Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi
  1. Startsida hotellrecensioner
  2. Hotellrecensioner ESP
  3. Hotellrecensioner Balearerna
  4. Hotellrecensioner Cala de Sant Vicenc
  5. Recensioner av Hoposa Niu

Recensioner av Hoposa Niu 4 stjärnor

Cala Barques, s/n, 07469 Cala de Sant Vicenc, Spanien

#3 av 16 hotell i Cala de Sant Vicenc

Guests' Choice

Recensionspoäng

Baserat på 622 hotellrecensioner

8,9

Betygsfördelning

  • Städning

    9,4

  • Bekvämlighet

    8,5

  • Läge

    9,3

  • Faciliteter

    8,6

  • Personal

    9,3

  • Prisvärt

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,8

100 % verifierade recensioner

Riktiga gäster. Verkliga vistelser. Äkta åsikter

Läs mer- öppnar en dialogruta
Skriv en recension

Visar 1 – 7

  • Recenserades: 3 maj 2019

    9,6
    Ett mysigt litet hotell med en familjär känsla.
    • Resa på fritiden
    • Ensamresenär
    • Dubbelrum/Tvåbäddsrum med havsutsikt
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Det som bildena inte visar är att halva vyn över viken skyms av ett enormt stort hotell. Lite lyhört om man har rum ovanför restaurangen. Men då är vyn bra så det väger upp

    Ett mysigt litet hotell med en familjär känsla. Frukostbuffén fantastisk. Underbar terass med vy över den lilla badviken.

    Bodde här April 2019

  • Recenserades: 19 oktober 2018

    9,6
    Underbart småskaligt hotell.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum/Tvåbäddsrum med havsutsikt
    • Vistelsen var 5 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Stranden får inte högsta betyg. Mycket stenar och grävskopa som arbetade där under hela tiden.

    Underbart småskaligt hotell. Vi bodde här i 5 nätte men hade gärna stannat längre. Återkommer gärna.

    Bodde här September 2018

  • Recenserades: 23 maj 2018

    10
    Toppenbra hotell
    • Resa på fritiden
    • Reser med vänner
    • Dubbelrum/Tvåbäddsrum
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Kaffemaskin i frukost matsalen var inte bra och bör bytas ut.

    Underbart läge och bekväma rum. Vi bodde i sidobyggnaden och hade inte bokat balkong. Men till vår stora överraskning hade rummet tillgång till en liten uteplats på baksidan samt en fantastikt takterrass. Bara 4 rum hade denna suveräna förmån. Ett klart plus!

    Bodde här Maj 2018

  • Recenserades: 16 oktober 2017

    7,1
    Bra men inte riktigt prisvärt.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum/Tvåbäddsrum
    • Vistelsen var 3 nätter

    Litet utbud av restauranger i byn. Hala runda stenar när man skulle gå i vattnet. Vi fick nog det sämsta rummet (nr .2) av de 24 som fanns på hotellet. Utan riktigt fönster. Dåliga torkmöjligheter på rummet.

    Bra mat och kanonfrukost. Skönt med solstolar och takpool (liten). Otroligt vackert med flera vikar i byn och fantastiskt klart vatten. Vi vandrade över bergen till Port Polenca. Tog en dryg timme (bra motion).

    Bodde här September 2017

  • Recenserades: 15 april 2018

    9,6
    Maten var fantastisk.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum/Tvåbäddsrum med havsutsikt
    • Vistelsen var 7 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Maten var fantastisk.

    Bodde här April 2018

  • Följande recensioner skrevs för mer än 24 månader sedan. De påverkar inte längre boendets total poängbetyg, men kan ändå vara till hjälp när du ska välja det perfekta boendet.

  • Recenserades: 8 maj 2016

    9,2
    Fantastiskt god mat :)
    • Resa på fritiden
    • Par

    Fantastiskt god mat :)

  • Recenserades: 12 maj 2015

    9,2
    Ett mycket smakfullt hotell vad gäller materialval.
    • Resa på fritiden
    • Ensamresenär

    Ett mycket smakfullt hotell vad gäller materialval. Mycket trevlig personal.

Det finns också 10 recensioner utan text. Dessa påverkar det genomsnittliga betyget.

Visar 1 – 7

Vi matchar priset
Vi matchar priset
Låga priser • Inga bokningsavgifter • Hittat billigare? Vi återbetalar mellanskillnaden!
Bläddra i fotoalbumet för Hoposa Niu

Gäster har även recenserat dessa boenden: