Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Mediodía 3-sterren

San Cristóbal, 13, 07600 El Arenal, Spanje

#33 van de 41 hotels in El Arenal

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1671 beoordelingen over dit hotel

6,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,7

  • Comfort

    5,7

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    5,8

  • Personeel

    6,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    7,9
    Mallorca
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting in badkamer was minder maar kwam door een defect lampje. Hadden we ook door moeten geven. Eten zou iets warmer mogen.

    Heel goedkoop hotel en een super locatie. Airco op kamer was ook heerlijk en nodig.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,5
    Prima hotel voor een verblijf voor een paar dagen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Prima hotel voor die prijs. Weliswaar een niet te groot zwembad (in de schaduw) maar de ligging is goed. Het personeel is vriendelijk. Heerlijke bedden en een uitgebreid en prima ontbijt! Elke dag wordt de kamer schoongemaakt en krijg je schone hnddoeken. Voor die paar dagen welke wij hier verbleven hebben verblijf wat het voor ons goed vertoeven en zouden hier zeker nog eens terugkeren.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    8,8
    prima schoon hotel, dichtbij strand voor weinig geld !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De koffie bij ontbijt mag wel wat sterker ,verder alles prima !!

    We kregen dag 1 een hele kleine kamer zonder balkon meteen gevraagd om een andere kamer met balkon,geen enkel probleem,kregen toen kamer nr 520 met een groot balkon en uitzicht op zee TOP !!!! Er wordt elke dag schoongemaakt en bed opgemaakt en elke dag schone handdoeken. Goed ontbijt buffet !! Goede geluidloze airco in de kamer !!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    5,4
    Zeer matig hotel voor het geen van je geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gehorig, restaurant medewerkers maken ruzie midden in het restaurant. Het eten was niet lekker. En de bedden hadden een deuk in het midden

    Personeel van de receptie en schone kamers

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    6,7
    Kamers en de bedden waren prima, ligging goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten

    het zwembad is erg klein en daar maakt volgens mij nooit iemand gebruik van, het eten viel erg tegen, echt low budget. Maar daar was de prijs dan ook na

    Kamers en de bedden waren prima, ligging goed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    8,8
    Geweldig!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De lift is klein en de deuren sloegen hard dicht. Maar absoluut geen ramp.

    De locatie is perfect en de prijs stelt echt niks voor! Ik had een hele mooie uitzicht en het strand is een paar meter verderop! Wat wil je nog meer?

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    10
    Prijs kwaliteit zeer goed !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had gedacht dat er klein busje champoo zou zijn, maar was niet erg, er zijn winkeltjes genoeg in de buurt en die verkopen maar al te graag !

    Het ontbijt was over heerlijk, ruime keuze en zeer lekkere koekjes!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    9,2
    Ondanks de recensies was het hotel echt goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks de recensies was het hotel echt goed. Een goed bed weinig ruimte er omheen dat wel maar een kast tv en schoon ! Verder nog een balkon welk groot genoeg was ! Wij hadden kamer 513 deze had zelfs zee zicht ! De badkamer was ruim ! En schoon douche was goed. Iedere dag ook op zondag werd alles gepoetst en iedere dag handdoeken. Het ontbijt hebben we niet gehad als ook het avond eten dus hier kan ik niet over oordelen. Verder is het gehorig maar goed het is een goedkoop hotel waar je van weet dat je bij de dronken jongeren komt te liggen en dan moet je daar ook niet over klagen !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    5,0
    Vrij weinig
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad was dramatisch, hele vieze oude bedjes, het water daar in het zwembad was heel vies & het lag vol met stenen en nog meer rotzooi . Daarom ook maar 1 dag gebruik gemaakt van het zwembad, jammer genoeg juist dit hotel gekozen omdat er een klein & simpel zwembad zou zijn. Het eten wat erbij zat, dat vind je nergens in Nederland, zo oud & koud . Het brood wat s'avonds niet opkwam lag de volgende ochtend als ontbijt, ook daar maar 1 keer gebruik van gemaakt. Mijn vakantie was leuk alleen alle faciliteiten van het hotel waren dramatisch!

    Vrij weinig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    5,0
    1 nacht gelogeerd omdat we laatste dag v vakantie n waterpark vlakbij gingen.Het hotel zat vol met f
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was krap voor 2..enorm gehorig..overal dronken jongeren op de gang..verlichting heel fel..of alles aan of alles uit.

    Het personeel in het restaurant was erg vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    2,9
    slecht zeer slecht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    het was zeer slecht bij aankomst al was het niet klantvriendelijk en over de hotelkamer maar te zwijgen geen eens een raam wat open kon uitzicht was er niet je op een gat in de gang verschrikkelijk gewoon het ontbijt was niet om over naar huis te schrijven laat staan het diner nog erger. als je er voor 1 nachtje moet wezen dan gaat het nog wel maar ik zat er een week dan valt het goed tegen als dat vakantie mag heten. kamer 401 daar moet je maar eens kijken voor dat je hem aanbiedt en als je vraagt om een andere kamer krijg je 0 op het orkest bij het personeel.

    dat ik kon uitchecken!!!!!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    5,8
    Nooit meer terug in dit hotel, maar heb wel van Mallorca genoten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles is verouderd, wel schoon en het bed lag goed, maar werd niet opgemaakt maar slechts achterop het bed gevouwen zodat je nog op moest maken De koffie was niet te drinken en vond het ontbijt sober Het diner heb ik niet eens geprobeerd, het zag er allemaal doorgegaard en grijzig uit vooral de gekookte groenten De desserts waren vooral jelly pudding in een gifgroene kleur en andere niet te difineerbare toetjes Alleen de salade, tomaat ed zag er prima uit Verder was er ook een dag dat wel de vieze handdoeken weg waren maar geen nieuwe geplaatst Er zijn maar 2 liften in dit 9 verdieping tellende hotel waar maar in 1 lift 2 pers konden en in de andere 5 Dan moest er geen kinderwagen staan anders was het bijna niet mogelijk Dus was het veelvuldig gebruik van trap noodzakelijk, dat ervaarde ik persoonlijk als zeer vervelend, waardoor mijn conclusie is dat ik er nooit meer terug zal gaan Dit keer was goedkoop dus echt duurkoop en met spijt

    Het verouderde hotel en kamers waren wel schoon Het matras was goed Het was dicht bij zee

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    5,0
    Dit hotel zal ik niemand aanraden,enigste voordeel het ligt kort bij zee.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    het eten dat is dramatisch

    Ontbijt was niks,weinig keuze en alle tafels waren bezet en bij avond eten ook dat was koud en ook weinig keuze en alles bezet.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    7,9
    prijs kwaliteit zeer goed . Vooral zeer dicht bij strand .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onbijt was basis voldoende , maar jammer genoeg geen spiegelei of bacon /worstjes.

    Goed werkende airco en terras met zicht op zee.Vriendelijk behulpzaam keukenpersoneel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    4,2
    Als het niet hoeft blijf je niet in het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaaiig, veel dronken toeristen op de gang, afstandelijk personeel

    De airco in de hotelkamer was top, maar woog niet op tegen de enorm gehorige gang waaraan onze kamer grensde. Veel lawaaiige toeristen die je nachtrust verpesren

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    6,3
    Zeer goede wifi,airco en dicht bij strand de rest was gewoon basic
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    S'nachts heel veel lawaai ,niet geizoleerd,en jammer geen strijkijzer voor dezelfde prijs per kamer zal volgende keer in het hotel rechtover boeken veel beter ze hebben veel meer ......

    Het eten was echt niet goed,zeer goedkoope producten en de afval die in de keuken moest gebeuren was direct in het restaurant dus echt niet proper.Maar dat wisten wij en dus alleen maar wat slatjes en een sutk fruit dat wij echt konden eten de rest buiten hotel,zeer lekker en niet duur.De kamers heel basic maar proper

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    9,6
    Het verblijf was voor ons echt ideaal en alles was ver boven verwachting
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige wat ons tegenviel was dat de cleaning op onverwachte tijden komt en heel hard op de deur klopt waardoor iedereen wakker wordt maar dit is niet per se erg.

    De prijs kwaliteit verhouding was geweldig. Je betaald in verhouding met andere hotels voor het verblijf heel weinig maar het hotel was heel mooi en de faciliteiten waren goed. De kamer was heel mooi en de badkamer was heel luxe en schoon. We hadden een balkon met goed uitzicht over de stad en bergen op de achtergrond ( hier hadden we ook om gevraagd). We hadden ontbijt en avondeten erbij inbegrepen en dit was prima. We hebben één keer avondgegeten bij het hotel en wij hadden lage verwachtingen en het viel niet tegen. Er was heel veel keus en de smaak was prima. De ligging was geweldig, iets meer in het rustige gedeelte maar als je wilt stappen is dit prima te lopen ongeveer vijf minuten. Het zwembad is wat verouderd maar heel fijn om een paar uurtjes te liggen. Het strand is echt maar één minuut lopen. De airco werkt ook heel goed en alles was verder goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    6,7
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - douche niet altijd dezelfde temperatuur, kan ineens erg warm worden - uitkijk vanuit kamer in een diep gat

    - perfecte locatie wanneer je met vriendinnen el arenal wil verkennen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,1
    Goede locatie voor een vriendenweekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig pakruimte om de bagage we te pakken. Personeel was niet altijd even vriendelijk. Helemaal het nachtpersoneel was verre van klantvriendelijk

    De airco werkte fantastisch. De douche was zeer ruim en goed. Alleen het toilet was minder.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    6,3
    Er was ingebroken in mn kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was ingebroken in mn kamer. En ik kreeg geen hulp van de medewerkers. Het enige wat ze zeiden in gebrekkig engels was dat ik de dag erna een nieuwe kamer zou krijgen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    6,3
    een redelijk hotel, eerder 2 sterren dan 3 sterren waard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Veel geluidsoverlast door de jeugd die 's nachts terugkomt. Helaas wordt daar door de bewaking/receptie weinig aan gedaan, althans niets van gemerkt. Onze 3-persoonskamer keek uit op een binnenplaats waar het erg vuil was. Verder was er geen enkel uitzicht vanuit deze kamer. Er hing een droogrekje onder het raampje maar dat zat half los aan de muur. De airco werkte niet. Geen parkeerruimte in de buurt, lastig met bij meerdaagse autohuur.

    Afstand tot boulevard en strand was prima. Ca 100 m. Ontbijt en diner (bij half pension) was afwisselend en ruim voldoende.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    4,2
    Dit hotel is niet van deze tijd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten was slecht, ruimte van de slaapkamer en badkamer veel te klein, airco deed het niet, bed was veel te klein en matras stelde niks voor. Veel te gehorig, medegasten waren veel te rumoerig hier werd niks van gezegd. Doorgegeven dat er geen kleine handdoeken waren dit werd niet opgelost.

    De ligging.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    5,4
    Slot kamerdeur
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De service van het hotel is heel slecht, het slot van mijn kamerdeur was kapot, ging met geen 1 kaart open, ik heb samen met mijn vriendinnen s'avonds 5 uur op de gang moeten wachten tot dat er wat aan gedaan werd. De man die het slot moest komen maken was "even" uiteten. Er werd ons ook niks extra's aangeboden om dit te compenseren. Hele vervelende ervaring !!

    De locatie is top, overal dichtbij !

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    8,3
    Prijs/kwaliteit heeft mij niet teleurgesteld!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad erg klein, maar met het ruime strand en boulevard op nog géén 50 meter lopen vanuit het hotel is dit een goed alternatief

    Ontbijt en diner heeft voldoende keuzes. Ook al is er iedere dag hetzelfde aanbod(bij het ontbijt), er is genoeg om je hele vakantie iedere dag iets anders te eten. Verder een héél groot pluspunt is het "Gratis WIFI" in het hele hotel, dus ook op de kamers(ongeacht het aantal tablets/telefoons/laptops wat je hebt meegenomen!)Voor de prijs die ik betaalde een prima hotel met gastvrij personeel en iedere dag een glimlach van Isabelle(aan de receptie). Een ruime kamer met ruime inloopdouche en groot balkon aan de straatzijde. Prima airco!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    6,3
    Het hotel was prima als je kijkt naar prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    doordat het gebouw naar mijn mening niet goed geïsoleerd was, kon je van iedereen in het hotel letterlijk alles horen. Het echode ook overal, hierdoor heb ik vaak wakker gelegen. Daarnaast kraakte mijn bed onwijs, al met even omdraaien

    Het hotel was prima als je kijkt naar prijs/kwaliteit

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    5,4
    Al met al matig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Ontbijt was tegenvallend. Weinig variatie. En wonderlijke producten: geraspte bietjes bij ontbijt. Nog nooit eerder gezien. Verder was het avondeten ook matig, maar wel beter dan het ontbijt. Maar al met al vond ik het onvoldoende kwaliteit.

    de kamer was acceptabel. Wel nog een oude tv met slecht beeld op meeste stations: sneeuw

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    4,2
    Slecht eten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Het avond eten is niet warm,de borden zijn niet schoon en er zat tussen de sla een rups. Bediening in het restaurant is erg nors niet vriendelijk. Dit is echt een zaakje voor Rob Geus.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    3,8
    Oud, geen fijn bed, eten heel slecht en koud
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Niks

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,1
    Prima hotel voor een jongeren vakantie, geen gezeik gewoon lekker simpel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Zwembad is klein en koud! bedden konden ook iets zachter

    vriendelijk personeel en heel coulant!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    7,1
    Het dakterras
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco was stuk

    Het dakterras

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    4,6
    eerste en laatste keer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten

    Lekkage op de kamer, eten was slecht (koud, niet vers) + te weinig personeel wat mij betreft

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    5,4
    Matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel en eten

    Locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,1
    Goed eten prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel geluid overlast. Duitse jongeren. Geluidruchtig

    Goed eten prima locatie. Alles dicht bij

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    4,6
    Geen variatie bij eten en het was koud!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen variatie bij eten en het was koud!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    6,7
    De plek was ideaal.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het balkon was heel klein en de kamers waren erg rumoerig.

    De plek was ideaal. Dicht bij het strand en bij uitgaansgelegenheden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    6,7
    Voor mij eenmalig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Haren op kussens en handdoeken

    De locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    7,5
    prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten

    keuze bij het diner

    personeel was behulpzaam en altijd vriendelijk

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,9
    ontbijten voor 8:00uur was geen probleem, ontbijt was...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    buiten de receptioniste om sprak men alleen Spaans.

    ontbijten voor 8:00uur was geen probleem, ontbijt was hierdoor wel soberder dan gebruikelijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    5,8
    el arenal is goed de accommodatie viel tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer en het eten

    De ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    5,0
    Slecht, op schoonmaak na
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten was echt slecht Gebouw lijkt vervallen, voelde onveilig

    Elke dag schoonmaak en schone handdoeken

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    7,5
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matrassen konden beter. Badkamer douchen in bad

    Locatie is goed. Bediening in het restaurant is goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    5,4
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten was niets bijzonders! Enorm doorgezakt bed. En ook enorm gehorig.

    Locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,5
    was prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    variatie

    matig

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    8,3
    Voor te overnachten/douchen en halfpension met niet teveel eisen is het hier goed vertoeven ! Airco
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein zwembad

    Hadden geen hoge verwachtingen gezien de prijs. Dus prijs kwaliteit voldoende.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    5,0
    voor 3 dagen prima locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    eten en kamer uitzicht

    locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    4,2
    De locatie was goed
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen balkon geen locker geen koelkast.

    De locatie was goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    4,6
    Locatie en hygiëne is goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is niet te vreten, avondeten helemaal niet geprobeerd!

    Locatie van het hotel was goed! Vlak aan het stand.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    7,9
    Matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het avond eten koud

    Ja

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,1
    Locatie was perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Belichting in de badkamer was heel slecht en ontbijt was weinig variatie en weinig zelfgemaakt

    Locatie was perfect

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    7,5
    In het centrum en geen last van de drukte
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer enorm groot

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    7,5
    suipeh
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diner

    Megapark

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    7,5
    De balkon
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dinner

    De balkon

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,9
    Eten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    5,8
    Ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn vrouw heeft rugklachten. Gevraagd om topmatras was op voorraad enkele malen aangegeven maar helaas niet gekregen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    5,4
    Zie de vraag: Wat viel u tegen?
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Het ontbijt was zeer matig, diner hebben wij geen gebruik van gemaakt. De kamer was redelijk schoon

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    6,7
    Prima lokatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer enorm gehorig. Auto erg slecht in het dorp te parkeren. Zwembad nooit gevonden

    Prima lokatie

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    7,5
    Prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Onthaal. We moesten zelf vragen waar het zwembad was, waar de ontbijtruimte was.Hoe de airco functioneerde.

    Prima locatie

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    6,7
    proper maar heel slecht eten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Het eten was van heel bedenkelijke kwaliteit.

    De kamer

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    7,5
    vriendelijk goed gelegen zeer net maar het ontbijt variatie bv ontbijtkoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    ontbijt en de tv is aan vernieuwing toe

    proper en netheid

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    5,8
    prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lawaaierige eetzaal, borden vlogen in het rond door serveersters.Heel basic kamers.Te weinig personeel in de eetzaal. Geen wifi (betalend internet)

    prijs/kwaliteit

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2015

    6,3
    goede locatie dicht bij strand
    • Vakantiereis
    • Groep

    het avondeten is echt voor verbetering vatbaar frieten die niet zijn doorbakken weinig keuze vlees en steeds dezelfde vis

    goede locatie dicht bij strand

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    2,9
    1 meisje van de hotel bar.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onvriendelijk personeel.kleine kamers.slechte schoonmaak.slecht eten.matig ontbijt.heel slecht bed.heel veel lawaai.verstopte douche.lekke batterijen in afstandsbediening.enz en.

    1 meisje van de hotel bar.erg vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    7,9
    Prijs/kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Vele klassen kinderen in vakantieperiode --> luidruchtig - slechte nachtrust. Alle zijde & achterliggende kamers hebben een niet zo best uitzicht.

    Prijs/kwaliteit. Supermarktjes,kapper,fietshuur naast het hotel. Strand , bushaltes en taxi s vlakbij.

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    7,5
    de ligging is perfect, meteen aan t strand en de gezellige...
    • Vakantiereis
    • Stel

    het eten is ronduit slecht, maar wat wil je ook voor die prijs! voor een dubbeltje kun je niet op de eerste rang zitten! Dus we zijn lekker gaan uit eten elke dag.

    de ligging is perfect, meteen aan t strand en de gezellige barretjes en restaurantjes op een paar 100 meter afstand

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    7,1
    Prijs kwaliteit was erg goed.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het diner en ontbijt is erg slecht. Ik raad iedereen aan om niet met diner en ontbijt te boeken maar lekker in de omgeving te gaan eten. Genoeg leuke restaurants.

    Prijs kwaliteit was erg goed. Schone kamers en ideale ligging.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    6,7
    Prima kamer om alleen te slapen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was niet zo veel keus bij het avond eten waardoor we vrijwel elke avond uit eten zijn geweest.

    Prima kamer om alleen te slapen. Handdoeken werden netjes iedere dag vervangen. Locatie was goed, vlak bij het strand.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    6,7
    De locatie is top, dichtbij het strand en de levendige...
    • Vakantiereis
    • Groep

    We waren met 3 vrienden, maar qua bedden stond er een eenpersoonsbed en een twijfelaar. De kussens waren ronduit slecht, maar voor een paar nachten nog net te doen

    De locatie is top, dichtbij het strand en de levendige boulevard. Voor een vakantie met vrienden prima.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    8,3
    Super locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Èen bed.. Daar viel niet op te slapen. De rest van de bedden waren oke.

    Super locatie!! Echt ideaal als je graag aan op strand ligt en van drukte houdt!

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    8,3
    Wij zaten hier met 3 vriendinnen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wij zaten hier met 3 vriendinnen. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Bovenste verdieping had een enorm balkon, hebben we geluk mee gehad. Het eten vonden wij prima en het avondeten was elke dag weer verschillend. De ligging was perfect voor het uitgaansleven en het lag dichtbij het strand.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    5,8
    Fijne locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Dat we in een vergeten hoekje lagen, we hadden op de slaapkamer 1 raam dat uitkeek op. Tsja, wat was het eigenlijk? Een "binnenplaatsje" van 1 op 1. Dus absoluut geen uitzicht en daardoor steeds erg donker op de kamer

    Fijne locatie. Dicht bij het strand.

  • Beoordeeld op: 27 juni 2015

    5,4
    de locatie is zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    lawaaierig hotel, ge hoort uw buren. lawaaierige buurt, ge kunt er niet slapen.of rusten. ontbijt was basic, ontbijtkoekjes en mini-croissants kwamen van een low budget winkel. Het warm eten was niet te eten, het vlees en de vis waren iedere dag uitgedroogd, weinig keuze en weinig afwisseling.

    de locatie is zeer goed het personeel was ook vriendelijk

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    6,3
    De locatie was erg goed, ook de kamers waren fijn, en het...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De receptionisten waren erg slecht, en wilden ons niet te woord staan. Ook zat er iemand van onze groep vast in de lift, en moest toen 400 euro betalen. Terwijl de lift uit zichzelf stopte, dit was erg vervelend, want het was of die 400 euro, of onze spullen inpakken.

    De locatie was erg goed, ook de kamers waren fijn, en het feit dat we een balkon hadden.

  • Beoordeeld op: 12 juni 2015

    9,2
    De kamer, maar vooral de badkamer (!
    • Vakantiereis
    • Groep

    De kamer, maar vooral de badkamer (!), was groot en schoon. Het personeel was super vriendelijk, zelfs als je na een avondje stappen slingerend de lobby in kwam waren ze je nog bereid om je te helpen (bijv. als je voor de zoveelste keer het pasje van je kamer bent vergeten). Wat vooral goed beviel was de ligging, in een paar stappen was je al op de gezellige boulevard of het prachtige strand. Het eten was prima te doen voor niet al te kieskeurige mensen: altijd een wisselend buffet met standaard een uitgebreide saladebar. Het hotel is verder redelijk rustig, het is een mix tussen oudere mensen en jongeren.

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    7,9
    Prijs en locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bij t uit checken moesten we opeens 10 Euro extra betalen voor t gebruiken van een 3e kamer pasje terwijl dit niet t geval was. Gewoon schandalig!

    Prijs en locatie

Er zijn ook 20 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Mediodía

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: