Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Lyon 1-sterren

General Castaños, 6, Ciutat Vella, 08003 Barcelona, Spanje

#461 van de 516 hotels in Barcelona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 840 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 27

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    6,7
    Dit is alleen de moeite waard om de locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Afschuwelijk kleine kamers zonder ramen naar buiten ( behalve naar een luchtkoker toe met airco en geluiden van anderen). Wat wel aardig was, was dat ik het zo claustrofobisch vond dat ik weigerde om in zo'n kamer te overnachten. Ik kreeg toen ik daar duidelijk over was, een tweepersoonskamer voor de oorspronkelijke prijs. Dat was heel aardig. De entree van het hotel is misleidend met de foto's van boeking.com. Je verwacht iets heel anders. Het is gewoon een etage op een tweede verdieping van een gebouw met nagenoeg geen lobby, geen ramen naar de straat of achterkant, geen minibar niks. Ik vond alleen de locatie super! Op de gang was bovendien lawaai van de schoonmaakster in de ochtend die luid ging praten met de nachtportier.

    de locatie is waarom je hier naar toe gaat. Een andere reden is er niet.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    8,8
    Goed prijs-kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Veel geluidsoverlast door deurbel en pratend personeel in de nacht.

    Goed prijs-kwaliteitverhouding. Voor een paar tientjes kun je niet heel veel verwachten. Deze accommodatie was prima voor een overnachting, de kamer was zeer schoon, comfortabel bed en dichtbij metro- en bushaltes.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    6,7
    Prijs kwaliteit, een perfecte verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het was ons niet onmiddellijk duidelijk hoe we in het hotel binnen konden. Je moest blijkbaar eerst aanbellen en dan een appartementsgebouw binnengaan. Het hotel was op de derde verdieping.

    Prijs kwaliteit een perfecte kamer. Meer heb je niet nodig als je naar Barcelona gaat om de stad te bezichtigen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    5,8
    een geweldige stad, alles is er cultuur, shoppen strand bezienswaardigheden. TOP
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    de toegang tot het hotel, dit was een ramp, slecht aangegeven. Hotel zat op de 3e verdieping, kwamen s 'nachts aan wisten niet hoe binnen te komen alles was donker niemand nam de telefoon aan, uit eindelijk kwam er iemand naar beneden na 20 minuten daar gestaan te hebben. BAH. zo was het iedere keer je moest aanbellen en afwachten tot ze op een knopje duwde zodat de grote ijzerdeur op ging. geen hotel gevoel dat was het zeker niet.

    de locatie zet op fantastische punt van de stad, overal dicht bij. dat was het enige plus punt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    8,8
    Top hotelletje op een top locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Er viel eigenlijk niets tegen.

    Het hotel staat op een perfecte locatie. Je bent in een mum van tijd op het strand en bij de metro. Daarnaast stopt de hop on-hop off bus heel dichtbij. De kamer was ook prima. Niet groot, maar alles wat je nodig had was er. Het ontbijt dat in een hotel ernaast zit was ook goed. Ontzettend lief personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    6,7
    Prima accomedatie voor een kort verblijf in Barcelona, aan de rand van het centrum.
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    De beschrijving van het hotel op de site is summier. Toen we de taxichauffeur de afdruk van de boeking plus afbeeldingen toonden voor het adres, zei hij laconiek toen hij het straatje inreed en ons afzette voor de deur: "Het is niet wat het lijkt".

    Het ontbijt vindt plaats in een ander hotel 2 minuten lopen naast hotel Lyon. De kamers zijn klein, en sommigen kijken uit tegen de muren van een smalle benauwde binnenplaats. Het personeel daarentegen is vriendelijk en behulpzaam. De hygiëne is prima verzorgd, en de bedden lagen heerlijk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    7,1
    Barcelona moet je gezien en beleefd hebben
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met ontbijt (1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer had properder kunnen Zijn, zonder veel bijkomend poetsgedoe

    De kamer was basic Het personeel vriendelijk De kamer was proper, het bed werd opgemaakt en het kunnen na 2 dagen ververst

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    5,0
    N.a.v. de recensie hebben we deze accomodatie geboekt. Onbetrouwbaar achteraf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Mijn moeders kamer was ronduit smerig en veel te warm. Geen airco en een enorme stank. Pas na twee overnachtingen konden we van kamer wisselen. Dit ook nog eens voor een meerprijs van 30.- Het ontbijt was in een ander hotel (bij boeking niet bekend). De kwaliteit van het ontbijt was zeer matig. De producten waren van een matige B kwaliteit. Het niveau Engels van het personeel was onvoldoende.

    De ligging was uitstekend.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    7,5
    Ik zou er zeker naar terug gaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met ontbijt (1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik iets moet noemen dan de schoonmaak.

    Ontbijt was lekker en locatie echt top. Net buiten de drukte en dicht bij het strand.we kregen ook elke dag nieuwe handdoeken.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    7,5
    Prima voor kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Lift was 'antiek'; klein en oud (beetje eng). Geen uitzicht (alleen raam in badkamer naar patio)

    Ontbijt gelegenheid prima

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    6,7
    Goede locatie en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was matig en de bedden lagen niet lekker. Kreeg een zere rug.

    Goede locatie en vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    7,5
    Prima verblijf voor stedentrip zonder extra luxe op een perfecte plaats.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine maar schone kamer op een op een prima plek. Ontbijt in hotel verderop was prima!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    8,8
    goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie. Het is heel centraal en alles is goed te bereiken. Verder is het aardig personeel en heel schoon.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    7,9
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst

    Ligging

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    5,4
    Zeer basic, maar proper
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was zeer klein (van de deur 1 stap zetten en je lag in bed). Klein raam met directe uitzicht op een muur.

    De kamer en badkamer waren proper.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    6,7
    Hotel Lion Barcelona..erg klein maar schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine kamer en klein bed

    De locatie en het is schoon

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig.

    Prima kamers, lekkere bedden, goede douche zelfs een bad, prima airco en een goed ontbijtje in het hotel ernaast.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,5
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet van toepassing

    Lokatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    6,7
    Goed om een paar dagen te verblijven!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met ontbijt (1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden)
    • Verbleef 2 nachten

    Moeilijk te vinden. Valt heel weinig op in het straatje.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    6,3
    matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine kamer en slechte spiraal matrassen. Losse airco met veel lawaai

    Lokatie

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    7,5
    Centraal voor strand en centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Centraal voor strand en centrum

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2016

    6,3
    Locatie van het hotel was de reden het we het hotel hebben...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitzicht vanuit de kamer was slechts 1 meter en dan keek je tegen een vieze muur. Ontbijt was in een ander hotel 50 meter verder op. En ook dit ontbijt viel erg tegen. Verder was in het hotel enkel een flesje water te krijgen.

    Locatie van het hotel was de reden het we het hotel hebben geboekt. Dicht bij het centrum en dichtbij het strand. Bagage kon na t uitchecken in het hotel blijven liggen.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    10
    we zijn door hotel overgeplaatst naar een ander hotel in...
    • Vakantiereis
    • Stel

    we zijn door hotel overgeplaatst naar een ander hotel in dezelfde straat omdat er problemen met de waterleiding was. Super geregeld en andere hotel was erg goed.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    7,1
    Uitstekende ligging;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer kleine kamer

    Uitstekende ligging; vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 18 april 2016

    7,1
    ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    klein slechte wifi matig ontbijt

    ligging schoon

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    7,1
    Het zijn kleine kamers maar wel proper
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het zijn kleine kamers maar wel proper

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    8,8
    Locatie, aardig personeel (goed genoeg in Engels).
    • Vakantiereis
    • Stel

    N.v.t.

    Locatie, aardig personeel (goed genoeg in Engels).

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 27

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Lyon

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: