Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Soho Boutique Las Vegas 3-sterren

Paseo de Sancha, 22, Malaga Centro, 29016 Málaga, Spanje

#35 van de 92 hotels in Málaga

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3730 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    9,6
    Goede ligging aan het strand, 1,5 km naar het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Fietsenverhuur is alleen in het centrum en niet bij het hotel.

    Goede ligging aan het strand, 1,5 km naar het centrum. De bus stopt nabij het hotel. Kamers zijn ruim en heel schoon.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    7,9
    De lokatie was echt super.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren met 4 pers in een 2 pers kamer gezet wat dus wel krap was was ivm bagage/opbergen.

    De lokatie was echt super. Lekker zwembad dicht bij de zee.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    7,1
    Heerlijke kamer met mooi uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ik iedere keer pas na 15.00 op n schone kamer kon per dag..moest daar dan op wachten. En te weinig ligstoelen bij zwembad..dan liggen er ook nog handdoeken overheen!!

    Heerlijke kamer met mooi uitzicht..

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    7,1
    Ontbijt was heerlijk, maar werd ons 12 euro aangerekend en...
    • Stel
    • Driepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 14 nachten

    de bedden in een 3-persoonskamer ; 2 bedden en één sofa : echtgenoot sliep 14 dagen op sofa omdat ons gehandicapte dochter ( 52 j) in het bed moest slapen

    Ontbijt was heerlijk, maar werd ons 12 euro aangerekend en geen € 10 per persoon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    7,1
    we maakten er het beste van
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de bedden ; é bedden (met knobbeligge matras + één sofa ; op internet staan de kamers met 3 eenpersoonsbedden gefotografeerd/ misleidend!!

    ligging zeer goed en ontbijt perfect ; we boekten deze extra nacht voor een boeking in hetzelfde hotel voor 2 weken; kamer voor 3 volwassenen = 2 eenpersoonsbedden + sofa;niet in oveeenstemming met foto's

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    10
    Het was een fijn hotel, goed gelegen, bus naar het centrum...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Terras
    • Verbleef 5 nachten

    Het was een fijn hotel, goed gelegen, bus naar het centrum voor de deur. Vriendelijk personeel, kamers werden goed schoongemaakt. Leuke kleine restaurantjes op loopafstand. Als ik weer naar Malaga ga kies ik dit hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    5,4
    Prima hotel..maar te duur voor wat je krijgt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    24/7 raast er verkeer op een 4 baans weg langs je balkon. Dus 'zeezicht'was het niet echt. De hele week een rioollucht uit de badkamer. Te duur voor wat we kregen.

    Ontbijt was prima. Wel schoon.Bushalte vlakbij.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    6,7
    Ligging is goed, ik zou toch verder zoeken naar een andere accommodatie gezien prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 1 nacht

    We zijn i.p.v. Soho Las Vegas, doorverwezen naar Soho Malaga. Zeer gehorig, de gasten die uit de lift kwamen leken wel in onze kamer te staan. Ontbijt was niet bijzonder.

    Kamer was comfortabel, goed bed en een prettige badkamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,8
    voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Lekker en uitgebreid ontbijt,alleen jammer dat yoghurt niet gekoeld staat!

    Mooie,rustige locatie vlak bij zee met zeezicht en op wandelafstand van drukkere centrum. Leuke restaurantjes in onmiddellijke omgeving + lekkere strandbar

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    5,8
    Vriendelijk personeel,prima locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te kleine 3persoonskamer in verhouding met 2persoonskamer.waren met 3 koppels en wij hadden kleinste kamer en waren met 3.

    Vriendelijk personeel,prima locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    6,3
    ruime kamer op goede locatie aan strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    ondanks boeking van echte bedden voor 4 personen, hadden we toch slechts 1 2-p bed en 2 slaapbanken. kamers enigszins gedateerd. receptie: de dames mogen best mag wat vriendelijker en attenter zijn. al met al: prijzig voor status hotel en geleverde service.

    rustige accommodatie, erg ruime kamer (familiekamer), goede room cleaning, mooi uitzicht, mooi strand met strandtentje voor de deur en loopafstand centrum. supermarkt en barretjes in directe omgeving.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,2
    Heerlijk verblijf in Soho Boutique hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    Enkele dagen achter elkaar een hevige discussie gevoerd met het personeel van de ontbijtzaal om 2 tafels aan elkaar te schuiven. Het zou fijn zijn als men zich wat flexibeler opstelt bij dergelijke verzoeken.

    Goed ontbijt, schone ruime kamers, goede ligging (de bus naar het centrum stopt voor het hotel)

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    5,4
    Viel zwaar tegen. Enige positieve is de locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel niet vriendelijk; gebrekkig Engels; kamer voldeed niet aan de verwachtingen; weinig faciliteiten

    Perfecte locatie: zee, strand en centrum heel dichtbij

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    9,2
    Voor een kort verblijf en een bezoek aan de stad is het hotel goed gelegen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging is niet ideaal , het hotel ligt aan een drukke 4 - vaksbaan.!

    Het ontbijt was heel goed.Er was wel veel lawaai in de ontbijtruimte. Het afruimen en heen en weer geloop tijdens het ontbijt bezorgde nog meer drukte en lawaai.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    2,9
    Ligging vlak bij het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen parkeerruimte. De douche gaf nauwelijks warm water. De airco deed het niet, het slot van de deur werkte slecht (ging bijna niet open, kon niet op slot), het bed was slecht. Het hotel is gehorig en gedateerd. Het personeel is onverschillig.

    Ligging vlak bij het strand.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    9,2
    Fijne locatie met geweldig uitzicht op zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer en badkamer zijn wat gedateerd. Wel veel ruimte.

    Goede locatie in Malaga. Uitzicht op zee is fijn wakker worden :) Gratis parkeren voor de deur is heel prettig. We vroegen of we een uurtje later konden uitchecken en dat was geen probleem; fijne service!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    9,6
    luxieus,relaxed en goed georganiseerd, dichtbij het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 4 nachten

    niets, geen verbeteringen

    de medewerking van het personeel was heel goed en vriendelijk. het ontbijtbuffet was heel heerlijk, uitgebreid . kamer schoon, netjes en ruim, we komen er zeker nog eens terug

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    8,8
    Schoon, goed ontbijt en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slapen met deur open kan wat lawaaierig zijn ivm drukke weg.

    Prima hotel met schone kamers en uitstekend ontbijt. Ligging van hotel is 20 minuten lopen van centro historico, vind je dat te lang? De bushalte is vlakbij het hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    9,2
    Waar voor je geld op een goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt aan de zeer drukke kustweg, dus 's nachts de schuifdeur wat open laten is geen optie. De bedden zijn aan de harde kant.

    Ruime kamer en badkamer. Op loopafstand van het centrum. Zeer uitgebreid en lekker ontbijt. Aanrader!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    7,1
    Prima hotel voor een citytrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 4 nachten

    Wij hadden een kamer op de 6e etage. De druk op de waterleiding was op deze etage niet altijd niet goed. Niet handig dus met douchen.

    Het ontbijt was echt fantastisch! Diverse soorten koffie en frisdrank, broodjes, gebakjes, fruit, vlees, kaas, knakworstjes etc. Je kon het zo gek niet bedenken of het was er. Super!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    9,6
    Mijn tweede keer in dit hotel, ook nu was ik tevreden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    -

    Mijn tweede keer in dit hotel, ook nu was ik tevreden. Lekker en gevarieerd ontbijt met vers fruit en gebak. Personeel bleef ondanks drukte toch heel vriendelijke en vulde alles bij. Hotel ligt aan het strand maar ook de stad is best te voet te bereiken (en anders kan je de bus nemen). Gratis wifi. Verzorgd hotel. Zwembad nu niet gebruikt. Hou je van lopen, neem dan je loopschoenen mee, er wordt veel gelopen vlakbij het strand.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,1
    Als we terugkeren naar Malaga zal het terug naar dit hotel zijn !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 5 nachten

    Kamers zijn wat verouderd, maar nog steeds OK, 3 sterren zijn hier terecht op zijn plaats

    Ontbijt was uitgebreid en lekker. Uitzicht op zee was prachtig Het hotel heeft een perfecte ligging om de stad en zeker Alcazaba en Gabralfaro te bezoeken !

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    8,3
    Rustige ligging, maar toch snel in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 1 nacht

    Wat achterstallig ondehoud zoals een balkon deur die niet op slot kon en een vloerplank die los lag. Het was heel warm op de kamer, en daar was niets aan te regelen.

    Rustige ligging, maar toch snel in het centrum. Strand aan de overkant. Gunstig geprijsd, ontbijt buffet is prima. Prima bedden

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,9
    Een aanrader
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte isolatie tussen de kamers. Veel lawaai als buren bv douchen. Ook straatlawaai.

    Het ontbijtbuffet was in orde. Zeer goede ligging aan het strand, niet ver van centrum, dicht bij bushalte.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    8,3
    het ontbijt en de kamers warenzeer goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 10 nachten

    nihil

    het ontbijt en de kamers warenzeer goed.De verplaatsing met de 6verschilende bussen die stoppen bij het hotel was zeer practisch om de stad te bezoeken.Het personeel was zeer vriendelijk.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    7,5
    Hotel was gewoon goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt viel wat tegen, niet vers en de meerprijs van 12 euro per persoon niet waard. Harde matrassen.

    Hotel was gewoon goed. Goeie badkamer, goeie ligging.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    7,1
    Goed hotel, schoon, goede ligging, behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 1 nacht

    Luidruchtige buren voor even. Zwembad (te) laat open voor mij. Relatief wat duurder.

    De kamer is goed, netjes, schoon, en niet teveel lawaai van de weg (voorkant kamer). Achterkant kamer is prettiger. Ontbijt was goed verzorgd en compleet en lekker. Aardig zwembad maar laat open. Parkeer gelegenheid!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    8,3
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 8 nachten

    Dat er geen of nauwelijks engels gesproken wordt aan de balie

    Ontbijt uitstekend, Kamers prima, schoonmaak mag iets beter, gebruikte glazen worden niet gewisseld. elke dag schone handdoeken,prima

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    7,1
    goed bevallen prima prijs-kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 4 nachten

    badkamer wat oudbollig met nog een douche gordijn en geen beweegbare sproeier. Ontbijt is goed verzorgd mag wel wat meer variatie in als meerdere dagen verblijft.

    kamers waren voldoende en ligging tov centrum prima.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    7,5
    Een goed en gezellig short brake
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 5 nachten

    Grootste minpunt is wel het heel erge hard bed. Zelfs de kreukels in de laken komen in je lichaam te staan. Misschien een dun topdekje erop. Televisie kanalen zijn bijna alleen in het Spaans. 1 kanaal in het Engels en 1 in het Frans

    Mooie kamer voor de prijs, lekker bad. Alles netjes verzorgt en schoonmaken elke dag keurig verzorgt. Zeker een hotel waar je graag terugkomt. Uitgebreid en lekker ontbijt met veel vers fruit. Veel brood keuze

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    8,3
    Prima hotel aan rand van Malaga
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warme kamer. Airco werkt in de winter niet

    Prima hotel aan rand van centrum. Gratis parkeren voor het hotel Uitstekend ontbijtbuffet. Verschillende bussen vertrekken voor de deur naar het centrum. Goede bedden en minibar op kamer. Fan is te verkrijgen bij de receptie.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    5,8
    Prijs/kwaliteit in orde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer zeer gedateerd, waterdruk in badkamer zeer laag zodat douchen vrijwel onmogelijk was! Personeel onpersoonlijk.

    Het hotel licht zeer nabij aan het strand, wel op ca 25 min lopen van het centrum. Gratis parkeren voor de deur is prettig! Ontbijt voldoende keus en royaal.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    7,9
    Gewoon een goed en prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 4 nachten

    Sanitaire voorzieningen mogen wel verbeterd worden. En de kamers een update geven. Waren wel netjes maar wat uit de tijd.

    Het ontbijt was prima. Kamers ietwat gedateerd. Ligging prima aan het strand. Parkeren is een drama. Veel te weinig plaatsen voor dit hotel en parkeren in nabijheid was over het algemeen niet mogelijk. Of tegen betaling

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    7,5
    leuk hotel met balcon en tuin om bij zwembad te zitten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 1 nacht

    afh. van kamerligging meer of minder overlast van boulevard.

    leuk hotel gelegen aan drukke straat met aan overkant strand. in 20 min lopen naar centrum malaga stad. Fijn balcon. Ruimte om bij zwembad te zitten op ligstoelen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    7,1
    Ligging aan het strand en op een tiental minuten van het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers zijn ruim, maar kunnen een opknapbeurt gebruiken, zeker de badkamer. Muffe geur op de kamer. Neem zeker een kamer met zicht op zee, anders kijk je op lelijke gebouwen.

    Ligging aan het strand en op een tiental minuten van het centrum. Opgelet, als je het vliegtuig neemt, pak dan de bus tot het centrum (laatste halte, kost 3 euro), vanaf het station is het echt wel een eind stappen met handbagage. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ontbijt is in orde, behalve de broodjes, die zijn echt niet lekker.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    6,3
    Redelijke kwaliteit voor correcte prijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    Ligging redelijk ver van het centrum. Weinig parkeermogelijkheden. Verouderde badkamer met douche in ligbad. Eentonig ontbijt zonder warm eitje noch spek.

    Vriendelijk en gedienstig personeel aan de receptie en correcte schoonmaak. Ruime kamers. Ligging vlak bij het strand. Een aantal goede restaurants in de omgeving

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,8
    Heerlijk genoten van de zon in een mooie stad waar veel musea zijn (36).
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik miste de Spaanse tortilla bij het ontbijt. De douchestraal was niet krachtig.

    Heerlijk ontbijt. Lopend buffet. Gratis parkeren voor de deur op eigen terrein (18 plaatsen). Goede service en klantvriendelijk personeel. Rustige familiaire sfeer in het hotel. Een aanrader voor een wintervakantie.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    10
    Heerlijk hotel net buiten de stad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 4 nachten

    Het koffie en thee apparaat in de relax ruimte was echt vies. Zo zoet. Maar bij het ontbijt was de koffie en thee prima. Het hotel is groot en ik was wel regelmatig de weg kwijt , omdat de gangen 3 zij ingangen hadden.

    Het ontbijt was goed. Vers fruit, croissant brood, beleg eieren muesli, Yoghurt, cake.Het enige wat ontbrak waren scrumbeld eggs. De kamers waren ruim en schoon. Geweldige douche met harde straal. Prima bedden, goed werkende airco. Vriendelijk personeel. Prima locatie Bus 3 stopt bijna voor de deur, bus 11 ook. Supermarkt 2 straten verder. Grote supermarkt met lekkere broodjes voor naar het strand. heel goedkoop. Groot pizzabroodje €1,28. De bedden op het strand voor het hotel kosten €4 voor een hele dag. Hotel is prima geschikt voor mindervaliden. Er was een opgang voor mindervaliden en meerdere toiletten voor mindervaliden. Top hotel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    8,3
    Altijd voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het enige nadeel: het hotel ligt tussen twee drukken wegen.

    Het feit dat het zwembad nog open was op 2 november... Daarnaast is de ligging van het hotel vlakbij het strand zeer interessant. De bediening is zeer vriendelijk en het geheel zeer proper. Ook de vlotte afhandeling bij het in- en uitchecken verdient een pluim.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    9,2
    Een topvakantie !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vloer van badkamer moeilijk droog te houden tijdens het douchen (douchekop niet goed afgesteld)

    Heel uitgebreid ontbijt - ruime kamer - airco was prima - goede bedden - ijskast op de kamer -

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    7,1
    goed voor enkele dagen om malaga te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    drukke straat, veel lawaai van het verkeer, je kon de vensters niet openlaten, nogal krappe parking

    het hotel en de locatie ok , mooie wandeling naar het centrum

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    9,2
    Zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Geen koelkast op de kamer.

    Het ontbijt was goed (alleen hardgekookt eieren). De kamers waren prima. Uitzicht op zee. 20 min lopen naar het centrum of een bus voor de deur. Wij hadden geluk met een parkeerplek. Er zijn maar 18 vóór het hotel. Anders was het in de buurt zoeken!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    6,7
    Prima locatie, in twintig minuten loop je naar het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alle producten van het ontbijt zijn een beetje smakeloos. En het personeel is correct maar niet echt vriendelijk.

    Prima locatie, in twintig minuten loop je naar het centrum. Een straat oversteken en je staat op het strand/boulevard. Wel druk verkeer waarbij je het geluid nog hoed hoort op de kamer en bij het zwembad. Het hotel is een beetje vergane glorie maar wel een prettige grote kamer en badkamer. Ook heel plezierig dat je bij late vlucht nog douche kan gebruiken.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    9,2
    Leuk hotel, prima prijs- kwaliteitsverhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    Ligging aan drukke boulevard, veel lawaai van auto's. Hotel ietwat verouderd.

    Nette grote kamer, uitgebreid ontbijt, ligging aan dijk nabij strand op een 25 min van centrum.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    8,8
    We hadden een heel goed verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 10 nachten

    Het hotel ligt tussen twee drukke straten, maar dat weet je vooraf, daarom is de tuin en het zwembad nogal luidruchtig en de kamers ook als de ramen open staan.

    De ligging is uitstekend, vlakbij het strand, en het openbaar vervoer naar het centrum, of te voet een 30tal minuten.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    8,3
    Fijn hotel op goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    als je het niet gewend bent, kun je wat last hebben van het verkeer omdat het hotel aan de weg staat (wij sliepen met de schuifdeur open).

    Goed hotel, we konden de huurauto parkeren op het terrein. Het strand is voor de deur, fijn stuk strand! Zwembad is ook prima en er is een supermarkt dichtbij. Naar het centrum is een stukje lopen, maar als je goed ter been bent is dat prima te doen en nog leuk ook. De kamer is ruim en schoon en we hadden een balkon met uitzicht op het strand. Het ontbijt was oké, maar er was geen keuze in bijv. Spiegel- of roereieren.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    7,9
    Hotel en ligging in de stad OK
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het niet mogelijk was een nacht bij te boeken.

    Kamer was ok. We hadden per vergissing maar 1 nacht geboekt, het hadden er twee moeten zijn, dan zijn we maar doorgereisd naar Estepona

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    7,9
    Degelijk hotel iets buiten het historisch centrum, dicht bij het strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 1 nacht

    Het is iets verder gelegen van het historisch centrum, maar wel dicht bij het strand. Beperkte parkeerplaatsen op de parking van het hotel (wel gratis).

    Goed hotel. Niet uitzonderlijk, maar degelijk. Goede service.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    9,2
    Ik zou dit hotel zeker aanraden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 5 nachten

    Het hotel ligt direct aan het strand, ongeveer 20 minuten lopen van het centrum. Het ligt een klein stukje verder dan de vele hoogbouw accommodaties die er aan de kust te vinden zijn, wat maakt dat ik de omgeving en het uitzicht erg prettig vond. Wanneer je een half uur richting de visserswijken loopt (bijv. El Palo) of fietst (15 min) vind je een erg mooie kust met vele baaitjes en eet- en drinkgelegenheden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    8,3
    Goede start van een rondreis door Andalusië.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Zowel aan voor- als aan achterkant hotel redelijk veel verkeer met lawaai als gevolg.

    Mooie kamer met zicht op zee, ideaal gelegen om Malaga te voet te verkennen en ook van het strand en het zwembad te genieten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,9
    Relaxe afsluiter van een rondreis door Andalusië.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Op de website is de info over parkeergelegenheid misleidend. Er is inderdaad gratis parkeergelegenheid aan het hotel maar er zijn slechts 18 plaatsen. Dat verneem je pas op het boekingsformulier. Gegeven de grootte van het hotel, kan je er dus vanuit gaan dat je geen plek hebt. De parking staat voortdurend overvol. In de straten rondom is het (duur) betalend parkeren. Wij vonden uiteindelijk een plaatsje 1,2 km verderop. Gelukkig heb je de wagen niet nodig als je maar enkele dagen ter plaatste blijft.

    Handige ligging: aan het strand en toch niet te ver van het centrum. Wij sliepen aan de straatkant maar desalniettemin is het terras handig (al was het maar om de handdoeken te drogen te hangen).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,1
    Als je met de auto toekomt, heb je hoogstwaarschijnlijk geen...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je met de auto toekomt, heb je hoogstwaarschijnlijk geen parking. De parking van het hotel is nl. vrij klein en altijd volzet. Je kan langs de straatkant parkeren, maar je moet betalen en je mag er maar een aantal uur staan.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,5
    Prima verblijf gehad :)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 9 nachten

    Hotel beschikt over onvoldoende eigen parkeerplaatsen. Parkeren m.n. 's avonds mogelijk op de openbare weg en anders (tegen betaling) in een parkeergarage !

    Hotel ligt aan zee, beschikt over een zwembad, uitgebreid ontbijtbuffet en vriendelijk personeel :)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    7,9
    Goed hotel voor een stedentrip Malaga en omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen restaurants of winkels aan de boulevard Personeel is niet heel vriendelijk

    Redelijk grote kamers, niet modern maar wel goed. Rustig hotel, centraal gelegen. Uitstekende WiFi en redelijk goed ontbijt. Hotel heeft vele faciliteiten, zoals biljart, lounge, bar, zwembad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    8,3
    Uitstekend hotel conform verwachting in een gezellige en mooie stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 3 nachten

    Pro-actieve informatievoorziening door het personeel. Als je dingen vraagt zijn ze zeer behulpzaam; bepaalde info zou je echter automatisch verwachten (bijv. uitleg over werking pasje als je naar het strand gaat; kaart van Malaga centrum; info over buslijnen). Ander punt : het lawaai van de doorgaande weg is bij vlagen erg hinderlijk als je buiten bent. In de kamers valt het gelukkig grotendeels weg.

    Kamer was netjes en alles werkte. Kluisje was van binnen verlicht. Uitgebreid ontbijtbuffet. Malaga Centrum eenvoudig te bereiken via een tweetal buslijnen. Korte looproute naar het strand is perfect.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    9,6
    Prima hotel op prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mistr alleen de scrambled eggs bij het ontbijt.

    Ligging, met eigen uit/opgang naar strand ad overkant met zebrapad ervoor. De vele bussen aan de andere kant vh gebouw naar de oude stad. Zowel de boulevard als de wegkant zijn overigens ook heel lekker en goed wandelen! Ontbijt ook prima!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    8,8
    Zeer prettig verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ons verblijf was heel aangenaam. Dat is ook de reden dat we weer voor Las Vegas hadden gekozen.

    Ontbijtbuffet is uitgebreid, voor ieder wat wils...het personeel was zeer vriendelijk.De dames van de "housekeeping" waren erg vriendelijk en groetten altijd. Dit is de 6e keer dat ik dit hotel heb bezocht. BIj de receptie is met name een jongedame zeer vriendelijk; zij werkt al een paar jaar bij het hotel. De anderen zijn beleefd maar bij hen krijg je niet het gevoel dat je welkom bent zoals bij de eerder genoemde dame. Een glimlach kost niets.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    5,4
    5
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd in het naast gelegen pand geboord. Dus veel overlast, ook van het verkeer. Gedateerde kamer, onvriendelijk personeel.

    De ligging nabij het strand

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    10
    Goed hotel op prima locatie bij het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bar was nog gesloten. Veel lege ruimte achter de lobby.

    Goed hotel op prima locatie bij het strand. Met aardig zwembad. En een erg goed ontbijt buffet. Prima personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    7,1
    Goed hotel zo aan het strand, goed ontbijt en openbaar vervoer dichtbij.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Aankomst, receptie bijna allemaal onvriendelijk/ongeïnteresseerd.

    Kamers met zeezicht zijn beperkt er is nl. een gebouw voorgebouwd die dus wel zeezicht hebben, alleen de 5e en 6e verdieping hebben zeezicht.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    7,5
    Prima hotel om Malaga te ontdekken en prima locatie tov strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden in de kamers waren niet goed, douchegordijn in de badkamer was wel schoon maar vinden we niet prettig. weinig waterdruk van de douche. zwembad niet uitnodigend om bij te liggen aan drukke snelweg met veel rokende gasten.

    Kamers waren prima en schoon en iedere schone handdoeken. Ontbijt was uitgebreid en voldoende maar niet hoogstaand. locatie is zeer goed tov heerlijk strand met leuke restaurants en tov Malaga (20 min lopen naar centrum) wij hebben fietsen gehuurd erg handig. ook om de boulevard te fietsen van maar liefst 7 km lang. hotel is qua inrichting gedateerd maar wel schoon. Parkeergelegenheid voor de deur. Uitzicht op zee en de strand tent Caleta Playa, tov hotel op het strand is heerlijk om bedjes te huren en te lunchen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    8,3
    Prima hotel vlakbij het strand en een goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige wat tegen viel was dat de hoofdweg van Malaga was open gebroken en het hotel daardoor moeilijker te bereiken was.

    Prima ruime kamers en een goed ontbijt. Zwembad was netjes verzorgd. Aan de andere kant is het strand op 2 minuten lopen. Parkeren kan gratis voor de deur maar is heel erg krap. Verder alles prima verzorgd. Vriendelijk personeel en behulpzaam.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    10
    Uitstekend !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Ideaal verblijf, vlak bij het centrum. Parkeergelegenheid voor het hotel. Uitgebreid ontbijtbuffet. Vriendelijk onthaal, receptionist spreekt vlot frans.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    8,8
    Uitstekende uitvalsbasis voor citytrip
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad is redelijk klein en de ruimte er omheen beperkt. Maar...het strand is op 1 minuut afstand een meer dan prima vervanger

    Ideale ligging aan het strand en de bushalte voor de deur. Alle bussen rijden naar het centrum. Maar lopend sta je ook binnen 20 minuten in het centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    7,9
    Goede ligging voor strand, 1/2 uur van vliegveld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 1 nacht

    - Badkamer/douche heeft wel wat voegenfris nodig - Out dated meubilair - Achtergrondmuziek kan beter uit

    - Ligging t.o.v. strand - Goede bedden - Prima temperatuur op kamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    9,2
    Leuk en goed hotel voor uitgebreid verblijf in Malaga.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt mocht iets uitgebreider (maar was kwalitatief goed) en voldoende.

    De ligging was prima. aan de achterzijde via een doorgang direkt aan het strand en aan de voorzijde via een korte loopafstand in het centrum. Zwembad met ligstoelen met daarbij bar met drankjes en hapjes. 's avonds gezellige barruimte met zitjes en grote TV hoek. Parkeren gratis op eigen terrein voor de deur.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    8,8
    een aanrader voor alle vakantie's.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    Niks viel er tegen . Alles was uitstekend. de locatie is beter dan gedacht , op wandelafstand van het centrum en de haven. uitstekend openbaar vervoer vlak aan het hotel.

    het ontbijt is uitstekend, het aanbod is geweldig en uitgebreid.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    7,9
    Prima hotel voor famillies en in de nabijheid van alle bezienswaardigheden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Hotel ligt aan een redelijk drukke weg, verder niet al te veel last van gehad.

    Ruime familie kamer met mooi uitzicht op de zee en een groot terras. Ontbijt redelijk. Strand is de weg oversteken via de poort aan de achteruitgang 50 meter.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    8,8
    Goed verblijf bij strand in Malaga
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige nadeel het verkeerslawaai van boulevard.

    Mooie schone kamer met balkon en uitzicht op strand. Uitgebreid ontbijt. Klein verzorgd zwembad met heerlijke ligstoelen er omheen. Via tuin aan achterkant oversteken en direct aan boulevard en strand met leuke strandtenten b v Oasis.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    7,5
    Prima centraal gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was voor gewaarschuwd maar hotel ligt aan erg drukke weg. Als je bij zwembad lugt: oortjes in!

    Goed gevarieerd ontbijt. Prima zwembad. Mooie ruime kamer. Goed sanitair. Je loopt zo de stad in (ca 20 min) en strand is erg dichtbij. Zeer veel te doen in Malaga. Mooie musea, prachtige winkels. Prima uitvalsbasis voor uitstapjes naar andere steden.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    7,5
    Een zéér ruim en lekker ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel ligt niet afgezonderd, dus hou rekening met de verkeersdrukte.

    Een zéér ruim en lekker ontbijt! Het hotel is netjes en verzorgd, een prima uitvalsbasis om de stad te bezoeken. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, spreekt verschillende talen. Het hotel ligt op een paar minuutjes stappen van de zee en de prachtige stranden van Malaga. Je kan eveneens te voet naar het centrum wandelen! Geen kroegen of dancings in de buurt, dus geen nachtlawaai!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    7,5
    Autovrij centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Kamer op 6e verdieping, mooi uitzicht op zee. Ontbijt gevarieerd, gewoon goed. Leuke restaurantjes in directe omgeving Hotel. Centrum op 25 min. lopen maar leuke route langs de arena en via het park. Geweldige restaurantjes in centrum, Casa Lola is een aanrader, hier eet je de lekkerste pinchos van de stad

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2017

    7,9
    goede prijs kwaliteit, kamers heel ruim, hotel netjes,...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten

    goede prijs kwaliteit, kamers heel ruim, hotel netjes, aangenaam verblijf op 50 meter van de zee. Op de luchthaven neem je de trein richting Alameda Principal; op deze grote laan neem je bus 3 of 11 richting El Palo; halte naast het hotel.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    8,3
    geweldig hotel, voor hehaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    De receptie kan wat minder rissig zijn.

    Het ontbijt was heerlijk en uitgebreid. De attentie bij de verjaardag van mijn partner was geweldig. De service om de koffers na uitchecken in bewaring te nemen was prima.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    8,3
    super ontspannend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 4 nachten

    eigenlijk niets prijs kwaliteit uitstekend.

    kamers waren ruim en erg schoon vriendelijk en attent personeel. vroege vlucht terug er stond een picknick tas klaar voor onderweg.taxi snel geregeld .goed ontbijt

    Verbleven in maart 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: