Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sisu Boutique Hotel

Carretera Nacional 340 Km 173,5, 29660 Marbella, Spanje

#37 van de 59 hotels in Marbella

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 894 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    2,5
    Vreselijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Chique Kamer voor 2
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles !!! Het is een verschrikkelijk rot hotel! Ik vind het zonde van me geld. Booking.com hoort zulke hotels absoluut niet aan te bieden aan het klanten. Zeer teleurstellend, booking moet alle hotels checken die ze aanbieden.

    Het hotel was verschrikkelijk. Ze houden geen rekening met je personeel is enorm brutaal. Service gaat nergens over geen handdoeken beschikbaar geen shampoo en geen douchgel. Incheck was tussen 12:00 en 15:00 wij mochten pas om 18:15 onze kamer in. Ik kom nooit meer terug naar dit hotel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    9,2
    aangenaam design hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Chique Kamer voor 2
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    prachtig design, nette kamers, goede lokatie, op wandelafstand van de zee en vlotte verbinding naar andere bestemmingen. Goede en vele restaurants dichtbij.Gratis parking voor de deur.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    7,1
    Heerlijk verblijf maar inventaris is karig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inventaris in app was zeer slecht. 6 borden, 6 koffiekopjes, 6x bestek en 6 halve liter-glazen was alles wat er aanwezig was. Geen wijnglazen en geen pannen. Konden nog geen ei koken of bakken.

    Appartement ruim. Lokatie prima. Prijs prima. 2e dag waren bedden opgemaakt en nieuwe handdoeken gebracht. Dat zie je niet veel in appartement.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    6,7
    staat hierboven beschreven
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Hoekkamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht

    Inchecken duurde bijna een half uur en uitchecken 15 minuten. Ik was er al 5 of 6 keer geweest en sta nog steeds niet in het systeem. Verder gaven ze een goedkopere kamer dan wat ik geboekt had. Dit is nu de derde keer dat ze dat flikken. Ik boek met uitzicht op het zwembad maar krijg iets anders met geen uitzicht. Ze hebben een copy van mijn credit kaart gemaakt en toch bij het uitchecken moest eerst de schoonmaakster controleren of ik niet gerookt heb in de kamer en ze moest kijken of ik niets vergeten was. Beetje jammer voor een bedrijf wat hun personeel bezonder goed opleid.

    het bed

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    9,6
    Waanzinnig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Chique Kamer voor 2
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De luxe

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    6,3
    Kamer was prima en schoon , wel gehorig van jongelui
    • Gezin met jonge kinderen
    • Chique Kamer voor 4 Personen
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vind de prijzen in het hotel voor bijvoorbeeld ontbijt, belachelijk. Echt te gek voor woorden

    Kamer was prima en schoon , wel gehorig van jongelui

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    7,5
    Ruime, schone kamers
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Chique Kamer voor 2
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer luidruchtig, gehorig, ontbijt Plus koffie pas vanaf 9.00 uur sochtends

    Ruime, schone kamers

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    8,8
    Nette kamer en goed voor mij persoonlijk. Iets te ver van de haven.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Chique Kamer voor 2
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Netjes en modern

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    6,3
    Lekkere bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chique Kamer voor 2
    • Verbleef 5 nachten

    Lekkere bedden. Matig ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    8,3
    Origineel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Chique Kamer voor 2
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Originaliteit van het complex

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    9,6
    Tophotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Chique Kamer voor 2
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Top, maar in de zomer is het een gekkenhuis met dag en nacht feest!!!!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    8,3
    Zeer mooi en aangenaam hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Chique Kamer voor 4 Personen
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs van de dranken was iets naar de hoge kant

    Eten was lekker, personeel zeer zorgzaam en kamers waren modern en proper

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    8,8
    Mooi hotel, propere kamers, gezellige bar,.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chique Kamer voor 2
    • Verbleef 1 nacht

    Veel nachtlawaai in hotel door uitgaande mensen..

    Mooi hotel, propere kamers, gezellige bar,...

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    10
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Chique Kamer voor 2
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super!!!!!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    10
    Ideaal hotel voor party-vakantie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Chique Kamer voor 2
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    prachtige accomodatie vriendelijk personeel! zeker aan de receptie! heerlijk (a la carte) ontbijt inbegrepen

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    4,2
    Kamer ;
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamer ; geen gratis Wi-Fi, geen vulling koelkast, geen glazen, rammelig tv meubel. Herrie op straat bij uitgaan zwembad. Politie moest eraan te pas komen. Drankjes extreem duur, kunnen niet op de kamer belast worden. Voor taxi moet je in de rij staan (als hotel gast) en ben je aan de buurt dan wordt er gevraagd of dames voor mogen. Dit kan je drie keer !! in de week verwachten. Er is geen garage zoals in de reserverings- bevestiging wordt gezegd. Ben maar na 2 dagen weggegaan. Als je ouder bent dan 30 jaar moet je gewaarschuwd worden voor dit hotel.

  • Beoordeeld op: 6 februari 2015

    5,0
    Keuken laat open en lekker.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    's Avonds aangekomen. Hotel is niet verlicht, dus waren we er al 4 keer voorbij gereden. Er waren werken aan de gang, zou moeten vermeld worden bij boeking.

    Keuken laat open en lekker.

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2015

    9,6
    Poolpartys en de geweldige sisu crew
    • Vakantiereis
    • Groep

    Poolpartys en de geweldige sisu crew

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: