Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Granada Five Senses Rooms & Suites 3-sterren

Gran Vía de Colón, 25, Granada Centrum, 18001 Granada, Spanje

#23 van de 125 hotels in Granada

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4045 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2018

    7,1
    Goede douche en goede bedden met lekkere kussens.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel straatlawaai in kamer waardoor slapen met oorstoppen noodzakelijk is. Eén man aan de receptie was niet vriendelijk.

    Goede douche en goede bedden met lekkere kussens. Locatie op loopafstand van alle bezienswaardigheden.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    7,5
    X
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minibar , geen ijsmachines etc . Lastig in warm klimaat en voor de prijs van het hotel Ligbedden totaal niet confortabel en zwembad absurt klein , Alles is design en ondergeschikt aan hey werkelijke comfort Prijs kwaliteit wat moeilijk te noemen

    Ligging hotel Ruime kamers Vriendelijk en behulpzaam personeel , goed ontbijt

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    9,6
    Luxe en gezellig hotel in Granada
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het zwembad op het dakterras is aan de kleine kant, maar dat is prima voor een korte duik na een dag wandelen in Granada

    Het dakterras biedt een prachtig uitzicht over de stad Granada, de kamers zijn ruim en comfortabel, het ontbijtbuffet is prima. Het hotel is centraal gelegen in de moderne benedenstad van Granada en biedt daarmee een goede uitvalsbasis voor een wandeling door de oude bovenstad en het Alhambra.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    7,5
    Zeer goede locatie met prachtig zicht over de stad vanop het dak
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt kan beter...zwembad is eerder ploeterbadje...toch verfrissend😉.De plastieken potjes waar je je wijn in geserveerd krijgt op het dakterras zijn heel onaangenaam om uit te drinken

    Heel goede locatie,netjes,vriendelijk personeel.Heel leuk design interieur!Roomservice 24/24

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    8,8
    Goede regelbare airco, centraal gelegen in Granada, prima...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg klein zwembad, maar dat was wel bekend van te voren. Er lag geen zeep en shampoo op de kamer. Zou er wel zijn volgens de beschrijving.

    Goede regelbare airco, centraal gelegen in Granada, prima ontbijtbuffet, valid parking is ideaal, behulpzaam personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,5
    Kamer, prima, (alleen kamers met douches, geen bad) Zwembad...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer, prima, (alleen kamers met douches, geen bad) Zwembad stelt niets voor, 2 x 3m, 70cm diep! Wel redelijk wat ligstoelen op het dak. Hotel modern van opzet, netjes, schoon, Valet parking stelt niets voor. Het hotel ligt aan een doodlopende straat. Je stopt voor de deur, inchecken en zij zetten je auto weg, wel € 21,- per 24hr. Openbaar vervoer uitstekend, zo goed als voor de deur. Locatie uitstekend! Volg de bordjes naar het hotel want je moet op het laatst 75meter over een taxibaan meerijden!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    8,3
    Prima ligging, mooi centraal ten opzichte van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden zijn erg smal, kamer is wat aan de krappe kant. Reserveren voor een parkeerplek is een must!

    Prima ligging, mooi centraal ten opzichte van bezienswaardigheden. Bus vrijwel voor de deur

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    7,9
    Prima hotel op top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het zwembad klein was, wisten we, maar het is ook erg ondiep (max 70cm). Liggen op het dakterras is evengoed een prettige ervaring. De ontbijtzaal is erg klinisch en slechte akoestiek (het is vast modern en hip), iets meer gezelligheid zou het ontbijt nog beter maken. Het bed is vrij smal en de kamer is klein en een beetje benauwd, maar heeft alles wat je nodig hebt. De fitness idem. Al met al een prima ervaring, maar verwacht geen uitgebreide luxe.

    Als je aankomt met de auto zet je die stil voor de deur (op straat de ingang zit in een doodlopende straat) en je meldt je binnen. Een medewerker parkeert je auto in de garage, mooie service! Ontbijt was prima, maar niet heel uitgebreid. WiFi erg sterk. Locatie is super. In het centrum, maar wel in een relatief rustig stukje. Wel de lusten, niet de lasten. Stortdouche met meer dan genoeg waterdruk was top. In de lobby staan grote Macs als je even wilt computeren.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    7,9
    Ontbijt is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Zwembad op het dak is heel klein. Bij booking krijg je soms voordelen/cadeautjes, dat was hier: Geniet bij aankomst van een gratis welkomstdrankje. Dat hebben we echter nooit gehad.

    Ontbijt is goed. Centrale ligging van hotel is heel fijn. Alhambra lijkt dichtbij, toch maar met de bus gegaan (aanrader)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    8,3
    Centrale ligging, erg schoon
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai van de straat, kan het hotel natuurlijk niets aan doen. Maar voor slechte slapers wel iets om rekening mee te houden.

    Centrale ligging, erg schoon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    9,2
    Modern hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vermelding dat er een zwembad is mag geschrapt worden, het is eerder een poeltje.

    Zeer uitgebreid europees ontbijt doch niet inbegrepen in de kamerprijs! Wie een eenvoudig ontbijt wil kan beter in de buurt gaan. Uitstekende ligging vlak bij de Cathedraal en oude wijk van Granada. Op wandelafstand van het Alhambra.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    9,6
    Aangenaam hotel met prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco/verwarming niet aan de praat gekregen (koud). Er lagen dekens op bed en geen dekbed (dekbed o.i. hygienischer).

    Rust, centrale ligging, netheid, kwaliteit bedden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    9,2
    In alle opzichten goed/zeer goed. Aanrader!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten

    Eigenlijk viel niets echt tegen. Jammer dat er geen mini-bar op de kamer aanwezig was. Het zwembadje op het dak is erg klein en met 4 personen erin vol. Je kunt er wel op een ligbedje uitrusten, of een boek lezen. En telefonisch iets te drinken bestellen. Dat wordt dan gebracht.

    De kamers zijn erg aangenaam en apart ingericht. Geen geluidsoverlast. Hygiënisch. Heel leuk om hier te verblijven. Het ontbijtbuffet was voldoende, maar niet erg uitgebreid. Kaas/eieren/vlees (waaronder super lekkere rauwe ham) en diverse broodsoorten. Jam, honing. Koffie, thee, melk en vruchtensap. Alles vers en lekker. En een broodrooster. De ligging is super. 2 Minuten lopen, en je zit in het hart van Granada met veel winkels en restaurants. Als je met een huurauto komt, is het reserveren van een kamer MET PARKEERPLAATS eigenlijk een "must". Je geeft de sleutel af en de auto wordt met de lift in de ondergrondse parkeerplaats van het hotel gezet. Verder geen omkijken naar. De kamers zijn goed, badkamer is goed, met inloopdouche en apart bidet.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,8
    goed gelegen, stijlvol hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Veel lawaai aan straatzijde, Ontbijt : niet genoeg tafeltjes. Geen welkomstdrankje gekregen zoals was voorzien. Zwembad maar een zakdoek groot. Een heel gedoe of de auto in de lift zou passen - gelukkig handige parkeerjongens

    Ligging is prima, kortbij Kathedraal. Mooie kamers, heel proper

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    8,3
    Centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moeilijk vindbaar. Wij hebben de bus- en taxibaan genomen. Anders is hotel slechts vanuit 1 richting bereikbaar.

    Centraal gelegen Leuke kamer Zwembad is een soort badkuip maar op 6e etage wel gaaf uitzicht Prima ontbijt Prima parkeerservice

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    9,2
    Prima hotel in Granada voor een stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat het vlak tegen het centrum aanligt lopen er laat op de avond nog veel mensen op straat en als ze herrie maken hoor je dat wel.

    Het hotel ligt heel centraal aan een grote winkelstraat maar pal tegen het oude centrum aan. De kathedraal ligt op 5 min lopen. Kamer is prima, niet supergroot. Het bed is tamelijk smal (160 cm). Aardig en behulpzaam personeel. Uitstekend ontbijt met allerlei Spaanse specialiteiten naast de “gewone” dingen. Er is een gym in het hotel naar het beste is wel het dakterras. Heeft een klein zwembadje maar lekkere ligstoelen, parasols en een mooi uitzicht over de stad. Wij waren er in de Semana Santa, de processies lopen tot ‘s avonds laat voor het hotel langs.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    10
    Het perfecte hotel in Granada
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het perfecte hotel! Vrolijke vriendelijke jongen bij het inchecken. Op diverse plekken in het hotel geweldige interieur keuze. Mooie moderne meubels. Op het dak moderne strakke ligstoelen. Valet parking. Geweldig ontbijt, met zeer vriendelijke mijnheer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    7,9
    Goed gelegen stadshotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Familiesuite (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    - Douche liep steeds over: zowel badkamer als slaapkamer (tapijt!) waren altijd nat. - Ontbijt: beperkte keuze (maar ook daar deed de ene medewerker die er was zijn uiterste best), misschien beter en goedkoper om in de buurt van het hotel een ontbijtzaak te bezoeken.

    - Goede locatie op 5' lopen van kathedraal en Plaza Nueva. - Zeer vriendelijke en behulpzame staff. - Hotel zeer speciaal ingericht, op basis van de vijf zintuigen. Onze etage had geur als thema.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    8,3
    Goede uitvalsbasis voor een citytrip naar Granada
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel geluid van de straat. Sauna was niet gratis. Geen thee of koffievoorziening in de kamer.

    In het midden van het centrum. Lekker dakterras en goed ontbijt. Kamers waren schoon en modern.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    10
    Zeer goed gelegen hotel;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten

    Zeer moeilijk te bereiken als je het juiste adres niet hebt. De ingang ligt niet op het adres dat wordt gegeven, maar in een kleine zijstraat.

    Zeer goed gelegen hotel; alles zeer goed verzorgd, Klein zwembad op het dak.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    9,6
    Prachtige locatie, rustig en toch in het centrum, ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prachtige locatie, rustig en toch in het centrum, ontbijt was uitstekend, voor die prijs kan je nergens zo uitgebreid gaan ontbijten, kamers waren niet groot maar alles was aanwezig, zeker een aanrader.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    6,7
    Toplocatie maar zorg dat je een badkamer krijgt die in orde is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht

    De douche liep niet af en bij het nemen van zelfs een korte douche, liep het water over de hele badkamervloer..

    Goed ontbijt, geweldige locatie! Mooi hotel met leuk terras bovenaan.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    8,3
    zeer goede locatie om de stad en het alhambra te bezoeken !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het terras met zwembad op het dak stelde niet veel voor, plonsbad !

    perfecte locatie om de stad te bezoeken, heel goede service om de wagen te parkeren

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    9,2
    Verder was het verblijf in het hotel prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten

    Het Zwembad was lachwekkend. Was niet meer dan een grote badkuip op het dak van 2,5 bij 4 meter. Er kwamen mensen met duikbrillen en badhanddoeken. Ze keken verbijsterd naar de grote badkuip om vervolgens weer te verdwijnen. De route naar hotel was lastig. De kaart die via booking.com (google maps) werd geleverd was niet uitvoerbaar.

    Simpel maar prima ontbijt. nette kamer, en lekker bed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    7,9
    Goed gelegen om Granada te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden de kamer op de hoek juist boven de Sant-Germain en daar is zowat de hele nacht lawaai. In de gang hing een onaangename geur. Het zwembadje op het dak is maar een koud dompelbadje.

    Iemand van het personeel parkeert je auto in de garage en haalt hem er weer uit.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    10
    ik kan dit hotel aanbevelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    grootte zwembad op het dak (2x2 m2)

    Kamer prima, iedere dag schonen lakens en handdoeken, niet nodig maar wel lux. prima ligging, alles op loopafstand. omdat de hotels die moeilijk bereikbaar zijn met borden worden aangegeven was het eenvoudig te bereiken.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    10
    Prima hotel op hele goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een supergrote kamer met apart zitgedeelte, heel groot bed en ligbad in de kamer, aparte douche en apart toilet. Alles brandschoon en ook nog eens prachtig uitzicht over de stad. We kwamen aanrijden en wisten niet goed waar we de auto konden parkeren. Er kwam meteen personeel naar buiten en de auto werd dooor hun in de garage gezet (parkeerservice). Ontbijtbuffet was goed. Locatie is prima, alles heel dichtbij!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    7,1
    Geweldig genoten van deze leuke stad. Bezoek ook de nabij gelegen Sierra Nevada.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Je hoorde veel straat-rumoer in de kamer, terwijl alle ramen gesloten waren. Het ontbijtbuffet vonden we erg karig en erg duur. We hebben dit alleen genomen de ochtend dat we naar het Alhambra gingen, want toen moesten we vroeg klaar zijn. Maar ik raad het bakkertje aan dat richting kathedraal in dezelfde straat zit.

    Fijn locatie en de auto stond veilig geparkeerd. Het dakterras was lekker, en een klein badje om verkoeling te zoeken was ook prettig. Mooi uitzicht ook vanaf het terras (mooie zonsondergang).

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    8,8
    Zeer mooie kamer, ik kreeg een upgrade naar een Junior Suite.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een erg kleine en smalle parking via een lift, gelukkig had ik de parking vooraf gereserveerd dus voor mij was er geen probleem.

    Zeer mooie kamer, ik kreeg een upgrade naar een Junior Suite. Mooie ligging dichtbij het centrum en het Alhambra gedeelte.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    5,8
    Geen aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Terras en Bubbelbad
    • Verbleef 3 nachten

    Hadden junior suite met spa. Een uur wachten vooraleer spa vol is is niet echt de bedoeling. Muffe geur op kamer (er ligt zelfs al een klein flesje huisparfum op kamer). Slechte airco! Was geen parking in hotel meer dus extern moeten gaan parkeren. personeel niet echt vriendelijk. Zwembad op dak is een spoelbakje van 3m op 1,5m

    Ligging is goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    8,8
    Fijn, rustig hotel op toplocatie in centrum Granada!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten

    Het vele heuvellopen waardoor we spierpijn hadden ha..ha. Zonder gekheid, heerlijk hotel op goede locatie! Niks op aan te merken.

    Toplocatie en fijn ontbijt! Ruime kamer, goede wifi verbinding en de heren bij de receptie zijn vrolijk en behulpzaam. Parkeren auto wordt netjes voor je geregeld en op t dak is een kikkerbadje ter verfrissing als het heel warm is. Een zwembad kun je het niet noemen, maar daar kom je niet voor naar Granada. Wij hebben een fietstour op een e-bike gedaan via Baja bikes en dit is echt een aanrader. Leuke manier om de stad te verkennen en reisleidster Bea is echt een topper! Goede tapas vind je op het plaza del burro bij restaurant 530. Ga aan een tafeltje zonder tafelkleed zitten, dan betaal je minder en krijg je een gratis tapa bij je biertje of wijn;-)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    9,2
    Leuk stadhotel met zeer vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    nothing.

    Leuk stadshotel in het centrum van Granada. Het zit op de hoek van de grote winkelstraat in Granada. Vanuit hier kun je te voet naar winkels, restaurants en bezienswaardigheden. De receptie is zeeeeer vriendelijk en professioneel. Het zwembad is niet groot / meer klein badje maar kan wel aangenaam zijn als het heel heet is. Het gebouw ziet er modern uit van binnen. Kamers zijn niet heel bijzonder maar wel heel netjes en modern. Kamers zijn niet supergroot, maar ik moet zeggen dat als je een stadshotel zoekt, dan is dat ook niet heel belangrijk. Parkeren kan, maar het is een soort lift waar je auto ingaat. Het is raadzaam om dit te laten doen door een van de medewerkers. Zij bieden dit met liefde en plezier aan. Anders zit er ook nog een parking 100 meter van het pand vandaan. Daar kun je prima parkeren voor ongeveer 25 euro per dag. Kortom als ik nog eens terug zou gaan naar Granada om te stad te bekijken dan zou ik hier zeker teruggaan. Tip: navigatie met standaard navigatie gaat niet altijd goed ivm eenrichtingsverkeer in de stad, maar met google maps navigatie kom je perfect op hun locatie uit.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    9,6
    Goed op ontbijt na
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt.geen lekkere vleeswaren.kaas smakelloos Geen gebakken eireren mogelijk Gewoontjes eireren warren steenkoud en veel te hard

    Ligging zeker goed. Service goed.mooie kamers.zwembad te Klein en te weinig parasols Kwaliteit van het ontbijt viel tegen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    5,0
    Bed en locatie waren in orde!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht

    Laat ik allereerst beginnen dat ik absoluut niet uit ben om negativiteit te verspreiding over deze accommodatie. Echter ben ik in mijn leven, nog nooit verandert van hotel, dat heb ik helaas nu wel moeten doen. Dit heeft de maken, met de volgende punten die niet in orde waren: Allereerst, de prijs/kwaliteit verhouding. Ik snap dat er een vors bedrag wordt gevraagd voor een kamer in dit hotel, dat is puur op basis van de locatie. Waar ik me aan kan storen is dat het hotel er optisch goed uit ziet (de uitstraling van een luxe hotel) Maar de faciliteiten zijn daar niet naar. De kamer is zo klein, dat je niet je koffers kwijt kan en op een fatsoenlijke manier kan openen. Op uitzondering van junior suite kamers heeft de goedkopere kamer geen minibar. De douche zit geen waterdruk op, waardoor je amper het zeep uit het haar kan spoelen. Als kers of de taart, deze accommodatie heeft geen airconditioning , maar een ventilatiesysteem, wat koude lucht zou moeten blazen wat niet gebeurt. Een airco zorgt voor een goede klimaatbeheersing, een ventilatiesysteem niet. (Overigs geldt dit niet alleen voor de kamer, ook in het hotel zelf is geen klimaatbeheersing aanwezig. Wat verder niet goed is, is toch wel het zwembad. Is 1.20 meter diep, er kunnen max 5 mensen in liggen (niet zwembaar) en heeft 8 ligbedden beschikbaar, dus de kans dat je op een bed kan liggen is zeer klein. Conclusie: De foto's zien er op de site mooier uit dan dat het is, ik zou voor een ander hotel kiezen.

    Bed en locatie waren in orde!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,3
    Leuk voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad op het dak gaat echt helemaal nergens over.. dus als tip. Laat je daar niet door beïnvloeden

    Goed ontbijt, prima lokatie, aardig en behulpzaam personeel ..

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    9,6
    Een superhotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtig, nieuw en modern hotel. Kleinschalig, maar dat maakt het net zo gezellig. Kamer, ontbijt, faciliteiten allemaal prima. Zwembadje met ligbedjes op het dak = fantastisch!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    10
    Mooie moderne kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Mooie moderne kamers. Kleine splashpool op het dak. Ontbijtbuffet met ruime keuze. De ligging : midden in het centrum van Granada. Prijs-kwaliteit heel goed. Vriendelijk en hulpvaardig personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    8,3
    Goed, schoon hotel op een perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen gelegenheid om een kopje thee te zetten, ook geen koelkastje oid.

    Comfortabele kamer, goede bedden. Perfecte locatie, bovendien stopt de shuttle bus vanaf het vliegveld zeer dichtbij het hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    8,3
    Prima verblijf, schoon en heel vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het zwembad viel tegen, was wat klein! En er was geen koelkast in de kamer. Aangezien mijn man medicijnen koel moet bewaren, is dat een minpunt. De medicijnen konden wel in een koelkast bij de receptie bewaard blijven, maar het is toch onhandig om 's morgens om 7 uur eerst naar de receptie te moeten, alvorens de medicijnen gebruikt konden worden.

    Ontbijt was prima, kamer goed en het lag midden in het centrum.Alles was goed bereikbaar. 's avonds kon je prachtig op het dak de ondergaande zon fotograferen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,5
    Voor 2 nachten was het een uitstekend verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De parkeergelegenheid. Het is namelijk moeilijk om er te komen midden in het centrum. Het verdient aanbeveling om een parkeerplaats te reserveren/boeken.Voor

    De kamers en het personeel waren gewoon goed. Interessante lokatie met op loopafstand het centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,5
    uitstekende plek aan de rand van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het 'zwembad' is een kinderbadje van 2 bij 4 meter en 70 cm diep. Er hangt gelukkig wèl een reddingsboei naast!!

    Prima kamer; uitstekende locatie en uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    8,8
    Mooie kamers in centrum van Grenada
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks geluidsisolatie blijft straatgeluid hinderlijk aanwezig. Zwembad op het dak mag de naam niet hebben, zeer klein.

    Midden in het centrum, alles Wat je wilt zien is lopende te bereiken. Goede badkamer en goed bed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    10
    Ruime en zeer nette kamers en supervriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Helemaal niets.

    Mooie, ruime kamer en zeer propere badkamer. Leuke ontbijtruimte. Uitgebreid en heerlijk ontbijt. Supervriendelijk personeel. We hadden geen parking gereserveerd, maar hebben ze toch kunnen krijgen. Er werd geen extra kost voor gerekend.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    6,7
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1/Geen plaats meer op parking v hotel. 2/Zwembad was leeg en veel kleiner dan foto liet uitschijnen. Niet van op de hoogte gebracht. Terwijl we wel speciaal dit hotel hadden geboekt voor zwembad. 3/Zonneterras is heel klein.

    Vers fruit bij ontbijt, in algemeen goed ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    10
    Super, nieuw hotel. Vriendelijke service.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moet uitkijken met het er naar toe rijden. Googlemaps en alle navigatiesystemen sturen je via de verkeerde kant naar het hotel, hierdoor krijg je een boete.

    Hotel is helemaal nieuw, goed ontbijt, mooie kamers. Op het dank kun je prima even in de zon liggen, zwembad is we erg klein. Heerlijk centraal!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    8,3
    Ideale locatie midden in de stad, maar met eigen auto moeilijk bereikbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Met auto moeilijk bereikbaar. Je moet over een stuk weg dat eigenlijk alleen voor bussen en taxi's is. De receptie stelde me gerust dat mbt bezoekers van dit hotel zij er voor zorgen, dat er geen bekeuring volgt (!). De kamer en badkamer is modern ingericht, maar vrij klein. De TV functioneerde helaas niet goed. Heel dunne kussens.

    Locatie midden in de stad. Mooie, moderne inrichting. Een klein zwembad op het dak met een paar relax stoelen. Ideaal na een actieve dag. Voor Spaanse begrippen uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    10
    Mooi en relaxed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen waterkoker op de kamer.

    Hele vriendelijke mensen, schoon en prettig hotel, heerlijk ontbijt. Omdat het druk was, werd ons gevraagd om 1 nacht in een ander hotel in de buurt te overnachten. Daarna kregen we een gratis upgrade naar de suite, en we mochten gratis parkeren. Die suite was echt super! Geen moment spijt van gehad :-)

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 februari 2017

    9,6
    Heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wellicht het parkeertarief

    Modern ingericht hotel. Parkeren onder het hotel. Het ligt in het centrum. Opstappen Lijn c3 naar het Alhambra is binnen 400 meter. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijt lunch en dineren is allen binnen Loop afstand van 20 minuten

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    9,2
    Locatie, moderne inrichting, netheid kamer en badkamer,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt: veel drukte in weinig ruimte, erg beperkt en te weinig personeel.

    Locatie, moderne inrichting, netheid kamer en badkamer, parking onder hotel hoewel niet schappelijk.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2018

    10
    Heerlijk hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco stond te koud in de ontbijtruimte

    Comfortabel en modern hotel

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    7,9
    De kamers en het "zwembad" op het dak waren wel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers en het "zwembad" op het dak waren wel erg klein... het leek grootser en luxueuser op de site dan in werkelijkheid.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 september 2018

    8,8
    Zeer goede locatie en erg vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer goede locatie en erg vriendelijk personeel. Kamers waren zeer netjes en schoon.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    10
    Ligging in het centrum nabij de bushalte vanaf het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging in het centrum nabij de bushalte vanaf het vliegveld. Zwembad met ligstoelen op het dakterras: een welkom pluspunt!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    9,2
    Luxe, comfortabele kamer op loopafstand van bezienswaardigheden, midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen idee

    Prachtige luxe moderne kamer! Leuk zwembadje op het dakterras, dichtbij alles zowel restaurantjes als bezienswaardigheden op loopafstand

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    9,2
    Strak,goed hotel,alles goed doordacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    S nachts wat lawaai van het vrkeer

    Strak,goed hotel,alles goed doordacht

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    9,2
    Netheid, service, locatie, garage.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkastje op de kamer.

    Netheid, service, locatie, garage.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    7,9
    De kamers schoon, heerlijke bedden en perfecte locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets aan te merken...prima hotel!

    De kamers schoon, heerlijke bedden en perfecte locatie! Personeel ook super aardig!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    6,7
    De lokatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De telefonische bereikbaarheid. Erg minimalistisch zwembad van 70cm.

    De lokatie. De tapasbar op de hoek, St Germain.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    9,2
    De locatie is perfect, prima en schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De locatie is perfect, prima en schone kamers.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    10
    Heerlijk centraal gelegen hotel. Zeer goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers niet zo groot

    Mooi schoon hotel met moderne inrichting

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    8,8
    Goed hotel dicht bij de kathedraal en de andere bezienswaardigheden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten

    Alles OK

    De ligging in het centrum; de overdekte garage onder het hotel; het ontbijt was goed. Prijs/kwaliteit OK!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    9,6
    Vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Super locatie. Modern interieur. Lekker ontbijtje.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    8,3
    Centraal bij kathedraal - bodega’s- -barretjes -lopend maar...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Centraal bij kathedraal - bodega’s- -barretjes -lopend maar Alhambra in 1 uur

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,9
    Perfect qua ligging, gemiddeld qua kamergrootte.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer, nauwelijks afgesloten wc/badkamer, geen koelkastje.

    Perfecte ligging om de Granada highlights te bezoeken, hygiëne, ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    10
    Modern hotel in het centrum van Granada
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker ontbijt. Goede centrale ligging. Mooie kamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    7,9
    Lekker ontspannen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad op het dak is meer een pierenbad.

    Heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel, fijne bedden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    10
    Genoten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel, centraal gelegen. Bereik centrum 3 min.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,8
    De ligging, carparking en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was voor ons te hard maar dat is natuurlijk heel persoonlijk

    De ligging, carparking en ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,5
    prettig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    -

    zwembad was gesloten (slechts 3-4 m), dakterras was minimaal, slechts 10 zitplaatsen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    10
    Prima hotel en goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aanrij route zeer verwarrend en lastig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    8,8
    Goede ligging - parking voorradig - ongedwongen sfeer -...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Goede ligging - parking voorradig - ongedwongen sfeer - 24/7 onthaal (we moesten al vroeg uitchecken door vroege afspraak Alhambra die dag)

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,5
    Alles
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    9,6
    Ligging uitstekend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen restaurant s'avonds

    Ontbijt fantastisch

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    9,2
    Mooie lichte kamers midden in het centrum van Granada
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie lichte kamers midden in het centrum van Granada

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    9,6
    prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    zwembad op het dak viel tegen, formaat van een dubbele badkuip dompelbad was passender naam geweest

    Verbleven in april 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: