Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Marina Tossa 1-sterren

Avenida Catalunya, 27-29, 17320 Tossa de Mar, Spanje

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2421 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    7,9
    Hotel met vriendelijk personeel en sterk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er liepen enkele mieren rond in de badkamer. Onze kamer (de superior tweepersoonskamer) was niet erg groot.

    De ontvangst was erg hartelijk en het personeel was constant vriendelijk. Het ontbijt was erg uitgebreid en lekker. Het zwembad was groot en er waren voldoende ligbedden.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    9,2
    Good hotel close to Tossa centre
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De Wi-Fi werkt slecht, ook in de lobby. Dat zou echt beter kunnen

    Ruime familiekamer. Op wandelafstand van Tossa. Vriendelijk personeel. Goed hotel voor een paar dagen in Tossa.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,5
    Eenvoudig maar prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn wat aan de kleine kant, ook de superieur kamer die wij hadden.

    Het hotel is erg geliefd bij Spaanse gezinnen. Het heeft een groot zwembad met een grote ligweide eromheen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    8,3
    Korte maar leuke vakantie gehad in marina tossa!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig dat tegen viel alleen de parking voor de wagen is soms zeer moeilijk te vinden maar das in de zomer in heel Tossa de mar het geval.

    Top locatie, zeer behulpzaam personeel en prijskwaliteit gebonden. 2d keer deze hotel geboekt en nog zeer tevereden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,9
    Prima hotel met zwembad en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben vooral erg genoten van het zwembad. Verder is het ongeveer 10 minuten lopen van de kust en het strand. De kamers waren eenvoudig maar voldoende en schoon. Het ontbijt was zeer uitgebreid en goed!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    10
    Wij komen zéker terug!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten

    Een zalige locatie, rustig maar in de buurt van de toeristische zone. Parkeren voor de deur. Zwembad, tennisvelden, spelletjes voorhanden. Ontbijt meer dan voldoende.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,1
    Prima verblijf voor 3 dagen met een mega goed ontbijt !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Er was geen airco op de kamer, maar in dit geval had ik daar zelf dus niet goed naar gekeken.

    Toplocatie verrassend dichtbij het centrum. Het ontbijt is echt super de luxe. Alles wordt constant vers aangevuld.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    9,2
    Marina Tossa 2018
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijks viel er weinig tegen! Het enige wat tegen viel kon het hotel weinig aan doen, maar dat lag aan anderw gasten van het hotel met wat minder empatisch vermogen en dat het kleine badje alsnog iets te diep voor babys was om daar te kunnen staan.

    Wij hadden een superiorkamer met 2 volwassenen en 1 jongen van bijna 16 maanden. Het was schoon, het personeel was behulpzaam, een goed ontbijt, tijdens het buffer was er voor elk wils wat(ja smaken verschillen), een goede locatie, nette prijzen voor de drankjes en elke dag werden de drankjes in de koelkast aangevuld!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    4,6
    Slechte vakantie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontvangst was niet zeer vriendelijk. Ze zijn niet begaan met u als er iets gebeurd is Er is zwembad aanwezig maar u mag geen water speelgoed gebruiken. Beveiliging is 0! Er is ingebroken bij ons

    Er was zwembad aanwezig, hotel is niet ver van stad

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    8,3
    Schoon, goed ontbijt ,nette kamer met balkon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig ligbedden aan het zwembad. Parkeer plaatsen duur, zouden speciale prijs voor de gasten kunnen maken.

    Schoon, goed ontbijt ,nette kamer met balkon. Mooi zwembad

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    10
    alles,het enorme ontbijt,vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    een paar oude verzuurde engelse taarten.maar dat is hoegenaamd niet de schuld van het hotel hé.😊

    alles,het enorme ontbijt,vriendelijk personeel.proffessionele huishoudploeg,groot zwembad enz...

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    8,3
    Een aangenaam verblijf dankzij de warme welkom!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de kamer was het warmer dan buiten.

    Het ontbijt was zeer uitgebreid. De ligweide aan het zwembad was voldoende voorzien van ligstoelen en parasols. Zeer vriendelijk personeel aan de receptie!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,1
    Redelijk tot goed en lekker uitgerust
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden zijn erg slecht. Dit vond ik zeer teleurstellend! Geen balkon, ook jammer. Zou beter overlegd kunnen worden. Nu ontdekte wij dit pas toen we er waren. Parkeren☹ Vreemd dat je hier 10 euro per dag voor moet betalen. Je kunt ook aan de gasten een tarief aanbieden gedurende het verblijf. Er is plek genoeg...

    Het zwembad is heerlijk, voldoende ligbedden. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt super goed en erg gevarieerd!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    6,7
    We hebben het meegemaakt , maar niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeerplaats is niet de veiligste plaats om te parkeren , en zeer duur 8€ per dag terwijl de parking van een private uitbater is. Toen we onze wagen parkeerde verliep alles vlotjes , maar toen we na paar uurtjes weer gingen kijken hing er opeens een sticker op onze wagen. Niemand van het Hotel wist hoe dat kwam , dus zijn we naar de parkeerwachter gegaan , en blijkbaar is dit een teken aan de mensen om te laten weten dat wij in het hotel verblijven. Ookal wist hij niet eens dat wij er verbleven , dus ik en men partner hebben toen besloten alle waardevolle dingen uit onze wagen te halen , toen we dat deden kwam er een andere parkeerwachter naar ons toe die meteen in de wagen aan het kijken was en toen hij zag dat we er alles uithaalden moesten wij ons opeens verplaatsen naar een andere parking verder van het zichtveld vandaan ... Vrij bizar dit allemaal , zeker omdat de sticker niet op elke wagen aangebracht was ..... Kamers hebben flinterdunne muren , en we hebben op onze ene nacht nauwelijks tot niet kunnen slapen door het lawaai van uitgaande jongeren ... Roepen tieren , sex noem maar op .... Je hoort de orgasmes 24/7 , waardoor je nauwelijks de slaap kunt vatten .. Door onze slechte nachtrust hebben we onze vakantie met een dag vroeger beeindigd .. Gelukkig was het enkel een tussenstop. Als tussenstop voor één nacht is dit haalbaar. Maar verwacht er niet veel van , en 102€ per nacht is het niet waard. Ik zou er geen 2x verblijven voor deze prijs.

    Ontbijt was verzorgd en proper zoals het hoort te zijn , fruit - charcuterie en koffiekoeken waren aanwezig en alles wat je van een ontbijt verwacht was er dan ook. Mensen ter plaatse waren zeer vriendelijk en behulpzaam , zwembad was ook proper en verzorgd. Kamers waren zeer netjes en hadden ook alles waar we om gevraagd hadden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    8,3
    Rustig gelegen, gezellig, eenvoudig hotel met heel goed ontbijt en heel fijn personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 16 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren was wel erg duur. Als hotelgast zou halvering van de prijs een mooie deal zijn. Vooral als je lang in hotel verblijft. En in het restaurant zouden de tafelkleedjes wel wat vaker vervangen mogen worden ipv. Met doekje schoonmaken.

    Gezellige sfeer, leuk personeel, goed ontbijt en diner. Echt Spaans met veel Franse en Spaanse toeristen. Mooi groot zwembad. Eenvoudige maar prima kamer en alles doet het. groot balkon. Locatie rustig buiten drukke oude centrum. 15 minuten lopen van strand.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    6,3
    Hotel die te doen is als je weinig wilt besteden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte bedden. Douche onlogisch ingericht. Kamer sleutel gigantisch hanger eraan. Ontbijt was karig en elke dag het zelfde. Geen eitje maar wel champagne heel vreemd.

    Gratis parkeren net buiten het hotel. Scheelt 8 euro per dag parkeer kosten

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    5,0
    Hoewel het personeel echt hun best doen, dit nooit meer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Pand is oud en heel erg gehorig. Je kunt van iedere kamer om je heen alles woord voor woord verstaan. De orgasmes vliegen om je oren. Bedden waren te hard, zelfs als je zoals ik graag hard slaapt. Badkamer ieniemienie. Het heeft geen raam of ventilatie. Als je op de plee gaat zitten sla je de tanden stuk op de wasbak. Zo krap is het.

    Het ontbijt is prima. Helaas weinig afwisseling, iedere ochtend hetzelfde. Ontbijten doe je in een ongezellig hok met ramen zo hoog dat je niet naar buiten kunt kijken. Er was ook geen wc tijdens ontbijt, daarvoor moet je naar jouw hotelkamer. De enige wc beneden is in de bar maar die is tijdens het ontbijt gesloten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    7,5
    het verblijf was héél goed , de rest heb ik al gemeld !!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    dat het daar héél koud was !!!

    we hadden liever een kamer , met terras , gehad , wat we héél spijtig vonden , , maar op online boeken , is het moeilijk te zien , of het een kamer met terras was , of niet ,!!!! heb nog een serieuse mededeling , het was er schrikkelijk koud !!!voor de rest was alles prima !!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    9,6
    Prachtig/ perfect!!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was echt schoon maar er was een kleine probleem met defecte verstopt wasruimte , ze hebben reparatie nodig :)

    Wat een top accmmodatie! Vlak bij de bus station en de strand... kleine 10 min lopen :). Mega top ontbijt veel soorten van alles , verse fruit brood etc... Lekker zwem! Echt groot ! @ manager: de photos dat jullie hier hebben verkoopt echt niet wat jullie echt hebben, het is echt prachtige! Jullie moeten nieuwe photos hier zetten! Hotel is nog mooier face to face! Het personeel hee aardig! :) kamer echt mega schoon! Complimenten voor de schoonmakers!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    7,5
    Goed hotel, 10 minuutjes lopen van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De rand van het zwembad was wel heel vies.

    Goed ontbijt. Er stonden zelf bubbels op het buffet. Wel jammer dar er niets warms was, zoals een eitje o.i.d. Onze (premium) kamer was ruim, schoon en had een ruime badkamer en prima balkon met zitje. Ook was er een (gratis) minibar met water en frisdrank die elke dag werd bijgevuld.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    8,8
    Heel tevreden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    TV mocht een beetje groter zijn...

    Ligging, hygiene en vriendelijkheid. Onze vrienden de heer en mevrouw Mareschal die samen met ons op 3/9 kamer 402 hebben gereserveerd hebben hun 2 blauwe nekkussens laten liggen. Ze zouden er deze week achterlopen want zijn momenteel nog in Tossa de Mar. Mvg De heer & mevrouw Lambrechts

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    6,7
    het hotel is prima, de kamer viel tegen (geen balkon).
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden de pech dat we een kamer zonder balkon kregen. Indien u hier een kamer boekt, dan zou ik zeer zeker een kamer met balkon reserveren. De kamer zonder balkon is erg klein en het raam is ook erg klein. Erg claustrofobisch. Ook lastig om je strandlakens te laten drogen. Onze kamer (en badkamer) was wel gerenoveerd, dus het zag er wel prima uit.

    Het ontbijt was uitgebreid, al misten we wel een eitje. Het zwembad met ligweide is prima in orde. Ook het personeel is erg vriendelijk. De prijzen aan de bar zijn zeer redelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    6,7
    Prima verblijf voor een nacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het hotel is wat verouderd, maar voldoet prima voor een aantal nachten. Let wel op, parkeergelegenheid moet van te voren gereserveerd worden. Wij dachten dat het hotel dicht bij het oude centrum lag, dat viel een klein beetje tegen. Verder een prima hotel.

    Het ontbijt en diner waren prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    10
    Een échte aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 11 nachten

    Het is een zeer goed hotel. Superior kamer is uitstekend. Airco werkt perfect en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeer uitgebreid ontbijt met verse producten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,5
    Heerlijke overnachting in Marina de Tossa.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wordt gesproken over kamers met terras. Let op, alle kamers hebben balkon en GEEN terras! Ontbijt was ook prima.

    Leuk zwembad en op loopafstand van Tossa de Mar.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,1
    Faciliteiten prima, (bad)kamer zou wat comfortabeler mogen zijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren klein, geen zitruimte en wij hadden geen balkon, wat op de foto er wel leek te zijn. (Geen plek om badhanden te drogen) Badkamer was krap. Personeel was vriendelijk, maar spraken niet allemaal goed engels.

    Het hotel was netjes en schoon. Mooi zwembad met ligweide en niet extreem druk. Eten was lekker en genoeg variatie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    10
    Het terugkomen waard. Voor onszelf,alreeds de 12e keer naar tossa
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 minpuntje maar, voor dikke mensen zoals ikzelf, zijn de douches aan de nauwe kant

    Het totaalpakket van gebouw en zwembad+ligweide.en het ongelofelijke uitgebreide ontbijt.alle ochtenden worden alle kamers volledig gereinigd,verse handdoeken,rollen wc papier,shampoo enz.en héél behulpzame staff. Toplocatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    4,6
    Niet ver van het stadje en ruim zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco, heb me kapot gezweet 's nachts. Kamer last van mieren en we zaten op de 4 de verdieping . Bar sloot vroeger dan aangegeven. Heeft me niet kunnen bekoren. Ik sluit me niet aan bij mensen die een ster meer zouden geven. 1 ster is voldoende.

    Niet ver van het stadje en ruim zwembad. Ontbijt met cava goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    6,7
    Overnachting op doorreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de ochtend restaurant/bar gesloten.

    We waren op doorreis, voor 1 nachtje was t prima. Ontbijt was geweldig! Jammer dat die beoordeling er niet bij staat.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    7,9
    Erg goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gewone kamers hebben geen airco op de kamer wat ik toch wel gemist heb in Juli. Daarom raad ik aan om tijdens een lang verblijf in de zomer voor een superior kamer te kiezen.

    De Kamers bij Marina Tossa zijn gezellig ruim en heel proper. Bij het ontbijt is er voor elk wat wils en keuze genoeg om gevarieerd te ontbijten. Het centrum en de zee liggen op wandelafstand, tijdens het wandelen naar de zee of het centrum paseer je de hele weg langs allerlei leuke winkeltjes. Smiddags kan je lekker en goedkoop eten in de bar aan het zwembad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    5,8
    Eenvoudig doch schoon. Had iets minder sober gemogen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 17 nachten

    Elke dag exact hetzelfde ontbijt. Enige variatie (eitje erbij) had wel gemogen. De bar sluit om 23.00 uur, vroeg voor vakantie. Geen airco op de kamer. Kamer zonder balkon maar met een venster(tje). Lastig zwemspullen drogen.

    Groot zwembad. Elke dag kamerschoonmaak en schone handdoeken. Prettige prijzen bij de bar. Aardig personeel, erg vriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    8,8
    Uitstekend en wij zouden er zomaar weer terug komen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Prima ontbijt, vriendelijk personeel. Goede betaalde parkeerplaats en makkelijk aan te lopen naar het centrum. Hotel biedt alles wat je voor die prijs mag verwachten. Prima verzorgt ontbijt buffet.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,9
    Het verblijf viel eigenlijk wel mee voor 2 weken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 14 nachten

    Het avondeten viel tegen vanwege te weinig variatie.

    De superior kamer was zeer goed en proper. Elke dag nieuwe handdoeken en vriendelijk personeel. Het ontbijt was ook ok.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,3
    Leuk verlof gehad, heel leuke locatie voor wandelen en genieten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Een beetje raar inkompad naar het hotel met los zand i.p.v. betegeling wat de boel vrij stofferig maakt....

    Voor 1 ster een prima hotel, ontbijt en diner zijn goed maar niet echt gevarieerd, goed en groot zwembad maar wel van 1 tot 2.7 meter diepte, groot grasveld met voldoende stoelen en in tegenstelling tot 4 en 5 sterren hotels die wij normaal gezien doen geen handdoekje leggen.......... Tegen betaling (8€) een grote afgesloten en vrij veilige parking. Vrij goede ligging op +/- 1 km van winkelstraten en 2 km van bezienswaardigheden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    7,1
    Goed hotel voor de prijs die wij betaalden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting op de kamer. Slot op kamerdeur niet erg veilig. Grote bar van hotel erg ongezellig. Ook bij het zwembad erg kaal en ongezellig. Kwam waarschijnlijk doordat er weinig gasten waren.

    Het ontbijt was zeer uitgebreid en goed. Schoonmaak van kamer en badkamer prima

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    8,3
    Prima verblijf voor een schappelijke prijs in een prachtig stadje.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Terras
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We misten een waterkoker op de kamer (klein detail)

    Heel goed ontbijt. Kamer was ruim en werd keurig elke dag schoongemaakt. Ook elke dag schone handdoeken. Ligging hotel t.o.v. centrum en zee was prima (5-10 min.).

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    8,3
    prima, eenvoudig, maar goed
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Neem niet kamer 102. Gelijk boven keuken. Veel geluidsoverlast

    Makkelijk te vinden. Gratis parkeren op de weg. Eenvoudig naar strand te lopen

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    7,9
    Het ontbijt was heerlijk;
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Sommige kamers erg gedateerd en hele kleine badkamer in de economy room.

    Het ontbijt was heerlijk;

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    9,2
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Fantastisch hotel met vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    7,9
    Goed hotel met vriendelijk personeel !!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 10 nachten

    meer variatie ontbijtbuffet

    Vriendelijk personeel, ontbijtbuffet was goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    8,3
    Uitstekend verblijf met 2 opmerkingen. Zie hierboven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Graag volgende keer een balkon.

    Ontbijt uitstekend, alleen ontbreekt het ei. Erg jammer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    10
    heimwee naar tossa
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    zwembad,ontbijt,vriendelijke sfeer.toplocatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    8,3
    Zwembad en locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad en locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,1
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Terras
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opblaasspeelgoed toegelaten in het zwembad... spijtig...

    Ontbijt is hier top!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,5
    Zwembad, goede bedden, ruime gezinskamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zwembad, goede bedden, ruime gezinskamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,1
    Was zeer goed te verblijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 11 nachten

    Kamer viel tegen, zeer kleine douche geen balkon

    Ontbijt perfect. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    6,3
    Eenvoudig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Faciliteit in de kamer.

    Een eenvoudig en simpel hotel. Geschikt voor 1 overnachting. Midden in Tossa dus uitstekend geschikt voor een eendagstrip.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,5
    Zeer goed hotel prijs kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het avond eten -weinig variatie.

    het ontbijt was vers en lekker -spijtig geen eitjes Kamer 418 was OK.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    7,1
    De bar was niet geopend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bar was niet geopend

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    7,5
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,3
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en parkeren valbij het centrum vriendelijke ontvangst

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,5
    prima hotel met zwembad. Wij hadden alleen de pech dat we regen hadden en aan de frisse kant
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten

    we hadden een 4 persoons kamer de douches zijn aan de kleine kant

    prima ontbijt en kamers

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    9,6
    super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten

    niks was zeer tevreden

    ontbijt was heerlijk , en vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    7,5
    Leuke tijd gehad !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    NVT

    Alles was naar wens !

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    6,3
    Het ontbijt is zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    schimmel in de badkamer en een zeer warme kamer

    Het ontbijt is zeer goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    6,3
    Was voor 1 nacht goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren slecht en kamer niet echt schoon

    Het ontbijt was uitstekend verzorgt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden

    Goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    8,3
    Ontbijt was prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer viel tegen. Geen balkon en geen airco

    Ontbijt was prima

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,5
    Zalig voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijna niets

    Top!!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    1 nacht op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Schoon

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    7,9
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel. Lekker ontbijt. Rustige kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,1
    Prachtig zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Uitzicht

    Prachtig zwembad

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    9,6
    Alles super,prijs-kwaliteit perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten

    niks negatief!

    Alles super,prijs-kwaliteit perfect!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    9,6
    Top!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplaats van het hotel heel krap. Dus eigenlijk geen echte minpunten

    Vriendelijkheid schoon perfect ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    6,7
    Zie hierbiven
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn erg klein en de badkamer moet gerenoveerd worden.

    Zwembad en het ontbijt waten prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    8,3
    onbijt was fantastich, enige wat jammer was dat we geen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    dat we geen balkon hadden

    onbijt was fantastich, enige wat jammer was dat we geen balkon hadden

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    9,2
    Heerlijk verblijf gehad, ontbijt was super, personeel heel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Heerlijk verblijf gehad, ontbijt was super, personeel heel vriendelijk. Wij gaan hier zeker nog keer terug!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    8,3
    Fijn hotel met een goede ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grote vd kamer

    De ligging was erg goed, 10 min lopen vanaf het centrum en strand.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    5,8
    Eenmalig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mieren in de kamer

    Locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    9,6
    super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Het ontbijt was super , wij hebben weer genoten zoals al vaker.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    5,0
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkast en airco op de kamer De badkamer was erg klein

    Het hotel is simpel maar wel netjes Het zwembad en de tuin zijn top

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    10
    Mag zeker een ster bij. Was top!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Schoon en top ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    5,0
    met één ster kan je vermoedelijk niet meer verwachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    veel te kleine douche/geen enkele variatie in het ontbijt; nooit eieren

    zwembad/ligweide

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    9,6
    Het ontbijt was bijzonder goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers waren wel heel erg gehorig. Je kon letterlijk verstaan wat er gezegd werd, als je de taal sprak. Ook het doen en laten van echtparen was goed te horen, wat af en toe vervelend was .Maar waar we ook om gelachen hebben.

    Het ontbijt was bijzonder goed. Zeker voor een hotel wat maar een ster heeft. Behulpzaam en aardig personeel. Kamers werden goed schoongemaakt.

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    8,8
    Rustig gelegen hotel met een fijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Afvoer van de wastafel was niet goed en stonk. Dit doorgegeven maar werd niet verholpen.

    Rustig gelegen hotel met een fijn zwembad in een mooie tuin op 15 min. lopen van het centrum en zee. Goed en uitgebreid ontbijtbuffet. Zeker een plek om terug te gaan.

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: