Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Reding Croma 3-sterren

Gravina, 5-7, Ciutat Vella, 08001 Barcelona, Spanje

#236 van de 516 hotels in Barcelona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 452 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    7,1
    Goed maar bar en restaurant vanaf 16:00 gesloten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel geboekt omdat er een bar en restaurant bij zitten. Maar bij aankomst bleek dat beiden vanaf 16:00 uur gesloten zijn. Juist daarom had ik dit hotel geboekt. Moest ik alsnog de stad in voor het avondeten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    9,6
    Tiptop in orde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Het hotel heeft alles te bieden voor een leuke citytrip: vriendelijk personeel, ideale ligging vlakbij het centrum (maar geen last van lawaai), lekker ontbijt,... Wij keren - zij het te vroeg - tevreden terug, en nemen dit hotel zeker in het achterhoofd als we nogmaals Barcelona zouden bezoeken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    7,5
    Ik ga niet meer terug.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De prijs via booking.com

    Het bed was OK. De wifi was soms te zwak. Het hotel kan ik aanbevelen. De prijs is lager als men boekt zonder booking.com

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    10
    Helemaal tot mijn rust gekomen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoon ligging ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    10
    Het was een aangenaam verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Extra Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Misschien uitgebreider otbijtbuffet.

    de kamers waren proper en vooral een fijn douche.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    8,3
    Vriendelijk personeel en goede locatie
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de prijs wat te hoog voor kamer zonder ontbijt

    De locatie is erg fijn. Vlakbij de metro en lopend naar bv koffie of eten is ook goed te doen

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    10
    Is goed gelegen ,je kan overal gemakkelijk naartoe,goede service .
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    We hebben maar 1 ontbijt genomen ,,

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    8,8
    Centraal ligging, naast placa catalunya en de la rambla op...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Centraal ligging, naast placa catalunya en de la rambla op minder dan 5 min loopafstand. Hotel bevestigt in een zijstraat waardoor heel rustig is nachts. Héérlijk geslapen. Hotel is 3 ster . Hij mag van mij meer ster hebben. Hij ziet heel netjes uit. Hotelkamer, badkamer, bedden álles. Top. Persoonl allemaal heel aardig. Spreken heel goed Engels. Alles kort samen gevat. Héérlijk verblijf daar gehad in hotel reding.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    8,8
    Perfecte ligging!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Koffie en thee bij het ontbijt.

    Perfecte ligging! Alles op loopafstand. Heel vriendelijk (en behulpzaam) personeel. Ontbijt was keurig verzorgd. Kamers waren zeer schoon.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,9
    Perfecte ligging en goede wifi
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Maar 1 soort broodje, deze zijn ook nog super klein en werd slecht bijgevuld. Koffie en thee smaakt naar leidingwater

    Perfecte ligging en goede wifi Super douche

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    7,5
    We hebben geen ontbijt genomen in het hotel omdat de ruimte...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We hebben geen ontbijt genomen in het hotel omdat de ruimte in de kelder voorzien is.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    4,2
    Ligging rustig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kamer geen kinderbedden voorzien was wel gevraagt

    Ligging rustig

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    7,5
    Propere moderne kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sorry maar voor een 3-sterren hotel viel hier niets tegen

    Propere moderne kamers

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    9,0
    Ben al eerder naar Barcelona geweest
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks mooi Land

    Ben al eerder naar Barcelona geweest De verbinding met de bus vanuit de airport naar de hotel zo goed en voor 5,90€

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    10
    pligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    niks

    pligging super ontbijt

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    8,8
    Mooie ligging van het hotel, goed en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie ligging van het hotel, goed en vriendelijk personeel. We waren daar om 12U30 en konden reeds in onze kamer. Zeer uitgebreid en goed ontbijt.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: