Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Oasis

Avenida de Cádiz, 78, 14013 Córdoba, Spanje

#52 van de 63 hotels in Córdoba

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3289 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    8,0
    aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten

    Een uitgebreid ontbijt. Loopafstand naar het centrum 20-25 min. Als je bij het zwembad ligt hoor je de drukke weg. In het hotel en in de hotelkamers heb je geen last van de drukke weg. Heerlik om de auto gratis bij het hotel te kunnen parkeren. Supermarkt is op 5 min. afstand. Prijs en kwaliteit verhouding is prima.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    7,1
    Voor de prijs een prima accommodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 4 nachten

    Het dunne onderlaken icm de plastic matrasbescherming zorgden voor een bed dat erg zweterig was.

    Het ontbijt was prima voor elkaar. Ook het zwembad voldeed aan de verwachting. De afstand naar de binnenstad was goed te lopen, maar met circa 1500 meter wil je dit niet te vaak lopen. Je wilt tenslotte ook nog rondkijken. Het voordeel daarvan was wel de gunstige prijs van het hotel en de rustige ligging en goede bereikbaarheid.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    6,7
    Prima hotel met fijn zwembad op 30 minuten lopen van hartje Córdoba
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was zeer gehorig. We konden alles horen wat de buren deden.

    Het zwembad was heerlijk. Prima ligbedden en ondanks dat het aan een drukke weg ligt, merk je hier weinig van. Ook voldoende parasols om in de schaduw te kunnen zitten. Het eten in het restaurant was heel goed. Het personeel was aardig en netjes tegenover de gasten. Het hotel zit wel op een redelijke loopafstand van het centrum af. Voordat je de brug over bent, en dus in hartje Córdoba, ben je minimaal 30 minuten onderweg. Voor ons fijn maar als je minder goed ter been bent of liever niet veel loopt, is dit hotel niet ideaal gelegen. Overigens is het wel veilig om savonds laat nog wandelend terug te gaan.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    8,8
    Goed hotel net buiten de stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was helemaal prima voor een nachtje. Naar de stad lopen is best nog wel een eindje in de hitte. Voor 2x heen en weer lopen te doen maar zou dit niet vaker willen. Als je dat niet erg vind zeker goede locatie maar houd rekening met minstens 20 min heen en ook weer terug. Taxi pakken naar de brug schijnt 5 euro te kosten en goedkoper te zijn dan in de stad parkeren dus dat is ook een optie. Maar goed in principe weet je dit als je de beschrijving goed hebt gelezen.

    Mooie grote en schone kamer en badkamer. Lekker zwembadje er bij. Gratis parkeren.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    9,2
    Heel aangenaam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten

    Net hotel, wel aan de straat maar niet storend. Heel ruime en lichte kamer. Net buiten de oude stad maar op wandelafstand (15 min). Klein zwembad, wel druk in de late namiddag. Gratis parkeergelegenheid.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    7,1
    Personeel vriendelijk, fijn zwembad, gratis parkeerplaats bij hotel, iets te ver van centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met parkeergelegenheid
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een klein balkon, zonder uitzicht, rondom wat hout waar je niet overheen kon kijken. 15-20min lopen naar het centrum.

    Een fijn zwembad, met genoeg ligbedden, met een pasje echt alleen toegankelijk voor hotelgasten

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    8,3
    Fijn hotel voor het bezoeken van Cordoba.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weet niets te noemen, alles was prima

    Fijn hotel voor het bezoeken van Cordoba. Slechts 20 minuten wandelen naar het centrum van de stad. Maar je kunt er ook fietsen huren, dat hebben wij gedaan en dan kun je echt veel van de stad zien en ook wat meer bekijken wat verder van het stadscentrum af ligt. Winkels, cafeetjes e.d. om de hoek. En wat vooral heel fijn is dat het hotel een zwembad heeft zodat je tussendoor even kunt afkoelen en uitrusten bij het water.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    10
    top. kom graag nog een keer terug.!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten

    eh!!! niets.

    goed hotel. prima ontbijt. leuk zwembad. kamers schoon.receptie is behulpzaam. dicht bij het centrum. personeel vriendelijk. gratis parkeren.!!! top we vonden het leuk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    6,7
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel oogt een beetje oubollig, kamer is een beetje kaal.

    Het ontbijt is geweldig, wij hadden niet zo'n uitgebreid buffet verwacht voor deze prijs. De kamer is schoon en heeft alles wat je nodig hebt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,1
    Cordoba is een aanraden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soberheid en kleine kamer - hotel ver verwijderd van centrum (een half uur wandelen) mogelijkheid vervoer met de stadsbus -

    Personeel is heel vriendelijk - verblijf proper - goed onthaal - gratis parking - ontbijt ok -cordoba

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    6,7
    hulp van het hotel bij de boeking.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit. Ten opzichte van andere steden zoals granada, Sevilla en Malaga valt dit tegen. Dat jullie de boeking niet controleren op correctheid. 2 2-persoonskamers, 4 personen opgegeven , maar blijkbaar voor 1 persoons aangeklikt.

    hulp van het hotel bij de boeking.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,5
    Voldoet prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ongezellig restaurant met het geluid van de harde tv in het bar gedeelte gemixt met de muziek in het restaurant en fel licht. Zonde want eten is prima!

    Het is prima te lopen naar alle bezienswaardigheden. Zwembad gedeelte is fijn om je terug te trekken na een dag wandelen. Ontbijt is uitgebreid en erg goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    6,3
    Als er een goedkope aanbieding is misschien doen, anders laten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed. We sliepen op de veren. Hard. Prijs en kwaliteit was ver te zoeken. Geen mini bar.

    Vriendelijke receptie. Afstand naar centrum, 20 minuten lopen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,2
    Uitstekend hotel om Cordoba te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten

    Dat je 's middags niets kan eten bij het zwembad.

    Het ontbijt was prima en je kon er 's avonds ook goed eten. Locatie net buiten Cordoba, maar afstand tot oude centrum goed te lopen. Heerlijk zwembad erbij om aan het einde van de dag nog even te relaxen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    8,3
    Prima voor paar dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super vriendelijk personeel bij receptie we konden kamer wisselen voor een kamer met douche. Heel fijn dat je gratis kunt parkeren en als het warm is kun je lekker zwemmen Stukje van het centrum maar wel te lopen. Lekker ontbijt wat eenvoudig maar prima.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    9,2
    Goed hotel met gratis parking
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht

    De ligging van het hotel is goed. Als je het niet erg vindt om wat te stappen, vormt het centrum van Cordoba geen probleem. Bovendien geniet je van gratis parking (je kunt de wagen ook na het uitchecken nog wel even laten staan). Het is een absolute aanrader om Cordoba centrum met de wagen te mijden. Lekker ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    Prima hotel met zwembad dat al vroeg in het seizoen open is.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant viel erg tegen wat service en uitstraling betreft. Het ontbijt was wel prima.

    Fijn buitenzwembad wat ook vroeg in het seizoen al open was. De kamer was prima en de loopafstand tot het centrum was goed te doen. De ontvangst aan de receptie was zeer goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    8,3
    Nette kamer en verzorgde ontvangst, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was niet zo lekker. Luide tv zowel bij avondmaal als ontbijt is storend als er geen rustige plekken zijn.

    Nette kamer en verzorgde ontvangst, vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    8,8
    modern hotel die het vooral van zijn ligging naar de historische stad moet hebben
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt toch een beetje beperkt voor 4 sterren ; je moest zelf je tafel dekken (toch een beetje raar)

    onthaal : zeer vriendelijk en meerder talig; zeer proper; 20 min wandelen naar historische stad; toch een beperkte parking aanwezig zodat je auto van de straat weg is

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    6,3
    Het zwembad was heerlijk en open in april.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer rook naar rook. Hoewel er een apparaat in de kamer werd geplaatst om dat te verhelpen, bleef de lucht aanwezig. Ramen open zetten ging niet vanwege het verkeer.

    Het zwembad was heerlijk en open in april.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    7,5
    Gratis parking voor de deur!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten

    Foto's van de kamers op internet geven een vertekend beeld. Kamers zijn vrij klein. Avondeten: steak OK maar zalm te ver gebakken. Beperkt ontbijt! In vergelijking met andere hotels (Granada-Antequera) was de verhouding prijs-kwaliteit minder.

    Gratis parking voor de deur! Personeel is vriendelijk en correct. Ondanks hotel langs drukke weg, zijn de kamers aan de achterzijde zeer rustig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    4,6
    Het hotel viel op veel vlakken een beetje tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel was niet echt superproper. Het lag tegen een drukke straat in een niet zo fijne buurt. Het bed moest vastgezet worden met een stoel, anders verschoof het voortdurend als je recht wou zitten om tv te kijken of te lezen.

    Het ontbijt was matig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    5,8
    Goed voor 1 nacht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen frigo op de kamer! Douchekop viel constant naar beneden, deze moest ge dus gewoon vasthouden bij het douchen. Wij hadden een prachtige dag met zomerse temperaturen en dachten om een namiddag aan het zwembad te relaxen....pech...het zwembad was maar halfvol! Iets te ver gelegen van centrum! Ontbijt: charcuterie, kaas en yoghurt staan niet gekoeld! Ongezellige ontbijtruimte!

    Parking bij hotel! Personeel is vriendelijk. Kamers zijn sober maar proper!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    10
    Superrr
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging, parkeergelegenheid en schoonheid.

    Hygiene. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijt. Schone bedden en kamers. Gewoon alles. Ik kom graag weer terug en zal aanbevelen in mijn netwerk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    9,6
    Het hotel ligt aan een drukke baan als je de stad inrijdt en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten

    Het was verder van de stad dan wij verwacht hadden. Tot het centrum is het toch minimum 25 minuten stappen. Het ontbijt is, ondanks de buffetvorm, onaantrekkelijk. Wij zijn de tweede morgen in een bar gaan ontbijten.

    Het hotel ligt aan een drukke baan als je de stad inrijdt en is dus met de auto gemakkelijk bereikbaar. Er is gratis parking bij het hotel. De kamer zijn ok.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    5,4
    De ligging was redelijk en je kan je auto parkeren bij het...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oudbollig en ongezellig hotel. Niets te drinken te krijgen in de bar voor ‘s avonds 20.30 uur.

    De ligging was redelijk en je kan je auto parkeren bij het hotel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    7,5
    Op zo'n 15 min wandelen van de belangrijkste...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht

    De parkeerplaatsen zijn vrij smal

    Op zo'n 15 min wandelen van de belangrijkste bezienswaardigheden De buurt lijkt wat minder aantrekkelijk maar het was geen enkel probleem om er 's avonds rond te wandelen Veel restaurantjes en cafeetjes in de buurt Comfortabele kamer Gratis parking bij het hotel Vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    8,3
    Prima verblijf voor paar dagen Cordoba.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten

    Eenvoudig ontbijt, maar was ook niet duur.

    Prima accommodatie op loopafstand van het centrum. Nette kamers en fietsen beschikbaar (zagen we helaas te laat). Suggestie: ga eten bij het restaurant tegenover de ingang van de stallen van Cordoba Ecuestre. De beste steak ever met een heerlijk toetje. Op een bijzondere wijze gemaakt met heel vriendelijk personeel. Een echte aanrader.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    8,0
    De relatie kwaliteit/prijs is prima. Parkeer gelegenheid aanwezig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten

    het lopen naar het centrum in de hitte was het niet aangenaam.

    Perfecte kamer voor een heerlijke prijs. De airco werkte prima en het was goed geisoleerd tegen buiten geluiden. ook een comfortabel bed. ontbijt tegen een redelijk prijs.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    8,3
    Wij verbleven hier voor 2 nachten op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets in de periode dat wij er waren....

    Wij verbleven hier voor 2 nachten op doorreis. Goed verzorgd hotel met ongelofelijk vriendelijk en behulpzaam personeel. Ligt aan drukke doorgaande weg maar wij konden ons daar niet echt aan storen, wisten dat en dan stel je je daarop in. Vanaf de snelweg makkelijk bereikbaar en vandaar per fiets of taxi naar oude centrum ( taxi 6 euro naar Mezquita). Autorijden in centrum niet aan te raden als je er onbekend bent....🤔 Lekker zwembad voor een frisse duik na een dag slenteren....Parkeren vrij bij locatie.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    7,1
    Oasis, goed hotel voor een paar nachten in Cordoba
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten

    Een kleine koelkast op de kamer zou heel prettig geweest zijn. Op een ochtend kon het personeel de grote toeloop bij het ontbijt niet aan. Er is slechts 1 koffiemachine beschikbaar, die nauwelijks toereikend is.

    Ontbijt is uitgebreid, zowel zoet als hartig. Het zwembad is goed, voldoende ligbedden met parasols. Het centrum is makkelijk lopend te bereiken, Lidl is heel dicht bij.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    8,3
    Goed bereikbaar en waar voor t geld
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt met veel taart maar rest niet echt spectaculair

    Hygiëne was heel goed, receptiepersoneel top, ontbijtpersoneel op zijn Spaans, chagrijnig en weinig plezier in t werk

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    5,4
    De kamers waren heel netjes en proper.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was niet meer dan een standaard ontbijt. Het ligt buiten het centrum maar wel in de mindere buurt van cordoba. Langs een drukke baan dus rust aan het zwembad was er ook niet.

    De kamers waren heel netjes en proper.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    7,5
    goed om rust en bezoek cordoba te combineren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten

    eerste nacht lawaai gehad, het ver moeten stappen voor een drankje aan het zwembad

    mooie kamer , hotel gelegen op20min stappen van centrum cordoba het zwembad

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    7,9
    Stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    20 minuten wandelen viel toch tegen. Maar fijne uitval locatie. Kille kamer qua inrichting, mooie badkamer.

    Lekker zwembad en op wandel,afstand van centrum. 20 minuten Lidl en restaurants dichtbij Vlakbij snelweg, goed bereikbaar.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    9,2
    Mooie uitvalbasis voor bezoek aan Cordoba.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeerplaats is wat aan de kleine kant. Elke keer wel plek gevonden.

    Keurig hotelvoor bezoek aan Cordoba. Zwembad is uitstekend en portier kan je helpen aan iets te drinken uit de bar als personeel met siesta is.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    8,3
    Prima hotel, verdiend eigenlijk meer dan 1 ster
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    uitzicht op braakliggend terrein, maar je bent maar weinig op je kamer als het goed is

    Zwembad , ondanks geen minibar kon je beneden ijs halen en drankjes waren goed betaalbaar en de afstand naar het centrum was goed beloopbaar zeker het laatste stuk langs het water

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    6,7
    Prima. Vriendelijk en lief personeel, leuk dat er fiets verhuur aanwezig is, zeker een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was niet goed. Oud, droog brood, weinig aanbod en wat er was niet goed van kwaliteit, zonde! Ik raad men aan deze accommodatie te boeken exclusief ontbijt en buiten de deur te ontbijten.

    Zwembad is een welkome en fijne verkoeling met de hete temperaturen, heerlijk bad met prettige lig bedden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    8,8
    Prima hotel op loopafstand van het Centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging op ca 20 min lopen van het centrum, is goed te doen. Een rustige kamer gevraagd en gekregen. Bedden prima. Schone kamer. Parkeren op eigen parkeerplaats. Fijn zwembad. Ontbijt voldoende keuze. NL eten graag buiten, dus niet in het hotel gegeten. Prijs-kwaliteit zeer goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,9
    Prima locatie voor paar dagen Cordoba!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers aan achterkant uitzicht op bouwactiviteiten. Afstand tot centrum Cordoba is toch wat ver lopen (zeker als het heet is).

    Heerlijk zwembad en vriendelijk personeel, ruime slaapkamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    8,3
    Wat betreft de lokatie en de prijs zeker een aanrader. Wij waren tevreden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten

    Jammer dat de restaurantbar niet open was tussen 16 Hr en 1930 Hr. Een verfrissend drankje kon op dat tijdstip niet.

    Het hotel is iets rustiger gelegen net buiten Cordoba(15 min stappen). In de buurt zijn er tal van (goedkope) restaurant en bars. Positief is de gratis parking bij het hotel en het zwembad. Verkoeling na een vermoeiende stadswandeling. ontbijt is ruim voldoende, goedkoop avondmenu behoort ook tot de mogelijkheden. Prijs-kwaliteit zeker OK.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    8,3
    Goedkoop en goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat je zelf geen koffie of thee kunt zetten en dat er geen koelkastje is.

    Op loopafstand van de stad. Fietsen zijn te huren bij het hotel. Voor weinig geld goede accomodatie en ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    7,5
    Goed voor bezoek aan de stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijtzaal is ongezellig en de airco staat volop te blazen.

    Goed hotel op loop afstand naar het oude centrum. Voordeel dat je hier je auto goed kunt parkeren. Er is ook een zwembad met ligstoelen, maar daar hadden ze er wel wat meer van mogen hebben. De kamer die wij hadden was lekker ruim doordat wij er een extra bed hadden staan. Badkamer is ook ruim maar een gordijn in het bad is niet fijn.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    9,6
    Rustpunt tijdens drukke rondreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enig minpuntje; geen koelkastje op de kamer

    Prijs - kwaliteit verhouding; prima hotel met heerlijk zwembad op loopafstand van de oude stad. Heerlijk rustig, eigen parkeerplaats, ruime kamer. Zeer vriendelijke ontvangst; we kregen direct een kamer terwijl we veel te vroeg aankwamen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    9,0
    Goed hotel voor een bezoek aan Cordoba.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten

    Met de auto naar het centrum van Cordoba is niet aan te raden. Hou er rekening mee dat het vanaf het hotel een minuut of twintig lopen is tot aan de Mezquita.

    Goed hotel voor een bezoek aan Cordoba. Gratis parkeergelegenheid bij het hotel. Frisse kamer met balkon. Vriendelijk personeel, prima ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    7,5
    Rustig, knus, netjes en vriendelijke eigenaars.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas ligt het mooie zwembad met ligbedden direct naast een drukke weg: tip, oordopjes en een lekker muziekje opzetten!

    Een zeer uitgebreid ontbijtbuffet met diverse zoete gebak.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    5,8
    Matig gedateerd hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad was ongezellig, het hotel biedt geen badhanddoeken aan en op de kamer heb je niet genoeg handdoeken. Ik vind de prijs kwaliteit niet in verhouding. De kamer is saai, lelijk uitzocht. Badkamer gedateerd. Douchekop kapot, kamer stinkt naar schimmel en douchegordijn veel te strak op het lichaam. Mini tv. Tegels in de badkamer lagen los.

    Het was gewoon niets bijzonders. De grootte vh zwembad was ok.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    8,3
    De mensen aan het onthaal zijn vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten

    De ligging aan een drukke baan. Je moet toch 20 minuten stappen vooraleer je in het centrum bent maar je kan ook altijd een taxi nemen. Het hotel zal starten met fietsverhuur. Jammer voor ons konden wij nog geen fietsen huren want met de fiets ben je zo in Cordoba.

    De mensen aan het onthaal zijn vriendelijk. Het hotel heeft een zwembad waar je na een dagje Cordoba even kan uitblazen. De kamers zijn mooi en verzorgd.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    6,3
    In potentie een aardig hotel waar nog wel het een en ander aan te verbeteren valt ook qua bedrijfsvo
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten

    Buiten de man aan de balie bij onze komst (die erg vriendelijk en behulpzaam was) was het personeel nors en zonder echte aandacht voor de gasten. Het ontbijt was beperkt en van matige tot slechte kwaliteit. (oud brood en veel voorverpakt spul) Grote drukke weg voor de accomodatie. Buiten de kamer heeft het hotel een flinke beurt nodig. Zowel qua inrichting en onderhoud als bedrijfsvoering. 's-avonds in het donker teruglopen langs de vrij donkere weg voelt onprettig mede doordat er hier en daar wat donkere plekken zijn waar wat verlopen figuren zich ophouden.

    De kamers waren ruim en netjes (pas gerenoveerd) met prima badkamer en klein terras. Het centrum is op loopafstand (circa 15 a 20 min.) Auto is gratis te parkeren op eigen terrein voor de accomodatie.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    7,5
    Het hotel ligt wel makkelijk bereikbaar met de auto en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel ligt op een desolate plek aan de rand van de rivier en rand van een armoedige wijk. Daar is qua omgeving niets aan. De kamer was inderdaad erg gehorig, maar gelukkig ging iedereen in omliggende kamers tegen middernacht slapen.

    Het hotel ligt wel makkelijk bereikbaar met de auto en parkeren voor de deur. Het is wel even lopen om in het centrum te komen, maar als je goed kan lopen is dat geen punt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    6,3
    functioneel zonder meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten

    Ligging van het hotel is niet echt aantrekkelijk, weliswaar niet te ver van het centrum (20 minuten wandelen). Functioneel hotel, maar niet meer : geen charme.

    hygiene was goed, kamer was OK.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    5,8
    locatie buiten stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten

    locatie buiten stad. Was deze dagen soort evenementenhotel, heel veel feestenden families. Volle parkeerplaatsen, herrie. Heeft zaal facaliteiten voor 500 man, als dat net aan de gang is geen prettig en rustig hotel..

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    3,3
    niets
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met parkeergelegenheid
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    bedden tekort / losse tegels / feestende en rumoerige hotelgasten die bruiloft vierden / kloosterachtige uitstraling / 492 euro voor 2 nachten staat in geen enkele verhouding tot deze deerniswekkende omgeving en dit trieste hotel

    niets

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    7,9
    Prijskwaliteit oke
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht ontbijt. Veel lawaai in ontbijt zaal.

    Goede ligging met de auto. 20 minuten wandelen tot aan de Mezquita. Comfotzble kamer met balkon en goede bedden. Parking gratis op hotel terrein.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    7,5
    Redelijk comfortabel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer met Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was niet bijzonder. De kamer met balkon geeft overlast van kamer ernaast wanneer mensen 's nachts buiten gaan roken en praten.

    Nette accomodatie op loopafstand van het historische centrum.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    9,6
    Fijn hotel niet te ver van de oude stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nette en ruime kamers, met goede bedden. Geen tijd gehad om het zwembad te proberen. Op wandelafstand van de oude stad, ongeveer 20 minuten, schat ik. Met parking !

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 februari 2017

    9,2
    Prima stek om vandaaruit de stad te verkennen m
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima schone kamer. Op 20 minuten loopafstand van de Mezquita. Uitstekend uitgebreid ontbijtbuffet. En gratis prima parkeerplek op terrein van het hotel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    10
    Top accommodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super dame bij de receptie. Omdat we niet al te best Spaans praten toonde ze veel geduld en begrip voor ons. Het eten in het restaurant is super goedkoop en je eet de beste Ossestaart ooit.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    5,0
    de gehorigheid in het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten

    de gehorigheid in het hotel. het uitzicht op een vies parkeerterrein waar ze de 2 nachten dat wij er sliepen politiehonden aan het trainen waren. de kamer was ongezellig en klein

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    7,1
    heel gemakkelijk te bereiken met de wagen, goed hotel,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten

    toch een dik halfuur doorstappen naar de mezquita, dus toch wel vrij ver om eens heen en terug te gaan

    heel gemakkelijk te bereiken met de wagen, goed hotel, goedkoop voor cordoba, parking op het terrein van het hotel, ontbijtbuffet en relatief goedkoop restaurant voorhanden

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    8,8
    Fijn net buiten centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten

    Het geschuif van stoelen 's morgens in de ontbijtzaal waar ik boven sliep maakt erg veel lawaai. Dat kan met wat viltjes worden opgelost.

    Een fijn hotel net buiten het centrum. Hierdoor is het gemakkelijk te bereiken en geen probleem met parkeren.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2016

    5,8
    Veel lawaai 's nachts
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten

    Ontvangst kom beter. Gratis parking voor het hotel maar erg krap. Hotel biedt accommodatie voor (huwelijks)feesten. Gevolg: heel de nacht tot 's morgens lawaai in de gangen en naburige kamer. Ligging zogenaamd dicht tegen centrum: is wel 45 minuten wandelen!

    Ruime en propere kamer.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    10
    Uitstekend gelegen met zwembad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten

    Vriendelijk personeel, zwembad, alles heel proper, grote kamer, ontbijtbuffet, op wandelafstand van historisch centrum. Priveparkeren, niet afgesloten, in zomerseizoen mss geen plaats.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    6,3
    Ligging was goed van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn extreem gehorig. Was geen gezelligheid in het hotel. Prijs-kwaliteit verhouding was scheef. Veelste duur voor wat je er voor krijgt.

    Ligging was goed van het hotel. Ontbijt was uitgebreid maar werd slecht aangevuld.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    7,5
    Mooi zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met parkeergelegenheid
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Mooi zwembad. Prima ontbijt. Mooie uitstraling. Ruime kamer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    7,5
    Hotel ligt 20 minuten van de oude stad. Makkelijk te lopen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was goed, ruim en netjes. Badkamer was prima!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,9
    Vriendelijk personeel, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, goed ontbijt

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    10
    De vriendelijke receptioniste.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zou het niet weten

    De vriendelijke receptioniste. Accuraat in het beantwoorden van vragen en adequate hulp.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    8,8
    Ligging, parkeren.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen service bij zwembad. Drankverkoop.

    Ligging, parkeren. Prima zwembad.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    7,5
    Zwembad, ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt niet vers, allemaal voorverpakt

    Zwembad, ligging

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    7,5
    Zwembad maar weinig ligbedden 00
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sfeer in het ontbijt gedeelte en foto's komen niet overeen met de website.

    Zwembad maar weinig ligbedden 00

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    9,6
    Het vriendelijke personeel en de uitstekende prijs-kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het vriendelijke personeel en de uitstekende prijs-kwaliteit.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    9,2
    Prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gedateerde kamer.

    Lekker zwembad, goed ontbijt, vriendelijk personeel. 20 minuten lopen naar het oude deel van de stad.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    8,8
    Goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht

    Goed ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    7,5
    Voor een paar na chten prima .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezellgheid

    Zwembad en ligging

    Verbleven in mei 2018

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Oasis

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: