Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over NH Cornellà 3-sterren

Avinguda Can Corts, 11-13, 08940 Cornellà de Llobregat, Spanje

#4 van de 8 hotels in Cornellà de Llobregat

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 910 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 30

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    8,3
    heerlijke basis voor Barcelona
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    de kussens niet zo prettig, smal en behoorlijk breed.

    airco werkte goed en maakte geen geluid, bedden heel comfortabel, badkamer met grote wastafel was heerlijk. Ontbijt formidabel en ook ontspannen sfeer met zwembad erbij.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,3
    Heel erg fijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt wat bij de receptie staat voor vroege vertrekkers is absoluut niet de 15 euro p.p. waard.

    Heel fijn hotel. Voortreffelijk ontbijt in de ontbijt ruimte. Mooie kamers. Op loopafstand van de goede metro lijnen van Barcelona.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    9,2
    Correct geprijsd en net verzorgd hedendaags hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Afstand naar centrum Barcelona is vrij ver maar met openbaar vervoer ben je op 20 minuten in hartje stad.

    Lekker en uitgebreid ontbijt. Vers fruitsap en eitjes zoals je het wenst. Op twintig minuten ben je met de trein in hartje stad. De receptie is correct en vriendelijk. Kleine reductie gekregen omdat we de laatste morgen geen ontbijt konden nemen wegens vroege vertrekuur. We kregen zelfs nog croissant en koffie aangeboden wanneer we om vijf uur 's morgens naar de luchthaven vertrokken. Met de taxi naar de luchthaven kost ongeveer 32 euro.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    7,9
    Nette kamer en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toch wel ver van het centrum

    Nette kamer en goed ontbijt

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    8,3
    Barcelona
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het restaurant s'avonds niet open is.

    Nette kamer, lekker bed, heerlijke badkamer en uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    8,3
    Goede ligging en uitvalsbasis om Barcelona te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai straatkant maar we kregen een andere kamer. Je hoort soms wel de buren.

    Goede ligging en uitvalsbasis om Barcelona te bezoeken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,8
    Aangenaam vertblijf in een oase van rust ad rand van bruisend en druk Barcelona
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,5
    -
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    -

    -

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    6,7
    6,5
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid mede ivm feest in hotel

    Ontbijtbuffet en zwembad

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    7,5
    Prima hotel
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Ligt wat afgelegen en heeft geen bar. Tegenover is echter bar New York met de eigenaar Michael, dat was prima

    Alles naar wens

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    8,3
    Ontbijt pas vanaf 8.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt pas vanaf 8.00

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    8,3
    top
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was complete en goed, de kamers ware goed in orde en schoon. al met al een prima hotel dat ik kan aanbevelen voor collega's.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    7,5
    prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    de deur sleutel (pas) werkte niet goed

    ontbijt was heerlijk kamer goed mini bar te duur

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    7,5
    Weekendje Barcelona
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    auto geluid

    goede bedden. vlak bij metro halte

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2016

    9,2
    flexibiliteit en service personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kussens waar erg hard en hoog, dit is natuurlijk altijd persoonlijk .

    flexibiliteit en service personeel

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    7,1
    goed business hotel, niet voor vrije tijd
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    bar afwezig

    ontbijt heel goed

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    5,8
    Ligging, dicht bij metro
    • Vakantiereis
    • Stel

    geluidsisolatie is verschrikkelijk slecht. TV, gesnurk .... van gebuur was heel goed hoorbaar. Sliepen boven het restaurant waarvan het geluid van stoelen, lift, TV enz heel goed hoorbaar was. Dus geluidsoverlast van 6:30 hr tot 12:00 en s'nachts tot mijn gebuur goesting had om gaan te slapen en dan nog....

    Ligging, dicht bij metro Rustige buurt

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    8,8
    Ontbijt was heerlijk en veel keuzen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hoe daar te komen van vliegveld, niet duidelijk aangegeven op site. Wij heb het mooiete mee en lastig rond reis gemaakt terwijl het eigenlijk heel maakelijk was.

    Ontbijt was heerlijk en veel keuzen. Bedden waren lekker.

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    8,3
    Prima lokatie, bus naar vliegveld stopt voor de deur;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt te duur, wij gaan voor een broodje en koffie naar de Ramblas van Cornella.

    Prima lokatie, bus naar vliegveld stopt voor de deur; daarom nemen we altijd dit hotel bij een tussenstop in Barcelona. Buitenzwembad aanwezig( zomermaanden). Vlakbij winkelcentrum, restaurantjes.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    7,5
    Vriendelijk en behulpzaam personeel, dicht bij het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helaas hadden wij een kamer recht boven de ingang aan een redelijk drukke weg waardoor veel geluid 's nachts en 's morgens vroeg.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel, dicht bij het trein/metrostation.

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    8,8
    De kamer was OK, netjes en comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De metro was wel vlak bij, maar het duurde ± 45 min. om het centrum te bereiken.

    De kamer was OK, netjes en comfortabel. Parkeer garage onder het hotel is wel nuttig, maar niet goedkoop. Wij hebben niet ontbeten in het hotel om de kost van het ontbijt te besparen. `in de stad kost een ontbijt slechts 5 € pp Prijs kwaliteit was het Hotel perfect We betaalden slechts ± 60€ voor de kamer.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    5,0
    Ontbijt was ok.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Superdunne muren. Gans de week niet geslapen omdat de buurman in de kamer naast ons een snurker was. Kleine dubbele bedden van 1m40.

    Ontbijt was ok. Hygiene in de kamer ook goed.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    6,7
    De eerste avond werden we fantastisch geadviseerd inzake een...
    • Zakenreis
    • Stel

    De eerste avond bleek het restaurant dicht te zijn en werd ons gezegd dat het de volgende avond wel open zou zijn. Maar dat was niet zo. We kregen het advies te gaan eten in een winkelcentrum op de hoek van de straat.

    De eerste avond werden we fantastisch geadviseerd inzake een goede eetgelegenheid in de buurt. Het ontbijt is er geweldig.

  • Beoordeeld op: 4 februari 2015

    7,5
    De ligging vinden wij erg belangrijk: de bus naar het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets, we komen hier steeds weer op doorreis vanaf Gran Canaria.

    De ligging vinden wij erg belangrijk: de bus naar het vliegveld stopt voor de deur! Een paar honderd meter van een winkelcentrum( met restaurantjes). Iets verder( aan de Ramblas) nog meer Tapasbarretjes. In de zomer een buitenzwembad+ ligbedden.

  • Beoordeeld op: 23 januari 2015

    10
    Lekker in het zonnetje zitten tussen het werk door, en dat...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Dat ik er maar één nacht was.

    Lekker in het zonnetje zitten tussen het werk door, en dat in putje winter! Feilloze Wifi en vriendelijk, zorgzaam personeel, ik noem dit het NH-handelsmerk.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    8,3
    prima verzorgde kamers en heerlijk uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    prima verzorgde kamers en heerlijk uitgebreid ontbijt

  • Beoordeeld op: 16 december 2015

    7,5
    Personeel zeer behulpzaam.
    • Zakenreis
    • Stel

    De airco

    Personeel zeer behulpzaam...alles netjes en schoon. Zeer goede service

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    10
    Alles was goed
    • Gezin met jonge kinderen

    Niks

    Alles was goed

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    9,2
    De rust in het hotel, ligging vlakbij openbaar vervoer dus...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamer iets gehorig, tv en gesnurk te horen van hotelburen

    De rust in het hotel, ligging vlakbij openbaar vervoer dus goed bereikbaar

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    7,5
    Geluidsisolatie van de kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geluidsisolatie van de kamer.

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 30

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: