Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Molinos 1-sterren

Molinos, 12, Granada Centrum, 18009 Granada, Spanje

#70 van de 119 hotels in Granada

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1410 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 42

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    8,8
    Klein maar fijn!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Let op, geen lift.

    Zeer vriendelijke receptioniste; eigen parkeergarage. Centraal gelegen. Dakterrasje. Schoon, modern. Ontbijt op maat. De kamer in dit smalste hotel van de wereld was klein maar functioneel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,9
    OK verblijf !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Nogal prijzige parking van het hotel (16,50€ /nacht ) Een volgende keer zou ik misschien zonder wagen gaan want je zit maar op enkele minuten van het centrum en het openbaar vervoer (bus) is goedkoop en vlot toegankelijk om bijv. naar het Alhambra te gaan of de mirador in Albaicin, indien je minder goed te been bent. Anders heb je zelf dat niet nodig. Ook taxi's zijn een optie want vrij goedkoop.

    Gunstige ligging en goede prijs kwaliteitsverhouding.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    8,3
    Prima hotel op een goede locatie in Granada
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het bed was een beetje smal. Waterkoker bij het keukenblok was handig geweest.

    Hotel ligt op een goede locatie en was gewoon goed. Mooie grote en schone badkamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    10
    Geweldige plek!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige locatie! Dichtbij alles waar je wil zijn, en wat je wil zien in Granada. Stad, Alhambra, eten, Albaicinwijk. Parkeergarage in de zelfde straat als het hotel. En je kan heel even parkeren voor de deur.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    8,3
    Verblijf op een uitstekende locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vierpersoonskamer was voor ons niet ok. Maar door dat we het appartement konden nemen is ons verblijf goed verlopen.

    De host was zeer vriendelijk. De ligging vlakbij het Alhambra. Parking van het hotel goed. We hadden eerst een 4 persoonskamer geboekt. Maar die vonden we veel te klein voor 4. We hebben dan een wat meer betaald voor een appartement. Dit was voor ons veel beter.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    7,9
    Leuk hotel op prima lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De douche is zo klein dat we die niet eens hebben geprobeerd.

    De lokatie! Vanuit het hotel loop je niet alleen snel naar het centrum, maar ook in 10 minuten naar Alhambra. Tegenover het hotel is een supermarkt. En dat is allemaal zeer aangenaam in een stad waar het vrijwel onmogelijk is om de auto te parkeren. NB: het hotel biedt parkeergelegenheid aan in een (prive) parkeergarage vlakbij het hotel. De kamer was ruimer dan gedacht en de bedden sliepen goed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    8,8
    goed verblijf voor een paar dagen Granada
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De airco boven het bed was gericht op het bed, daardoor heb je een steeds een koude wind op het bed gericht. I.v.m. lawaai van de andere airco's op de binnenplaats kon het raam ook niet open. Men moet er rekening mee houden dat er geen lift is (smalste hotel ter wereld heb ik gelezen), dus als je slecht ter been bent aangeven dat je graag op de eerste verdieping wil slapen en niet op de vierde.

    Onze kamer was voorzien van een ruime badkamer en bedden met goede matrassen. Ook de ligging t.o.v. het Alhambra is prima. Wel een moeilijkere weg naar het Alhambra voor mensen die slecht ter been zijn (veel trappen). Leuk dakterras met uitzicht over Granada, wel jammer dat je de sleutel moet ophalen bij de receptie.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    8,3
    Waar voor je geld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt is doodgewoon maar voor €5 kan je niet klagen.

    Zeer goede prijs kwaliteit! Voldoet absoluut voor stadsbezoek waarbij je toch veel op pad bent. Garage bij het hotel is zéér handig.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    10
    Zeer aangenaam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen eerst een kamer op de tweede verdiep dat wat muf rook. Maar na het probleem gemeld te hebben kregen we een zeer frisse en grotere kamer op de eerste verdieping! Het was perfect. En zeker voor de zeer lage prijs een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    8,3
    De kamer was prima, goede bedden, stille airco, een rustige...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De accommodatie voor het ontbijt was minimaal. Beter is het om buiten de deur te ontbijten.

    De kamer was prima, goede bedden, stille airco, een rustige kamer om te slapen. Midden in het centrum, ideaal om de stad en het Alhambra te bekijken.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    9,6
    Locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    7,5
    maar algemeen tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    badkamer douce,vochtplekken en kitwerk rond bad niet fris

    bedden ,kamer, stil

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    7,5
    Ideale plek voor een kort bezoek aan Granada.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie, vlakbij centrum en Alhambra. Ontbijtgelegenheden op wandelafstand. Afgesloten parkeergarage beschikbaar.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    8,8
    ideale ligging om het Alambra te bezoeken, je kan te voet...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    ideale ligging om het Alambra te bezoeken, je kan te voet gaan. rustige buurt en in de nabijheid een plein met toffe restaurantjes

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    10
    Geweldige stad en omgeving !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor ons meer dan prima !

    De kamer was geluiddicht , fris, zeer schoon, alles aanwezig, badkamer comfortabele , leuke omgeving.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    7,9
    Vriendelijk en behulpzame deskmedewerkers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtruimte naast de balie is wat minder gezellig.

    Vriendelijk en behulpzame deskmedewerkers.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    10
    a place you must visit
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift

    De ligging en het personeel is uitstekend

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    7,5
    Kleine kamer, maar goed bed fijne badkamer en goede ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Kleine kamer, maar goed bed fijne badkamer en goede ligging

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    6,7
    Ligging van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt

    Ligging van het hotel. Dakterras

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    8,8
    Knus hotel in Granada
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging is goed, kamer klein maar compleet en schoon, vriendelijk personeel en ook het ontbijt is beperkt, maar prima.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    9,2
    Goed en schoon hotel met een perfecte ligging voor een prima prijs!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks!

    Prima ligging,op loopafstand van het centrum en het Alhambra.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    9,6
    Super hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Auto parkeren was n beetje duur per dag

    Supermooie kamer erg schoon luxe en een geweldig terras

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 september 2016

    9,2
    2 persoonsbed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 persoonsbed

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    10
    Heerlijk hotel, lekkere bedden!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijke bedden, mooi ingerichte kamer!

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    8,3
    Locatie is super, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kwaliteit van de WiFi is erg slecht, vrijwel niet te gebruiken. Kamer 303 stonk de badkamer naar rioollucht. Ontbijt is erg simpel, maar prima voor een paar dagen en absoluut niet prijzig. Wij vonden t hotel wel moeilijker te vinden en wisten niet dat we de auto even voor de deur mochten parkeren totdat we naar de parkeergarage konden, dus hebben nog onnodig rondgereden.

    Locatie is super, vriendelijk personeel. Kamers zijn supermodern ingericht, erg mooi, fijne grote badkamer

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    6,7
    De locatie is uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen lift is een gemis als je op de derde verdieping zit. Zeer gehorig.

    De locatie is uitstekend. Vriendelijk personeel. Leuke sfeer. Eigen parkeerplaats prettig in een stad als Granada.

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    6,7
    Goede locatie tov alhambra, centrum en oude stad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Onvriendelijk personeel aan de balie. Vrouw in ochtend heeft geen manieren, komt arrogant over. Heeft niks te maken met taal, want we praten spaans met haar. - werkt maar 1 persoon in hotel. Dus als een andere gast moet parkeren, gaat de medewerker mee naar de garage en moet je als op dat moment naar binnen wilt, buiten wachten tot ze terugkomt omdat de toegangsdeur wordt gesloten. - bedlinnen wordt niet verschoond, ookal zijn ze vies. - Zogenaamd panoramaterras op 4e verdieping is gesloten.

    Goede locatie tov alhambra, centrum en oude stad. Kamer mooi gedecoreerd. Rustige omgeving

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    9,2
    service
    • Vakantiereis
    • Stel

    niks

    service

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    7,5
    Leuk ingerichte kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onze kamer (2p) was wat aan de kleine kant

    Leuk ingerichte kamers. Simpel, maar smakelijk ontbijt. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    9,6
    Netjes, schoon, trendy, prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Netjes, schoon, trendy, prijs/kwaliteit verhouding

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    8,3
    Mooie kamers en ideale ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt

    Mooie kamers en ideale ligging

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2015

    9,2
    De locatie dichtbij het Alhambra.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het lawaai op straat 's nachts, omdat we een kamer hadden op het 1ste verdiep aan de straatkant.

    De locatie dichtbij het Alhambra.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    9,2
    toplocatie, parkeren dichtbij voor 12,50 pd
    • Vakantiereis
    • Stel

    toplocatie, parkeren dichtbij voor 12,50 pd

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    10
    het was perfect schoon mjdden in het
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geen commetaAR

    het was perfect schoon mjdden in het centrum goed vrindelijk personeel het was af

  • Beoordeeld op: 4 juli 2015

    9,2
    Badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel 's ochtends was niet echt hartelijk , avondspits was echter wel heel vriendelijk

    Badkamer

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    7,9
    De kamer was schoon en heel comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De wifi op de kamer ( derde verdieping) het was een flinke klim naar de kamer. Er is geen lift aanwezig

    De kamer was schoon en heel comfortabel.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    9,6
    Uitstekende service, kwamen met goede tips, prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen

    Uitstekende service, kwamen met goede tips, prima locatie

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    9,2
    Het design van het gehele hotel inclusief kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wi-Fi werkte op kamer (2de verdieping) amper.

    Het design van het gehele hotel inclusief kamers. Behulpzaam en aardig personeel.

  • Beoordeeld op: 1 april 2015

    8,8
    de lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    een benauwde douche met te lage douchekop

    de lokatie

  • Beoordeeld op: 20 maart 2015

    10
    personeel, kamer, rustige locatie in centrum !
    • Vakantiereis
    • Stel

    personeel, kamer, rustige locatie in centrum !

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    8,3
    Zeer centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Met de auto zeer lastig te bereiken.

    Zeer centraal gelegen. Alles op loopafstand van het hotel.

  • Beoordeeld op: 15 januari 2015

    9,6
    Mooie schone kamers met goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zetten de WiFi uit gedurende nacht

    Mooie schone kamers met goede bedden. Op loopafstand van het centrum.mogelijkheid om je auto te parkeren

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 42

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: