Avenida de Navarro Reverter 13, Eixample, 46004 Valencia, Spanje
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Gratis WiFi
8,5
Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.
Meer tonen- er opent een dialoogvensterElke beoordelingsscore ligt tussen 1 en 10. Voor de algehele score die je ziet, tellen we alle beoordelingsscores die we hebben ontvangen, bij elkaar op, waarna we dat totale cijfer delen door het aantal beoordelingsscores die we hebben ontvangen. We gebruiken een gewogen beoordelingssysteem. Dit betekent dat hoe recenter een beoordeling is, des te meer impact deze heeft op de berekening van de totale beoordelingsscore. Daarnaast kunnen gasten aparte ‘subscores’ geven op cruciale onderdelen, zoals locatie, hygiëne, personeel, comfort, faciliteiten, prijs-kwaliteitverhouding en gratis WiFi. Let op: gasten dienen hun subscores en hun totaalscores apart in, dus er is geen direct verband tussen beide.
Je kunt een Accommodatie die je via ons platform hebt geboekt, beoordelen als je er verbleven hebt of als je aangekomen bent bij de accommodatie, maar er niet verbleven hebt. Als je een ingediende beoordeling wilt bewerken, neem je contact op met onze Klantenservice.
Wij hebben mensen en geautomatiseerde systemen die gespecialiseerd zijn in het opsporen van valse beoordelingen die op ons platform worden ingediend. Als we die vinden, verwijderen we ze en ondernemen we zo nodig actie tegen de verantwoordelijke.
Wie iets verdachts opmerkt, kan dit altijd melden aan onze Klantenservice, zodat ons Fraudeteam het verder kan onderzoeken.
Idealiter zouden we elke beoordeling die we ontvangen publiceren, positief of negatief. We zullen echter geen beoordelingen weergeven die (onder andere) bevatten of verwijzen naar:
Om te zorgen dat beoordelingen relevant zijn, accepteren we mogelijk alleen beoordelingen die binnen 3 maanden na het uitchecken worden ingediend en laten we beoordelingen mogelijk niet meer zien als ze 36 maanden oud zijn, of als de Accommodatie van eigenaar is veranderd.
Een Accommodatie kan ervoor kiezen om op een beoordeling te reageren.
Wanneer je meerdere beoordelingen ziet, staat de meest recente beoordeling bovenaan, afhankelijk van een paar andere factoren (in welke taal de beoordeling is geschreven, of het alleen een score is of dat er ook opmerkingen in staan, etc.). Als je wilt, kun je ze sorteren en/of filteren (op tijd van het jaar, beoordelingsscore, etc.).
Soms tonen we externe beoordelingsscores van andere bekende reiswebsites. We maken het duidelijk wanneer dit het geval is.
Deze richtlijnen en standaarden zijn erop gericht om de content op Booking.com relevant en familievriendelijk te houden, zonder beperkingen op te leggen aan krachtige oordelen. Ze zijn altijd van toepassing, ongeacht de toon van de feedback.
Bijdragen dienen reisgerelateerd te zijn. De nuttigste bijdragen zijn gedetailleerd en helpen anderen om betere beslissingen te maken. We verzoeken je om geen persoonlijke, politieke, ethische of religieuze opmerkingen te schrijven. Promotionele content zal worden verwijderd en kwesties met betrekking tot de diensten van Booking.com zullen worden doorgestuurd naar de teams van onze Customer Service of Accommodation Service.
Bijdragen dienen geschikt te zijn voor een wereldwijd publiek. Vermijd grof taalgebruik of pogingen daartoe door middel van creatieve spelling, in welke taal dan ook. Opmerkingen en media die haatzaaiende uitlatingen, discriminerende opmerkingen, bedreigingen, seksueel expliciet taalgebruik, geweld, en de promotie van illegale activiteiten bevatten, zijn niet toegestaan.
Alle content dient echt en door de gast zelf geschreven te zijn. Beoordelingen zijn het waardevolst als ze origineel en objectief zijn. Je bijdrage dient van jezelf te zijn. Accommodatiepartners van Booking.com mogen niet namens de gast schrijven of de gast iets aanbieden in ruil voor een beoordeling. Pogingen om de score van een concurrent te verlagen door het schrijven van een negatieve beoordeling worden niet geaccepteerd.
Respecteer de privacy van anderen. Booking.com zal zijn best doen om e-mailadressen, telefoonnummers, websiteadressen, social media-accounts en soortgelijke gegevens te verbergen.
De in bijdragen geuite meningen zijn afkomstig van klanten en accommodaties van Booking.com en niet van Booking.com zelf. Booking.com aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor beoordelingen of antwoorden. Booking.com is een distributeur (zonder enige verplichting tot verificatie) en geen uitgever van deze opmerkingen en antwoorden.
Om de meest relevante beoordelingen te tonen, worden de beoordelingen standaard gesorteerd op datum en aanvullende criteria, zoals je taal, beoordelingen met tekst en niet-anonieme beoordelingen. Er kunnen nog meer sorteeropties zijn, zoals type reiziger, score, etc.
Deze service kan vertalingen van Google bevatten. Google geeft geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze vertalingen, inclusief garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of enige impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.
Einde tekst dialoogvenster
Resultaat 1 – 25
Beoordeeld op: 17 juni 2025
Deirdre
NederlandDe badkamer is niet echt bijgehouden
Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam
Verbleven in juni 2025
Beoordeeld op: 4 mei 2025
Amber
NederlandDe badkamer was klein, niet zo schoon en je moest hiervoor naar de gang en een andere deur door.
De locatie was top! Overal in de buurt. Konden ook onze koffer laten staan voor de laatste dag en jog even douchen!
Verbleven in mei 2025
Beoordeeld op: 14 april 2025
Richardus
NederlandRumoerig.
Ontvangst door Oscar was geweldig, gaf uitleg over van alles en nog wat, topper! Ligging op loopafstand van alle bezienswaardigheden. Badkamer op de gang was wennen maar niet problematisch.
Verbleven in april 2025
Beoordeeld op: 2 april 2025
Monique
NederlandEigenlijk niets ik vond het juist buiten verwachting. Vooral de locatie en de fijne kamer.
Mooie kamer en goede bedden. Fijne locatie heel centraal in mooie buurt. Oscar is heel vriendelijk! Al vaker in Valencia geweest maar dit is echt een aanrader.
Verbleven in april 2025
Beoordeeld op: 25 februari 2025
Groot
NederlandBadkamer is op zich goed maar heeft hier en daar wel wat onderhoud nodig. Afbladderende verf, tegeltjes die los zitten.
Een hele leuke ronde kamer met veel licht inval. Keuken ter beschikking met koffie en thee om te pakken! In de kamer een tafel met 2 stoelen om even comfortabel aan te zitten.
Verbleven in februari 2025
Beoordeeld op: 2 november 2024
Lisanne
NederlandHet parkeren was een ramp en jammer dat de badkamer en toilet op de gang was
Beoordeeld op: 27 oktober 2024
Uytenhaak
NederlandQua verwachting; Het bleek een B&B without B reakfast! Maar de housekeeper maakte veel goed
Beoordeeld op: 26 oktober 2024
Korver
NederlandNou ze staan als bed en breakfast maar dat is er helemaal niet dus dat kunnen ze weglaten.Maar voor de rest was het prima zeer behulpzaam,Maar wel even behelpen met geen eigen toilet en badkamer
Beoordeeld op: 16 september 2024
Tom
NederlandNvt
Schoon en goed verzorgd. Bedankt werd elke dag opgemaakt.
Verbleven in september 2024
Beoordeeld op: 25 juli 2024
Beau
NederlandDe hygiene van de badkamer
Locatie, slaapkamer en gastvrijheid van de host
Verbleven in juli 2024
Beoordeeld op: 2 juli 2024
Kim
NederlandMooie plek midden in het centrum, super fijne bedden! En een mooie karakteristieke kamer.
Verbleven in juli 2024
Beoordeeld op: 29 juni 2024
Dominique
BelgiëDe gezamenlijke keuken was vrij vuil zoals bv. de microgolfoven. Maar dat is natuurlijk moeilijk te onderhouden als er verschillende gasten zijn...
De ontvangst: Oscar was zeer vriendelijk en behulpzaam. De kamer was voor mij ruim genoeg en proper.
Verbleven in juni 2024
Beoordeeld op: 23 juni 2024
Esther
NederlandHet is gehorig, maar als iedereen (zoals tijdens ons verblijf) 's avonds hier rekening mee houdt is dat geen probleem.
Alles op loopafstand vanaf de B&B. Gedeelde badkamer, maar nooit hoeven wachten om er gebruik van te kunnen maken, Voor ontbijt zijn veel leuke plekken in het centrum.
Verbleven in juni 2024
Beoordeeld op: 29 mei 2024
Marja
NederlandDe gastvrijheid van de gastheer. De gezamenlijke ruimte waar je vrij gebruik van kon maken en thee/koffie zetten.
Beoordeeld op: 24 mei 2024
Mady
NederlandHet achterstallig onderhoud, en de ingewikkelde contactloze entree in de b&b Patio en badkamer verdienen een opknap beurt
Goede lokatie redelijk centraal

Beoordeeld op: 19 mei 2024
Gert
NederlandHet enige wat mij tegen viel was het matras. Daar mag ook geïnvesteerd worden.
Ontvangst was aller hartelijkst. De locatie is zeer dicht bij het centrum en park.
Beoordeeld op: 20 maart 2024
Elvira
NederlandAls ik perse iets moet noemen zeg ik dat de bedden wat minder zijn
Goede locatie, vriendelijk, netjes, schoon
Verbleven in maart 2024
Beoordeeld op: 19 maart 2024
Eus
NederlandBadkamer
Mooie kamer., locatie goed.
Verbleven in maart 2024
Beoordeeld op: 16 februari 2024
Rudi
DuitslandToplocatie en vriendelijk personeel.
Verbleven in februari 2024
Beoordeeld op: 15 december 2023
Ellen
NederlandEnige minpuntje zijn de losse tegeltjes in de douche, maar verder een mooie ruime badkamer
Locatie perfect voor park en oud centrum. Er kon koffie en of thee gezet worden. Er is een koelkast in de keuken en magnetron. Oscar heeft ons veel informatie gegeven.
Verbleven in december 2023

Beoordeeld op: 20 november 2023
Patrick
Belgiëzie hierboven
* locatie: dicht bij metro; kamer zelf: nogal luidruchtig: enkele ramen en raamkozijnen die straatgeluid niet weren * kamer zelf heeft geen plafondverlichting, en over het algemeen was klaarte niet echt makkelijk te creeren... * kamer heeft een mooi bureaumeubel, maaaaar: geen adequate stoel om er aan te zitten om te werken * de afstandsbediening voor de (wel kleine) tv werkte niet, en ook al is het programma-aanbod groot, toch kwam er bijvoorbeeld geen sport uit het tuig
Verbleven in november 2023
Beoordeeld op: 1 oktober 2023
Lisette
NederlandMiste het persoonlijke aan het appartement, niemand gezien zoals een huurbaas
De locatie van het appartement is top. Binnen paar minuten lopen kom je al in de straten met allemaal restaurants en winkels.
Verbleven in oktober 2023
Beoordeeld op: 19 juli 2023
Laura
NederlandGeen mogelijkheden tot koken/ontbijt. Wel kan je gebruik maken van de gezamenlijke koelkast en servies. Douche was wat verouderd, wel schoon.
Centraal gelegen locatie, vriendelijk geholpen door personeel toen wij aankwamen. Deze gaven een kleine rondleiding en waren beschikbaar voor vragen. Onze kamer had 2 ramen waardoor het lekker door kon waaien, dit was erg fijn tijdens de hittegolf. Fijn dat er naast de badkamer nog een los toilet was.
Verbleven in juli 2023
Beoordeeld op: 25 mei 2023
Michael
Belgiëbeetje nood aan renovatie.
mooie ruime kamers, verzorgd bedden die elke dag werden opgemaakt.
Verbleven in mei 2023
Beoordeeld op: 28 juli 2025
Sasha
NederlandOm positief te beginnen, we konden de koffer in de accommodatie laten staan tot we deze kwamen halen in de namiddag. Dat was fijn. De accommodatie was oud en al heel lang niet meer onderhouden. De elektrische bedrading hing van ducktape aan elkaar en er ontbraken plafondlampen. De breedbeeld tv die in de beschrijving stond was wat aan te kleine kant. Er was geen airco, wel 2 ventilatoren. Gelukkig waren we er toen het maar 32 graden was. De, gedeelde badkamer, was oud en gammel. Losse douchekop en een gat in het plafond. Er was ook geen ontbijt, ondanks de naam bed &! breakfast. Alles ging electronisch en gelukkig was de voordeur net open toen we aankwamen want het elektronische systeem om de voordeur te openen werkte niet. Gelukkig maakte de locatie en de bedden veel goed.
De matrassen. Heerlijk geslapen. En ik ben rugpatiënt, dus dat zegt wat.
Verbleven in juli 2025
Schleswig, Duitsland
Flagstaff, VS
Siem Reap, Cambodja
Gorxheim, Duitsland
We bieden gepersonaliseerde aanbevelingen aan op basis van je activiteit op ons platform. Je kunt je hiervoor afmelden als je dat wilt. Houd er rekening mee dat als je dit doet, dit alleen voor dit apparaat is. Je moet deze instelling daarom op elk ander apparaat aanpassen aan je voorkeur.
Booking.com is onderdeel van Booking Holdings Inc., de wereldleider in online reisdiensten.
We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten.
Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.
Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.
Reis voorbij? Gast aan het woord. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Dan plaatsen we hem op de website van Booking.com.
Als je via ons hebt geboekt en een beoordeling wilt geven, dan moet je eerst inloggen.
Einde tekst dialoogvenster