Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Grand Teguise Playa 4-sterren

Avenida del Jablillo, s/n, 35509 Costa Teguise, Spanje

#30 van de 74 hotels in Costa Teguise

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 756 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Betaald WiFi

    3,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,9
    Erg mooi gelegen hotel met fantastisch uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 tweepersoonsbed of 2 aparte bedden en uitzicht op zee (1 volwassene)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    * WiFi niet inbegrepen en erg prijzig * Beperkte, algemene parkeergelegenheid, niet gereserveerd voor hotelgasten. Badgasten, personeel en lokale bevolking maken hier ook gebruik van. * Smalle douche * Vond iedere keer kleine donkere haartjes in de badkamer, zelf heb ik lang blond haar...

    * Centraal gelegen, vele restaurantjes en winkeltjes * Iedere avond optredens * Mooie, ruime, superior kamer, zeezicht, goede bedden (zeezicht goed vanaf verdieping 4) * Uitgebreid, afwisselend buffet * Strand op loopafstand * Voldoende bedjes langs zwembad

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,5
    Prijs kwaliteit verhouding te duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer gedateerd, plastic stoetjes op het balkon, geen koffie/thee faciliteiten op de kamer. Bed heel hard. In verhouding met het hotel/zwembad zien de kamers er een stuk minder uit. Geen 4 sterren! Betalen voor wifi op de kamer. Betalen voor water bij het eten. Prijs kwaliteit verhouding te duur: eten en kamer geen 4 sterren.

    Locatie perfect, aan het strand dichtbij centrum. Prachtig hotel met mooie zwembaden. Voldoende bedjes aan het zwembad ook al worden deze door sommige in de vroege ochtend gereserveerd. Ontbijt, lunch, diner vooral veel, kwaliteit niet top. Fijn balkon met prachtig uitzicht op zee.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    9,2
    Prima plek om er even lekker tussen uit te zijn met prachtige ligging aan zee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Zeezicht (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het hotel is wel wat gedateerd, maar niet storend

    Het prachtige uitzicht vanaf de kamer, maar ook vanaf het zwembad. Het eten was ook lekker, voldoende keus. Wij hadden een prima bed, dus heerlijk geslapen, mede ook door het geluid van de zee, als we de schuifdeuren open hadden. Ligging van de accomodatie is ook top vlakbij het centrum van Costa Teguise, maar ver genoeg om geen geluidsoverlast te hebben.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    9,6
    Prachtig hotel met goed restaurant en fijne kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Het gebied Costa Teguise is saai en economisch dood. Buiten het hotel was er niet veel te doen of te zien. Na vier dagen zijn we verhuisd naar Puerto del Carmen, waar we thuis zijn. Vier dagen was genoeg. Er was veel wind en dat verlaagde de gevoelstemperatuur.

    De ligging en het uitzicht zijn geweldig. De superiorkamer was gerenoveerd en dik in orde. Mooie schone kamer met goed bed , en voorzien van alle comfort. Prachtig zeezicht. Een mooi restaurant met goed eten. Volop keuze en zeer vriendelijk personeel. Ondanks dat bepaalde stukken van het hotel echt oud tonen, is dat niet storend voor het eindoordeel. Alle afdelingen werken perfect en klantvriendelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    8,3
    Prijs/kwaliteit zeker een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    De gangen naar de kamers toe zijn aan een opknapbeurt toe, vooral de vloerbekleding is aan vervanging toe. Kamer een beetje gedateerd.

    Het zicht vanuit de kamer en het terras op de oceaan is echt prachtig. Je hoort constant het geluid van de golven. Zeer rustgevend.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    9,6
    Heerlijke week gehad, volgende keer op Lanzarote nemen we weer dit hotel :)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Harde matrassen, liggen ongemakkelijk voor iemand die een zacht bed gewend is.

    Prima eten, volop keuze, elke dag anders. Vooral het restaurant personeel maakte er een persoonlijke belevenis van in dit toch best grote hotel. Al het personeel heel erg vriendelijk. Kamer, maar ook de rest van het hotel werd uitstekend schoongemaakt. Geweldige uitzicht. Centraal gelegen op het eiland. Heerlijke douche in prima badkamer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    8,8
    Fijn hotel, prachtige zwembaden en centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Het gebrek aan parkeermogelijkheden in de buurt van het hotel en de slechte tv ontvangst en beperkte kanaalkeuze.

    De ligging van het hotel en het prachtige uitzicht .Het vriendelijke personeel ,ontbijt was uitgebreid en ook het diner had voldoende keuzemogelijkheden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    10
    Toffe locatie, tof sfeer, ik heb nu al heimwee!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Shampoo in het hotel maakte men haar heel droog, ben dus in de Spar ertegenover snel men eigen shampoo gaan halen. Bad in badkamer brokkelde wat af en is misschien aan vernieuwing toe. De haardroger blaast amper, dus als je plaats in je koffer hebt, deze best van thuis meebrengen. Ikzelf ben Spaanstalig en was enorm geschrokken dat er bij onze inckech een dame aan de balie zat die geen woord Spaans sprak, we zijn dan maar meteen naar het Engels overgeschakeld.

    Prachtig hotel op toplocatie. Het is er toeristisch, maar je hebt er niet de massatoerisme zoals aan Puerto del Carmen of Playa Blanca. Eens de luchthaven uit namen we een Taxi, 15 minuutjes tot aan Costa Teguise en koste 25 €. Over het hotel licht een klein strand met een eigen baai. In deze baai kan je snorkelen en de moeie onderzeese natuur bewonderen. Naast het hotel (op de dijk) ligt een duikersschool. Voor 39 € kan je met een instructeur de onderzeese baai verkennen. 's Ochtends is het strand op zen best en ook het grootst doordat je dan de vloed-stand hebt. tegen de namiddag is het EB stand en zijn de stranden iets korter waardoor er soms wat plaatsgebrek was. Lanzarote is een eiland met zeer veel wind, zeker op het strand, aangeraden wordt op watjes mee te nemen zodat er geen wind in de oren komt. Ondanks dat het zeer winderig is, merk je in het vliegtuig helemaal géén turbulentie. Zeker ook goed u goed insmeren met minstens factor 30, door de hevige wind voelt men niet dat je aan het verbranden bent. 1 dag hebben we met een e-bike (te huren recht tegenover hotel) de dijk afgereden, zeer gezellig en spannend! Voor de jeugd is er vlak over het hotel dansgelegenheid in bar Dreams. Tegenover het hotel is ook een Spar supermarkt, handig voor zonnecrème, aftersun, shampoo, enz.... te kopen, op die manier hoef je deze niet mee te sleuren in de bagae en voorkom je lekkages. Ook zijn er een 5-tal souvenierswinkels recht over het hotel voor een leuk aandenken aan Lanzarote te kopen. Het hotel Grand Teguise Playa is het grootste aan Costa Teguise, met zijn bijna 400 kamers. Alle kamers hebben zicht op de zee. Elke avond toffe shows en om de twee dagen een live optreden (Il Divo, Cohmell Meje (Soul),...) Top animatie team die niet opdringerig zijn. Je kan er tenissen, squashen, fitnessen,... Voor de sportliefhebber zeker keue genoeg. Het eten is in buffet vorm, maar elke dag wat anders (Italiaanse avond, Spaanse avond, Aziatische avond,...).

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    10
    Goede ervaring. Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee (2 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten

    De redelijk dure extra kosten voor internettoegang op de kamer. In de meeste hotels wereldwijd is de toegang tot internet gratis of in de prijs van het verblijf inbegrepen

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    9,2
    Ideaal gelegen voor een vakantie op Lanzarote
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Sommige delen van de kamer (behang) waren een beetje smoezelig. Laminaat week op verscheidene plaatsen.

    Wij verbleven hier een weekje op all-inclusive basis. Dat is zeker een aanrader. Ontbijt-, lunch- en diner-buffet waren uitstekend verzorgd. Voldoende variatie en keuze in gerechten. Personeel..... top. Heel vriendelijk en behulpzaam (behalve de wat norse barman bij de zwembad bar :-)). De ouderen onder ons kregen extra attentie en assistentie, heel erg goed. Er is vermaak voor wie ervan houdt, een duikschool om de hoek. Directe toegang tot het strandje (leuk om te snorkelen, zeker doen). Mooie plek om op Lanzarote te verblijven. Niet te ver van het vliegveld, een mooie uitvalsbasis voor wandelingen en trips naar de rest van het eiland.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    10
    perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee (2 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten

    Ik heb met mijn echtgenote reeds diverse malen in dit hotel verbleven. Steeds tip top verzorgd. Een aanrader.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    8,3
    Top!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    7,9
    Superieure kamers goed,maar douches klein en onhandig ondanks de zogezegde renovatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 tweepersoonsbed of 2 aparte bedden en uitzicht op zee (1 volwassene)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een verouderd hotel heeft een goede opknapbeurt nodig.Douches zeer klein en onhandig.Geen WIFI ofwel slechte verbinding.

    Ligging super

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    9,6
    Alle kamers frontaal zeezicht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden en Uitzicht op Zee (1 Volwassene)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik ken het hotel meer dan 10 jaar ! beter,strandzetel op terra

    Ontbijt uiterst ruime keuze

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,5
    Vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer oud publiek - squash niet meer mogelijk - fitness toestellen werkten niet

    Vriendelijkheid personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    10
    Super vakantie aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De ligging en de all inclusive

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    6,3
    Matig verblijf, verouderd hotel en matig eten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee (2 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het buffet, lauw en taai. Wel veel keuze.

    Uitzicht op zee

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    10
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee (2 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten

    Alles was zoals steeds perfect in orde; Hebben reeds diverse malen dit hotel als bestemming gehad. Steeds een succes.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,6
    Super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtig hotel! Prachtige kamer met heel mooi uitzicht! Zeer lekker en gevarieerd eten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    7,1
    WiFi , alcoholische dranken en avondeten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi , alcoholische dranken en avondeten

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    8,3
    Alles in orde maar iets te weinig sfeer behalve s avonds. Overdag vrij koel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Terrasvormig weinig aantrekkelijk

    Vriendelijkheid

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    7,5
    Heerlijk zwembad met ligstoelen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte douche

    Heerlijk zwembad met ligstoelen

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    7,1
    - comfortabele nette kamer (superieure kamer)
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    - het buffet is geen vier-sterren waardig, het heeft meer weg van veel en goedkoop eten bij massatoerisme - avond entertainmentprogramma is dusdanig hard dat je bij een kamer op de zesde verdieping nog geluidsoverlast ervaart. - geen gratis wifi op de kamer beschikbaar, enkel tegen betaling van € 25,-

    - comfortabele nette kamer (superieure kamer)

  • Beoordeeld op: 27 april 2016

    7,5
    Ligging en uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het feit dat bij aankomst de gehele rekening betaald moest worden: dus een fait-accompli. Als de kamer niet geschikt was geweest, had men geen enkel verhaal (een mogelijkheid tot een aanpassing)..

    Ligging en uitzicht.

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    7,1
    Animatieteam is echt geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personele bezetting tijdens de lunches was onder de maat. Te weinig medewerkers voor de hoeveelheid werk. Kwaliteit medewerkers was prima. De niet gerenoveerde delen van het hotel zijn minder van kwaliteit.

    Animatieteam is echt geweldig.

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    8,3
    Goed hotel volgens prijs-kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt goed, maar kon wat gevarieerder. (andere soort kaas, eens wat zalm of gerookte hesp bvb.) Dame aan de receptie kon wat vriendelijker.

    Goed hotel volgens prijs-kwaliteit. Heel mooie (gerenoveerde) kamer. Uitstekende ligging. Heel mooie en gezellige bar

  • Beoordeeld op: 18 januari 2016

    9,6
    Onze tweede keer dat we in dit hotel verblijven en het was...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als ik 1 min puntje moet aanhalen dan is het de parkeerplaats in de buurt waar het toch soms lang zoeken is om de huurwagen weg te zetten. We hadden aan de receptie gaan vragen of we op een plaatsje naast het hotel mochten staan omdat ik veel last heb van mijn rug en dat was geen probleem tot er een zeer onvriendelijke ( MANU ) uit het hotel kwam gelopen om ons weg te jagen en deze woesteling was niet voor reden vatbaar, maar buiten dit voorval hebben we een heel fijne week gehad.

    Onze tweede keer dat we in dit hotel verblijven en het was weer heel goed, lekker en verzorgd eten. Iedereen doet hier geweldig zijn best om het allemaal netjes en gezellig te maken. We hebben weer een prachtige week achter de rug en het weer was 25 graden in de schaduw dus we hebben genoten. Prachtige vakantie.

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    9,2
    Mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik kan niets zeggen dat niet goed was voor ons.

    Mooi hotel Prachtig uitzicht op zee en zwembad Lekker en gevarieerd eten Zeer goede ligging,overal vlakbij. Wij zijn van gisteren terug thuis en ik heb gelijk terug geboekt voor een weekje in oktober.

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    5,8
    Was echt heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het eten was voornamelijk gericht op Engelse en weinig variatie

    Was echt heerlijk

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: