Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Luxor 4-sterren

Avenida Son Rigo, 21, 07610 Playa de Palma, Spanje

#19 van de 72 hotels in Playa de Palma

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 315 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    9,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    7,9
    Fijne kamers, met genoeg kastruimte en prima balkon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De oudere mannen achter de receptie, zijn wat nors. Zouden iets vriendelijker over kunnen komen.

    Fijne kamers, met genoeg kastruimte en prima balkon. Goed ontbijt, alles aanwezig. We kregen in eerste instantie een gehandicapte kamer. Toen we aangaven dat we een “normale kamer” wilde, werd dit de volgende ochtend gelijk geregeld.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    7,1
    Het eten was allemaal lekker, prima verzorgd en genoeg keuze...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het hotel overwegend duitse gasten zijn , ook animatie s’avonds bij disco ook duits Dat de duitsers soms laat nog luidruchtig zijn op de gang en het personeel er niet veel tegen doet.

    Het eten was allemaal lekker, prima verzorgd en genoeg keuze . Spijtig als je half pension hebt dat je toch je drank nog moet betalen bij lunch of diner en dat je s’ avonds aan tafel geen koffie kan krijgen bij je dessert

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    7,9
    We hebben een heel toffe vakantie gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 7 nachten

    Om iets te noemen: de ijskast koelde bijna niet.

    Het eten was in buffetvorm, en lekker. Prijs/kwaliteit van de dranken zijn heel goed. De kamer was prima in orde. Wifi heb je overal, ook op de kamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,9
    Tof verblijf met heerlijk eten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Spijtig dat jongeren die terug kwamen van nachtjes stappen luidruchtig waren!

    Heerlijk ontbijt,fijne all-in formule waarbij je niets tekort komt, goede locatie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,9
    Heerlijke vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt in het Duitse gedeelte van Mallorca dus als je hier niet van houdt, niet doen dan.

    Hotel was schoon en beviel prima! Dichtbij het strand en leuke eetgelegenheden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,1
    Kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles contant betalen, er werd niet met kamernummers gewerkt en betaalkaarten aanvaarden ze niet

    Kamers

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,5
    Rumoerige kamers
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rumoerige kamers

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    9,2
    Gastvrij, vriendelijk, schoon, gewoon een heerlijke locatie...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastvrij, vriendelijk, schoon, gewoon een heerlijke locatie voor een week vakantie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    10
    Zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite
    • Verbleef 8 nachten

    Zeer vriendelijk personeel. Lichte ruime hygiënische kamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    8,8
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Geen idee.

    Ontbijt was goed, vriendelijk personeel, hotel dicht bij het mooie strand

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    8,8
    - Fantastisch ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    - Fantastisch ontbijtbuffet - Ruime kamers - Enorm vriendelijk personeel - Perfecte en rustige ligging (200 meter) t.o.v. het strand/boulevard

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    7,9
    Heel vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    We moesten elke dag een andere code gaan vragen voor internet. Even leek het of ze ons er extra voor wilden laten betalen.

    Heel vriendelijk personeel. Uitgebreid ontbijt. Vlakbij het strand. Vlakbij de luchthaven.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    8,3
    Heel goed gegeten.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Heel goed gegeten. Gebeurt zelden bij all in. Vriendelijk personeel (de meeste) Bar was dik oké lekker drinken. Kamer werd mooi gepoetst! Zeker door die blonde... Die ander was Nie altijd Eve vriendelijk en was ook Nie de beste poetsvrouw... Barman was a bood man... Mooi hotel. Prachtige ligging (megapark!!)

  • Beoordeeld op: 2 mei 2015

    7,5
    Hotel ligt op een rustige locatie en toch heel dicht bij...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen 2 persoonsbed gekregen zoals we wel gereserveerd hadden. Wifi zeer slecht op de kamer en de rest van het hotel. Gehorige kamer want we hoorden onze buren snurken en hun tv die 's nachts aanbleef. Ontbijt pas om 8.00u wat lastig is bij een vroege vlucht naar huis. Heeeeeel veel oudere Duitse gasten in het hotel.

    Hotel ligt op een rustige locatie en toch heel dicht bij strand,restaurants, bushalte, winkels, enz.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    8,8
    Uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen

    Uitgebreid ontbijt. Mooi vernieuwd hotel. Zeer aardig en behulpzaam personeel!

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    8,8
    Vriendelijke personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Vriendelijke personeel!

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Luxor

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: