Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Las Aguilas 4-sterren

Doctor Barajas, 19, 38400 Puerto de la Cruz, Spanje

#34 van de 108 hotels in Puerto de la Cruz

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 380 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Betaald WiFi

    4,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,9
    Een ruimtelijke verademing.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Bergzicht
    • Verbleef 9 nachten

    bedden zeer hard, ook na verstrekken van 2 "topdecks" = dunne dekentjes bleven de bedden bijzonder hard. Vooral de onderbedden hebben een zèèr harde lattenbodem, geen enkele vering. Modernisering interieur op z'n plaats.

    ligging, uitzicht, accomodatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    10
    Perfect met een kleine slordigheid (wifi)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Wifi in het hotel is slecht. Zorg voor een goede databundel. Er zijn geen pannen, er is wel een fornuis.

    Dit is een van de weinige hotels die me echt verbaasd heeft. Toch ben ik al in meer dan 40 landen in de wereld geweest en ben erg reislustig. Fijn hotel. Als je een hotel zoekt wat niet in Playa del America ligt, dus ver van de dronken lui, maar wel van een mooie omgeving houd van genoeg flora en fauna zit je hier goed. Loro Parque is een aanrader en bevind zich op 10 min met de auto. Wat je het beste kunt doen is Siam Park vermijden, te druk en 45 min wachten is normaal voor een glijbaan. Kies er liever voor om naar de Teide (vulkaan) te rijden. Wij hebben een vlucht geboekt met Transavia, die brengt je naar de zuidelijke luchthaven. Een auto via Sixt online geboekt, afgekocht, heb je achteraf geen gezeik. Je kunt er voor kiezen om de rechterkant te pakken via de tf (snelweg) of linksom naar het hotel toe. Rechtsaf is langer maar vlakker, wel enkele flitspalen onderweg, let hierop. Linksom krijg je een bergpas die wel wat oefening vergt maar wel erg mooi is. Het hotel ligt op een heuvel en tegenover zit een winkelcentrum met een Burger King en een mega grote supermarkt. Om de hoek zit trouwens ook een Lidl. Ontbijt is echt perfect, Dinner is ook perfect, laat het gewoon op de kamer zetten en reken af bij weggaan. Fijne service, grote kamer, een klein appartement. Zwembad is schoon, niet verwarmd maar ook nooit druk met mensen die bedden reserveren met handdoeken. Auto (huurauto) gratis buiten parkeren voor het hotel. Weg naar boven is wel een klim maar goed te doen in de 2e versnelling. Wifi is slecht, zorg voor een goede databundel als je wilt internetten op je mobiel of tegenover bij de supermarkt. Veel rustige Duitsers, wat Nederlanders, paar nette Engelsen, ja kortom heel fijn. Huurauto is wel een must, er gaat wel een pendelbus trouwens.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    8,8
    Aangenaam verbijf! Hotel is zeker een aanrader ondanks wat kleine minpuntjes qua omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Bergzicht
    • Verbleef 7 nachten

    Koud zwembad water Ligging dicht bij autosnelweg zorgt voor geluid in zuidelijke kamers en op het terras Puerto de la Cruz is 's avonds enkel met de auto te bereiken -> heel druk, amper parkeerplaats! Betalende wifi (gratis wifi lobby zéér traag) De locatie is toch gevoelig aan bewolking (dicht tegen bergen)

    Mooi hotel met mooie zwembaden en mooi uitzicht over Pto. de la Cruz Zeer ruime kamers met kingsize bed en Jacuzzi functie in het bad Goede en voldoende lichtstoelen Aangename snackbar met lekker eten en goedkoop! Gratis busdienst naar Puerto de la Cruz (helaas enkel overdag) Zeer goed ontbijt en degelijk avond buffet

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    6,7
    Mooie ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Bergzicht
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen rustige en gezellige bar voorhanden

    Mooie ruime kamers

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,1
    Kamer met zicht op parking en geen mogelijkheid tot...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Bergzicht
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer met zicht op parking en geen mogelijkheid tot aanpassing

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    9,6
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Bergzicht
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed wiebelde en de matras was doorgezakt.

    Uitzicht, ontbijt, zwembad, heel vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 februari 2016

    10
    Ruime kamers met mooie badkamer en super fijn bad.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen verwarmd zwembad ondanks dat dat op de site stond. Helaas was de wifi niet fantastisch en de betaalde wifi op de kamer slechts voor 1 device beschikbaar. Mijn inziens zou die gewoon inbegrepen moeten zijn.

    Ruime kamers met mooie badkamer en super fijn bad. Groot balkon. Personeel is vriendelijk, spreken niet altijd even goed Engels maar je komt er altijd uit. Locatie van het hotel is prachtig en ook de tuinen om het hotel zijn mooi ingericht. Eten is erg divers en uitgebreid. Voor ieder wat wils. Ondanks dat je op een berg zit voel je je niet afgesloten van de buitenwereld. Er gaat meermaals een bus naar de stad, niet al te laat helaas, maar een taxi terug kost je slechts 6 euro.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: