Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Las Lomas Village – Luxury Apartments 4-sterren

Los Belones - 30385 - La Manga Club, 30385 La Manga del Mar Menor, Spanje

#7 van de 88 hotels in La Manga del Mar Menor

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 603 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    7,1
    Rust , goed weer en een propere accommodatie
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Panoramisch Uitzicht
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben eigenlijk weinig opmerkingen maar je moet ook bekijken waarom je hier naartoe komt . Je moet zeker een auto bezitten om je kunnen te verplaatsen . Op zich is er buiten een wijn- en tapasbar weinig te beleven . Wij waren met een sportclub hier mee naartoe gereisd en hadden hierdoor dagelijks iets om naartoe te kijken.

    Ontbijt was ok alles wat je thuis normaal eet was zeker aanwezig . Men gaat zeker niets tekort komen . Naar netheid toe kunnen we zeker niets opmerken .

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    10
    Rustvakantie in een mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Panoramisch Uitzicht
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De kamer was zeer ruim met een geweldig uitzicht. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Koffie en thee op de kamer. Hoewel dit een groot resort is,was er weinig lawaai. Gratis taxivervoer binnen het domein.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    10
    in 1 woord geweldig en komen hier zeker eens terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    complex is super !!! schone / grote kamers, zwembad & spa voor de deur, uitzicht kan niet mooier !! restaurant bij hotel super !! piano bar gezellig voor een borrel met live muziek !! golfbaan prachtig !! zwembad bij hotel/golfbaan heerlijk !! elke dag schone badlakens voor t zwembad. Wij waren hier met onze zoons van 22 & 23 jaar voor een lang weekend relaxen. auto is wel een pre op dit complex. in 1 woord geweldig en komen hier zeker eens terug

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    8,8
    We komen graag nog eens terug.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement (6 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten

    Routebeschrijving naar het resort was lastig. Met name aan de "natte" ruimtes zie je de leeftijd af. De prijzen van de restaurants waren (te) hoog.

    Geweldige ligging, mooie appartementen en faciliteiten! Prima service.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    7,5
    Als de sfeer van Las Lomas over de gehele La Manga Club Resort is verspreid is het een topper !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Panoramisch Uitzicht
    • Verbleef 6 nachten

    De rest van van La Manga Club Resort is duidelijk verengelst, waardoor het Spaanse karakter volledig is verdwenen.Het Engelse personeel spreekt dan ook alleen Engels! Waarschijnlijk wordt dit ongemak opgelost door de Brexit.

    De rust, natuur en dynamische bouw, de culinaire aspecten en het panorama van het Dharma restaurant, La Cala het restaurant gelegen aan een baai grenzend aan de Middellandse Zee.De wellness!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    7,5
    Fantastisch verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Panoramisch Uitzicht
    • Verbleef 7 nachten

    De buitenzwembaden waren gesloten

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    6,7
    Tegenvallend.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Panoramisch Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig. Moest betalen terwijl ik al vooruit betaald had

    Ontbijt was goed. Mooi uitzicht

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 januari 2017

    9,6
    Kamer met panoramisch zicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Panoramisch Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Kamer met panoramisch zicht was top! Mega veel ruimte !Alles proper en netjes! 👍

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    7,5
    beetje te rustig in winter, gedeeltelijk te wijten aan slecht weer ( regen en wind)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Panoramisch Uitzicht
    • Verbleef 5 nachten

    Spa juist in onderhoud was tegenvaller, gelukkig nog in zwembad en kleine sauna en stoombad beschikbaar

    Kamer en ontbijt was verzorgd,

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    10
    Prachtig resort (la manga) waar je kan tennissen en golfen. diverse restaurants op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    geen

    Goeie prijs-kwaliteit verhouding Vriendelijk en behulpzaam personeel Fantastisch uitzicht heel mooi terras met ligstoelen

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    8,8
    Golfterrein zeer gevarieerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Panoramisch Uitzicht
    • Verbleef 9 nachten

    Harde bedden. Airco was onvoldoende en luidruchtig.

    Golfterrein zeer gevarieerd. Schitterende ligging. Kwaliteitsvolle restaurants.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    8,3
    Het appartement en de restaurants en het zwembad zijn heel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel verstond geen Engels.

    Het appartement en de restaurants en het zwembad zijn heel goed.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    6,7
    Zeer ruim appartement, smaakvol ingericht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We dachten dat dit een sportieve club was waar wij ons sportieve hart zouden kunnen ophalen maar niks is minder waar, tenzij je een golfer bent. Er zijn 8 voetbalterreinen, maar kinderen mogen er niet op om even voetbal te spelen. Er zijn meer dan 20 tennisterreinen, maar zelfs in februari kosten die 21EUR per uur In het indoor zwembad mogen kinderen onder 16 jaar (ondanks dat er een redder is) niet alleen binnen. We waren dus zeer ontgoocheld over de club zelf. Het appartement was wel OK! Komt daarbij dat je eigenlijk heel ver van een strand zit (minstens 20 minuten rijden), maar je hebt anderzijds wel mooie vergezichten.

    Zeer ruim appartement, smaakvol ingericht. Prachtige natuur met hele mooie golfterreinen

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    8,8
    Het terras van de studio was niet ok
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het terras van de studio was niet ok

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    5,4
    het uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    prys / kwaliteit

    het uitzicht

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: