Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Larrañaga 1-sterren

Carretera Urrestilla, s/n, 20730 Azpeitia, Spanje

#2 van de 6 hotels in Azpeitia

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 257 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,5
    Heerlijk Spaans familiehotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 6 nachten

    Niks.

    Heerlijk Spaans familiehotel. Het hotel ligt idd naast een houtzagerij cq. industrieterrein, maar daar hebben wij totaal geen last van gehad. Hotel is prima uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. De eigenaren zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Ze nemen alle tijd om je tips te geven en reserveren ook voor evt. te ondernemen activiteiten. Ook al moeten ze daar meerdere telefoontjes voor plegen. Oma staat in de ochtend en avond in de keuken en is een hele lieve attente dame. Ontbijt is uitgebreid maar even anders dan anders; tortilla, veel heerlijke taarten, chocoladecroissants, eieren, fruit en toast (geen brood). Na het lezen van eerdere recensies hadden wij wel onze twijfels van te voren, maar dat was onterecht. Kamer en bedden zijn prima. Het hotel heeft een hele interessante historie. Kortom wil je een echt Spaans hotel... dan zou ik hier boeken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,0
    Zeer vriendelijk personeel, wel gehorig gebouw.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer van onze kamer te klein en gehorig naar de boven buren in complex.

    Zeer vriendelijk personeel, wel gehorig gebouw. Wel mooi gebouw maar ligging iets minder mooi.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    9,6
    Vlakbij Loyola en prima om het echte Baskenland te proeven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Prachtige oude gerenoveerde boerderij. Ontbijt erg uitgebreid en restaurant heeft een prima keuken met voldoende keus

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,8
    3e bed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    3e bed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    3,8
    never again
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Totaal geen empathie, zeer gebrekkige kennis van het Engels

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    8,3
    Zeer goed restaurant, lokale keuken en druk bezocht.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Gelegen in een industriezone. Badkamer wat klein en slecht geventileerd (rook wat muf).

    Zeer goed restaurant, lokale keuken en druk bezocht. Uitgebreide wijnkaart aan zeer gematigde prijzen. Uitgebreid ontbijtbuffet. Vlotte en vriendelijke bediening.

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    4,2
    niets
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel op zicht is wel aardig maar ligt midden in een industriegebied. En 56 km van San sebastian. S'morgens om 7.00u start de fabriek naast het hotel op. Wij hadden 2 nachten geboekt en betaald maar zijn na een nacht vertrokken. Toen wij aankwamen dit was na 12.00u waren de kamers nog niet klaar. Voor ons gevoel leek het wel of ze totaal niet wisten dat we zouden komen. Na het wachten op onze kamer vroegen we of we konden eten. Nou s'avonds kon niet maar we konden wel lunchen wel pas na enen. In de brochure op de kamer stond vanaf half een maar goed. we hebben gewacht tot 13.15 en gingen naar beneden. We moesten toen nog 5 minuten wachten zeiden ze. Na een half uur zijn we opgestapt. Het personeel zat gezellig te kletsen binnen. Nee dit ie niet voor herhaling vatbaar vreselijk.

    niets

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    6,7
    vriendelijkheid en inzet van personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    de wifi verbinding, hotel heeft een opfrissing nodig

    vriendelijkheid en inzet van personeel

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: