaurants in de buurt. Het ophalen en terugbrengen met de taxi van en naar de luchthaven.

  • Beoordeeld op: 4 november 2015

    8,3
    Goed centraal gelegen appartement.
    • Vakantiereis
    • Groep

    keuken inventaris zou iets uitgebreider mogen. Geen waterkoker en weinig mokken,

    Goed centraal gelegen appartement. heerlijke bedden en 2badkamers ook heel fijn.

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    8,8
    Het was ruim, bijzonder schoon, heerlijke koele marmeren...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het was een beetje sfeerloos en er was geen uitzicht. Enkel een blinde muur waardoor kunstlicht altijd aan moest.

    Het was ruim, bijzonder schoon, heerlijke koele marmeren vloeren en airco.

  • Beoordeeld op: 18 september 2015

    10
    Vrijheid van appartement, maar wel mogelijkheid van receptie...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    NIets.

    Vrijheid van appartement, maar wel mogelijkheid van receptie die dan ook alles tot in de puntjes voor je regelde en altijd bereidwillig was te helpen.

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    7,5
    Het appartement was heel erg groot en mooi.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Heel erg gehorig en de tijden waar de mensen van de receptie bereikbaar zijn. Buiten die kun je niemand bereiken om iets te vragen. We hebben de eerste nacht zonder lakens doorgebracht omdat we er pas om 22:00 achter kwamen dat er geen lakens waren.

    Het appartement was heel erg groot en mooi.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    9,6
    Het was een mooi appartement op een perfecte locatie en goed...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De transferservice vanaf het vliegveld was vrij prijzig en je ontkwam er bijna niet aan omdat het verkrijgen van de sleutel na 20.00 uur sowieso €18 kostte, totaal €39,00. Extra slaapkamerloft in de zomer te warm omdat de airco erg zuinig staat afgesteld.

    Het was een mooi appartement op een perfecte locatie en goed en gezellig ingericht.

  • Beoordeeld op: 31 januari 2015

    10
    ruim, compleet,
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    ruim, compleet, goed 2 persoonsbed, koffiezetapparaat, voldoende bestek en borden,peper en zout,suiker in zakjes,goede glazen, olie en azijn aanwezig, echt alles compleet, goede douche, ruime badkamer.

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    8,3
    groot appartement, op begane grond met eigen terras op...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    wifi, was erg traag

    groot appartement, op begane grond met eigen terras op binnenplaats. meeste bezienswaardigheden op max.half uur lopen. halen vanaf vliegveld goed geregeld

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    8,3
    De ligging van het appartement is centraal, goede...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging van het appartement is centraal, goede uitvalsbasis om de stad te bekijken.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    7,9
    we misten een koffiezetapparaat
    • Vakantiereis
    • Stel

    we misten een koffiezetapparaat

  • Beoordeeld op: 6 februari 2016

    8,3
    Ruim appartement en prima ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Erg gehorig

    Ruim appartement en prima ligging.

  • Beoordeeld op: 23 december 2015

    7,5
    parkeren niet mogelijk op openbare weg!
    • Vakantiereis
    • Stel

    parkeren niet mogelijk op openbare weg!!! ondank wat in booking staat. appartement op begane grond geen aanrader!!!

  • Beoordeeld op: 6 december 2015

    7,9
    Vriendelijke mensen bij receptie, regelden alles perfect.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Gehorig

    Vriendelijke mensen bij receptie, regelden alles perfect.

  • Beoordeeld op: 3 december 2015

    9,6
    vriendelijk personeel, zeer proper,, ruim appartement met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    extra kost bij arriveren na 20u

    vriendelijk personeel, zeer proper,, ruim appartement met alle faciliteiten

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    10
    locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    locatie

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2015

    10
    locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    locatie

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    9,2
    Een zéér goede prijs kwaliteitverhouding!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een zéér goede prijs kwaliteitverhouding! Een zeer behulpzaam onthaal!

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    8,3
    Locatie is ideaal, vlak bij oude stad , in levendige...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Appartement is basic, prima

    Locatie is ideaal, vlak bij oude stad , in levendige gezellige buurt

  • Beoordeeld op: 24 juli 2015

    9,6
    great and spacious appartment for a good price
    • Vakantiereis
    • Stel

    nothing

    great and spacious appartment for a good price

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    8,8
    Mooi centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen eigen receptiee

    Mooi centraal gelegen

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 61

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: