Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Rentalmar Los Peces

Avenida Andorra, 18-20, 43840 Salou, Spanje

#135 van de 261 vakantiewoningen in Salou

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1215 beoordelingen over dit appartement

6,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,9

  • Comfort

    6,1

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    5,9

  • Personeel

    6,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Betaald WiFi

    3,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    7,5
    prima!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Ondanks dat we niet in het hoogseizoen logeerden werd ik 's nacht elke keer wakker door mensen die dronken waren en tegen muren of ramen bonkten omdat ze hun appartement niet in konden. Zeer storend! Ook ligt er een drukke weg langs rentalmar. Mijn vrienden hadden hier geen moeite mee, maar ik zelf vond het vervelend dat je niet lekker rustig op het balkon kon zitten omdat er non stop auto's langs razen.

    We konden veel eerder onze accommodatie in dan vermeld stond, hier waren we blij mee. We kregen ook zomaar een grotere kamer dan geboekt was.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    3,3
    Nooit meer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een ramp. Hygiene trok op niets,urine resten, stof overal, vuil beddengoed,haren op de grond,vuile muren. Zeer onbeschofte personeel,geven geen uitleg en je moet maar alles zelf uitzoeken totaal niet behulpzaam. Apartementen zijn moeilijk te vinden,ze zeggen op voorhand op niet welke kant je op moet. Douche kapot( kraan ging niet open ) dus na een heel dagje strand 1,5uur moeten wachten ( na 2 klachten ) om een simpele douch te nemen. Toen ik naar de balie ging om te vragen naar hulp negeerde de dame me compleet. Na contact te hebben opgenomen met booking kregen we plots een nieuwe kamer,maar helaas hier was het ook qua hiegene een regelrechte ramp. Aicro werkt niet zoals het zou moeten! Je moet wel per persoon €50 borg betalen zodat je alles netjes achterlaat maar bij aankomst was het alles behalve netjes. Ik raad niemand aan naar deze accomendatie te komen,het kan je vakantie verpesten! Een goede tip: de recensies via Facebook checken,die kloppen compleet! Let op: inchecken kan pas vanaf 17u!

    Niets,alles viel tegen!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    7,5
    Alles was netjes in orde en alles lag al klaar met voldoende...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 18 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat wij ons eten zelf prepareren zouden er nog enkele zaken als keukengerei kunnen bijkomen oa.een pureestamper maar wij hebben ons goed uit de slag kunnen trekken. Voor ons een fijne vakantie !😊 , 0

    Alles was netjes in orde en alles lag al klaar met voldoende lakens,wij waren zeer tevreden dus in september willen wij teruggaan maar zouden graag dan hetzelfde appartement willen hebben omdat het zo goed gelegen is nl. 303 E

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,9
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 17 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eventueel wat meer keukengerei b.v. 1 grotere kookpot

    De kamers en gans appartement was netjes en proper

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    7,1
    TOP!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Hygiëne. Douche was niet echt netjes, er hangt nog zo'n oud douchegordijn en de douchekop hing los.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    5,0
    Centraal gelegen, gedateerde accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd. Hele langzame incheck

    De locatie us geweldig. Heel. Entea en dichtbij bet strand. Veel goede restaurants etc dichtbij

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    4,2
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene en accomodatie was oud

    De ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    7,5
    Dichtbij de winkeltjes, restaurants en het strand!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas mag je pas vanaf 17:00 inchecken en dan nog was de kamer niet gereed

    Dichtbij de winkeltjes, restaurants en het strand!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    8,3
    Prachtige vakantie maar veel te kort. Zeker voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Prachtige locatie in het centrum en dicht bij het strand.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    10
    Mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooie locatie. Ruime kamers. Goed personeel. Onderhouden

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    4,6
    Dat we er konden overnachten
    • Zakenreis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren hard, het was er koud en er waren geen warme dekens Keuken was incompleet. Alles voelde plakkerig

    Dat we er konden overnachten

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    5,4
    Bij aankomst in het hotelkamer ,Kwam een wiet (soft drugs )lucht uit de wc
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchecabine was te klein

    De keuken

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    5,0
    Viessss heel vies
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoner en meer informatie

    Viessss heel vies

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    6,7
    Goede locatie, ruime living.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was niet echt fris en proper bij aankomst en alles was afgeleefd .

    Goede locatie, ruime living. Personeel was behulpzaam want bij de opmerking bij bookingcom stond gescreend liefst zo laag mogelijk. Was door bookingcom niet aan hen doorgegeven dit is wel niet de eerste keer dat dit gebeurd bij jullie.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    7,5
    De ligging is perfect.
    • Vakantiereis
    • Groep

    's Nachts heel erg gehorig. Met regelmaat wakker gelegen om veel lawaai in het complex. Loopt geen beveiliging die hier iets aan doet.

    De ligging is perfect.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    5,8
    Prijs/kwaliteit verhouding + locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Slaapcomfort was niet in orde. De keuken is niet uitgerust om deftig te koken voor meer dan 2 personen. Nachtlawaai van jongeren was soms storend.

    Prijs/kwaliteit verhouding + locatie

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    8,3
    De ligging was ideaal, in de straat liggen de winkeltjes en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wat ons enorm tegenviel, was de parkeergelegenheid. Wij zijn met eigen vervoer gekomen, en er was een mogelijkheid om in de parkeer garage te parkeren, maar die was helaas vol, dan kon je wel elke dag gaan vragen of er een plekje was, maar goed dat schiet ook niet echt op , en de kosten waren dan ook nog eens 12 euro per dag. Dus als we weg waren geweest met de auto, dan was het s´avonds weer zoeken geblazen om ergens een parkeer plek te krijgen waar je niet wordt weggesleept, of een parkeermeter hebt, dus dat was wel zoeken geblazen elke dag, dat kon wel ergerlijk zijn., meestal moet je dan toch een aantal straten lopen voor je weer bij het appartement bent.

    De ligging was ideaal, in de straat liggen de winkeltjes en om de hoek gelijk de boulevard, dus ook lekker op een paar minuten loopafstand van het strand. Appartement ook tevreden, alleen de douchebak was lek, dus als je ging douchen, en vooral iedereen dan liep het water de badkamer uit. Maar goed wat handdoeken op de grond, die als dam fungeerde en dan was het weer goed. Verder een goed appartement, en het was ook schoon.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    5,4
    Locatie, dicht bij het strand, winketjes, supermarkten en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zeer rumoerig! Zowel in het gebouw als buiten aan een drukke doorgaande weg. We moesten een uur wachten om de borgsom terug te krijgen..... Niet voor herhaling vatbaar.

    Locatie, dicht bij het strand, winketjes, supermarkten en openbaar vervoer. Ruim appartement. Zwembad met ligbedden (1,- pd).

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: