Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Mesón de Sancho 3-sterren

Carretera Cádiz -Málaga, Km. 94, 11380 Tarifa, Spanje

#15 van de 32 hotels in Tarifa

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1875 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    8,8
    Top locatie (15min naar Tarifa)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Stieren arena achterom.... (wordt deze serieus gebruikt) Andalusië is prachtig, maar ik ben tegen stieren vechten.

    Hotel was blijkbaar niet geheel bezet, en kregen we een uitgebreidere kamer. Deze was top. Hotel is erg mooi en stijlvol ingericht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    9,2
    Erg tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het langs de doorgaande weg ligt, zonder auto kom je nergens.

    Het personeel was vriendelijk, maar helaas spraken sommige medewerkers in het restaurant geen Engels wat communiceren soms lastig maakte. Alles was erg schoon. Zwembad was fijn en alles zag er netjes uit. Je hoorde weinig van de weg.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel sprak geen woord met de gasten, waardoor er een onpersoonlijke sfeer was. We hadden een huisje geboekt, waardoor we een keukentje hadden verwacht. Alleen tafel met waterkoker en koelkastje (minibar) aanwezig.

    Het ontbijtbuffet was uitgebreid en goed. Prima prijs ook.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    7,5
    Aanbevolen!
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geur van houtkachels.

    Omdat het vakantieseizoen nog niet begonnen was kregen we een mooiere kamer dan besproken. Ontbijt en diner heel goed. Vriendelijk personeel. Verder geen ervaring met zwembad etc. Nog te koud in april.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    9,6
    Leuk hotel met eigen sfeer en fijne kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 2 nachten

    Niets eigenlijk

    We hadden een fijne ruime kamer met een balkon met uitzicht op Afrika! Heerlijk om daar even in de ochtendzon te zitten met een kopje koffie of thee dat je op je kamer zelf kunt maken. Fijn groot bed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    5,8
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht eten. Diepvries vlees en vis en werd half bevroren opgediend en na klacht werd het wederom nog steeds koud geserveerd! Er werd geen excuus of compensatie verleend zoals een kopje koffie of gratis drankje.

    De sfeer van het verblijf.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    8,3
    Voor ons vooral een praktisch hotel langs de doorgaande weg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 1 nacht

    Onze kamer was gehorig. Rolkoffertjes over tegelvloer gaf het idee of een vrachttrein door slaapkamer reed. Ook de buren deden niet erg hun best om zich qua geluid zich netjes te gedragen.

    Voor ons vooral een praktisch hotel langs de doorgaande weg. Eenvoudig te vinden en voor één nacht heeft het alles wat we wilden hebben. Kamer is ruim zonder overdreven luxe. Prima ontbijt. Personeel is vriendelijk.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    7,9
    Kwaliteit / prijs ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat men geen boarding pass met qr - code kan uitdrukken aan de receptie op de dag dat men vertrekt. Is wel noodzakelijk gezien je pas 24 u op voorhand online je boarding card kunt aanvragen.

    Ongedwongenheid en en overlegfaciliteiten in de lobby.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,9
    Een goed hotel voor op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Aan de ene kant van de drukke weg is het hotel aan de andere kant een grote tuin met een aantal kleine, vrijstaande houten chaletjes ('casita's'). Hoewel deze bungalowtjes adequaat zijn, krijg je wel een beetje een campinggevoel. Het hoofdgebouw zelf lijkt me veel beter, hoewel ik daar niet terecht kon want vol. Als hotel op doorreis, voor één nacht dus, is het echter prima.

    Het hotel heeft een goede ontbijtruimte en een goed zwembad. Ook is er mooi terras. Het hotel ligt halverwege aan de relatief drukke tweebaansweg Algeciras - Tarifa. Het leuke centrum van Tarifa ligt op ong. 10 a 15 minuten rijden. Parkeren kon bijna voor de deur.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    8,3
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Het ontbijt was oke, had iets meer variatie gemogen. Qua diner gingen we liever naar Tarifa om wat te eten. De keuze in het restaurant was beperkt en je kreeg niet altijd groente erbij.

    Kamers waren super. De accomodaties is zeker goed voor de prijs.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,9
    Fijn voor een paar nachtjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Door de ligging van het hotelgebouw is er praktisch geen zon bij het -toch wel veel te koude- zwembad. Parkeren is soms moeilijk. Gelegen aan een gevaarlijk drukke weg waarbij het soms moeilijk is om te vertrekken naar Tarifa.

    Charmante sfeervolle setting met veel bomen, bloemen en planten. Nabij Tarifa gelegen. Stranden een kwartiertje rijden met de auto. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    6,3
    Rustige ligging, vlot parkeren aan de accomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Ons verblijf viel goed mee, alleen de prijs was aan de hoge kant. Voor €211 per nacht mag het onbijt toch wel inbegrepen zijn.

    Rustige ligging, vlot parkeren aan de accomodatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    10
    wij hebben een superverblijf gehad in dit charmante hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging aan drukke weg. Maar hier heb je in het hoofdgebouw geen last van.

    Vriendelijkheid personeel. Erg servicegericht, zoals je wenst op vakantie. We bleven maar een nacht, omdat we Tarifa wilden bezoeken vanuit onze andere vakantiebestemming. Als je een auto tot je beschikking hebt en wil naar Tarifa, is dit een echte aanrader.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    9,6
    Mooi hotel op een prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    . Het parkeren is gratis op een 2-tal parkeergelegenheden aan beide zijden van de weg. Let wel op dat er een doorgetrokken streep is waardoor je komende vanuit Tarifa alleen rechts kan parkeren en pas ongeveer 5km verderop kan keren. Om dit te vermijden kan je beter bij de benzinepomp parkeren ( vanuit Tarifa net voor het hotel ) hier is de streep namelijk onderbroken.

    Wij zijn wat hotels betreft niet veel gewend ( ex kampeerders) , dus is het voor ons heel snel goed. De kamer was schoon en gezellig ingericht met een zeer ruime badkamer. Tevens was er een balkon met meubilair waar vanuit we Marokko konden zien liggen Het Hotel ligt langs een redelijk drukke weg maar eenmaal in het hotel of bij het zwembad merk je daar weinig van .

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    9,6
    heerlijk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    vriendelijk personeel, schone kamers, lekker bed, goed balkon met prachtig uitzicht en een heerlijk zwembad. De stranden en Tarifa zijn per auto goed bereikbaar. Taxi naar het centrum max 20 euro. Lekker plekje om te chillen met vriendinnen, vrienden of je partner. Ondanks dat het aan een drukke weg gelegen is, is dit hotel een aanrader.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    6,7
    Prima locatie voor doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt langs drukke weg. Je mag de weg niet met de auto oversteken, in kamer geen last van de weg, koud zwembad water, restaurant pas om 20.00 uur open.

    Mooie kamer, goed ontbijt, mooi zwembad

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    8,8
    Fijn.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks.

    Vrolijke aankleding hotel. Fijme loungeruimte. Waterkoker met theezakjes in de kamer. Thee op he balkon met heel in de verte uitzicht op de bergen van Marokko.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,9
    accommodatie uitstekend, prima zwembad, aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Dicht aan de weg, voor wie daar gevoelig voor is, is het verkeerslawaai een minpunt

    Mogelijkheid om diner in het restaurant te bestellen en op de veranda van de eigen bungalow op te eten

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    4,2
    Beoordeling Mesón de Sancho
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt vlak naast een soort snel/autoweg waar je heel de nacht last van hebt. Daarnaast zaten wij met de kamer onder het restaurant wat erg gehorig was, terwijl er een vierpersoons bungalow geboekt was. De kamer stonk, was muf, niet schoongemaakt, de vloer vooral was erg vies maar ook de handdoeken. Daarnaast was het koud en voelde het bed bijna heel de nacht vochtig en nat door de lucht die in de kamer hing.

    Het ontbijt was goed en dat was het zo'n beetje.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 januari 2017

    7,9
    Eten in het restaurant was erg lekker en het is mooi gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Druk van het warme water in de douche was laag

    Eten in het restaurant was erg lekker en het is mooi gelegen. Als je de juiste kamer hebt dan heb je prachtig uitzicht op de heuvels er achter. We komen zeker een keer terug.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    5,8
    Deze keer geven wij het een 6
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het avond eten wat wij er bij geboekt hadden was niet naar wens

    Kamer die wij als eerste kregen stonk muf hebben een anderen kamer gekregen maar die was te veel lawaai van de auto weg

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    8,8
    Hier gaan we gauw nog eens terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift om bagage naar boven te brengen. We hadden deze keer een zware koffer!

    Ruime kamer, schoon en met goede bedden. Goed restaurant erbij tegen nette prijzen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    10
    Mooie locatie, behulpzaam personeel. Aanrader.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt aan de doorgaand weg van Malaga naar Cadiz. Daar ligt een dubbel doorgetrokken streep, dus je mag daar niet oversteken. Er wordt ook volop gecontroleerd door de politie. Kan zijn dat je eerst enkele km's moet omrijden voordat je veilig kunt keren.

    Mooie locatie, werd goed schoongemaakt, behulpzaam personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    8,8
    Ontspannen genoten van sfeervolle locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    De hotelbar had wat vriendelijker ingericht kunnen worden zodat het écht uitnodigde om een drankje te doen. Maar dat is kinnesinne.

    Hoewel we oorspronkelijk economy rooms boekten, (omdat volgens Booking.com het hotel zo goed als vol was), bleek bij aankomst dat die aan de andere zijde van een doorgaande drukke weg lagen. Omboeken naar de luxere hotelkamers aan de 'goede' kant van de weg bleek geen enkel probleem: het hotel was bij lange na niet vol en de upgrading kostte maar ietsje meer per nacht. Dat is ons dan ook goed bevallen. Fijne, schone kamers, met balkon met mooi uitzicht en dagelijkse schoonmaak.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    10
    geweldig! een echte aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontbijt uitleg. je wordt bediend wat weer is wat anders is maar wij snapte het niet en de meeste andere gasten ook niet. personeel spreekt niet heel goed engels maar kwamen er mee uit de voeten als je iets nodig had.

    geweldige locatie. je verwacht het absoluut niet langs de doorgaande weg maar wat een plek! tip. ga voor een bungalow. heerlijk vertoeven.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    7,9
    Prima hotel, goede uitvalsbasis voor de omgeving te verkennen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie grote kamers met gescheiden slaapkamers (handig met kinderen). Leuk terrasje met uitzicht op zwembad. Vriendelijk personeel. Prima ontbijt. Goede uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. Een week gelogeerd en was meer dan prima!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    7,5
    Prima doorrijsadresje!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers raken toch wel wat verouderd

    Ligt goed op doorroute langs de zuidkust. Aardig personeel. Neem wel een kamer aan de hotelkant van de weg ivm lawaai van de weg!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2016

    8,3
    Uitstekend hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 6 nachten

    je hebt een auto nodig en moet altijd naar Tarifa voor eten of vertier. Algeciras is onaangename stad.

    mooi hotel, ruime kamer, verzorgd ontbijt, gezellig zwembad.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 27 juli 2016

    9,6
    Leuke overnachting op de weg naar Tarifa!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er loopt een weg tussen het hotel en de huisjes, die weg hoor je wel. Vanaf de huisjes gaat een tunnel onder de weg door want het is best een spannende weg met alle bochten omhoog en omlaag.

    We hadden een superleuke blokhut met een megagroot bed. Lekker je eigen veranda waar je uit je eigen koelkast een lekker wijntje drinkt en van het uitzicht geniet. Goed restaurant! Richting Tarifa passeer je het uitzichtpunt vanwaar je Marokko ziet liggen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    8,3
    In een leuke knusse bungalow overnacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Ligt best wel aan een drukke weg en afgelegen. Kan natuurlijk ook een voordeel zijn.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    7,1
    We hadden een superior kamer, maar het uitzicht viel tegen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (2 aparte bedden) met terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een superior kamer, maar het uitzicht viel tegen omdat we niet op de tweede verdieping zaten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,5
    Geen verblijfshotel wel ideaal als tussenstop. Heel goed restaurant en mooie kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Mooie omgeving met kleurrijke tuin. Goed restaurant.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    8,3
    De avond dat we aankwamen was er een feest, waardoor er...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustige ligging, ruime kamers, fantastisch ontbijt

    De avond dat we aankwamen was er een feest, waardoor er nauwelijks een maaltijd te krijgen was

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    9,6
    Goed familiehotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is een beetje te rustig

    Mooie bungalow serene rust

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    9,2
    Super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat een super mooie bungalow! Heel netjes en erg schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    9,2
    uitstekend geschikt.
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    goede atmosfeer en vriendelijke ontvangst.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    8,3
    tevreden eten matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    eet kwaliteit, keuken is matig

    ja erg goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    10
    Super hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen enkele negatieve opmerking

    Een erg mooi hotel , sfeervol ingericht , een super ontbijt en vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    9,2
    De collectie whoskey van de eigenaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De collectie whoskey van de eigenaar

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    8,3
    Goed hotel, flink stuk buiten Tarifa
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi zwak Avondeten matig: salades vrijwel geheel uit blik!

    Grote, prettige kamer, met koelkastje en balkon. Upgraded!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    10
    Prijs kwaliteit zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit zeer goed. Kamers zijn netjes

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    9,6
    Heerlijk rustige accomodatie waar alle comfort voorhanden is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (2 aparte bedden) met terras
    • Verbleef 2 nachten

    Mooi authentiek hotel-restaurant. Gezellige sfeer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    8,8
    Prima bungalowtje., goede service, goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    De ligging is niet heel geweldig. Als je er op uit wilt, moet dat per auto.

    Prima service. Goed ontbijt. Leuk terrein met zwembad en ligstoelen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    10
    Heerlijk verblijf met zeer vriendelijke bediening, was perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 8 nachten

    Voor het doel van onze reis (Birding) een geweldige lokatie, prachtige kamers met schitterend uitzicht. Ontdijt en avondeten was goed te noemen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    10
    Heerlijke ouderwetse sfeer van de jaren 50 met geweldig vriendelijk gastvrij personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten kon beter maar niet slecht

    Personeel, sfeer, ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    9,6
    Sfeer, ontbijt, gastvrij, mooie omgeving, stiilvol ingericht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche gordijn in badkamer via douchen in bad niet fijn.

    Sfeer, ontbijt, gastvrij, mooie omgeving, stiilvol ingericht! Rustig mooi huisje.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    10
    Super hotel met fantastische en gastvrije sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad, was echt veeelll te koud dat was echt jammer

    Uitstraling, personeel, mooi en schoon!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,9
    Prachtig aangelegde tuin met zwembad, heerlijk rustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het mooi opgezette complex vlak naast de autoweg, waar je beslist geen hinder van ondervind

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    7,5
    Prima plek maar ga ergens anders eten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kwaliteit van het diner in het restaurant. Ronduit slecht!

    De lokatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,5
    Een plezierig verblijf, echter de weg voor de accoma
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De weg voor de accommodatie.

    Natuur

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,6
    De bungalow was heerlijk, wij sliepen er met 4 personen dat...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    De bungalow was heerlijk, wij sliepen er met 4 personen dat was goed te doen. Inrichting was ook heel leuk. Wij hebben het hier prima gehad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,5
    Prima stek bij Tarifa
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai vd weg er naast

    Prima appartement

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    10
    Super ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    10
    Super accommodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Top accommodatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    7,5
    Ontbijt in orde, goed restaurant, veel parking
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drukke straat, auto nodig om iets te bezoeken

    Ontbijt in orde, goed restaurant, veel parking

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    9,2
    Een aangenaam hotel in een rustige, prettige kamer met een goed uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De eerste avond viel een paar maal de elektriciteit uit.

    Een prima hotel.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    7,9
    Zeer sfeervol, verwarmt met houtvuur
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Bungalow (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer sfeervol, verwarmt met houtvuur

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 januari 2017

    8,8
    Comfortabel voor een overnachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Garnalenschotel van het diner veel eeg tegen.

    Kamer zeer riant

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    7,5
    Fijne plek, met mooi balkon en uitzicht op Afrika.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (2 aparte bedden) met terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten in het restaurant viel ons tegen. Wifi soms erg traag.

    Fijne plek, met mooi balkon en uitzicht op Afrika.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    9,6
    Ontbijt was heerlijk en overvloedig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was heerlijk en overvloedig

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    8,8
    Zeer vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Zeer vriendelijk personeel!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    10
    Schalets in rustige omgeving!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Houten chalets...houten vloer maakt lawaai bij beweging!!!

    Vriendelijke ontvangst..mooie chalets...rustig! Tevens mogelijkheid lekker te eten!!!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    6,7
    Vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lekkere stoelen op het balkon

    De rust en het zwembad. Restaurant was ook goed en vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2016

    8,8
    Zeer goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    9,6
    De kamer was geweldig en van alle gemakken voorzien, dat...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ligt lang een drukke weg, in de tuin geeft dat wat verkeerslawaai. Je hebt er overigens op het balkon geen last van

    De kamer was geweldig en van alle gemakken voorzien, dat kwam omdat we een upgrade kregen. Een heerlijk zonnig balkon. Dat was in april erg lekker, in juli zal het te warm zijn.

  • Beoordeeld op: 13 februari 2016

    10
    De kamer was perfect,het ontbijt was zeer goed vriendelijke...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was perfect,het ontbijt was zeer goed vriendelijke bediening en hotel zag er geweldig uit ,dit was voor ons het beste hotel wat wij gehad hebben.

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    7,1
    Het zwembad, we hadden een economy kamer aan de overkant.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Aan de snelweg dus met het raam dicht geen last van overlast. Gratis wifi alleen bij receptie en restaurant. Let op de doorgetrokken streep wil je geen bekeuring krijgen!!

    Het zwembad, we hadden een economy kamer aan de overkant. Mooie entourage, Voetgangerstunnel om daar te komen.

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    7,1
    Prachtige tuin met heerlijk zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel ligt aan de snelweg van Málaga naar Tarifa. Handig voor op doorreis, maar erg veel lawaai van langsrazende auto's.

    Prachtige tuin met heerlijk zwembad. We zaten in een bungalow, een vrijstaande kamer. Niet geschikt overigens voor mindervaliden.

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    6,7
    De ligging van onze kamer aan de overkant vd weg beviel goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi bereik was er eigenlijk alleen bij de receptie. We hadden niet gezien dat het hotel direct aan een drukke weg lag. Ontbijt vonden we niet zo goed.

    De ligging van onze kamer aan de overkant vd weg beviel goed. Een klein zwembad aan de voorkant en een klein terrasje voor iedere kamer zorgde voor een leuke sfeer. Het diner van de kaart was erg goed. Vooral de visspies!!

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    6,3
    Personeel was heel aardig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dit hotel had veel weg van een motel langs een drukke weg. Ondanks dat we hiervan op de hoogte waren was het toch even schrikken toen we aankwamen. Huisjes schoon maarvrij gedateerd.

    Personeel was heel aardig. Toen wij aangaven dat het bad lekte en 2 lampen defect waren werd dit direct verholpen.

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    10
    Prachtig gelegen hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtig gelegen hotel. Perfecte bungalow met prachtig uitzicht op de bossen en het zwembad . Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Alles super proper en netjes. Zeer schattige kammer die rust uitstraalt. Bij een volgend bezoek aan Tarifa boeken we weer dit hotel!

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    7,1
    De rust en de tuin waarin de bungalows liggen
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kwaliteit van Wifi slecht alleen bij de balie redelijk Waren in de bungalow maar twee stoelen en buiten maar 3 stoelen voor 4 personen !

    De rust en de tuin waarin de bungalows liggen

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    8,3
    Mooie kamer, in mediterrane sfeer ingericht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er is slechts een klein terras om buiten wat te drinken. We konden ook niet bij het zwembad geraken...

    Mooie kamer, in mediterrane sfeer ingericht. Heerlijk bed en complete badkamer. Lekker menu voor lage prijs. Aan drukke doorgaande weg waar je in de kamer absoluut niets van hoorde. Riant balkon met en schitterend uitzicht op de Straat van Gibraltar

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    10
    gastvrijheid en locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    matrassen niet al te fijn, maar wel te doen.

    gastvrijheid en locatie. Ondanks de ligging naast drukke weg, daarvan niet echt hinder. Uitstekende uitvalsbasis voor trips naar Tarifa, Tanger met de veerboot en Gibraltar. Tip: dolfijnen en mini-walvissen spotten met stichting Firmm in Tarifa!!

  • Beoordeeld op: 5 april 2015

    7,5
    Ruime kamers, zwembad, goed restaurant, mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Direct aan dr N-weg waardoor je auto's hoort. Stoorde ons overigens niet.

    Ruime kamers, zwembad, goed restaurant, mooie omgeving. Binnen 10 minuten in Tarifa. Parkeren bij hotel.

Er zijn ook 32 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: