Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel La Siesta 4-sterren

Avenida Rafael Puig, 21, 38660 Playa de las Americas, Spanje

#94 van de 306 hotels in Playa de las Americas

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 416 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Betaald WiFi

    3,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,1
    Goed hotel maar slecht eten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten was erg slecht. Het avond eten lag in bakken, er werd niks vers bereid. Dat kon je ook proeven. Natuurlijk is eten subjectief, maar wij zijn echt niet moeilijk qua eten en vonden het echt niet goed. Zo zonde, anders zouden we zeker een keer terug gaan.

    De ligging is perfect. En de kamer erg mooi, modern en ruim.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    7,9
    Goed driesterrenhotel.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bar was overdag gesloten, drankjes te verkrijgen aan de kiosk in platstieken bekertjes. Geen dresscode in het restaurant. Telkens naar de receptie wanneer je dranklimiet bereikt had ondanks gebruik visa.

    De ligging was centraal en toch rustig, de bedden waren prima, veel keuzes tijdens de maaltijden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    10
    Heerlijk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Eten goed, kamers mooi groot en worden perfect schoongehouden. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. De omgeving is ideaal, dit was mijn derde bezoek en hopelijk zullen er nog veel volgen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    4,6
    Slecht hotel met een slechte service !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was erg slecht, niet veel keus. Daarnaast moet je voor alles betalen in het hotel ( handdoeken voor het zwembad, savebox, wifi, minibar zit op slot met sleutel, kan alleen geopend worden als je 25 euro betaald voor drinken ) In de kamers hebben ze een fohn wat totaal geen kracht heeft om lucht te blazen. Geen roomservice, als je wat wilt moet je het zelf doen. Ik had ijs nodig, moest zelf naar de bar om het te ophalen, daar kreeg ik de antwoord dat het voor vandaag gratis is en dat ik de volgende keer echt voor moet gaan betalen. Ik was totaal niet blij met het hotel, waar ik voor 4 dagen 800 euro voor heb betaald en dan zo een service krijg.

    Alleen de lokatie van het hotel was goed.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    8,8
    Leuk hotel met ruime kamers, mooi en warm zwembad. Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Handdoekservice aan het zwembad kost 0,50 cent per dag met 15 euro borg. Deze info vind je nergens op de site. Wifikost zou in de prijs mogen.

    Vriendelijk personeel. Aan de balie, in het restaurant en ook het poetspersoneel. Lekker eten, upgrade naar half pension kostte voor ons 3, 87,5 euro voor een week. Bij het half pension kon je ook kiezen of je s middags of s avonds ging eten. Zeer ruime kamers.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    7,5
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed... beetje hard

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    9,2
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    4,6
    Droevig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijna alles

    Niets

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    10
    Memorabel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jacuzzi

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    5,8
    voor een all in formule vind ik dat het niet veel was enklel snacks en niet doorlopend .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 10 nachten

    eten

    algemeen het eten was zeer slecht .

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betaald wiffi

    Was top volgends een vriend voor waar ik het geboekt heb

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    9,6
    Schoon en prima hotel op toplocatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    meerprijs wifi en kluis

    Schoon, goed eten, zwembad, geluidsarm, veilig, ruime kamer, airco, locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    7,5
    De kinderen vonden het animatie team (met name Alex) super!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 persoons bed wat aan de harde kant. De bank bedden sliepen eigenlijk beter.

    De kinderen vonden het animatie team (met name Alex) super!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    7,5
    Logies OKÉ, diner.... weg ermee.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Diner viel zwaar tegen. Aan hergebruik van reeds geserveerd eten is niks mis, maar dit was over de top.

    De ligging, hygiëne, liften, rustig publiek.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 februari 2017

    10
    Personeel was echt heel erg betrokken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was echt heel erg betrokken. Meer dan super vriendelijk 😃

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    5,4
    Mooie kamers, goeie ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het slechtste buffet ooit, weinig keuze

    Grote kamers

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    7,5
    Hotel was gewoon goed, wat je verwacht van een 4 sterren...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets specifieks

    Hotel was gewoon goed, wat je verwacht van een 4 sterren hotel op de Canarische eilanden. Personeel is vriendelijk/ behulpzaam. Eten over het algemeen goed.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    3,8
    Dat we weer vertrokken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Restaurant was smerig oa vieze stoelen en bakken waar het eten in zat. Restaurant had meer weg van een gaarkeuken. Ook diner weinig variatie.

    Dat we weer vertrokken.

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    9,2
    de ruime slaapkamer met groot terras,een kleine aparte...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De afstand van de receptie tot de kamer was groot.

    de ruime slaapkamer met groot terras,een kleine aparte zitplaats en de propere badkamer gaven een vrij gevoel. ook de hygiëne en de afwisselende buffetten bevielen ons.

  • Beoordeeld op: 15 april 2016

    9,2
    Zeer goede ligging, fijn zwembad, kort bij de zee en winkels...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hygiëne en eten kan nog iets beter.

    Zeer goede ligging, fijn zwembad, kort bij de zee en winkels, goed eten, fijne binnenspeeltuin vr kleine kinderen

  • Beoordeeld op: 26 januari 2016

    7,9
    Rustig en geen lawaaihinder tijdens de nacht
    • Vakantiereis
    • Groep

    Rustig en geen lawaaihinder tijdens de nacht

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    7,1
    Mooie grote kamer, met dubbele jacuzzi
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer slechte en dure wifi

    Mooie grote kamer, met dubbele jacuzzi

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,1
    Goed zwembad!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slechte betaalde wifi. Diner zeer matig!

    Goed zwembad! Fijne kamer.

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    7,9
    Nette schone kamers en vriendelijke schoonmakers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Betalen voor WiFi terwijl het bereik minimaal is.

    Nette schone kamers en vriendelijke schoonmakers.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: