Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over NH Madrid Chamberí 3-sterren

Bretón de los Herreros, 29, Chamberi, 28003 Madrid, Spanje

#100 van de 327 hotels in Madrid

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 544 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    9,2
    Heerlijk hotel in heerlijke stad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer aan voorzijde, straat niet echt druk maar toch

    Prima ligging op goede afstand van metro in rustige wijk met voldoende restaurants en voorzieningen. Aardig personeel, goed ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 december 2017

    8,3
    Nette, modern ingerichte en comfortabele kamers.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel heeft geen restaurant (enkel ontbijt) en ik meen ook geen bar gezien te hebben. Het plafond is niet geluiddempend -> ik kon de bovenburen horen rondlopen in hun kamer

    Nette, modern ingerichte en comfortabele kamers. Voldoende ruime badkamer met zeer goed sanitair. Kamer had een rolluik wat ideaal is om de ruimte te verduisteren 's nachts en om lawaai tegen te houden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    7,9
    Gekozen vanwege locatie, mijn bestemming was op loopafstand.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Veel geluidsoverlast. Ligt natuurlijk aan de mensen die naast je in een kamer zitten maar ik heb geen oog dicht gedaan beide nachten dat ik hier verbleef. Alsof ze bij je in bed liggen. Muren zijn erg dun dus je hoort gepraat, televisies, kastdeuren open en dicht..

    De locatie beviel me het meest. Bakker, supermarkten etc allemaal op loopafstand. Je zit letterlijk in een winkelstraatje.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    7,9
    Aan te raden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Koffiezet op de kamer

    Uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    7,5
    Hotel is zeker aan te bevelen. Proper. Super ontbijt. Goede ligging.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid aangrenzende kamers was soms storend.

    Heerlijk ontbijt. Meer dan voldoende keuze.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    7,9
    verblijf was prima, goed hotel voor zakelijke reis
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    geen aanmerkingen

    Kamers waren prima, ontbijt was heerlijk, er was veel keus

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,5
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig

    Mooie schone kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    7,1
    Nette moderne kamers.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nette moderne kamers.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    10
    Ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt

    Verbleven in november 2017

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van NH Madrid Chamberí

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: