Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Iberostar Grand Mencey 5-sterren

Dr. José Naveiras, 38, 38004 Santa Cruz de Tenerife, Spanje

#1 van de 16 hotels in Santa Cruz de Tenerife

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1689 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    9

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    10
    Top hotel op een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten

    Top hotel op een goede locatie. Personeel is geweldig, niets is te veel. Was de tweede keer hier, en zal zeker nog eens gaan. Prijs/kwaliteit is uitstekend

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    10
    Verwarmd buitenzwembad erg fijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht

    Helemaal niets.

    Wat niet! Echt geweldig dit! Personeel zorgde ervoor dat we ons erg welkom voelden en dat niets teveel gevraagd is. We moesten om half 5 's nachts op om ons vliegtuig te halen: kregen we gewoon gratis ontbijt op de kamer met verse jus 'd orange, verse koffie, croissantjes, donuts en noem maar op! En verwarmd buitenzwembad is toch echt wel lekker.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    10
    Gewoon een uitstekend 5 sterren hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten

    Af en toe is er een bruiloft maar de overlast is gering en vaak van korte duur.

    Gewoon een uitstekend 5 sterren hotel in een rustige buurt nabij een prachtig park. Parkeergarage kost 12 euro per dag maar is zeer ruim en 24h beveiligd.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    10
    Heerlijke ontspanning gedurende 5 dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een anti slip mat in de douche zou een welkome aanvulling zijn.

    Geweldig hotel , ondanks dat we een kamer dat niet aan de tuinzijde lag, was het in de avond stil. De fitness ruimte was geweldig en ook het zwembad met zout water. Ontbijt hebben we niet genomen, daar wij in de ochtend amper trek hebben. De prijzen van het restaurant zijn wat duurder dan in restaurants in de omgeving, wat logisch is want het is 5 een sterren hotel. Centrum is hooguit 5 minuten van het hotel vandaan.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    10
    Puur genieten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ingang van het hotel via de parking is moeilijk te vinden.

    Prachtig hotel met superlief personeel. We werden echt in de watten gelegd. De kamer was groot, luchtig en geen last van geluiden van buiten de kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    9,2
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, fantastisch...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurants zijn te duur voor wat je krijgt , in de omgeving leukere en goeie restaurants te vinden

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, fantastisch ontbijt buffet . Ligging dicht bij park .

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    9,2
    Heerlijk hotel aan rand van de stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koffie/thee faciliteiten op de kamer, maar dat is dan ook het enige.

    Groot bed, grote kamer en groot balkon erbij! Alles aanwezig in het hotel, vriendelijk en servicegericht personeel. Spa aanwezig tegen betaling (18e pp). Groot buitenzwembad (lauwwarm). Locatie aan rand van de stad, maar met 10 min lopen ben je overal. Tegenover hotel 2 tapasbarretjes en binnen 50m een ander restaurantje. En meerdere restaurants bij hotel zelf. Ik kan het hotel iedereen aanbevelen!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    10
    prachtig hotel met heerlijke Spa.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diner kun je beter buiten het hotel doen. Op loopafstand zitten er heerlijke restaurantjes. Bijv. Ramon bar.

    Dit is ongetwijfeld het beste hotel van santa Cruz. Een aantal positieve punten: - zeer goed en volledig ontbijt. - ruime schone kamers - heerlijke Spa - goede parking (betaald)

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    9,6
    Super vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verlichting in de bar is uiterst ongezellig.

    Super vriendelijk personeel! Heerlijke wellness! Een groen hart in de stad en slechts 1km verwijderd van het centrum.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    6,7
    Hotel met mooie authentieke lobby maar simpele kamers.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin (1 Volwassene)
    • Verbleef 1 nacht

    Via Booking kamer aan tuinzijde geboekt, maar kamer zonder balkon gekregen. Sobere badkamer had alleen een douche, geen bad. Uitchecken bij receptie kostte 15 minuten om slechts 1 nacht te betalen. Er is niet eens een waterkoker op de kamer, dat mag je voor 5* hotel toch wel verwachten.

    Mooi authentiek hotel, met ronde binnentuin en binnen- en buitenzwembad

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 januari 2018

    10
    Mooi hotel met grandeur in de stad, met supervriendelijk personeel !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 4 nachten

    Wij hadden een kamer aan de tuinkant en daar was regelmatig wat geluid vanuit de keuken of het terras maar nooit echt hinderlijk.

    De locatie aan de rand van de stad maar op loopafstand van heel veel leuke restaurantjes en het centrum, hopon hopoff bus stopt om de hoek. Heel simpel om een auto te huren in het hotel via Avis. Goed ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    7,5
    Aangenaam hotel, prachtige ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer keek op binnenplaats waardoor je steeds inkijk had en de gordijnen moet sluiten. Op vraag om een restaurant te reserveren, geen antwoord gekregen en dus stonden we voor een gesloten deur.

    Heerlijk ontbijt, aangenaam hotel dicht bij alles, stad zee winkels etc.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    6,3
    Never Again !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We overnachten op kamer 249 luxe kamer die net boven het terras is waar drank word geserveerd. Tot 01u00 in de nacht lawaai en dan de rest van de nacht een gezoem van airco of dergelijke. Helaas kunnen we daar weinig aan doen zij de manager.

    Locatie,zwembad,mooie tuin, luxe uitstraling

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    9,2
    Geweldig ontbijt, inclusief verse smoothies!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Geweldig ontbijt, inclusief verse smoothies! Wij adviseren om kamer met tuinzicht te nemen, want dan heb je gevoel van oase in een drukke stad. Geweldig zwembad en fitness. Alle medewerkers zijn echt supervriendelijk. Goede parkeergarage. Kosten € 12 per dag.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    9,6
    Heerlijk verzorgd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 10 nachten

    Het hoofdkussen (maar dat is altijd een zwak punt in Spanje)

    Mooie faciliteiten zoals binnen- en buitenzwembad, fitnessruimte, informatiecentrum, gratis taxi naar strand en goede hotelbar

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    9,6
    Prima voor kamer en ontbijt !!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Het eten viel ons niet tegen maar vond het iets minder . Rauwkost zoals salade enz .hebben wij gemist . De drank in het hotel wel duur .

    Het ontbijt top , kamers oke , locatie prima .

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    8,3
    Fijn en relaxed hotel en op loopafstand van centrum!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Saunagelegenheid viel beetje tegen. Was niet warm. Zowel sauna, turks stoombad werkten niet goed.

    Erg vriendelijk en behulpzaam personeel, mooie kamer met uitzicht op zee!, mooi park voor de deur, loopt binnen 5 min naar centrum van Santa Cruz de Tenerife👍

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    6,7
    Prima hotel, al mag je dat in deze klasse verwachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst - even vertellen hoe laat het ontbijt is, de parkeergarage aanwijzen, etc. We kregen de kamerpas en dat was het dan. Kleine dingen zoals hard toiletpapier, slecht 1 handdoek, geen haakjes om je handdoek op te hangen. Verder moesten we de hele dag zwaaien naar het personeel om de aandacht te krijgen om iets te kunnen bestellen. Zou op dit niveau meer aandacht voor de gast verwachten.

    Prima hotel, al mag je dat in deze klasse verwachten. Leuke omgeving en ontbijt was zeer uitgebreid.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    9,2
    het zwembad was heel goed!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat de parkeergarage betaald is, maar op zich kun je gratis parkeren aan de straatkant.

    het zwembad was heel goed! ook de locatie was perfect! Lekker ontbijt met verse smoothies! erg goede prijs kwaliteit-verhouding

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    9,2
    Een fantastisch verblijf in de hoofdstad van Tenerife!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Het zwembad was gevuld met zout water, niet zo ons ding. Wel waren er twee zoetwater buitendouches. Ook het magneetsysteem van de kamers was erg zwak waardoor we onze kaartjes elke andere dag opnieuw moesten laten registreren. (We hadden ze ver weg van onze Smartphone, maar helaas)

    Het ontbijtbuffet was fenomenaal! Je kon er elke ochtend cava krijgen, alsook verschillende versgeperste vruchtensappen en smoothies. Je kon zowel binnen als buiten ontbijten in een rustige setting. Ze hadden een enorme variatie van kazen en charcuterie en het verse fruit was voor ons een absolute topper! Bij de yoghurt stonden verschillende zaden en pitten om toe te voegen, van lijnzaad tot pompoenpitten en van gojibessen tot chiazaadjes, you name it..they have it! Wij waren énorme fan!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    10
    Top verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Ik zou het zo niet weten, wat er tegenviel.

    Top ontbijt, super veel keuze. Groot hotel midden in de stad terwijl het toch rustig was op de hotelkamers. Het uitzicht over de Atlantische Oceaan was ook geweldig! Fijn personeel en super mooi zwembad. Echt helemaal top!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    7,5
    Probleem goed opgelost: blijft al met al een fijn hotel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    Personeel zeer divers. Van uitstekend en erg attent (jongen in bar) tot bijna onaangenaam, ongeinteresseerd en nors bij de wat oudere, mannelijke bediening. Aan de receptie duurt de incheck lang, alternatieven bekijken (i.v.m. upgrade) eveneens. Het meeste personeel spreekt Spaans en slecht Engels. Mannelijke receptionisten wat nors en ietwat ongeinteresseerd, zeker geldt dit voor de man die (af en toe) koffers moet dragen. Onze jacuzzi was niet schoon. Dit is uitstekend opgelost met een andere, betere kamer. Kussens synthetisch (jammer), dekbed eveneens. Airco werkt nauwelijks. Gezien de prijs en de manier waarop e.e.a. opgelost is, zijn wij toch tevreden alhoewel 5 sterren hier niet aan de orde zijn.

    We zijn hier eerder geweest. Prima hotel vlakbij park, restaurants en centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    9,2
    Zalig verblijf in super hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 6 nachten

    Wij vlogen op de luchthaven in het Zuiden. Het hotel is gelegen in het Noorden en biedt geen luchthavenshuttle aan. Wij hebben 2x een taxi genomen, dit kostte 75 EUR/rit, maar dat wisten we uiteraard op voorhand.

    Mooi hotel, mooie deluxe kamer met terras. Kamer was ruim en de badkamer eveneens. Wij hoorden niets van andere gasten dus goede isolatie. Superdeluxe ontbijtbuffet, nooit gezien! Zeer lekker. Gerechten die 's middags en 's avonds besteld konden worden waren tevens zeer lekker. Wij reisden einde mei en het was geen overrompeling in het hotel. Steeds zeer rustig liggen aan het zwembad. Ik raad het hotel aan iedereen aan!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    8,3
    Luxe hotel in prachtige, niet erg toeristische stad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Geen koffie/thee faciliteiten op de kamer. Geen afscheidingen tussen de balkonnen daarom hier geen privacy. Airco deed het niet/slecht. Openingtijden zwembad 10-18, terwijl het zwembad nog heerlijk in de zon was om 18:00. Verzorging van de schildpadden kan beter.

    Het hele hotel voelt luxe aan, prachtig gebouw. Erg vriendelijk personeel. Tuin is prachtig met hele leuke zitplekjes. Zwembad was heerlijk! Groot genoeg om echt even te zwemmen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    9,2
    prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten

    Badkamer had iets groter mogen zijn.

    Prima, goede locatie. Alles is gemakkelijk te bereiken. Taxi's zijn niet duur. Genoeg restaurantjes in de buurt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    10
    Wij gaan de volgende keer zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zou het niet weten

    Top ontbijt, de ligging vlakbij het centrum, mooie kamer, rustige sfeer, vlakbij gezellig parkje, goede keuken, allerlei faciliteiten

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    7,1
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht

    We kregen weinig uitleg betreffende de restaurants, we zijn hier voor de 4 de keer en hebben nu pas bij het 'half pension' restaurant te horen gekregen dat er ook nog een à la carte restaurant is bvb. De gang met tapijt naar de kamers was stoffig en vol vlekken.

    We hebben genoten van het ontbijt buiten op het terras. De kamers zijn mooi en verzorgd. We wilden graag een bad en dat hebben ze voor ons geregeld.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    9,6
    Geweldige tijd gehad.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (1 Volwassene)
    • Verbleef 7 nachten

    Ik kan over dit hotel niks slechts zeggen.

    Geweldige tijd gehad. Het hotel is één en al karakter, het personeel vriendelijk maar discreet, elke avond is er live muziek in de bar, de faciliteiten zijn top maar niet bling bling. Super.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    10
    Ideaal, mensen zijn zeer vriendelijk en oprecht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten

    betaald parkeren

    We verbleven in dit hotel voor een week helaas was dit te kort. Het personeel in dit hotel verdient een AAA-rating e. g. mister Salvador (fo manager) , Joel receptie, Domingues ( receptie) en Manuela (huishouden) , Juan (toerisme bureau) . De faciliteiten in dit hotel zijn geweldig zwembad, fitness etc. Het hotel ligt op loopafstand van de stad. Parkeren is EUR 10 per dag. Ik zeker dit hotel aanraden aan iedereen. Ik zal zeker terugkomen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    9,2
    Uitermate prettig hotel, heel relaxte sfeer, heerlijke tuin...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Minpuntje is misschien dat het restaurant in de avond wat ongezellig is. Gelukkig zijn er genoeg leuke tentjes op loopafstand.

    Uitermate prettig hotel, heel relaxte sfeer, heerlijke tuin midden in de stad, mooie kamers en zwembad. Heel vriendelijk personeel. Ligt aan een mooi stadspark.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    8,8
    uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De houten vlonders bij het buitenzwembad zagen er wat verouderd (afgebladderde verf) uit. Maar dat was het enige feitelijk :)

    Zeer vriendelijk personeel, fijn bed, schoon, centrale locatie, lekkere zwembaden en goed a la carte restaurant.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    10
    topverblijf op een topbestemming
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    fantastische ligging (bushalte), ruime parking, rustige kamers met zicht op binnenpark met zwembad; mooi gebouw; lekker ontbijtbuffet en voortreffelijk restaurant ; vriendelijke bediening en service; gewoon perfect

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    9,2
    Heerlijke relaxte sfeer. Goed om helemaal tot rust te komen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijke relaxte sfeer. Goed om helemaal tot rust te komen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    8,3
    Luxe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Groot en onpersoonlijk. Bed.

    Luxe. Ontbijt. Faciliteiten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    10
    3 geweldige dagen
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt super, zwembad heerlijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,6
    Rust en luxe in centrum van een stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bar en restaurant wel duur

    De rust, vriendelijkheid en luxe , niet te vergeten het zeer uitgebreide ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    8,3
    prachtige kolloniale architectuur, dichtbij het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    binnenzwembad betalend

    architectuur, ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    9,2
    Heerlijk tot rust gekomen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijne rustige kamer, super ontbijt,geweldige locatie.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    9,6
    Een oase van rust in de stad
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (1 Volwassene)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een oase van rust in de stad

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    10
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer en de temperatuur in het gebouw

    Super ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    7,5
    Fijn bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Binnenzwembad tegen betaling en reserveren

    Fijn bed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    9,6
    De hele sfeer in het hotel was zeer aangenaam!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    De hele sfeer in het hotel was zeer aangenaam! Binnenpleinsfeer was top!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    9,6
    Genoten van een mooie omgeving en een top hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We musten haken om jassen en handdoeken aan op te hangen.

    Heerljk ontbijt, super vriendelijk personeel en top locatie.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    9,6
    Kamer, ontbijt, publiek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer, ontbijt, publiek

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    9,2
    Ontbijt!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    10
    Heerlijk!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (1 Volwassene)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Waanzinnig hotel met fijne kamers, uitgebreid ontbijt, gym en zwembad.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    10
    Prima hotel, goed gelegen, makkelijk te bereiken en goede...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 5 nachten

    N/a

    Prima hotel, goed gelegen, makkelijk te bereiken en goede faciliteiten. Aanrader!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    9,6
    hotel was pure luxe, alles in orde, goede bediening, super...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    hotel was pure luxe, alles in orde, goede bediening, super ontbijt met alles tot in de puntjes ...

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    7,5
    Ontbijt ok.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt ok.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    10
    Stijlvol hotel, alles erop en eraan
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stijlvol hotel, goed en uitgebreid ontbijt, behulpzaam en vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    9,2
    ontbijt uitzonderlijk , kamer en vooral bed prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 11 nachten

    ontbijt uitzonderlijk , kamer en vooral bed prima

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    10
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt Zwembad en tuin Zeer ontspannen sfeer

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    8,8
    Mooie hoteltuin en het hotel is vlak bij een prachtig park.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was enigszins 'kaal'.

    Mooie hoteltuin en het hotel is vlak bij een prachtig park.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    9,6
    Alles klopt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stank uit toilet

    Alles klopt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    10
    Excellent
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin (1 Volwassene)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Geweldig, vriendelijk, behulpzaam personnel - echt iedereen van kamermeisje, receptie/restaurant tot managers toe.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    9,6
    Ervaring om niet te vergeten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gratis parkeerplaats en spa was exclusief

    De kamer met ruim bed en balkon

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 maart 2016

    9,5
    Prima ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima ontvangst. Wij waren te vroeg , onze kamers waren nog niet klaar, maar we kregen direct een glas champagne aangeboden. Parkeren is prima onder het hotel, daar zijn 40 plaatsen voor hotelgasten. Daarnaast zijn er nog veel plaatsen in het openbare gedeelte. Prima ontbijt, maar past bij de prijs die je er voor betaald.

  • Beoordeeld op: 1 februari 2016

    7,9
    De top locatie en een super ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor een hotel met 5*, hoort gewoon een gratis fles water bij aankomst in de kamer te zijn. Er waren te weinig bedden bij het zwembad.

    De top locatie en een super ontbijt.

  • Beoordeeld op: 11 januari 2016

    9,2
    Aangenaam hotel met heel goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Aangenaam hotel met heel goede bedden. Fijn zwembad. Goed ontbijt. Heel goede locatie op hoek van mooi stadspark. Door park wandel je in 10 minuten naar centrum van de stad.

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    9,6
    Via een super deal kregen we een juniorsuite voor een zeer...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Indien het zwembad wat langer open beleef, hadden we er zeker eens van gebruik gemaakt.

    Via een super deal kregen we een juniorsuite voor een zeer schappelijke prijs. Nog nooit in zo'n luxekamer verbleven (met bubbelbad en salon). We sliepen op de 3e verdieping aan de straatkant, maar hadden geen last van het verkeer. Zalige bedden! Ontbijt heel uitgebreid ( te veel om op te noemen) en zeer gedienstig personeel. We hebben buiten het hotel gegeten in één van de restaurantjes in de buurt. Het zwembad zag er ook leuk uit in een grote tuin, en dat midden in het centrum van de hoofdstad. We hebben er geen gebruik van gemaakt omdat we overdag niet in het hotel bleven. Na 18u kan je er niet meer in.

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2015

    10
    Het personeel was ontzettend vriendelijk, schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vergeleken met hoe het hotel eruit ziet, vond ik alleen de badkamer een beetje tegenvallen. deze was een beetje verouderd maar wel heel schoon.

    Het personeel was ontzettend vriendelijk, schone kamers. Daarnaast had ik de aangename verrassing een verjaardagsstaartje op onze kamer te treffen op mijn verjaardag, wat enorm attent was!

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    9,6
    Erg mooie, nette en grote kamer, inclusief groot balkon en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg mooie, nette en grote kamer, inclusief groot balkon en uitzicht op binnenpleintje waardoor geen straatlawaai of dergelijke; goede airco; heerlijk ontbijt in heel mooie ontbijtzaal; mooie tuin en zwembad (zout) ; bushalte aan uitgang; toeristisch infostandje met heel vriendelijke en behulpzame mensen in de inkomhal; kortom een van de mooiste en beste hotels die je je kunt voorstellen!

  • Beoordeeld op: 13 maart 2015

    8,3
    Mooi hotel goed gelegen met alle faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Had gevraagd mooi uitzicht en parking, kreeg uitzicht op parking. Na bijbetaling werd het probleem opgelost.

    Mooi hotel goed gelegen met alle faciliteiten.

  • Beoordeeld op: 2 maart 2015

    10
    Het Mencey hotel is goed gesitueerd en een verademing om...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Jammer genoeg had ik een kamer met alleen een douche. Terwijl ik voor meerdere mensen geboekt heb, had ik vergeleken met hen de minste kamer (zonder bad). Ik heb niets aan te merken op de kamer, maar vind het jammer dat daar niet naar gekeken is.

    Het Mencey hotel is goed gesitueerd en een verademing om daar te kunnen verblijven. Het ontbijt was heerlijk en de bedden geweldig.

  • Beoordeeld op: 28 januari 2015

    8,8
    Mooie inrichting met veel ruimte, goed en vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Nogal karige verlichting van de kamer en het ontbreken van een ligbad.

    Mooie inrichting met veel ruimte, goed en vriendelijk personeel, goede keuken, grote en verzorgde kamer ( junior suite),goed slaapcomfort; parking ok.....kortom alles zoals het hoort voor een "grand hotel " van deze categorie.

  • Beoordeeld op: 19 januari 2015

    10
    Mooie en stille kamers (wij hadden een garden view kamer),...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles was naar wens, we hebben de volgende dag nog in de lobby/tuin rondgehangen omdat het er zo fijn toeven was

    Mooie en stille kamers (wij hadden een garden view kamer), statig stijlvol gebouw, prachtige tuin, heerlijk ontbijt, verwarmd zwembad (25C, zelfs in januari kun je er zwemmen)

  • Beoordeeld op: 27 maart 2016

    9,6
    Zeer uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parking extra te betalen.

    Zeer uitgebreid ontbijt.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    9,2
    Feestmaal ontbijt - knus bed - mooie setting
    • Vakantiereis
    • Stel

    Feestmaal ontbijt - knus bed - mooie setting

  • Beoordeeld op: 17 februari 2016

    10
    De locatie ,santa cruz een geweldige stad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen badslippers in de kamer

    De locatie ,santa cruz een geweldige stad. De vriendelijkheid van het personeel. Het ontbijd.

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    7,9
    mooi hotel met mooie tuin en zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligbedden worden 'gereserveerd' door er handdoeken of andere zaken op te leggen: ergerlijk !

    mooi hotel met mooie tuin en zwembad.

  • Beoordeeld op: 17 juli 2015

    10
    De ambiance, sfeer, service, kamer.
    • Individuele reiziger

    Niets.

    De ambiance, sfeer, service, kamer.

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    10
    de accomodatie, de kwaliteit in algemene en specifieke...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    de accomodatie, de kwaliteit in algemene en specifieke betekenis.

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    10
    Great ambiance, good breakfast and room very clean.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Nothing

    Great ambiance, good breakfast and room very clean. Also conveniently located, easy to access by car. Parking garage nearby, 9 euro per day.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2015

    7,9
    Ruime kamer
    • Stel

    Lekkende kraantjes

    Ruime kamer

  • Beoordeeld op: 8 april 2015

    10
    Personeel die weinig of geen engels kon spreken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel die weinig of geen engels kon spreken. ```````

Er zijn ook 22 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: