Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Lido 3-sterren

Alcalde Catalán Chana, 16, 03503 Benidorm, Spanje

#70 van de 120 hotels in Benidorm

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 290 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    2,9
    doordat we met onze dochter van 3 reisden moesten we als zij sliep in de snikhete kamer zitten klote
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de airco was kapot en de hele dag stond de zon op de kamer het was niet om uit te houden.Meerdere malen geklaagd maar er werd niets aan gedaan.schimmel in de badkamer,geen parking waardoor je steeds de helling op moest lopen.beperkte uren service bijv. tussen 10 en 11.30 is er geen bar ....

    uitzicht

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,1
    Leuke vakantie gehad .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie(. Om het hotel te bereiken moet je berg op!!

    Prijs /kwaliteit is hier zeker van toepassing . Ik snap niet hoe ze het doen . Prachtig uitzicht . Propere kamers.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    6,7
    Desondanks in het een leuke locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig buitenlandse tv.zenders, en als ik geweten had dat het hotel wat hoger gelegen was dan had ik het niet gekozen.Ik heb last van mijn luchtwegen en reuma.

    Uitzicht vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2016

    8,3
    Daddy & 2 kids on holiday 😃
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had alleen logies & ontbijt geboekt, maar Booking.com had blijkbaar 2 van de 5 dagen volpension geboekt, hoewel ik daar niets van wist. Kwam er per ongeluk achter bij de receptie. Snap niet goed hoe zoiets tot stand komt.

    Erg hulpvaardige staff. Kon toch extra dagen bijboeken ondanks vrijwel volgeboekt hotel. Regelden ad hoc transfer naar airport.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matige fasciliteiten, slechte bereikbaarheid en parkeergelegenheid

    Locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    7,9
    Het ontbijt was na een kleine week wel eentonig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was na een kleine week wel eentonig. Om vanaf de boulevard bij het hotel te komen, moet je een redelijke klim maken.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    7,1
    Ontbijt was goed en rijkelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schimmel in de badkamer.

    Ontbijt was goed en rijkelijk. Wij kregen een kamer met uitzicht op zee. Prima

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    10
    Mijn zus en ikzelf hebben genoten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met Zeezicht (2 volwassenen + 1 kind)
    • Verbleef 6 nachten

    Alles was heel goed het ontbijt alsmede het diner, prima bedden en ook aan de receptie zeer behulpzaam.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 juli 2016

    4,2
    uitzicht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    eten, defecte lift, service, ben er na 2 dagen vertrokken ipv 3

    uitzicht

    Verbleven in juni 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    7,9
    Het prachtige uitzicht vanuit onze kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het avondeten viel ons erg tegen. Weinig creatief, koud. Er stond een magnetron om het eten op te warmen. Dat kan echt niet in een hotel.

    Het prachtige uitzicht vanuit onze kamer

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    7,1
    kamer met zeezicht was uitstekend en heel mooi uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er werd niet opgetreden door nachtdienst bij ernstige overlast van engelse gasten gedurende de nacht. Door meerdere gasten geklaagd.

    kamer met zeezicht was uitstekend en heel mooi uitzicht.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    9,2
    Personeel is super vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Af en toe is de wifi heel slecht en vermaak altijd in het spaans is minder!

    Personeel is super vriendelijk.. Ze helpen je met alles! In het bijzonder javier van de nacht.. Hij zou naar mijn mening overdag moeten werken.. Jongen met talent en zijn engels is perfect! Advies voor de manager:-) dan juan carlos en ainhoa super aardig!

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: