Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Medplaya Aparthotel San Eloy 2-sterren

Carretera Llagostera, Km 14, 17320 Tossa de Mar, Spanje

#22 van de 79 vakantiewoningen in Tossa de Mar

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 874 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    6,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    7,9
    Wil je rust, breng dan oordoppen mee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Balkon en Uitzicht op het Zwembad (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    Het is de hele dag door zeer luidruchtig, je komt niet aan je rust toe. Er speelt constant muziek en als de animaties starten, dan gaat de volumeknop helemaal open, zodat je zelfs met de ramen dicht nog oordoppen nodig hebt. Je kan daardoor niet gaan slapen vóór half een 's nachts! Bij de lunch en het diner kan je geen koffie krijgen in het restaurant.

    Het ontbijt was vooral Engels, met weinig keuze voor mensen die daar niet van houden. De appartementen waren ruim en werden dagelijks schoongehouden.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    9,2
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer (2 volwassenen + 3 kinderen)
    • Verbleef 9 nachten

    Het enige wat mij als oma tegen viel was de drukte van de mensen tijdens het eten

    We kregen elke dag schone handdoeken en de bedden werden elke dag opgemaakt. De hele dag door was er iets te doen voor de kinderen en volwassenen. Elke avond was er dansen voor de kinderen en daarna was er iedere keer iets anders voor het hele gezin. Het is een aanrader voor een vakantie met kinderen want als de kinderen zich goed vermaken vinden de ouders en opa en oma het ook leuk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    7,5
    Alles was naar zin en kinderen vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer (2 volwassenen + 3 kinderen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betaald parking is te ver en niet overdekt tegen de zon

    Alles was naar zin en kinderen vriendelijk Het eten was oké voor de prijs die je betaald En veel activiteiten binnen het hotel je zal je niet vervelen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    9,2
    Leuk gezingericht hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met Balkon en Uitzicht op het Zwembad (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kijk steeds goed je boeking na!! Wij hadden via hier geboekt voor 2 volwassene en 1 kind. Toen we daar aankwamen moesten we zogezegd nog 750 euro extra betalen. Want we zouden maar geboekt hebben voor 2 volwassene terwijl er duidelijk in de bevestigingsmail stond 2 volwassene en 1 kind. Wel dankzij de klanten service van booking.com is het toch nog goed gekomen. Zij hebben deze kwestie met het hotel opgelost en hebben we 250euro extra moeten betalen ipv 750 euro extra!

    Kijk steeds goed je boeking na!! Wij hadden via hier geboekt voor 2 volwassene en 1 kind. Toen we daar aankwamen moesten we zogezegd nog 750 euro extra betalen. Want we zouden maar geboekt hebben voor 2 volwassene terwijl er duidelijk in de bevestigingsmail stond 2 volwassene en 1 kind. Wel dankzij de klanten service van booking.com is het toch nog goed gekomen. Zij hebben deze kwestie met het hotel opgelost en hebben we 250euro extra moeten betalen ipv 750 euro extra!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    10
    Wij komen zeker terug, zeker met de kleinkinderen in de toekomst.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Balkon en Uitzicht op het Zwembad (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Super lekker en altijd variatie in het eten. Animatie was goed. Shuttle service naar centrum Tossa geweldig.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    7,9
    Anniematie team
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel trappen

    Anniematie team

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    5,0
    Faciliteiten voor kleine kinderen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (3 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten

    Faciliteiten voor kleine kinderen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    8,8
    Komen zeker terug ondanks de mindere punten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Balkon en Uitzicht op het Zwembad (2 Volwassenen)
    • Verbleef 17 nachten

    Schoonmaak van het ressort en het eten was niet warm genoeg

    Het appartement en de ruimte van het park

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    8,8
    Super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 3 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    /

    De Sfeer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    2,5
    Drama
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met Balkon en Uitzicht op het Zwembad (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Alles, Polen Roemenen Russen Engelse en Schotten, Bier Ruzie Herrie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,9
    Super voor gezinnen mer kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 3 Kinderen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging kamer.

    Super voor gezinnen mer kinderen. Zeer goede accommodatie tegen scherpe prijs. Gratis bus naar Tossa de Mar.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    5,4
    Het animatieteam
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prijs kwaliteit: Geen bewaakte parkeergelegenheid Geen airco Alles contant betalen en de dichtstbijzijnde automaat op 2.6kilometer afstand Winkel open van 10:00-13:00 en van 16:00-19:30 Winkel zeer kleinschalig en bijna niets aanwezig. Dichtbijzijnde supermarkt op 2.6kilometer Snackbar heeft de zelfde openingstijden als de winkel en alleen vette rotzooi Gratis WiFi alleen bij de bar en matige snelheid. WiFi bij het appartement moet je kopen.

    Het animatieteam

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    5,0
    het enige wat uitstekend was , is de animatie ook het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    prijs kwaliteit erg duur in de bar voor wat je krijgt . kwaliteit snacks ondermaats en klein ,bepaalde cocktails zoals sangria de naam sangria of cocktail niet waardig

    het enige wat uitstekend was , is de animatie ook het vriendelijk personeel en alles buiten de gebouwen

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    7,5
    Prima accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wellicht beetje gedateerde kamer

    Prima accomodatie

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    4,2
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kamer geluidoverlast warm

    Zwembad

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,1
    Anematie team
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen airco en geen gratis wifi

    Anematie team

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    8,8
    Zeer vriendelijk personeel en schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Animatie was altijd veel beter

    Zeer vriendelijk personeel en schoon

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    7,5
    perfeckt voor de kids
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    dat de snackbar niet open blijft

    perfeckt voor de kids

  • Beoordeeld op: 10 juli 2015

    7,1
    mooie ligging, leuk voor de kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geen airco... was te warm om deftig te kunnen slapen, weinig parasols aan het zwembad

    mooie ligging, leuk voor de kinderen. veel animatie

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    8,3
    Ruime kamers, prima faciliteiten voor kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kamers zijn redelijk gehorig

    Ruime kamers, prima faciliteiten voor kinderen.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: