Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Melia Sancti Petri Hotel 5☆G.L. 5-sterren

Chiclana Costa S/N, 11139 Novo Sancti Petri, Spanje

#1 van de 39 hotels in Novo Sancti Petri

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 368 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,5

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    8,8
    Top Hotel, qua kamers, accommodatie, eten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer met Toegang tot het Zwembad en Privétuin
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor deze categorie van hotel verwacht je dat de medewerkers die contact hebben met de gasten op z’n minst een basiskennis Engels hebben,...

    Top Hotel, qua kamers, accommodatie, eten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    10
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer met Toegang tot het Zwembad en Privétuin
    • Verbleef 5 nachten

    Aanvankelijk de wifi in de kamer, maar dit werd subliem opgelost door een andere kamer te geven met upgrading.

    Geweldige service en klantgerichtheid van medewerkers. Ze doen werkelijk alles voor je om het naar je zin te maken.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    9,2
    Goed hotel en een prachtige locatie met groot zwembad en strand!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Premium Kamer met Uitzicht op de Golfbaan
    • Verbleef 7 nachten

    Veel mussen aanwezig die het voedsel van je tafel wegkapen als je niet oplet maar soms ook op het eten zitten (binnen). Lunch tentje op het strand is erg klein.

    Prima kamers. We hadden zelfs een van de drie kamers met een heel groot balkon. Hotel let op details (Klein lampje brand nachts in de gang voor als je nachts naar het toilet wil en geen licht aan wil doen en je krijgt een extra kaart zodat je ook apparaten kan opladen als je niet aanwezig bent op de kamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    6,7
    De kamer was mooi, groot, schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer - Zeezicht
    • Verbleef 4 nachten

    Personeel in de restaurants. Onvriendelijk.

    De kamer was mooi, groot, schoon. Strand en strandbar mooi. Personeel bij receptie heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    8,3
    Lekker wandelen en uitwaaien langs het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer
    • Verbleef 5 nachten

    De maaltijden (bijv. koffie was niet lekker, brood was niet altijd vers, geen verse jus d'orange, hetgeen je wel zou mogen verwachten van een 5* GL resort).

    De ligging pal aan het strand, mooi zwembad, hygiëne.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    10
    Super hotel op prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het enige minpuntje was dat er in de avond een chocolaatje op ons bed was gelegd (dat is aardig) door een medewerker die een zeer sterke aftershave geur achterliet. Die kregen we niet meer weg en roken we de dag erna ook weer toen we in de hal bij de receptie binnen liepen. Hier zou wel aandacht aan besteed moeten worden, niets zo vies als een onbekende geur die in je kamer blijft hangen.

    Prachtige locatie! Mooie zwembaden! zeer attent personeel! Wij aten in het buffetrestaurant (in maart was het snack restaurant bij de zwembaden uiteraard nog niet geopend) en dat vonden we eigenlijk best prima. Er is ook een restaurant met michelin-ster maar daar hebben we ons niet aan gewaagd. We kunnen ons voorstellen dat het buffetrestaurant in het hoogseizoen erg druk kan zijn, maar nu was het voortreffelijk met veel keuze en zeer attent personeel.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    9,6
    Luxueuze resort die op betaalbare wijze de perfectie benadert
    • Vakantiereis
    • Stel
    • The Level Kamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 8 nachten

    - talenkennis personeel - cappuccino kan beter

    - Over de hele lijn een fantastische ervaring: personeel, eten, kamer,... - Leuke strandbar (Duna) - Alevante: zeer lekker 'bijhuis' van tweesterrenresturant Aponiente uit El Puerto de Santa Maria. - Prachtig strand (La Barrosa) - Perfect vertrekpunt om dit deel van Andalusië te bezoeken. Aanraders: Cadiz, Sanlucar, Vejer de la Frontera (Jerez is ook erg leuk, hadden we vroeger al uitgebreid bezocht)

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    9,6
    Leuk hotel vlak aan het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuk hotel vlak aan het strand.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    9,6
    Prettig verblijf in comfortabel hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spa is klein en dus al snel druk.

    Comfortabel hotel. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    9,2
    Genoten!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Kamer
    • Verbleef 6 nachten

    ontbijt en diner fantastisch. Heerlijk zwembad. Mooie grote kamers.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    7,5
    Prima
    • Stel
    • Premium Kamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De sfeer hett is steriel, het zwembad water is ijskoud, personeel bij la dune was niet vriendelijk.

    De klantvriendelijkheid

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    9,2
    Heerlijke vakantieplek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer met Frontaal Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Handdoeken worden iedere dag vervangen. Niet meer van deze tijd.

    Prachtige plek aan het strand.

    Verbleven in oktober 2016

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: