Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Monegal 2-sterren

Pelai, 62, Ciutat Vella, 08001 Barcelona, Spanje

#495 van de 516 hotels in Barcelona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 194 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 44

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    10
    Barcelona is en blijft voor mij de prachtigste , meest complete stad van Europa.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het enige wat ik zou kunnen vermelden is het ontbreken van een ijskastje op de kamer. Is altijd handig in de zomer om iets fris te kunnen drinken op de kamer. Maar voor de rest is er niets op aan te merken.

    ik heb geen ontbijt genomen omdat je op elke hoek van de straten gezellige terrasjes kunt bezoeken om er lekker te ontbijten , zo ervaar je al van 's morgens vroeg de betovering van deze prachtige stad. Ruime kamers . Kraaknet en voorzien van basic comfort.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    5,8
    o.k.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Prijs dubbele van de prijs ter plaatse. Booking.com heeft mij opgelicht.

    o.k.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    3,8
    Verblijf in deze hotel was hels. Nooit meer slechte hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen elektra 2 dagen lang. Slechte personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    9,2
    Hotel midden in de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    eigenlijk niks

    Hotel midden in de stad. Vriendelijk personeel. Prima prijs/kwaliteit verhouding

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,1
    Goede
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ik geen geld terug kreeg en of een alternatief kreeg aangeboden dus. Voor ontbijt betaald en weg geld

    Ontbijt kom niet ivm Vliegreis verrek tijd

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    7,5
    Hotel op een perfecte locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kwaliteit van de bedden en ramen die goed open kunnen en/of een balkon.

    Super vriendelijk personeel!

    Verbleven in juni 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 mei 2016

    5,0
    Locatie is perfect!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Totaal NIET hygiënisch. Bed was absoluut niet comfortabel. Daarnaast zijn de deuren en wanden niet goed geïsoleerd. Hierdoor heb ik enorm veel last gehad van de verbouwing. Voor zeer kort verblijf wellicht te overzien.

    Locatie is perfect! Metro voor de deur.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    7,9
    Vriendelijke personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kregen eerst een kamer op zolder. Hierover beklag gedaan en hadden de volgende dag een hele mooie kamer met uitzicht op la Ramblas. Prima geregeld en zijn zeer tevreden

    Vriendelijke personeel

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    6,7
    Het hotel is erg oud en gammel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De bedden waren erg hard. De badkamers schoon maar klein.

    Het hotel is erg oud en gammel. De kamers zijn klein maar schoon. Het personeel is erg vriendelijk. Ontbijt buiten de deur gedaan. Alle medewerking om te veranderen van kamer. Voor een stedentrip prima. Beste locatie van de stad.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    9,6
    Netheid, vriendelijk en gedienstig personeel en ondanks de...
    • Groep

    de airco in mijn kamer mocht iets kouder geweest zijn

    Netheid, vriendelijk en gedienstig personeel en ondanks de werken aan het zwembad en aan het aanliggende gebouw, was er nauwelijks iets van te horen

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    8,8
    personeel heel vriendelijk, behulpzaam, hygiëne in orde ...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik had liever een kamer met 1 groot ipv 2 aparte bedden naast elkaar geschoven. Uitzicht was helemaal niet goed, zagen enkel achterkant van het gebouw ..

    personeel heel vriendelijk, behulpzaam, hygiëne in orde ,ligging uitstekend!

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    9,2
    het ontbijt was matig ,ook de kamers zijn een beetje...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ik had een individuele kamer geboekt, maar kreeg bij aankomst een masterkamer toegewezen, op zich heel goed.Maar toen ik op de kamer kwam ,kon ik mij moeilijk voorstellen dat ik daar zou moeten verblijven met z'n tweeen. Voor de rest , alles was veroudert maar wel kraaknet

    het ontbijt was matig ,ook de kamers zijn een beetje veroudert,maar het personeel en de fantastische ligging maken dat je dat snel vergeet

  • Beoordeeld op: 13 november 2015

    7,1
    De centrale ligging in het midden van de oude stad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kluis was niet in de prijs inbegrepen alhoewel dat zo in de voorwaarden staat. We hebben de sleutel van de kluis gekregen en hebben voor ontvangst van de sleutel getekend, nadien heeft de nachtbediende er bij ingevuld en het document vervalst. Maar we hebben na ons verblijf de sleutel niet bijbetaald, alhoewel we er opnieuw werden over aangesproken. Je moet er vooraf betalen bij het inchecken dat hebben we ook nog niet meegemaakt. De nachtwaker was niet vriendelijk. De anderen wel.

    De centrale ligging in het midden van de oude stad.

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    7,5
    zeer vriendelijk en behulpzaam personeel,
    • Vakantiereis
    • Stel

    het ontbijt was wat sober en eenzijdig. hotel mag is her en der wel aan opknapbeurtje toe.

    zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, prima lokatie, midden in centrum en vlakbij alle vervoersfaciliteiten. (bus, taxi enz)

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    5,0
    Perfecte Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Totaal geen comfort op kamer zeer oud en vies gebouw. Matrassen zo hard als beton. Op blote voeten door de kamer lopen is onmogelijk want heel vies. Tegelvloer op veel plaatsen stuk en hier en daar met kauwgom(!) gedicht. Airco zo vies dat we hem niet aan durfden te zetten. Afvoer van airco loopt weg over balkon en de druppels van hoger gelegen kamers vielen bij ons op balkon. Achterkant kijkt uit op vieze oude (rommel)binnenplaats.

    Perfecte Locatie

  • Beoordeeld op: 1 juni 2015

    5,8
    Het ontbijt was prima!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Hotel was duidelijk niet gerenoveerd. Binnenkant en kamers waren afgeleefd. Hotel stond geheel in de steigers. Geen enkel uitzicht.

    Het ontbijt was prima! De kamer was schoon.

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    5,4
    De locatie was prima en personeel aardig en behulpzaam.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt was minimaal (geen eitje), kamers zeer sober. Folder en foto's doen je wat anders laten verwachten.

    De locatie was prima en personeel aardig en behulpzaam. kamer netjes, maar basis.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2015

    8,3
    De ligging van het hotel aan de voet van de Rambla.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Omdat het aan het plein ligt hoor je wel veel verkeer. Ook het hotel is zelf wat gehorig. Zeer krappe badkamer.

    De ligging van het hotel aan de voet van de Rambla.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    6,7
    Hotel ligt midden in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotelkamer lag aan achterkant, je rook hier van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat een patat lucht van de omliggende restaurants. Geen mooi uitzicht over place de catalunya dus.

    Hotel ligt midden in het centrum. Tegenover het hotel stoppen alle bussen, zowel van en naar het vliegveld als de hop-on/hop-off bus.

  • Beoordeeld op: 21 februari 2015

    8,3
    Het zit op een ontzettend mooi punt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Beden wat hard. Maar dat is persoonlijk

    Het zit op een ontzettend mooi punt. Op de Ramblas tegenover het hardrockcafe dus alles lekker dichtbij op loopafstand. We hebben er 1 nacht geslapen voor we de cruise opstapte. Na een week kwamen we terug en vlogen we pas s'avonds naar huis. Maar ze waren zo vriendelijk om een dag onze koffers op te slaan zodat we nog een ontspannen dagje Barcelona konden doen.

  • Beoordeeld op: 10 januari 2015

    7,1
    Locatie: kan niet beter in Barcelona denk ik.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voorzieningen nogal "basic" Gebouw heeft zijn beste tijd gehad en staat dan ook al minstens een jaar in de steigers voor een renovatie. Nodig ook.

    Locatie: kan niet beter in Barcelona denk ik. Vriendelijk welwillend personeel. Goede prijs.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    6,7
    Het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk,ook het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vrij rumoerig oud hotel met iets te harde beden.

    Het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk,ook het ontbijt was prima.

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    6,7
    Deze locatie is de perfecte uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Airco's doen het pas in mei

    Deze locatie is de perfecte uitvalsbasis

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    8,3
    hele goede locatie van het hotel en de 2-persoonskamers...
    • Groep

    De eenpersoonskamers uit onze groep hadden slecht uitzicht

    hele goede locatie van het hotel en de 2-persoonskamers hadden heel goed uitzicht

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    7,9
    Locatie en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine badkamer maar wel schoon.

    Locatie en vriendelijk personeel. Ontbijt was ook prima.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    9,6
    De locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Graag een föhn op de kamer

    De locatie

  • Beoordeeld op: 29 februari 2016

    4,2
    Locatie tov bezienswaardigheden
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Herrie in het hotel, zeer verouderde kamers.

    Locatie tov bezienswaardigheden

  • Beoordeeld op: 22 februari 2016

    4,6
    locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Oude troep, vervallen en niet schoon. Ben weggegaan met talloze vlooienbeten

    locatie

  • Beoordeeld op: 4 februari 2016

    7,1
    De locatie en de prijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie en de prijs

  • Beoordeeld op: 30 november 2015

    8,3
    Zeer compacte kamers maar goed verzorgt en schoon.
    • Zakenreis
    • Groep

    Zeer compacte kamers maar goed verzorgt en schoon.

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2015

    7,9
    Leuke locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Te kleine lift

    Leuke locatie

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    9,6
    de centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    slechte kwaliteit koffie bij het ontbijt

    de centrale ligging

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    6,3
    Teveel lawaai en een echt SLECHT bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden DRINGEND vervangen, te luid

    Teveel lawaai en een echt SLECHT bed

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    7,5
    goede ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    goede ligging

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    8,3
    super locatie, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Stel

    minder mooie kamer maar prijskwaliteit correct

    super locatie, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    6,7
    locatie
    • Zakenreis
    • Groep

    de lift

    locatie

  • Beoordeeld op: 10 juli 2015

    10
    Ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging. Vriendelijkheid en hulpzaamheid balie. Hygiene. Midden in het oude centrum, dichtbij alles.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    5,4
    Locatie is ideaal en het personeel deed echt hun best.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Comfort en te veel lawaai

    Locatie is ideaal en het personeel deed echt hun best.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    5,0
    Locatie en personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer slechte bedden, kleine kamers.

    Locatie en personeel

  • Beoordeeld op: 6 mei 2015

    5,0
    Locatie en service
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Sfeerloosheid

    Locatie en service

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    4,5
    Locatie perfect, personeel zeer hulpzaam en vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De staat van het hotel

    Locatie perfect, personeel zeer hulpzaam en vriendelijk

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    6,3
    locatie en vriedenlijkheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    geluidsoverlast uit andere kamers, en kamer met uitzicht op luchtkoker :-(

    locatie en vriedenlijkheid van het personeel

  • Beoordeeld op: 9 april 2015

    7,9
    Hele goede ligging!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ik had een kamer zonder raam.

    Hele goede ligging!

  • Beoordeeld op: 21 maart 2015

    8,3
    De ligging was ideaal
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Lift maar voor twee personen en de trap was niet zo goed erg afgevlakt door de vele mensen die erop gelopen hebben

    De ligging was ideaal

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 44

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: