Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Las Palmeras 4-sterren

Calle Martinez Catena, 6, 29640 Fuengirola, Spanje

#25 van de 27 hotels in Fuengirola

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 874 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Betaald WiFi

    5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    9,6
    Prima hotel aan de boulevard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen en 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten

    Een groot hotel pal aan de boulevard, uitzicht op zee en palmbomen. Uitstekend ontbijt, veel vers fruit. Avondeten kan daar ook, buffetvorm voor luttel geld. Prima! Goede schone kamer met een balkon.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    9,6
    Helaas heb ik het ontbijt niet kunnen nemen en het zwembad...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas heb ik het ontbijt niet kunnen nemen en het zwembad ook niet gezien dus daar kan ik geen beoordeling over geven. Bij aankomst was ik genoodzaakt om zo vlug mogelijk terug te vliegen. Oorspronkelijk had ik voor 3 nachten geboekt. Het personeel heeft super meegewerkt en in overleg met booking.com maar 1 nacht aangerekend. Ik kan niet anders zeggen dan uitstekende service en vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    6,3
    De grote van de kamer, zeer ruim, idem badkamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij intake: er werd kopie gemaakt van onze paspoorten, wat we ook zeiden, het was onvermijdelijk (was voor de politie)! Kluis en internet tegen betaling (duur) Balkon was niet functioneel. Als je zit zie je niets van het uitzicht. Gedateerd hotel, geen thermostaatkranen, sterke wisseling tussen koud en heet tijdens douchen. Bedden redelijk, geen prettige kussens (harde, lange repen) Douchen in bad. Buffet redelijk tot goed, eetzaal modern maar vervelende akoestiek Massaal hotel met honderden kamers.

    De grote van de kamer, zeer ruim, idem badkamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    5,4
    oudbollig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    geen 4 sterren waard

    de ligging was geweldig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    6,7
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen en 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd is aan vernieuwing toe

    Niets

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    9,6
    Bedden erg hard en airco gaf alleen warme lucht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden erg hard en airco gaf alleen warme lucht

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    10
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen en 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Geweldig ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    5,0
    Basic Hotel- No 4 stars hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer Geen wifi

    Locatie Ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    7,1
    Locatie is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein zwembad en alles erg groot schalig. Niet gezellig.

    Locatie is goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    7,9
    Ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ongezellig restaurant

    Ontbijt was goed Kamer was goed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    6,7
    Fuengirola zelf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 4 nachten

    hotel is een beetje gedateerd, renovatie zou op zijn plaats zijn

    Fuengirola zelf

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 februari 2017

    4,6
    Dit Hotel is geen 4 sterren waard, is dringend aan vernieuwing of opfrissing toe!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen en 1 Kind)
    • Verbleef 6 nachten

    Verouderd Hotel!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    8,8
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen en 1 Kind)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor Internet moest betaald worden

    De locatie

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    7,5
    Vlak bij strand en uitgaansleven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Niets viel tegen, we kennen het hotel

    Buffet voortreffelijk

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    7,5
    Verouderd hotel, maar perfecte ligging. Wat wil je nog meer?! Op vakantie leef je toch buiten. '
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Activiteiten in deze periode gericht op ouderen, maar dat was te verwachten en leunen wij niet op.

    De ligging is perfect.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    8,3
    Prima verblijf met uitstekende kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    De ontbijtzaal, erg groot en druk.

    Prima kamers

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    5,8
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wij werden zeer onsympathiek ontvangen, we voelden ons niet welkom ( alsof wij een hotelkamer in de Warmoesstraat hadden gereserveerd ) Geen service! Alle faciliteiten moeten worden betaald.

    De locatie

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    2,5
    Alles slecht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat een vies smerig hotel. Dit hotel kan echt niet meer. Als je het hotel binnen komt stinkt het naar een gaar keuken van een Indiaas restaurant. Te vies om adem te halen. Verder waan je je in een hele slechte film die 30 jaar geleden is opgenomen. Alles vies en oud. De kamers zijn nog ouder als de receptie. Een centrale airco die het maar net aan deed. Ramen die gebarsten zijn en met plakband afgeplakt. Vieze oude bedden. De badkamer heeft een heerlijk douche gordijn die vroeger wit was en nu zwart / grijs vd schimmel. Schandalig. Personeel super onvriendelijk en spreken alleen Spaans. We hebben € 145 per nacht betaald. Schande Booking.com eraf halen van jullie site. Dit hotel bezorgt jullie een slechte naam.

    Alles slecht. Niets positief.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    7,5
    ontbijt goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt goed kamer en schoonmaak goed personeel goed als je wat wilt weten, behulpzaam

  • Beoordeeld op: 13 februari 2016

    7,1
    Mag wat uitgebreider
    • Stel

    Kamers iets verouderd

    Mag wat uitgebreider

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2015

    7,5
    Hoge prijs voor Spanje
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Hoge prijs voor Spanje

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    7,5
    Het hotel ligt heel centraal, alles is makkelijk bereikbaar
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel is verouderd en aan vernieuwing toe jammer dat er geen show cooking was

    Het hotel ligt heel centraal, alles is makkelijk bereikbaar

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    7,1
    was schoon, lokatie goed
    • Vakantiereis
    • Groep

    zeer slecht onderhouden hotel. Zeker geen 4 sterren waard. 2 sterren is genoeg.

    was schoon, lokatie goed

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    7,9
    De ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen gratis Wifi.

    De ruime kamer.

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: