Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hostal Lorca 2-sterren

Mendez Nuñez, 20, 29780 Nerja, Spanje

#19 van de 27 B&B's en herbergen in Nerja

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 304 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 33

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    8,3
    Prima uitvalsbasis voor de verkenning van de streek, Málaga op 45' rijden afstand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi valt vaak uit en is soms enkel in de tuin te krijgen.

    Vlakbij het centrum met bars en resto's en toch rustig gelegen. Mooie tuin en klein zwembad. Eigenaars zeer hulpvaardig en vriendelijk, een probleempje werd doortastend opgelost. Gaven ook zeer goede raad over prima restaurants.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    8,3
    Fijn dat er een supermarkt om de hoek is, ook...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Fijn dat je de keuken kunt gebruiken, jammer dat er geen materiaal is om te koken (kookplaat is er niet).

    Fijn dat er een supermarkt om de hoek is, ook ontbijtbaretjes zijn dichtbij!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    8,3
    Prima hostal top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer die wij hadden was erg basic, maar voor die prijs mogen we eigenlijk niet klagen. Hard bed.

    Vriendelijke eigenaar, ongedwongen sfeer. Fijn dat we de koelkast en keuken konden gebruiken om ons eigen ontbijtje te maken. Locatie op loopafstand van strand en gezellige restaurantjes en barretjes in het centrum van Nerja. Zwembadje hebben we niet gebruikt. Gratis parkeren in de buurt. Eigenaar had leuke tips voor activiteiten en restaurantjes in de buurt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,6
    Ik zou hier zeker terug komen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    betere informatie van te voren over het vinden van een parkeerplek.

    Prijs kwaliteit is enorm goed, kamers zijn verzorgd en eenvoudig. Eigenaar heeft leuke tips gegeven.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    10
    Lekker Spaans
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel niks tegen. Als ik kleine tips mag geven. Ik had douchegordijn fijn gevonden. Een spiegel in de kamer en een föhn. Maarja ik snap voor het kleine prijsje wat we betaald hebben dat dat er niet bizar.

    Super leuk hostel. Schoon en leuk Spaans in gericht. Ook een leuk buitenplaatsje met zwembad. Nu te koud maar in de zomer denk erg welkom. Fantastisch om hier in januari te verblijven. Spotgoedkoop en het is buiten 18 graden. Zalig

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    10
    Top Lokatie voor een leuke prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, gewoon perfect

    Lokatie en vriendelijke eigenaar

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    8,8
    Heerlijke relaxed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nietd

    Het ongedwongener en de authenticiteit ..

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    10
    Als verwacht comfortabel en relaxed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,5
    Ligging in dorp
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Eigen koelkastje op kamer was een plusje geweest.

    Ligging in dorp

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,9
    goed verblijf om kort te verblijven, voor langere periode niet echt geschikt wegens lawaai straatka
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    eindje stappen voor parkeergelegenheid, niet altijd handig met valiezen bij de hand

    de aankleding van het gebouw, de tuin

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    10
    de ligging, de uitstraling van het Hostel was fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    de ligging, de uitstraling van het Hostel was fantastisch!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    7,5
    Tuin met (klein) zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Erg harde bedden.

    Tuin met (klein) zwembad.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    7,5
    Heerlijke rustige tuin met klein zwembad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Bedden zijn erg hard.

    Heerlijke rustige tuin met klein zwembad.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    8,8
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles Prima

    Gezellige Andalusische sfeer. Gezellige tuin met zwembad

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    8,8
    Kamers waren goed en fris.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen min punten!!

    Kamers waren goed en fris. Personeel (eigenaars) vriendelijk. Rustige straat geen lawaai dus en bijna midden in centrum. 5 minuten van Balkon van Europa en 3 minuten van Nederlandse Foodstore!!

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    8,3
    nederlandse eigenaars, vriendelijk, behulpzaam;
    • Vakantiereis
    • Stel

    nederlandse eigenaars, vriendelijk, behulpzaam; midden in het stadje, parkeren gratis onder de brug, eenvoudige kamer, gebruik maken van keuken, laagdrempelig

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    9,2
    Mooi hostel en super locatie net vriendelijke eigenaren.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De matras vond ik te hard voor een zijligster.

    Mooi hostel en super locatie net vriendelijke eigenaren. Alles op loopafstand te doen en kregen zelfs wandelschoenen te leen voor een trip door de bergen naar Frigiliana. Ik zeg: doen!!!

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    7,5
    Leuk en knus pension met prachtige tuin en zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als je één van de goedkoopste hotels boekt mag je eigenlijk niet teveel klagen. Wij waren er eind augustus / begin september en toen was het nog steeds aardig heet in de kamer zonder airco. De waaier hielp bijna niets. Ik vraag me af hoe dit eind juli / begin augustus is. De tekst omschrijft dat het hotel in het historisch centrum ligt maar dit vind ik onjuist. Als je met "centrum" de restaurantjes en winkeltjes bedoeld dan is het zeker 5 tot 10 minuten lopen. Verwacht dus niet dat je de deur uit loopt en direct kan aanschuiven op het terras. Daarvoor in ruil is het dan wel 's nachts wat stiller op straat. Wij hadden de helft van de keren dat we onder douche stonden koud water.

    Leuk en knus pension met prachtige tuin en zwembad. Wij hadden een ruime kamer aan de tuinkant welke 's avonds heerlijk stil was. Het tweepersoonsbed was ruim en lag prima. Beneden is er een keuken waar je zelf van alles kunt bereiden. Er liggen ook bakjes waar je bijvoorbeeld fruit of tapas in kunt stoppen om mee te nemen. In de kelder liggen parasols, matjes en stoeltjes die je mee kunt nemen naar het strand. Er liggen ook heel veel boekjes, toeristische info en föhntjes te leen. Parkeren kan vlakbij en gratis! Ontbijten kan 50m omhoog lopen naar het pleintje voor minder dan 5 euro.

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    6,7
    De tuin is erg prettig ingericht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen airco. Met de deur open en de ventilator aan was het wel uit te houden. Verder wat karig ingericht, en doordat de kamer klein is liggen al je spullen eigenlijk in de weg. Kamer wel schoon, maar in de douche een ouderwets douchegordijn. Niet meer van deze tijd. Voor een volgende keer zouden we iets meer uitgeven en nog dichter bij strand zitten in een ietsjes beter hotel.

    De tuin is erg prettig ingericht. Het kleine zwembadje zorgt voor een frisse verkoeling. Ook lekker om 's avonds nog even te zitten. Ze bieden geen ontbijtservice, maar was voor ons ook niet nodig. Om de hoek bij de supermarkt haal je wat dingen, meer vrijheid en keuze. 5 a 10 minuten lopen naar het 'centrum' met verschillende cafe's, restaurants en stranden. Enthousiaste eigenaren die je graag vertellen over tips voor wat te bezoeken en waar te eten.

  • Beoordeeld op: 13 mei 2015

    5,8
    De eigenaar is bijzonder vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer is ontzettend simpel. we missen de gelegenheid om de handdoeken op te hangen. Vooral na een dag strand is het lekker om je handdoek lekker uit te hangen. De handdoeken die we van het huis kregen roken niet fris. Om een bepaald tijdstip gaan de lichten uit in de tuin dat is hinderlijk als je nog lekker in de tuin wil zitten. Jammer dat er geen WiFi op de kamer is maar alleen in de gezamenlijke ruimte. Volgende keer in Nerja gaan we toch liever naar een andere hostel.

    De eigenaar is bijzonder vriendelijk.Nerja is een ontzettende leuke plaats

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    7,5
    De kamer was erg netjes en had een mooi uitzicht over de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was niet optimaal en we hadden af en toe wat geluidsoverlast van andere gasten.

    De kamer was erg netjes en had een mooi uitzicht over de tuin. De eigenaren zijn erg vriendelijk en servicegericht. Fijn om zelf eten te kunnen bereiden in het keukentje.

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    7,5
    Mooie binnentuin met zwembadje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen parkeergelegenheid Wat rommelige ontvangst en vertrek

    Mooie binnentuin met zwembadje Prima kamers Gezamelijke keuken

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    10
    Binnenterrasje en gebruik keuken, koelkast etc.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Binnenterrasje en gebruik keuken, koelkast etc. Locatie in het centrum.

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    7,9
    Aardige mensen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Best gehorig. Klein zwembad

    Aardige mensen. Goed ontvangt. Gaven allerlei tips.

  • Beoordeeld op: 6 februari 2016

    10
    De ligging is geweldig!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    De ligging is geweldig! Mooie schone kamer met een heerlijke douche. En een heerlijk tuintje om s morgens te zitten.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    8,3
    Prima Hostal voor een korte vakantie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prima Hostal voor een korte vakantie. Dicht bij het centrum en restaurants.

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    7,5
    Hostel is prima gelegen in oude binnenstad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Hostel is prima gelegen in oude binnenstad. Groot pluspunt is het kleine zwembad in de achtertuin.

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    7,9
    Fijne tuin , terras en keuken
    • Vakantiereis
    • Stel

    Fijne tuin , terras en keuken

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    7,5
    gasvrijheid, de ligging en het zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi was zeer matig en douche lekte

    gasvrijheid, de ligging en het zwembad

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    8,3
    Leuke tuin waar je heerlijk kunt relaxen, lezen, wijn...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Leuke tuin waar je heerlijk kunt relaxen, lezen, wijn drinken. prima sfeer.

  • Beoordeeld op: 19 maart 2015

    10
    Alles was top!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles was top!!

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    5,8
    Heel basic mobilair en geen tv
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Heel basic mobilair en geen tv

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    7,0
    Faire prijs voor bescheiden, maar schone kamer bij erg...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was donker en niet zo gezellig

    Faire prijs voor bescheiden, maar schone kamer bij erg vriendelijke mensen

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 33

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: