Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Marina Bayview Gran Canaria - Adults Only 4-sterren

Avenida de Guayadeque, 3, 35128 Puerto Rico, Spanje

#13 van de 99 hotels in Puerto Rico

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 611 beoordelingen over dit appartement

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    9

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 33

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    9,6
    Een erg relaxte vakantie,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    Het is er 's avonds erg saai. Het zou fijn zijn als je tot bv 24.00 uur een drankje kon drinken, dat er rustige achtergrond muziek aanwezig is.

    De hygiëne - ruime appartement - onderhoud.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,5
    heerlijke week op mooi eiland waar veel sportiefs te doen is
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Zeezicht en Balkon (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    zie "wat beviel het meest"

    het personeel was bijzonder vriendelijk en servicegericht. ontbijt prima, zwembad en terras en Gym idem enige minpuntje was restaurant, matige kwaliteit die niet kan wedijveren met omliggende restaurants

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    9,2
    Heerlijk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je hebt in dit hotel geen wekker nodig. De housekeeping komt je al vroeg wakker maken. Tip; hang een bordje voor de deur, hier dachten wij helaas te laat aan.

    het zwembad met uitzicht was heerlijk! Daarnaast waren de sauna faciliteiten top, je had een super mooi uitzicht over de baai! Elke avond hebben we de concierge gevraagd om goede restaurants. Hij stuurde ons naar de leukste plekjes!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    10
    Een supervakantie! In januari continue 25 graden!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten

    Het hotel ligt hoog waardoor je altijd trappen moet lopen. Voor € 0.50 kun je bij de receptie een taxi bestellen, dan hoef je de trappen niet te lopen. Taxi is een super vervoermiddel hier.

    De ontvangst was super, erg vriendelijk, glaasje wijn bij ontvangst en een praatje. De ligging is echt super, hele dag zon en dicht bij het centrum. Wij hadden een terras met luxe bedden en whirlpool.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    6,7
    Prima appartement met goed uitzicht en rustig zwembad . Wwl veel trappen naar het plaatsje beneden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Zeezicht en Balkon (2 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Safehuur voor 4€ per dag ( schandalig) Lift ( 4 verdiepingen ) was 12 van de 14 dagen defect) Over het matras was een plastick beschermhoes aangebracht ; waarschijnlijk om het matras te beschermen tegen vocht. Dat is zeer onplezierig omdat je dan zweet als een otter. Zo’n plastick hoesje is goed voor babies en kleuters die wellicht in bed plassen; maar niet voor volwassenen. Er eas een bbq avond : maar het vlees werd vanaf de bbq naar een buffet gebracht ! Dan heeft het weinig met een bbq te maken! Dan is dd lol er af!!

    Wifi eas super goed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    5,8
    Mooi uitzicht over de haven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Appartement (2 volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Er loopt een drukke weg onder het hotel langs. Puerto Rico is op zich een lelijke en erg toeristische badplaats maar we waren ook een beetje verwend door het prachtige noordwesten en midden van Gran Canaria. De kamers zijn heel erg gehorig. Stenen vloer, veel contactgeluid; we konden onze buren elke avond tekeer horen gaan ;) Zwembad is erg klein en lauw.

    Mooi uitzicht over de haven. Prima ontbijt. Relaxte sfeer. Ruim terras voor onze (deluxe) kamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    8,3
    Goede, ontspannen vakantie gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Qua prijs hadden we er wel wat meer van verwacht. Ontbijt was naar onze mening ook vrij aan de prijzige kant: 10 euro per persoon per ontbijt. Voor dit bedrag kan je in de winkel (gelegen in het complex of onder in het dal) ook een heerlijk ontbijtje scoren. Op de dag van aankomst of vertrek biedt het wel wat extra comfort uiteraard.

    Appartement lag aan de goede zijde van de haven, 's ochtends al vroeg het zonnetje bij het appartement tot laat in de avond bij het zwembad. Appartementencomplex was zeer schoon en is naar onze mening wel een van de betere complexen uit de buurt / het eiland. Bedjes bij het zwembad zijn misschien niet heel comfortabel, maar er liggen er genoeg en je kan het jezelf makkelijk comfortabel maken! Winkeltje op het complex is niet uitgebreid, maar zeker wel prettig. Onder aan het dal zitten wat restaurantjes en een grotere winkel. het centrum van Puerto Rico ligt op 'loopafstand'. Een huurauto wordt zeker aangeraden als je wat meer wilt zien, het biedt een snellere en soms goedkopere oplossing voor een transfer en het scheelt je wat trappen!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    10
    Uitgerust.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten

    We konden moeilijk op internet. Kregen vaak de melding 'server is niet bereikbaar '. lange trap als je naar beneden ging.

    De omgang van de medewerkers. Men was uiterst vriendelijk en oplossing gericht. Appartement werd 5 dagen volledig schoongemaakt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    8,8
    Super accommodatie doch Puerto Rico te fastfood toerisme
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met jacuzzi (4 volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lunch eerder fastfood, 1 x lekkere paella.

    Super hygiëne, staf voldoet alle wensen, in villa groot terras met onderhouden jacuzzi, poetsen bedden maken en zelfs de afwas iedere dag!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    7,5
    Verder prima vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    De kamer was aan de kleine kant. Het meest vervelende was dat als je ergens naar toe wil, dorp, restaurants etc. je 160 trappen naar beneden moet en ook weer omhoog. Het enige alternatief is een auto huren, maar er is bijna nergens ruimte om te parkeren, of een taxi bellen. Hier zouden ze een betere oplossing voor moeten zoeken.

    Vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt, het uitzicht over de haven en de hele dag zon op het terras.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    8,8
    Vakantie Puerto Rico
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Heerlijk ontbijt met super aardig personeel. Vooral Outmane en Jessica die elke dag speciaal natural yoghurt haalde voor mijn zwangere vriendin was super aardig! Verder prima hotel om een rustige vakantie door te brengen. Het hebben van een huurauto is wel een pre.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    7,9
    Aangenaam verblijf !!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schaduwplekjes rond het zwembad waren nauwelijks te vinden .De kamers konden netter onderhouden worden .

    De vriendelijkheid van het personeel en het ontbijt .

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super hygiënisch Heerlijk bed Comfort tot de max

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er elke dag werd schoongemaakt en het personeel vriendelijk was.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    10
    Uitzicht en faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets meer aandacht voor de trappen

    Uitzicht en faciliteiten

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    7,1
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Appartement (2 volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    ligging hotel aan drukke kustweg

    ontbijt degelijk

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    9,2
    Prima accommodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je er niet dagelijks kunt dineren

    Het verwarmde zwembad

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    8,3
    Goed En duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Trappen lopen

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    7,5
    Fantastische lokatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is iets niet goed met de afvoer, is nog steeds niet gemaakt maar met een soort van 'breeze continu' merk je het niet

    Fantastische lokatie!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    8,8
    Ruime kamers, schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas in het voorseizoen geen restaurant, enkel lunch.

    Ruime kamers, schoon. Niet te groot complex. Lekker en gevarieerd ontbijt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    10
    zoals vorige jaren zeer goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    spijtig van de diefstal op mijn kamer

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    9,2
    Heerlijk ontbijt met genoeg keuze voor iedereen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De badkamer is klein dus als je onder de regendouche stond (die heerlijk is) werd alles wel wat nat eromheen. Verder ook vanuit de douche mooi uitzicht op de haven!

    Heerlijk ontbijt met genoeg keuze voor iedereen. De deluxe kamers hebben een ruim balkon met ligbedden, de hele dag zon en prachtig uitzicht op de haven en zee. Verder super vriendelijk personeel die alles voor je willen doen.

  • Beoordeeld op: 30 januari 2016

    8,8
    Fijn appartement, lekker balkon en uitstekend gesitueerd ten...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Even betere uitleg hoe er te komen, want was lastig om de ingang te vinden. Had ook routebeschrijving niet bij mij, dus was niet handig

    Fijn appartement, lekker balkon en uitstekend gesitueerd ten opzichte van de zon en de haven.

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    9,6
    Uiterst vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ons appartement bestond uit 2 verdiepingen, wij vonden dat leuk, maar als je slecht te been bent is het niet zo handig.

    Uiterst vriendelijk personeel. Groot terras aan ons appartement. Als je naar beneden loopt met een aantal trappen gelegen aan het hotel ben je zo op het strand van Puerto Rico. Auto service via het hotel ter plekke is top.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    9,6
    Sfeervol kleinschalig complex met fantastisch uitzicht over...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De trappen, maar als je het van te voren weet hoort het er gewoon bij, voor de locatie is het om voor lief te nemen.

    Sfeervol kleinschalig complex met fantastisch uitzicht over de haven en zee, vriendelijk, behulpzaam personeel. Zwembad is heerlijk om af te koelen en voldoende plaatsen om te liggen/zitten.

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    7,5
    Perfecte locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het zou helemaal super zijn wanneer ze het restaurant iets toegankelijker zouden maken. Prijs van het ontbijt en diner, zijn aan de hoge kant.

    Perfecte locatie. Gelegen in de haven van Puerto Rico. In Puerto Rico zelf wil je overigens niet gezien worden.

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    10
    Bed,ontbijt,terras,uitzicht,airco,vriendelijk personeel,prijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel te veel appartementen in de omgeving, veel trappen maar zag dat positief goed voor de conditie

    Bed,ontbijt,terras,uitzicht,airco,vriendelijk personeel,prijs

  • Beoordeeld op: 25 september 2015

    10
    Alles was gewoon perfect ze verdienen en dikke 10
    • Stel

    Geen minputjes alles wat plus

    Alles was gewoon perfect ze verdienen en dikke 10

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    10
    Alles.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Alles. Vooral de service en behulpzaamheid van het personeel. Wij hadden pech met onze huurauto en dat hebben ze super netjes opgelost.

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    10
    Het appartement, de rust en het uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het appartement, de rust en het uitzicht

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    10
    Geschenkje gekregen ter gelegenheid van mijn verjaardag.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De vele trappen overal

    Geschenkje gekregen ter gelegenheid van mijn verjaardag. Het personeel was ontzettend vroendelijk.

  • Beoordeeld op: 20 februari 2015

    8,8
    zicht en open terras
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    nacht 1 in een mindere kamer :D 200

    zicht en open terras

  • Beoordeeld op: 18 februari 2015

    9,6
    Ligging van het appartement en groot balkon
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bezetting bedden bij het zwembad. Vanaf 7 uur al bezet middels handdoeken

    Ligging van het appartement en groot balkon

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 33

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: