Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Miami 1-sterren

Escultor Mares, 2, 17320 Tossa de Mar, Spanje

#28 van de 29 hotels in Tossa de Mar

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 337 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,7

  • Comfort

    6

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    6

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    7,1
    Prima verhouding prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 6 nachten

    Bij aankomst viel de kamer tegen (vieze badkamer, kamer was niet goed geveegd/gedweild) Wel meteen een andere kamer gekregen. Prijs/kwaliteitverhouding is goed. Mijn fout was om mijn klachten niet meteen met de eigenaar te bespreken. Ze willen hun gasten het graag naar hun zin maken!

    de locatie, vriendelijk personeel. Gratis gebruik van parasols en ventilator op de kamer, gratis wifi

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    8,8
    Prima prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 15 nachten

    In Tossa begint de gemeente al vroeg met het schoonmaken van de straten. Doordat er geen airco is, vonden wij niet heel erg, hoor je doordat je de ramen open hebt smorgens al vroeg de schoonmakers. Na een paar dagen waren we eraan gewend

    Prima prijs kwaliteit verhouding. Wij geven liever iets minder uit aan een hotel en dan wat meer buiten. Dit Hotel is top zeker gezien qua prijs. Dagelijks schone handdoeken en bed wordt opgemaakt. Sleutel kan je dagelijks achterlaten bij de receptie, waardoor je daarover geen zorgen hoeft te maken. In de buurt zijn tal van leuke en betaalbare restaurants. Ook op het strand ben je zo. Wij gingen dagelijks naar Playa Mar Menuda. Iets verder lopen dan het grote strand maar wel leuker liggen. Ontbijten/lunchen deden we dagelijks bij El Ruedo. Voor +/- 15 euro voor 2 personen heb je hier een top ontbijt/lunch. S'avonds kun je heerlijk eten bij Maria van Restaurant El Suizo/Bistro Adrian. Of een heerlijk pizza of pasta eten bij La Grotta. Voor een leuke borrel met een heerlijk hammetje of Fuet gingen we naar Bar Don Juan.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    6,7
    Aan de receptie was mijn uitermate vriendelijk en leuk in de omgang.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 7 nachten

    De kamer aan de achterzijde van het hotel was tot laat in de nacht erg lawaaierig. Alle straat en horeca geluiden werden weerkaats en versterkt door de aangrenzende bebouwing

    Er was geen ontbijt,

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    7,5
    Als je niet veel eist is het het daar goed vertoeven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden aan de Binnenzijde
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel was maar 1 ster maar dan mag je ook niet veel eisen .. kamer voldeed en badkamer ook. Bedden waren prima.

    Schoon en verzorgd vooral elke dag schone handdoeken

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,5
    netjes
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden aan de Binnenzijde
    • Verbleef 3 nachten

    had wat moderne gemogen. miste een 2de contactdoos naast het bed

    het was schoon

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    7,9
    Redelijk goed hotel voor een hele mooie prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche kan neter. Nagenoeg geen druk waardoor vrouwen amper hun haar kunnen wassen.

    Redelijk goed hotel voor een hele mooie prijs

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    7,5
    Het kamer op zich.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het balkon...het was niet vies maar eerder verwaarloosd. Weinig stopcontacten.

    Het kamer op zich. Lekker simpel..goede bedden

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    8,3
    de ligging t.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    wifi viel regelmatig weg

    de ligging t.o.v. strand,winkels,openbaar vervoer en de rust.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    8,3
    Het hotel ligt net buiten het centrum, maar ondanks dat is...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel ligt net buiten het centrum, maar ondanks dat is het maar vijf minuten lopen naar de zee. Het is wat verouderd, maar dagelijks schone handdoeken en de bedden zijn goed. Klein balkon in de schaduw, maar dat is juist fijn als je van het strand afkomt! Aardige en behulpzame mensen.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    10
    Gemoedelijke sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Gemoedelijke sfeer.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    9,2
    Mooi, schoon en goedkoop hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Mooi, schoon en goedkoop hotel. Gelegen in het midden van Tossa.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: