Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Masd Mediterraneo Hotel Apartamentos Spa 4-sterren

Passeig Maritim, 50, 08860 Castelldefels, Spanje

#9 van de 66 hotels in Castelldefels

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1119 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    9

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 38

  • Beoordeeld op: 30 september 2018

    8,8
    Heerlijk !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen supermarkt in de buurt. Het zou fijn zijn als het hotel een kleine supermarkt zou maken. Het is best ver lopen als je wat wil kopen. De grote witte ligbedden bij het zwembad best duur! De blauwe wel gratis

    - de strand precies voor het hotel - de kamer was confortabel. Het bed sliep lekker. - de kamer had alles wat je nodig had. Zelfs een nieuwe plastic douche kapje, nieuwe tandenborstels etc. - zwembad was lekker. - locatie lekker rustig. Af en toe vliegtuigen maar ik had er niet zo'n last van. - we moesten voor 12 uur uithecken. Echter hébben ze onze bagage netjes bewaard, zijn we nog naar het strand gegaan en daarna konden we bij de spa douchen en omkleden. We zijn toen pas rond 14 uur uit het hotel gegaan. Top!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,3
    Leuk als uitvalsbasis voor excursies ( goed openbaar vervoer ! )
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij basic ontbijt en helaas waren sommige producten over datum ( cfr yoghurt) of slecht bewaard ( gesmolten boter )

    Ruime kamer en vriendelijk personeel. Mooi zicht uit de kamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    9,6
    Zeker voor herhaling vatbaar.
    • Individuele reiziger
    • Classic Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Het 1e ontbijt was niet uitbundig voor de gevraagde prijs. Maar daarvoor kun je ook allerlei extra zaken bijbestellen, incl. betere koffie. Nog vroeg in het seizoen, dus service op terras stopt om 18h00, en restaurant 's avonds niet open. Met het enorme horeca-aanbod in C'defels was dat geen enkel probleem.

    Ik had per abuis een appartement met hotelservice geboekt. Dat werd de volgende morgen snel en uiterst vriendelijk veranderd in een hotelkamer in het nieuwe gebouw, precies wat ik wilde.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    2,5
    Slecht hotel en zeer onvriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zodra we in ons hotel kwamen leken we wel op een strafkamp !! zoveel geld voor zo'n slecht en lelijk onhygiënisch hotel. Het personeel was zo onvriendelijk, nog nooit meegemaakt. Dit hotel is echt af te raden. Ga aub voor 20€ meer naar hotel donna, dag en nacht verschil!

    Enkel de stad castelldefels was aangenaam.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    10
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Bij een verblijf in een appartement is het fijn om de koelkast gevuld te hebben. Helaas is er geen supermarkt op korte loopafstand in de omgeving. Dat vonden wij een (groot) gebrek.

    mooi schoon appartement, perfect voor gezin met 4 personen. Aparte slaapkamers, geen gedoe met slaapbanken of uitschuifbedden. Meerdere zwembaden, prima ligbedden. Personeel erg vriendelijk! Perfecte ligging aan het strand met gezellige strandtentjes in toch rustige omgeving.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    10
    Genoten van ons verblijf, met veel uitstappen naar Barcelona en Sitges.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Premier Appartement met Uitzicht op de Zee
    • Verbleef 6 nachten

    De frequentie van overvliegende vliegtuigen op sommige dagen, kunnen voor geluidshinder zorgen(nooit s'nachts). De supermarkten liggen op een behoorlijke wandelafstand, best de bus L95, richting centrum Castelldefels nemen.

    Prachtig hotel, kamer met balkon en uitzicht op zee, zeer goede matrassen, mooie badkamer, elke dag nieuwe handdoeken, mooi overdekt en buiten zwembad, alles en overal kraaknet, vriendelijk bediening en onthaal. Ontbijten deden wij op ons kamer-appartement met ingerichte keuken en prima keukengerei. Echt een aanrader. PS. Het 'Spriz' restaurant met uitstekende Italiaanse keuken, gelegen naast het hotel en de Chiringuito 'Chalito' op het strand, zijn aanraders.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    9,2
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Premier Appartement met Uitzicht op de Zee
    • Verbleef 7 nachten

    tip voor personeel : leg een prijslijst van de bar en het restaurant (dat net open was) op de kamers ,zodat de gasten al een idee hebben wat de prijs is en wat de keuze is. In de automaat zou wat meer keuze mogen met drankjes en hapjes.

    Geweldige kamers. Heel proper en ruim. Mooi uitzicht op zwembad én strand. foto's zijn geen trucage. Foto's zijn zoals het hotel is. Super ! Als wij nog naar Castelldefels gaan, nemen we zeker terug dit hotel. Absolute aanrader !

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    9,2
    het waren zeer ruime kamers, een heerlijk verwarmt zwembad...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    ontbijt was eerder aan de povere kant, en ook de wifi kon iets beter, parking nogal aan de dure kant

    het waren zeer ruime kamers, een heerlijk verwarmt zwembad en jacuzzi , goede hygiëne , kortom perfect voor een verblijf. wanneer u een wagen huurt is het naar Barcelona amper een half uurtje rijden

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    8,8
    Er wordt door booking.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 5 nachten

    Er wordt door booking.com niet duidelijk aangegeven dat het twee verschillende gebouwen zijn,namelijk een hoofdgebouw met restaurant en buitenzwembad waar tevens de receptie is gevestigd en een tweede gebouw ongeveer een 100/150 meter gelegen van hoofdgebouw waar de kamers/appartementen gelegen zijn en waar het overdekte en verwarmde zwembad is. Nogal verwarrend en ik heb dan ook diverse keren kunnen zien dat gasten maar heen en weer liepen met de koffers tussen de verschillende gebouwen, niet wetende waar ze moesten zijn, wat vervelend is als je van vermoeiende reis aankomt en er ook niemand te zien is die je kan helpen de weg te wijzen. Dit zou dus beter moeten kunnen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    10
    Geweldige keuze.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    Niets

    De ligging, het uitzicht en de kwaliteit van de accommodatie is optimaal. Diverse restaurants en goede strandtentjes op loop afstand. In mei is het in de omgeving lekker rustig.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    7,5
    MOOIE KAMERS,SCHOON,OVERDEKT ZWEMBAD TEGEN OVER DE ANDRE...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Premier Appartement met Uitzicht op de Zee
    • Verbleef 5 nachten

    DE ONTBIJT WAS SLECHT-WEINIG ZONDER BRUIN BROD,HEEFT NIET SO VEEL KEUZE OM TE ETEN EN WIJ MOET OOK WEL BETALEN VOOR DE KIDS VAN 7 JAAR

    MOOIE KAMERS,SCHOON,OVERDEKT ZWEMBAD TEGEN OVER DE ANDRE HOTEL

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,9
    Afstand naar stadcentrum was erg ver
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    De ligging, je moest 50 minuten tot een uur met de bus om in de stad te komen. De eerdere aangeschaft vervoerspassen werkte niet bij die busmaatschappij.

    De inrichting van de kamer en badkamer was zeer goed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Bij het ontbijt is het fijner om beter zichtbaar te maken wat er allemaal is. We hadden iets meer van het ontbijt verwacht. Het had iets schoner kunnen zijn op onze kamer. Toch wel wat stofnesten hier en daar. Een slot op de badkamer was wel fijn geweest, de kinderen trekken al snel de deur steeds open. Een badstop (dop) was ook fijn geweest. Die was niet aanwezig. Zo kan je geen gebruik maken van het bad. (ook wat roest aan de zijkant van het bad)

    Het zwembad vonden we fijn, de kinderen hebben ervan genoten. Het was erg lekker dat het niet druk was (feb) , zodat je lekker kon spelen in het zwembad. Het bubbelbad was heerlijk. Het personeel was vriendelijk. Op het balkon konden we net de zee zien, dat was heel fijn. Volgens ons de beste appartement (21) van het blok, waarin we zaten. Een balkon waar je op kon zitten. Er was ook een afwasmachine. Een prima prijs, voor het appartement.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    8,3
    Prima uitvalsbasis voor citytrip Barca
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembadwater (zout). Verblijf tijdens hoogseizoen geeft het complexje denk ik al snel een 'vol' gevoel.

    Lekkere locatie, prima verzorgd appartementje. Wij zaten op de begane grond, de meerwaarde daarvan is dat je een betegelde tuin hebt. Het zwembad is lekker en verwarmd (30 graden), even wennen aan het zoute water... Wij waren er in oktober en het was heerlijk rustig:-)

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    9,6
    De locatie, comfort, goede bedden, zeer vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De locatie, comfort, goede bedden, zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    8,8
    Grootte van appartement, zwembaden en ligging tov Barcelona
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grootte van appartement, zwembaden en ligging tov Barcelona

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    9,2
    Zrer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt eenvoudig

    Schoon goed personeel gezellig mooi

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad en jacuzzi (temperatuur was aan de lage kant)

    Ontbijt, kamers, douche

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    9,2
    Uitstekend prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement was goed groot met voldoende voorziening

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    7,5
    prachtig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten

    niets

    prachtig uitzicht

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    9,6
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was erg matig. Geen broodjes en hard stokbrood.

    De zwembaden waren heerlijk de kamers schoon en netjes bedden goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    10
    Wat een mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De nette kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    8,3
    Rustig, gemoedelijk, weinig toerisme, goed gelegen met redelijk veel overlast van vliegtuigen.
    • Stel
    • Superior Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    Aanvliegroute Barcelona boven appartement. Veel overlast van vliegtuigen.

    Ligging aan het strand. Ligging t.o.v. Barcelona met de auto.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    8,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    De zwebad

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    6,7
    Grote kamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bedden waren hard en matras dun Spa stelt niet veel voor en ze vragen te hoge prijzen. (Het was slecht weer dus we hadden er anders zeker gebruik van gemaakt) Geen supermarktje in de buurt, best lastig voor je ontbijt. En er is geen restaurant bij. Ze vragen de hoofdprijs voor late check-out, door slechts weer moesten we dit wel doen.

    Grote kamer Lokatie Binnen zwembad wel aardig. Zeker omdat we slecht weer hadden.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    9,2
    Ruim en schoon appartement, veel voorzieningen in complex...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Appartement ligt precies in de aanvliegroute voor vliegveld, waardoor (in de spits) om de 90 sec. Een vliegtuig laag over vliegt.

    Ruim en schoon appartement, veel voorzieningen in complex waaronder heerlijk zwembad.

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    10
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Erg goede hygiëne. Dichtbij strand. Heerlijk warm zwembad (in winter overdekt). Prima spa. Gratis afgesloten parkeergelegenheid. Perfecte accommodatie.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2015

    6,7
    hotel ligt dicht bij zee, 100 meter lopen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    omgeving is echt niets te beleven. geen winkels op loopafstand en slechts 1 goed restaurant. bus naar Barcelona duurt anderhalf uur en heeft slechts 29 stops onderweg. trein gaat sneller, maar is 20 minuten lopen

    hotel ligt dicht bij zee, 100 meter lopen. Kilometers prachtig strand met boulevard waar je kunt hardlopen, fietsen. kamer is ruim met mooi balkon zwembad is schoon met goede massage stralen

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    7,1
    Prima voorzieningen en alles werkt
    • Vakantiereis
    • Stel

    de twee losse bedden in de slaapkamer zijn erg licht en verschuiven snel, is niet erg comfortabel

    Prima voorzieningen en alles werkt

  • Beoordeeld op: 28 januari 2016

    9,2
    de accomodatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het kost in werkelijkheid veel tijd (minimaal 1 uur!) om centrum Barcelona te bereiken.

    de accomodatie

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    7,5
    mooie ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    alles een beetje verouderd

    mooie ruime kamer

  • Beoordeeld op: 13 november 2015

    9,6
    Het heerlijke zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het hotel was bijzonder moeilijk te vinden

    Het heerlijke zwembad

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    9,6
    locatie en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    locatie en vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    9,6
    De ontvangst door Alonso en de grootte van het appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lawaai van landende vliegtuigen en lawaai van bouwwerkzaamheden

    De ontvangst door Alonso en de grootte van het appartement.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    9,6
    Goede ligging, mooie kamer en schoon en goed geequipeerd...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De fitnessapparatuur mag wat geüpgraded worden.

    Goede ligging, mooie kamer en schoon en goed geequipeerd zwembad en spa.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    8,8
    zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    zwembad dicht bij vliegveld

  • Beoordeeld op: 13 april 2015

    8,3
    alles was zeer goed schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    vrouwelijk personeel onvriendelijk

    alles was zeer goed schoon

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    10
    Het warme water 30 graden in zwem en bubbelbad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Het warme water 30 graden in zwem en bubbelbad. Mooie kamer met veel licht. Terras met zicht op zee. Priveparking.

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 38

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: