Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Monte Victoria 2-sterren

Conde de Ureña, 58, Malaga Centro, 29012 Málaga, Spanje

#5 van de 92 hotels in Málaga

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 372 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 64

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    Mooi klein hotel, heerlijk rustig. Met goed ontbijt. Hotel wordt gerunt door aardige familie. Wij hadden een mooie kamer (104) met inpandig balkon waar je heerlijk kon genieten van uitzicht en zon.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    9,6
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    Helemaal niets, de klim naar boven was er soms te veel aan, maar dat compenseert de glaasjes wijn en ander lekkers!

    Vriendelijke warme ontvangst, gezellig ingerichte grote kamer en bovenal een fantastisch bed met supergoede matras, warme douche en goed internet. En dan was het nog te koud om in de tuin te zitten maar ik ben er zeker van dat ook dat fantastisch is met een mooi zicht over Malaga.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    9,0
    Buitengewoon gezellig met mijn dochter
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 4 nachten

    nvt

    Prima prijs-kwaliteitverhouding en buitengewoon geschikt voor iedereen die niet in toeristische centrum wil zitten maar wel op loopafstand en van bewegen en rust houdt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    8,8
    Om een citytripje te doen is dit een goede verblijfplaats.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets

    Het hotel is achter het centrum gelegen, weliswaar op een hoogte, dus goed voor de fysiek! Zeer vriendelijke ontvangst. El abuelo is echt een super lieve man ! De uitbaatster was eveneens erg vriendelijk en behulpzaam. De kamers waren zeer proper. Voor ons meer dan voldoende ! Bij het binnenkomen moet je steeds aanbellen! Steeds is er iemand die controle doet en je binnen laat. Dus heel positief ! We komen zeker nog eens terug !

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    8,3
    Charmant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Minpunt is het parkeren, de buurt is vol, aan het einde van de straat is een bos waar nog wel een plekje te krijgen is. Om te lopen naar de stad is de heenweg lang, maar naar beneden, terug omhoog vergt een goede conditie. Busje rijdt maar tot 18.30, restaurants zijn niet in de buurt.

    Prima kamer, aan de voorkant wat lawaai. Goede airco. Oude villa gerund door de dochter, die 24 uur voor je klaarstaat met soms wat hulp van bejaarde ouders. De lounge is eigenlijk gewoon hun huiskamer met als extra personeel 4 katten. Je waant je niet in een hotel maar voelt je meer op visite. Ontbijt zeer goed verzorgd op het grote terras met uitzicht over Malaga is een beleving.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    10
    Ze hebben echt een geweldig terras.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    dat er geen duitsers met kinderen in het hotel verblijven :)

    Ze hebben echt een geweldig terras. Mijn vriendin had last van migraine een avond en ze gaven meteen ibuprofeno en waren ook erg bezorgd hoe het met haar was. Erg leuk fijn familie hotel. Zou wel met een taxi daarheen gaan en ook taxikosten van het centrum bij tellen als je terug gaat (ongeveer 6€) of je moet veel van bergbeklimmen houden

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    10
    Heerlijk betaalbaar hotel met lieve eigenaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt op een berg, wel stukje stappen naar de stad, kan hier en daar likje verf gebruiken

    Vriendelijke ontvangst, heerlijk terras, rustig gelegen, lieve katten op het terrein, goede prijs-kwaliteit verhouding.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    10
    Schoon. Heerlijk ontbijt. Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je slecht ter been bent kun je het beste met de bus of taxi naar hitel want het hotel ligt op een berg.

    Heerlijk uitgebreid ontbijt. Zeer vriendelijk en enthousiast personeel. Mooi onderhouden badkamer en kamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    9,2
    Ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 5 nachten

    Niets

    Ruime kamer. Goede badkamer. Mooi terras, met prachtig uitzicht. Uitstekend ontbijt. Goede busverbinding naar het centrum, maar ook lopend prima te doen. Gastvrouw zeer behulpzaam en vriendelijk. Klein familiehotel. Zeer schoon.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 februari 2017

    4,6
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie is slecht. Je betaalt gewoon teveel voor wat je krijgt. Een beetje gierig met de shampoo je krijgt klein zakje die je voor een beurt kunt gebruiken, koelkast die de hele nacht door een zoemende geluid maakt.

    Personeel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    9,2
    Fijn familiehotel gelegen op een heuvel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets.

    Geweldig familiehotel met weids uitzicht vanaf een heuvel. Sommige kamers hebben een mooi balkon. Het is iets uit het centrum gelegen, dus goed als je voor je rust komt. Het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    9,6
    Mooi groot huis wat als hotel is ingericht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 2 nachten

    Er liepen katten rond in de tuin die ook op de stoelen gingen liggen

    Mooie kamer met heel fijn balkon (loggia) waardoor je op balkon zowel in de zon als schaduw kunt zien. Ontbijt in de tuin was heerlijk

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    9,2
    Geweldig. Aan te bevelen! Wel een goede conditie vereist.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er had niets beter gekund. Wel moet je je realiseren, dat het hotel net buiten het centrum ligt (lekker rustig, maar even lopen), en je moet in goede conditie zijn vanwege de steile klim.

    Het ontbijt was verrukkelijk. De terras tuin was magnifiek. De kamers waren schoon en ruim. De onvangst en de verzorging wa's uitstekend en heel persoonlijk.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    8,8
    Een hotel met een eerlijke prijskwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ligt op een heuvel, een 25 minuutjes stappen van de kathedraal van Malaga. Net iets te ver om goed te zijn.

    Een hotel met een eerlijke prijskwaliteitverhouding. Heel netjes, typisch Spaans ingericht, leuk terras, goed ontbijt, erg vriendelijke/gastvrije uitbaters...

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    5,8
    Locatie zeer mooi
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was zeer karig. En ondanks dat we 2 kleine kinderen bij ons hadden kregen we niet eens een extra broodje/croissantje voor hen. Wat we bij de andere hotels als service wel kregen.

    De locatie was zeer mooi

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    6,7
    Niet heel bijzonder.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer met Terras (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging is op een berg met een zeer grote parkeerdruk. Verder was get toegangshek continu gesloten, beetje onprettig.

    Fraai uitzicht op ruim zonnig terras. Ontvangst was erg vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    9,2
    Sfeervol hotel met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige opmerking: nog beter zou het ontbijt zijn geweest aangevuld met wat fruit.

    Wij hadden een heerlijke kamer met een overdekt balkon en een fantastisch uitzicht op de stad en op het Alcazaba. Behulpzaam personeel, een lekker ontbijt in de prachtige tuin. Echt thuiskomen!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    7,9
    prima kamer en ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren.

    prima kamer en ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    5,8
    De Spaanse stijl
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt. Apart 9 euro per persoon. Geen verhouding met wat je kreeg.

    De Spaanse stijl

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    9,2
    prima ontbijt, schone kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    prima ontbijt, schone kamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    10
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer met terras met mooi uitzicht op de stad. 's Morgens genoten we van een heerlijk ontbijt in de tuin. Ruime kamer en badkamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    10
    heerlijk ontbijt met schitterend uitzicht, zeer vriendelijke...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    heerlijk ontbijt met schitterend uitzicht, zeer vriendelijke hoteluitbaters

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    10
    Heerlijk ontbijt.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt. Mooie ruime kamer. Supervriendelijke en behulpzame gastvrouw!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    9,6
    uitstekend 9,5/10
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wel heel moeilijke parkeermogelijkheden op straat in de omgeving.

    Uiterst vriendelijk personeel, mooie verzorgde kamers, lekker ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    10
    Prima prijs kwaliteit verhouding en heel aardige dame bij ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    prima locatie aardig ontvangst mooi hotel goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    7,5
    voor ons OK de afstand tot het stadscentrum toch een kleine km
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    de koffie

    mooie ruime kamer, rustig met zicht op binnentuin en zicht op Malaga

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    8,8
    Uitzicht over stad en kasteel vanuit romantisch klein hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi uitzicht. Zeer smaakvol ingerichte kamer, zeer functionele badkamer. Romantisch ontbijtterras. Rustige ligging.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,8
    vriendelijke eigenaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer met Terras (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    vriendelijke eigenaar. leuk familiehotel persoonlijke benadering

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,5
    Personeel was erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had graag een waterkoker op de kamer gehad.

    Personeel was erg vriendelijk. Het uitzicht op de berg was fantastisch.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    10
    Authentiek hotel, van hoteliers familie. Bijzonder vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt op de heuvel, flinke klom vanuit het centrum. Maar wel te doen.

    Prachtig balkon

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    7,1
    Zeer goed voor een kort verblijf aan Malaga
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht

    Voldeed aan de verwachtingen

    Zeer vriendelijk personeel welke zeer behulpzaam en gastvrij was.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    8,3
    Eenvoudig maar zeer prijslijk en goed gelegen rustig hotelletje
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vriendelijk- en gastvrijheid Ik heb mijn ontbijt niet moeten betalen...was een leuke verrassing

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    9,2
    heerlijk familie hotelletje met prima ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 3 nachten

    Heerlijk ontbijt, lieve mensen, ligging in rustige wijk met gratis parkeren. 20 minuten lopen van centrum.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 november 2016

    9,6
    heel goed en verzorgd verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    alles was ok

    Lekker ontbijt, prachtig zicht ,vriendelijk .

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    10
    Zeer vriendelijke behulpzame eigenaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Uitstekend ontbijt op een tuin/dakterras in de zon.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    7,5
    Aangename ligging net buiten de toeristische drukte maar hotel is wat aan vernieuwing toe.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel is een beetje uitgeleefd

    Goed bed en heerlijk ontbijt op een aangenaam terrasje in de zon met zicht op Malaga

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    6,7
    ver van centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Comfortabele kamers

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    9,2
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer met Terras (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aan het hotel niets,

    Vriendelijke mensen, ontbijt was heerlijk en de kamer met balkon waren uitstekend, ook de bedden waren goed!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    8,8
    Rustige ligging, vriendelijke gastvrouw
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Rustige ligging, vriendelijke gastvrouw

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    9,6
    Was een prima goed verzorgd hotel, met een schitterend...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kan niets bedenken. Behalve dat wij met opzet geen ontbijt hadden genomen, om zodoende iedere ochtend zelf een ander leuk ontbijttentje uit te zoeken, goedkoper en wel zo leuk en afwisselend.

    Was een prima goed verzorgd hotel, met een schitterend romantisch uitzicht vanaf het eigen balkon/terras, gelegen bovenop een heuvel. Waardoor je enerzijds geen last had van het stadslawaai en tegelijkertijd op loopafstand zat van de stad (wel betreft het laatste stukje naar het hotel een aantal steile trapjes naar boven, maar dat vonden wij juist handig om zodoende het eten weer wat te laten verteren!) Pirma prijs-kwaliteit verhouding. Kamer zelf zeer ruim met een lekker bed en een stevige douche. Dame bij de receptie ook erg behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    10
    We hadden een kamer met balkon.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wifi werkte niet goed op de kamer.

    We hadden een kamer met balkon. Daar konden we heerlijk ontbijten in het zonnetje. Het personeel was erg vriendelijk en hulpvaardig. De kamer was ruim en schoon.

  • Beoordeeld op: 23 november 2015

    8,8
    Zeer proper en verzorgt, vriendelijke gastvrouw, ruime kamer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    een waterkoker om 's avonds bv. thee te maken zou welkom zijn. Wel rekening houden met een stevige klim (trappen) om vanaf het centrum terug aan het hotel te geraken (zo'n 15 minuten stappen)

    Zeer proper en verzorgt, vriendelijke gastvrouw, ruime kamer en badkamer, koelkast voorzien, airco, ... Hoewel geen parking in het hotel, toch makkelijk parkeren in de straat (op de 8 dagen dat wij er waren telkens parkeerplek gevonden, parkeren is trouwens gratis in Malaga)

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    9,2
    Dit hotel ligt op ongeveer 15-20 minuten loopafstand van het...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Dit hotel ligt op ongeveer 15-20 minuten loopafstand van het centrum van Malaga. Het is wel een kleine klim en derhalve wellicht niet voor iedereen de meest geschikte locatie als je alles te voet wil doen. Een taxi van en naar het centrum is dan een optie. Vanuit de kamers gelegen aan de achterzijde (waar ik sliep) heb je een prachtig uitzicht over de stad. Helaas regende het op de ochtend van mijn verblijf en heb ik het zelf niet kunnen ervaren, maar met goed weer wordt het ontbijt geserveerd in de mooie tuin. Een aanrader!

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    9,6
    Het persoonlijke en warme onthaal.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Het persoonlijke en warme onthaal. De uitstraling van de accommodatie. Het schitterend uitzicht op het Gribralfaro. Aangenaam ontbijten op het terras. Ideaal voor een verblijf weg van de drukte. In 20 minuten lopen ben je in het centrum.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    8,3
    Hele aardige eigenaresse!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel ligt heel erg mooi, echter wel op een berg en ook is het wel zeker 15/20 min lopen naar het strand. Er lopen wel bussen, echter pakte wij voor €5 een taxi vanaf het strand terug naar het hotel.

    Hele aardige eigenaresse! Werden erg netjes ontvangen. We waren wat eerder en konden de bagage daar alvast achter laten en zijn toen naar het strand gegaan. Toen wij een aantal uren later terug kwamen stond al onze bagage al netjes op onze kamer! De kamers waren heel schoon en werden elke dag netjes schoongemaakt.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,9
    De indeling van de kamer en het gezellig terras met zijn...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De afstand hotel - centrum vond ik iets te groot

    De indeling van de kamer en het gezellig terras met zijn mooi uitzicht. De vriendelijkheid/behulpzaamheid van de uitbaters

  • Beoordeeld op: 21 maart 2015

    10
    We hadden een prachtige kamer met balkon en uitzicht over de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden een prachtige kamer met balkon en uitzicht over de stad. Vanuit het hotel loop je via een stijl voetpaadje in vijf minuten het centrum in. Het personeel was zeer vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    9,2
    Prima 7-daags verblijf met z'n vieren (2 kinderen) op 1...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Een kleine pantry / koffiezetapparaat zou het helemaal compleet hebben gemaakt!

    Prima 7-daags verblijf met z'n vieren (2 kinderen) op 1 kamer, heerlijk balkon op de zon. Sanitair schoon en goede kwaliteit, bedden liggen prima. Kleine koelkast is voldoende. Ligging t.o.v. centrum en strand is goed te belopen (ong. 20 minuten)

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    6,7
    Lekker ontbijt, hoewel eitje ontbreekt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Smal bed 140 cm, parkeren is lastig

    Lekker ontbijt, hoewel eitje ontbreekt

  • Beoordeeld op: 14 april 2016

    10
    kamer met uitzicht op de stad was prachtig en heerlijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    kan niets bedenken

    kamer met uitzicht op de stad was prachtig en heerlijk ontbijt met mogelijkheden om in de tuin te ontbijten

  • Beoordeeld op: 6 april 2016

    8,8
    Heerlijk rustige kamer met balcon aan achterzijde hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er waren geen goede restaurants in de directe omgeving.

    Heerlijk rustige kamer met balcon aan achterzijde hotel.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    10
    Prima kamer en ontbijt ook goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Iers meer variatie in het overigens lekkere ontbijt.

    Prima kamer en ontbijt ook goed.

  • Beoordeeld op: 3 december 2015

    9,2
    Prachtige locatie en heel rustig!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtige locatie en heel rustig! Vriendelijk familiehotel.

  • Beoordeeld op: 4 november 2015

    10
    aangename, familiale sfeer;
    • Vakantiereis
    • Stel

    aangename, familiale sfeer; een echt welkom gevoel

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2015

    8,8
    Ontbijt op het terras geserveerd, eerlijk voor de prijs,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Ontbijt op het terras geserveerd, eerlijk voor de prijs, zeer verzorgd en heel vriendelijke bediening.

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    9,6
    Zeer Verzorgd hotel, zeer goede service
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer Verzorgd hotel, zeer goede service

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    10
    De vriendelijke mensen, heerlijke rustige kamer en...
    • Stel

    De vriendelijke mensen, heerlijke rustige kamer en fantastisch ontbijt op terras!

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    7,1
    katten in de tuin die daar hun behoefte deden vonden we...
    • Vakantiereis
    • Stel

    katten in de tuin die daar hun behoefte deden vonden we vies . daarom zouden wij dit hotel niet meer boeken .

  • Beoordeeld op: 22 mei 2015

    7,9
    mooie kamers en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen parking aan het hotel

    mooie kamers en vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    7,9
    Vriendelijkheid personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bed was niet top. Kamer aan de kleine kant. Achterstallig onderhoud terras deuren en luiken.

    Vriendelijkheid personeel. Schoon. Lokatie. Prijs.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2015

    9,2
    kleine oase met prachtig terras middenin de stad op 15 min.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    kleine oase met prachtig terras middenin de stad op 15 min. lopen van centrum, geweldig ontbijt, zeer klantvriendelijk

  • Beoordeeld op: 16 maart 2015

    10
    vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    wifi

    vriendelijkheid

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    6,3
    vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer matig en slecht bereikbaar. Parkeren niet mogelijk. Voordeur altijd dicht.

    vriendelijk

  • Beoordeeld op: 11 februari 2015

    7,5
    - fijne mensen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    - comfort van de kamer wat matig, erg klein allemaal

    - fijne mensen - prima locatie

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 64

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: