Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Medplaya Hotel Monterrey 3-sterren

Pasaje Bolívar, 3, 17250 Platja d'Aro, Spanje

#22 van de 56 hotels in Platja d'Aro

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 744 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    10
    We hebben het heel fijn gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was iets aan de kleine kant, maakte voor ons niet zo veel uit omdat wij meestal naar het strand gaan.

    Prima hotel met heel vriendelijk personeel, we gaan er zeker weer naar toe

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    8,3
    Aangename vernieuwde kamers met ruime badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buffet van diner had keuze genoeg maar het eten werd zeer weinig gekruid.

    Aangename vernieuwde kamers met ruime badkamer. Zeker 3* waard Verzorgd en uitgebreid ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    7,5
    voor het verblijf, het vriendelijk personeel en behulpzame receptionisten zou ik terugkomen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbyt viel tegen : alleen harde picolobroodjes en toastbrood ! Geen echte confituur. By avondeten dagen zonder groenten.

    Kamer mooi (behalve 1 kast deur ontbreekt zodat 1 deel openblyft). Douche heel mooi ingericht

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    6,7
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het avondeten

    Ontbijt was lekker en voldoende maar het avond vond ik persoonlijk niet lekker! Zou uitgebreider mogen zijn veel dingen waren in sausjes en hetzelfde na een paar dagen heb he het wel gehad ivm. met het eten! Je moest ook voor alles bijbetalen zoals parking, kluis en drank bij het avondeten als je halfpension hebt geboekt! Veel borden waren niet proper! Maar voor de rest was alles in orde.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    9,6
    Het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    er werd niet altijd rekening gehouden met de mensen die geen varkensvlees eten. Maar als je aan de mensen aan de keuken vraagt, brengen ze wel iets anders. Zoals kalkoen of kippenworst. (Ontbijt)

    De kamers waren altijd perfect opgeruimd.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    7,1
    voor de prijs ; goe te doen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    ontbijt ben je na 4 dagen beu. als je meer info wilt in de buurt ;toerisme bureau !fietsen verhuur ?3op de5 zijn stuk en ze weten het ni .de taxi kost 60 euro in het weekend .

    de kamer was ok ,airco ok. terras groot genoeg,badkamer top met nieuwe douche en zeep .frigo is gratis en zonder lawaai ! je hebt elke dag nieuwe handdoeken.avond eten is goed.zonder meer. loop afstand naar het strand ong. 100 m. mochito 5euro en kei goe

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    6,7
    kort bij het strand en goede airco op de hotel kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 11 nachten

    Ontbijt vonden wij echt slecht. Massa productie. Klef brood, niet doorbakken spek, koffie niet om te drinken.

    kort bij het strand en goede airco op de hotel kamer. Ruime schone badkamer

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    8,3
    een heerlijke week
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    als we iets moeten zeggen een paar haakjes meer in de douche voor je zwemkledij te laten drogen

    het eten was goed, alle dagen wat anders, zowel s'middags als s'avonds, de kamers waren goed, en een heel rustige omgeving tegen over 30 jaar geleden

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    6,3
    De ligging van het hotel en de kamers waren netjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    personeel spreekt slecht engels en het eten is super slecht en alles wat op de gang gebeurt hoor je in je kamer

    De ligging van het hotel en de kamers waren netjes

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geen bemerkingen

    Uitgebreid ontbijt en diner, 's avonds prima entertainment

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    9,2
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parking

    Rustig en mooi terras en proper voor mij Ok. 👍

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    8,3
    Leuk hotel met gezin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoon hotel en dichtbij strand en loopafstand naar het centrum

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    8,3
    Prima hotel, fijn personeel, mooie ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten had wat uitgebreider gemogen, maar op zich oké.

    Personeel. Vriendelijk, hard werkend.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    7,5
    Lokatie, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gehorig naar de gang toe, lawaai bij het opmaken bedden belendende kamers.

    Lokatie, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    8,8
    Schone kamers, ligging hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Interesse receptiemedewerksters.

    Schone kamers, ligging hotel.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    7,9
    Rustige omgeving en toch alles in de nabijheid ondanks 800...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alleen WiFi Onthaal en Bar , Betalend voor in de kamerruimte .

    Rustige omgeving en toch alles in de nabijheid ondanks 800 meter van centrum.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    7,1
    dichtbij strand en zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    de linnenkast rook muf

    dichtbij strand en zwembad

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    3,3
    Niks
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onbeschoft personeel, bedden slecht. Straatnaam onvindbaar in de tomtom

    Niks

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    5,8
    Zo dicht bij het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De gehorigheid,de wifi.

    Zo dicht bij het strand.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: