Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over La Villa Marbella - Old Town

Principe, 10, Marbella - Oude Binnenstad, 29600 Marbella, Spanje

#1 van de 59 hotels in Marbella

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 489 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    9,2
    Prettige locatie voor een verblijf in het oude centrum van Marbella
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Orientaals
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden een kamer in een mooi gerestaureerd antiek pand. Het oude centrum is prachtig en lopend ben je zo bij het strand en het oude centrum is om de hoek. Ik kan het zwembad en ontbijt niet beoordelen, dit gaan we bij een volgend bezoek zeker wel doen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer - Oosters
    • Verbleef 7 nachten

    Ik zou niet weten wat.

    Marco, Ben, Boli en het ganse team weten nog wat het woord "gast" betekent. We missen jullie lekkere ontbijt. Fantastisch gelegen in het oude Marbella. Zeker een aanrader. Oudere mensen vragen naar een gelijkvloerse kamer (geen lift)

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    5,8
    Mooie lokatie maar bedden heel klein
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - Exotic Plus
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De warmte op de bovenste verdieping en de zeer kleine bedden. De informatie op de site was zeer onduidelijk en daardoor verkeerde kamer geboekt

    De locatie is top. Verblijf ziet er goed uit. Wij hadden heel appartement met 2 verdiepingen, alleen bovenste verdieping was te warm en bedden van 1.20 of 1.40 werken niet voor 2 volwassenen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    9,6
    Wij hebben genoten van ons korte verblijf! Ik zou zeker teruggaan als ik weer naar Marbella zou gaan
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was in het hotel heel gehorig als mensen op de gang liepen en praten.

    De locatie (in het oude centrum met geweldige restaurantjes en ontbijtmogelijkhefen) wad top! Je loopt ook zo naar het strand via leuke autovrije straatjes met leuke kleine winkeltjes.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    10
    Super locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Orientaals
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijne kamer.met jacuzzi. Vriendelijk en behulpzaam personeel bij het regelen van taxi en bus naar vliegveld. Prachtige plek midden in oude centrum maar toch heel rustig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    9,6
    Vriendelijke service, mooie kamer, toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Orientaals
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Van het zwembadgedeelte moet je je niet te veel voorstellen, maar je zit dan ook midden in het centrum en het strand is op loopafstand

    Supervriendelijk ontvangst, goede service, mooie schone kamer in het hart van het oude centrum van Marbella

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    9,2
    De sfeervolle locatie en zeer vriendelijke professionele...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Orientaals
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De sfeervolle locatie en zeer vriendelijke professionele medewerkers

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    10
    zeer aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Orientaals
    • Verbleef 7 nachten

    voltreffer op alle gebied

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Orientaals
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Fantastische service!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    10
    De goede service en gemoedelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer - Aziatisch
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De goede service en gemoedelijkheid

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,9
    De perfecte uitvalbasis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Orientaals
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer was zeer klein en er was geen kastruimte voor lange kledij (avondjurk)

    de ligging was perfect. de badkamer was fenomenaal.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    6,7
    Locatie en de lekkere restaurantjes in de buurt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer - Aziatisch
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco was defect, het probleem werd meteen verholpen na de melding

    Locatie en de lekkere restaurantjes in de buurt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    5,4
    heel gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Orientaals
    • Verbleef 5 nachten

    lokatie midden in oude binnenstad

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    10
    Geweldig mooie kamers, met een hartelijk ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Orientaals
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Dankjewel Marco en Ben voor jullie gastvrijheid!! We komen zeker snel terug! Please with the topper ;-) !! Groeten Leon en Robin

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,9
    Very good location and very friendly staff. But our appartement( The Loft) was very Noisy.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer - Oosters
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig appartement(wij zaten in de loft). En geen eigen buitenplaats.

    Mooi appartement op toplocatie. Personeel erg vriendelijk!

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    9,2
    De gastvrijheid was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    De gastvrijheid was geweldig. Elke keer als wij een stadje wilden bezoeken of op zoek waren naar een leuk restaurant werden wij voorzien van goede uitleg/tips. Daarnaast zaten wij in het leukste stukje van Marbella.

  • Beoordeeld op: 24 juni 2015

    9,6
    Gezellig hotelletje midden in het oude stadscentrum van...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Gezellig hotelletje midden in het oude stadscentrum van Marbella , vele leuke terrasjes en restaurants in omgeving personeel supervriendelijk , kamers heel cosy !

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    10
    vriendelijkheid persoon, top locatie, mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    balkon?

    vriendelijkheid persoon, top locatie, mooie kamers

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    8,8
    fijne mensen heel erg behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel

    dat er geen bankje buiten stond

    fijne mensen heel erg behulpzaam

  • Beoordeeld op: 5 juni 2015

    9,6
    Locatie van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen!

    Locatie van het hotel

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    10
    Uitstekend ontbijt, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitstekend ontbijt, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    8,8
    ligging, personeel ,gewoon perfect
    • Zakenreis
    • Stel

    het bed is zozo,maar onder aan de streep ,ik vond het een heel plezirige ervaring ,ondanks het slechte weer

    ligging, personeel ,gewoon perfect

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: