Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over ME Madrid Reina Victoria by Meliá 4-sterren

Plaza de Santa Ana, 14, Madrid Centrum, 28012 Madrid, Spanje

#93 van de 327 hotels in Madrid

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 690 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    10
    Fabulous
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kan niet zo snel vertellen wat er tegen viel daarvoor was ik waarschijnlijk te kort voor in ME hotel

    I was surprised that they have a menu for dogs but I was Very satisfied about the location

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    9,6
    Top hotel met zeer goede service
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met uitzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamerinfo op booking.com was niet correct, volgens booking.com hadden wij een kamer met douche en bubbelbad gereserveerd maar bij aankomst was er geen bad aanwezig, na contact met de receptie hebbn we een upgrade gekregen naar een kamer met bad (geen bubelbad). Volgens het hotel kon geen kamer met bad worden gegarandeerd, dit was niet vermeld op booking.com

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    6,7
    Leuk weekend weg naar Madrid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers zijn erg klein, geen koffie/thee op de kamer, weinig stopcontacten, best gehorig (zowel de buren als de disco van het dakterras), bar op dakterras is prijzig.

    Service was goed, en de bar/disco op het dak was leuk, ontbijt tijden zijn tot lekker laat, ook uitchecken was tot 12 uur.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    9,6
    Trendy hotel midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer had uitzicht op een muur en we moesten vanaf de 3e etage naar boven kijken om te zien wat voor weer het was. Een kamer vooraan koste 40 euro per dag meer.

    Het hotel ligt super centraal aan een gezellig plein met veel terrassen. Ontbijt hebben we genomen op het terras, aangezien het 25 euro pp koste om in het hotel te ontbijten. Zoveel eten we niet in de ochtend. Het hotel is vrij trendy, de loungemuziek bij de receptie komt je tegemoet. Personeel bij de balie is aardig en behulpzaam. Er zijn heel veel taxi's voor de deur. Een ritje naar het vliegveld kost 30 euro. De kamers zijn prima en comfortabel, wel wat klein, maar voorzien van alle gemakken, een badkamer met inloopregendouche en een heerlijk bed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    9,6
    Ligging, ontbijt en kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer keek uit op een binnenplaats

    Ligging, ontbijt en kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    8,3
    Het was weer heerlijk het goede gevoel ala dat je this komt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ik kom altijd terug in me hotel santa anna plaza. De locatie is súper pude centrum Gezellig plein veel terrasjes

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    5,4
    Personeel is vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rooftopbar was wegens een privé feest gesloten. Kamers zijn erg gehorig.

    Personeel is vriendelijk. Centrale ligging.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    10
    heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    heerlijk ontbijt ook heerlijk hip restaurant om 's avonds tapas te eten zeer goeie ligging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    7,5
    jammer van het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt was duur voor hetgeen aanwezig was hadden meer verwacht voor 25 euro

    mooie ligging

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    8,8
    Ons verblijf is ons uitstekend bevallen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    De kamer was aan de kleine kant.

    De locatie is super. Prachtig design hotel.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    10
    dubbel betaalt nog geen terugbetaling
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    oplossen betaal orobleem

    het feest 31-12

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    7,9
    De ligging is fantastisch, het personeel is echt heel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt is uitbesteed aan een restaurant, de vriendelijkheid was hier ook niet optimaal, de dame was bits. ook viel het tegen dat het ontbijt niet inclusief was.

    De ligging is fantastisch, het personeel is echt heel behulpzaam. de kamer was goed.

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    9,6
    Relaxed hotel met gezellig dak terras en gezellig plein...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Koffie machine bij ontbijt gaf vaak storing. 2 zou beter zijn.

    Relaxed hotel met gezellig dak terras en gezellig plein (plaza st Ana) voor de deur. Heerlijk bed en mooi uitzicht kver het plein

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    5,8
    Prima locatie in het hart van de stad
    • Vakantiereis
    • Stel

    1. De lounge van het voormalige Reina Victoria hotel is verdwenen. De kleine lounge van het nieuwe ME hotel mist de allure en voornaamheid van de vorige. Een groot gemis. 2. Het ontbijtbuffet is goed maar in verhouding veel te duur (25 euro per persoon). De andere ontbijtkeuzes zijn goed. Al moet ook hier extra worden betaald voor elk kopje koffie. 3. Uitleg bij de technische appartuur op de kamer is niet in het Nederlands beschikbaar. 4. Bar in het hotel is verdwenen.

    Prima locatie in het hart van de stad

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    8,3
    Kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    mijn zoon van 17 jaar mocht niet naar het dakterras van het hotel. Vanaf 18 jaar. Dit was wel 1 van de punten waarom ik het hotel had uitgezocht. Misschien goed om dit te vermelden in de omschrijving.

    Kamers Ligging badkamer ruim restaurant bij hotel Fitness met naastgelegen sportschool, echt super!

  • Beoordeeld op: 16 april 2016

    7,9
    Heerlijk ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer naast voorraadkast. Dus wat gehoriger.

    Heerlijk ontbijt! En een super goede lokatie

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    7,1
    Het ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamer aan de kleine kant

    Het ontbijt was goed. De bar was gezellig

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    9,2
    Wij voelden ons helemaal zen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij voelden ons helemaal zen.

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2015

    10
    De vriendelijk en servicegerichtheid van de medewerkers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De vriendelijk en servicegerichtheid van de medewerkers. Tevens is de lounch bar op het dakterras geweldig

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    8,8
    Positieve atmosfeer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Positieve atmosfeer

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    8,8
    De kamer en de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer en de locatie

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    7,9
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: