Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Boutique Hotel Nueve Leyendas 3-sterren

Plaza de Lopez Almagro, 23400 Úbeda, Spanje

#2 van de 14 hotels in Úbeda

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 399 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    10
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Charm Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik vond het geweldig, mijn echtgenoot vond de ruimte waar het bed stond, te benauwend, maar we zagen dat er ook grotere kamers waren.

    Het ontbijt was prima. Geen vleeswaren of kaas, maar wel schoongemaakt vers fruit. en yoghurt. OOk geroosterd brood en verse jus d'orange.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    10
    Fantástico lugar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Charm Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    super vriendelijke eigenaars, fantastisch romantische kamer dicht bij alles in Úbeda. Un lugar muy romántico en el centro de Úbeda con dueños muy simpaticos. UNa experiencia mmuy agrable.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,5
    Enigszins gedateerd familiehotel of authentiek Spaans hotel?
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Charm Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Dit hotel is wat gedateerd, maar je kunt het ook authentiek noemen. De afscheiding tussen badkamer/toilet en slaap-/zitgedeelte was niet meer dan een glaswandje dat niet tot het plafond reikt. Maar alle kamers zijn verschillend dus dit zegt niet veel over de andere kamers Het ontbijt wordt ;pas om 09.00 geserveerd. Niet handig als je er vroeg op uit wil/moet. Een half uurtje eerder kan overigens wel geregeld worden, al was de eerste reactie op ons verzoek niet erg enthousiast. Als je naar het hotel rijdt moet je je vooral niet houden aan de verkeersborden die aangeven dat je een straat niet in mag. Gewoon het plein bij de kathedraal oprijden om via een zijstraatje naar het hotel te rijden. De eigenaars vertellen je dan wel waar je het beste kunt parkeren.

    De rust in het hotel (al kwam dat ook omdat er heel weinig gasten waren). Zeer ruime kamer met aparte zitjes.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    10
    Mooi hotel met negen kamers die allen op een schitternde manier zijn aangekleed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was eerder sober maar eigenlijk mag je voor vijf euro geen 4-sterrenontbijt verwachten.

    Prachtige en grote kamer met alle comfort. Gezellige uitbaters die veel tips geven.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    9,6
    Top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Charm Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een uitzicht vanuit onze kamer.

    De vriendelijke en gastvrije uitbaters!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    8,8
    Prachtige ligging en verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede en vriendelijke ontvangst en bediening.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    10
    Unieke locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was perfect.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    9,6
    Ontvangst door de eigenares.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Charm Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst door de eigenares.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Charm Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Inrichting en entourage

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    9,6
    De vriendelijkheid van de eigenaren van dit kleine hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Charm Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    De vriendelijkheid van de eigenaren van dit kleine hotel. De inrichting en de sfeer. We voelden ons thuis in dit paleisje.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    7,1
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Charm Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt

    Kamers

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 mei 2016

    9,6
    heel hartelijke ontvangst, een bijzonder mooie kamer in een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets, op de rondreis door Andalusie, was dit hotel en deze stad het mooiste ( ondanks het slechte weer!

    heel hartelijke ontvangst, een bijzonder mooie kamer in een prachtig oude locatie. beperkt aantal kamers, maar dat maakt het zo persoonlijk. een mooie rondleiding in Ubeda door de eigenaar, op plekken waar de toeristen normaal niet komen!

  • Beoordeeld op: 18 mei 2016

    9,6
    Gastheer en Gastvrouw attent, zorgzaam, blij dat je d'r...
    • Vakantiereis
    • Stel

    het adres vinden; maar als de GPS zegt in Ubeda "ga links" en het ziet eruit alsof dat niet kan; toch doen!

    Gastheer en Gastvrouw attent, zorgzaam, blij dat je d'r bent. Kamer uit een sprookje!

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    9,2
    De huiselijke ,intieme sfeer,het ontbijt aan tafel geserveerd
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je kan moeilijk je auto kwijt

    De huiselijke ,intieme sfeer,het ontbijt aan tafel geserveerd

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    7,9
    gastvrijheid en vriendelijkheid van de eigenaren
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douchen in een bad anno 2015 kan echt niet meer en als de douchekop dan ook nog kapot is....

    gastvrijheid en vriendelijkheid van de eigenaren

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: